Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Ρε κομπλεξικε kf γιατί το κάνεις αυτό και ποστάρεις το άρθρο ενώ υπάρχει λινκ;
Γιατί μας υποχρεώνεις να διαβάζουμε κάτι το οποίο δεν συμφωνεί με την γνώμη μας,την αισθητική μας,την πολιτική μας άποψη;;
Μαλακες πείτε κάτι και οι υπόλοιποι,πρώτη φορά βλέπω τέτοιο σπαμαρισμα.

Μα την Παναγία θα ποστάρω όλη την παλαιά και κενή διαθήκη,σε όλες τις γλώσσες που έχουν γράφει.
Μα είναι δυνατόν;;

Ρε ο τυπος ειναι κοπελα δεν το βλεπεις.Οσο πιο πολλα χαστουκια της δινεις τοσο θελει κι αλλα.Τι να ασχοληθεις με το μαλακιστηρι το απλυτακι που γουσταρει τα ισλαμοπιθηκια?

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Τα κειμενα του kappa fi τα παραβλεπω. Στην πλειονοτητα τους δε ειναι δυσνοητα. Δεν ειναι απλα οτι προσπαθει να αναπτυσσεται χρησιμοποιοντας εξεζητημενο λογο αλλα τις περισσοτερες φορες δεν βγαζουν καν νοημα καθως ειναι μια συγκεχυμενη αποτυπωση των σκεψεων του.
Και αυτη η βεβιασμενη χρηση εξεζητημενης γλωσσας ειναι που αποδεικνυει και τον ναρκισσισμο του, απο τον οποιο πασχουν πολλοι νεοαριστεροι ψευτοφιλελευθεροι που ειναι πεπεισμενοι για την ανωτεροτητα του επιπεδου τους εναντι εκεινου των ΜΠατριωτων.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Χαστούκι Ζάιμπερτ για «πολιτοφυλακές» και ακροδεξιούς στα σύνορα

Διπλό μήνυμα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της Γερμανίας κατά των άτυπων «εθνοφυλάκων» και των «πολιτοφυλακών» που τις τελευταίες ημέρες έχουν αναλάβει δράση στα ελληνοτουρκικά σύνορα, με την ανοχή αν όχι παρότρυνση σε κάποιες περιπτώσεις της κυβέρνησης, και παράλληλα κατά της παρουσίας στη χώρα μας εισαγόμενων νεοναζί και ακροδεξιών από τη Γερμανία και την Αυστρία.

Σε δηλώσεις του, εν μέσω της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Άνγκελα Μέρκελ, ο Στέφεν Ζάιμπερτ τόνισε πως «[tt]μόνο οι κρατικές δυνάμεις πρέπει να φροντίζουν για την τάξη κατά μήκος των εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης[/tt]», ενώ «[tt]αυτοαποκαλούμενες ομάδες άμυνας από πολίτες και σίγουρα ακραίοι δεξιοί, οι οποίοι φθάνουν εκεί από το εξωτερικό, δεν έχουν καμία δουλειά[/tt]». Έτσι, έδειξε ότι καταδικάζει την παρουσία Γερμανών και Αυστριακών νεοναζί στα νησιά και στον Έβρο.

[...]

Παραβλεπεις βεβαια οτι οι "ακραιοι δεξιοι" που ηρθαν απο το εξωτερικο εκδιωχθησαν.

Κατα τον Ζαιμπερτ βεβαια ειναι ακροδεξιοι και οι Ελληνες κατοικοι Εβρου, οι ακριτες μας. Για πες ρε kappa fifi Στρατο που εκανες; Ξερεις την νοοτροπια και τον ρολο αυτων των ανθρωπων; Χωρις αυτους σε περιπτωση πολεμου η Ελλαδα θα κρατουσε μια - δυο μερες.

Επισης το οτι ο Ζαιμπερτ λεει αυτες τις μαλακιες γιατι θελει να δωσει και δικιο στον Ερντογαν που ειναι δικος τους, δεν σου λεει τιποτα;

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Παραβλεπεις βεβαια οτι οι "ακραιοι δεξιοι" που ηρθαν απο το εξωτερικο εκδιωχθησαν.

