Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.083
Πόντοι
5.506
Βγήκαν οι πασιφιστές της γόνιμης ημισελήνου και του νέου κόσμου να διασώσουν ό,τι σώζεται απ' τη μνήμη του ολοκαυτώματος.

Φωνή βοώντων εν τη ερήμω οι ακατάταχτοι, οι απόλεμοι, οι αντιρρησίες συνείδησης που έχουν για πρότυπο τον φτωχό Ιησού.

Μίανε ο Τούρκος το ιδανικό της αγάπης, λέρωσε με τα χέρια του την αγνότητα των προθέσεων, έδρασε υστερόβουλα κι ιδιοτελώς,

διαστρέβλωσε την αλήθεια!

Τύπε, αυτά τα κοσμοπολίτικα που γράφεις μπορείς να τα μεταφράζεις και στα λαικά για εμάς τους μικροαστούς;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.083
Πόντοι
5.506
Σκληρή απάντηση στον Ερντογάν για το «Αουσβιτς στον Εβρο» από την Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή

Διεθνείς αντιδράσεις αρχίζει να προκαλεί ο προκλητικός παραλληλισμός στον οποίο προέβη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, παρομοιάζοντας τα όσα  -με δική του ευθύνη-  συμβαίνουν στον Εβρο, με το Ολοκαύτωμα.

Ο Ντέϊβιντ Χάρις, Εκτελεστικός Διευθυντής της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής, με ανάρτησή του στο twitter σημειώνει:

«Ο Πρόεδρος Ερντογάν κατηγόρησε την Ελλάδα ότι κάνει «ό,τι έκαναν και οι Ναζί» αναφερόμενος στην συνοριακή κρίση την οποία ο ίδιος δημιούργησε.

Αντιμετωπίζουν Ολοκαύτωμα οι μετανάστες στην Τουρκία. Εγκαταλείπουν τη χώρα φοβούμενοι για τις ζωές του; Εάν ναι, τότε ο Ερντογάν θα έπρεπε να είναι υπόλογος. Εάν όχι, θα  πρέπει να επισκεφθεί το Αουσβιτς και να μάθει  τι είναι πραγματικά οι Ναζί».

Ο Σουλταν βγήκε στο παζάρι για να γαμήσει και ήδη του έχει βγει η πούτσα από το ένα αυτί και πάει για το άλλο.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Πολίτη κάντε μια χάρη όλοι μαζί στον φίλο σας και βρείτε του μια παρέα γιατί έχει αναπτύξει εμμονική σχέση μαζί μου. Στα αγγλικά θα τον φώναζαν stalker.

Τώρα για τα υπόλοιπα, επειδή επιχειρείς να συνοψίσεις τη στάση και τη συμπεριφορά μου εδώ μέσα, να ξέρεις ότι κάθε κριτική θα ήταν καλοδεχούμενη από μένα αρκεί να γινόταν καλοπροαίρετα. Ακόμα και στην περίπτωση που μεροληπτούσε.

Αλλά η δική σου δεν είναι καλοπροαίρετη.
Είναι πούστικη "από κούνια", όπως έλεγε ο λοχίας της Ευδοκίας, που γαμούσε νταβατζήδες και στρατούς μαζί.

Οπότε, επειδή δεν πρόκειται να συζητήσω μαζί σου σε ισότιμη βάση, μπορείς να εφαρμόσεις την εξής μέθοδο:
να ασκείς κριτική όσο μπορείς σε αυτά που γράφω κι όχι στο πρόσωπό μου.

Έτσι μπορεί και να γλυτώσεις τον χλευασμό που θα αντιγυρίσω στο πρόσωπό σου.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Κι αφού ασχοληθήκαμε και με το πρόσωπό μας σήμερα, πάμε γι' άλλα:

Μαθαίνουμε ότι μπήκαν την πόλη κι άλλοι εχθροί.
Καλεσμένοι των ντόπιων νοικοκυραίων θα 'ναι κι αυτοί απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα.

"Άλλος ένας ακροδεξιό σκουπίδι λέγεται πως βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Λέσβο"

Συνημμένα

• FB_IMG_1583940941887.jpg
    FB_IMG_1583940941887.jpg
    68 KB · Εμφανίσεις: 14
  • FB_IMG_1583940944046.jpg
    FB_IMG_1583940944046.jpg
    55,1 KB · Εμφανίσεις: 10

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
Τύπε, αυτά τα κοσμοπολίτικα που γράφεις μπορείς να τα μεταφράζεις και στα λαικά για εμάς τους μικροαστούς;
Δεν φτάνει που δεν έχεις δεύτερο βρακί να βάλεις θες να κατανοήσεις και βαθυστόχαστα μηνύματα.
Ρε ούρτττ!!!  :grin:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Πολίτη κάντε μια χάρη όλοι μαζί στον φίλο σας και βρείτε του μια παρέα γιατί έχει αναπτύξει εμμονική σχέση μαζί μου. Στα αγγλικά θα τον φώναζαν stalker.

Τώρα για τα υπόλοιπα, επειδή επιχειρείς να συνοψίσεις τη στάση και τη συμπεριφορά μου εδώ μέσα, να ξέρεις ότι κάθε κριτική θα ήταν καλοδεχούμενη από μένα αρκεί να γινόταν καλοπροαίρετα. Ακόμα και στην περίπτωση που μεροληπτούσε.

Αλλά η δική σου δεν είναι καλοπροαίρετη.
Είναι πούστικη "από κούνια", όπως έλεγε ο λοχίας της Ευδοκίας, που γαμούσε νταβατζήδες και στρατούς μαζί.

Οπότε, επειδή δεν πρόκειται να συζητήσω μαζί σου σε ισότιμη βάση, μπορείς να εφαρμόσεις την εξής μέθοδο:
να ασκείς κριτική όσο μπορείς σε αυτά που γράφω κι όχι στο πρόσωπό μου.

Έτσι μπορεί και να γλυτώσεις τον χλευασμό που θα αντιγυρίσω στο πρόσωπό σου.

Αντιγύρισε όσον χλευασμό επιθυμείς τύπε μου. Δημοκρατικό φόρουμ είμαστε.
Μόνο μην προσπαθείς να μου υποδείξεις τι και πως θα το γράφω.
Αυτό δεν μπορείς να το κάνεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.083
Πόντοι
5.506
Δεν φτάνει που δεν έχεις δεύτερο βρακί να βάλεις θες να κατανοήσεις και βαθυστόχαστα μηνύματα.
Ρε ούρτττ!!!  :grin:

Προσπαθώ να συλλάβω τα βαθύτερα νοήματα και αυτόν τον αέρα κουλτούρας και διανόησης εγώ ο ξεβράκωτος.  :grin: :grin: :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.083
Πόντοι
5.506

Προς το παρόν σε απαξίωσε διακριτικά, το μεθεπόμενο ποστ θα είναι που θα σου χώνει μπινελίκια στα ίσια. Φυλάξου.  :S :S

Αίντε τώρα από 'κει που θέλεις να γράφεις οτι θέλεις, όπου θέλεις, μου μάθατε τη δημοκρατία τώρα.  :grin: :grin:

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Βγήκαν οι πασιφιστές της γόνιμης ημισελήνου και του νέου κόσμου να διασώσουν ό,τι σώζεται απ' τη μνήμη του ολοκαυτώματος.

Φωνή βοώντων εν τη ερήμω οι ακατάταχτοι, οι απόλεμοι, οι αντιρρησίες συνείδησης που έχουν για πρότυπο τον φτωχό Ιησού.

Μίανε ο Τούρκος το ιδανικό της αγάπης, λέρωσε με τα χέρια του την αγνότητα των προθέσεων, έδρασε υστερόβουλα κι ιδιοτελώς,

διαστρέβλωσε την αλήθεια!

Πισω απο αυτές τις μαλακείες, λες ουσιαστικά οτι οι Εβραιοι ΔΕΝ έχουν δικαίωμα να μιλάνε για το Αουσβιτς, μόνο ο τουρκόγυφτας έχει δικαίωμα και ο φέθρυ.

Νομίζω οτι μπορείς να γίνει ακόμα πιο γελοίος, συνέχισε

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Ο φέθρυ δεν απαντάει γιατί το ποσταρισμά του ποστ 4438 εδώ είναι σε ασυμβατότητα με το τουρκογυφτικο αφεντικο του (και προστάτη των αδυνάτων)

Ο φέθρυ δεν έχει δώσει ακόμα εξήγηση, πιθανόν πληρώνεται ανα θρεντ οπότε σε άλλο θρεντ στηρίζει το αφεντικό Α και σε άλλο θρεντ το αφεντικό Β. Αν Α και Β έρχονται καμμια φορα σε σύγκρουση, ε δε φταίει ο φέθρυ. Υπάλληλος είναι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.083
Πόντοι
5.506
Ο φέθρυ δεν απαντάει γιατί το ποσταρισμά του ποστ 4438 εδώ είναι σε ασυμβατότητα με το τουρκογυφτικο αφεντικο του (και προστάτη των αδυνάτων)

Ο φέθρυ δεν έχει δώσει ακόμα εξήγηση, πιθανόν πληρώνεται ανα θρεντ οπότε σε άλλο θρεντ στηρίζει το αφεντικό Α και σε άλλο θρεντ το αφεντικό Β. Αν Α και Β έρχονται καμμια φορα σε σύγκρουση, ε δε φταίει ο φέθρυ. Υπάλληλος είναι

Και γιατί να μην είναι αυτός ο -πως τον λέτε- πορνοπαπος;

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36

Δεν είναι δημοκρατικό το φόρουμ. Τουλάχιστον όπως το κρίνω εγώ.

Είναι ένα φόρουμ που δείχνει αφενός μεγάλη και ανεπίτρεπτη ανοχή σε ακραίες φωνές και απόψεις, οι οποίες θα μπορούσε να υποστηρίξει κανείς ότι συνεπάγονται και την παρακίνηση αξιόποινων πράξεων, κι αφετέρου μεγάλη ασυδοσία όσον αφορά τα παραστρατήματα των μελών, τα οποία υποτίθεται ότι συνδιαλέγονται εδώ μέσα.

Κάθε κριτική προς εμένα γι' αυτά τα παραστρατήματα, είναι πάντα καλοδεχούμενη. Αρκεί, είπαμε, να γίνει καλοπροαίρετα.

Αλλά εδώ έχουν μπερδέψει την κριτική με την λάσπη, τους χαρακτηρισμούς που αναφέρονται σε ιδεολογίες με τον προσωπικό στιγματισμό, τον χλευασμό με την κατασυκοφάντηση.

Από πού να το πιάσεις;

Το αφήνεις να πάει στο καλό κι ό,τι καταφέρεις, κατάφερες.

Δημοκρατικότητα θα υπήρχε αν εξασφαλιζόταν η έκφραση της αντίθετης άποψης χωρίς να αναγκάζεται να υποπίπτει σε όλα αυτά που ανέφερα.

Αλλά εδώ ισχύει ο νόμος του δυνατού: ανάμεσα σε νταβατζήδες και λοχαγούς, θα γαμήσεις για να μη σε γαμήσουν.

Έτσι δεν αντιλαμβάνεσαι τη δημοκρατικότητα, Πολίτη;

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Και γιατί να μην είναι αυτός ο -πως τον λέτε- πορνοπαπος;

Σωστή ερώτηση. Δεν ξέρω την απάντηση πρώτο χέρι. Μπορεί να είναι και τα 2 - και φεθρυ και πορνοπαπος. Μπορεί και ένα ακόμα νικ που απλά δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Και δεν εξαρτάται από τον κάθε διαχειριστή η δημοκρατικότητα. Αυτό νομίζω ότι εξυπονοείται από αυτά που έγραψα: μπορεί να προστατέψει από κάποιες ατασθαλίες, αλλά όχι και να επιβάλει μια ενιαία γραμμή σεβασμού προς κάποια πράγματα.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.529
Πόντοι
266
δηλωση του τσιπρα που τουλάχιστον εγω συμφωνω στα περισσοτερα

ακραια λεει είναι ότι ο ερντογαν μας λεει ναζι
ο καππα μας λεει ότι ειμαστε ναζι και φασιστες
δεμ μπορει να μιλα για ανθρωπινα δικαιωματα για την ελλαδα λεει ο τσιπρας
ο καππα βαζει τις δηλωσεις του τουρκου ότι μπορει
τι λεει ο καππα για αυτά

μαλλον φασιστας και ο τσιπρας

ήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την τουρκική προκλητικότητα
Τις τελευταίες ημέρες έχουν κλιμακωθεί και αναβαθμιστεί επικίνδυνα οι προκλήσεις από τη πλευρά της Τουρκίας. Οι απόπειρες διεμβολισμού ελληνικών ακταιωρών του Λιμενικού Σώματος και κυρίως η σημερινή υπερπτήση τουρκικού F-16 πάνω από τον βόρειο Έβρο, αποτελούν μια πρωτοφανή και επικίνδυνη κλιμάκωση.
Το κυριότερο όμως είναι η ρητορική κλιμάκωση από πλευράς του Τούρκου Προέδρου. Μιλά παντού για τη χώρα μας με λόγια ακραία. Μας συγκρίνει με τους ναζί και προσπαθεί να δημιουργήσει την εικόνα μίας χώρας εγκληματία, που δε σέβεται το Διεθνές Δίκαιο.
Δεν ξέρω αν το κάνει για να προετοιμάσει τη κοινή γνώμη της χώρας του για επιθετικές πράξεις έναντι της Ελλάδας ή απλά παζαρεύει κάτι παραπάνω από την ευρωπαϊκή ηγεσία.
Αυτό που ξέρω είναι ότι πάει πολύ η Τουρκία που κατέχει παράνομα τη βόρεια Κύπρο και τμήμα της Συρίας, που παραβιάζει κατ’ εξακολούθηση το Διεθνές Δίκαιο στην περιοχή, η τουρκική ηγεσία που καθημερινά πραγματοποιεί παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να παριστάνει από πάνω και τον τιμητή έναντι της Ελλάδας για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το Διεθνές Δίκαιο.
Όποια λάθη και αν έχει κάνει η σημερινή κυβέρνηση στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης, η στάση της Τουρκίας και του Ερντογάν περιγράφεται με μια μόνο λέξη: Θράσος.
Και απέναντι στο θράσος η χώρα οφείλει να απαντήσει συντεταγμένα και αποφασιστικά. Χωρίς εθνικιστικές κορώνες και σπασμωδικές κινήσεις, αλλά με πατριωτική ευθύνη.
Καμία πρόκληση δε θα πετύχει το στόχο της, καμία παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων δε θα πρέπει να μένει αναπάντητη.
Η Ελλάδα ήταν και θα παραμείνει συνώνυμο της ελευθερίας, της αλληλεγγύης και της δημοκρατίας.
Ήταν και θα παραμείνει στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.529
Πόντοι
266
Και δεν εξαρτάται από τον κάθε διαχειριστή η δημοκρατικότητα. Αυτό νομίζω ότι εξυπονοείται από αυτά που έγραψα: μπορεί να προστατέψει από κάποιες ατασθαλίες, αλλά όχι και να επιβάλει μια ενιαία γραμμή σεβασμού προς κάποια πράγματα.
πχ όταν βριζεις ανθρώπους που δεν σε εχουν βρισει και λες να πατε να γαμηθειτε ολοι πως προτείνεις να μας προστατεψει;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.083
Πόντοι
5.506
Δεν είναι δημοκρατικό το φόρουμ.

Καταλαβαίνεις άραγε οτι ως αριστερός και βάσει των γραφομένων σου δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μιλάς για δημοκρατία;  Eκτός αν είσαι θιασώτης της "δημοκρατίας" του σουλταν.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.102
Πόντοι
19.795
[size=20pt]Υπάρχει και το γκρίζο, αδέρφια
Και μάλιστα σε πολλές αποχρώσεις