Κατα τον Ζαιμπερτ βεβαια ειναι ακροδεξιοι και οι Ελληνες κατοικοι Εβρου, οι ακριτες μας. Για πες ρε kappa fifi Στρατο που εκανες; Ξερεις την νοοτροπια και τον ρολο αυτων των ανθρωπων; Χωρις αυτους σε περιπτωση πολεμου η Ελλαδα θα κρατουσε μια - δυο μερες.

Επισης το οτι ο Ζαιμπερτ λεει αυτες τις μαλακιες γιατι θελει να δωσει και δικιο στον Ερντογαν που ειναι δικος τους, δεν σου λεει τιποτα;

Γιατί δεν πας να πάρεις ένα ντεπόν να συνέλθεις;
Τόσος προβληματισμός θα σου κάνει κακό, πρόσεξέ το.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Γιατί δεν πας να πάρεις ένα ντεπόν να συνέλθεις;
Τόσος προβληματισμός θα σου κάνει κακό, πρόσεξέ το.

Προβληματισμος θα ηταν αν με προβληματιζε. Το συμπερασμα μου ειναι που δεν μου πηρε και πολυ να καταληξω επι τουτου.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Επισης εχεις να απαντησεις τιποτα σε αυτα τα τρια σημεια που σου παρεθεσα η ειναι αντιθετα με τα δημιουργηματα της φαντασιας σου;
Που βεβαια δεν ειναι δικα σου δημιουργηματα αλλα copy paste που κανεις απο πεφωτισμενους ομοιδεατες σου που βγαζουν γραμμη και οι υπολοιποι ακολουθουν τυφλα.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Οκ, κάνε ένα brake τώρα και απασχόλησε το πνεύμα σου με κάτι διαφορετικό.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ρε ο τυπος ειναι κοπελα δεν το βλεπεις.Οσο πιο πολλα χαστουκια της δινεις τοσο θελει κι αλλα.Τι να ασχοληθεις με το μαλακιστηρι το απλυτακι που γουσταρει τα ισλαμοπιθηκια?
Δεν καταλαβαίνετε κάτι πολύ απλό.
Όλοι αυτοί φοράνε το μανδύα του ανθρωπιστή για να μπορούν να απολαμβάνουν τις περίτομές των μουσουλμάνων στον πρωκτό και στο στόμα τους.
Και εσείς το ίδιο θα κάνατε αν οι λαθρομετανάστες ήταν στην πλειοψηφία τους νεαρές γυναίκες.
Ότι και να τους πείτε, δεν θα καταφέρετε τίποτα.
Το πάθος τους για ισλαμικη ψωλή είναι ανίκητο

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Οκ, κάνε ένα brake τώρα και απασχόλησε το πνεύμα σου με κάτι διαφορετικό.

Απο το να "απαξιωνεις" απαντησε μου. Γιατι ετσι απλα επιβεβαιωνεις αυτα που ξερω.

Με του λογου σου εχω μπει σε δεκαδες debate απο κοντα και διαδικτυακα, δεν εχω χασει ενα.

Απαντησε μου στα 3 σημεια που σου ανεφερα.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Απο το να "απαξιωνεις" απαντησε μου. Γιατι απλα επιβεβαιωνεις αυτα που ξερω.

Με του λογου σου εχω μπει σε δεκαδες debate απο κοντα και διαδικτυακα, δεν εχω χασει ενα.

Μ' έχεις μπερδέψει μα τον Θεό και δεν καταλαβαίνω.
Μπορείς να τα απλοποιήσεις λίγο;

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16

Απαντάς επιλεκτικά βλέπω. Δικαίωμά σου, αλλά αναρωτιέμαι ποια τα κριτήρια

Κριμα ρε συ για τη ΜΚΟ. Ελπίζω τουλάχιστον να βγάλατε φράγκα επι συριζα

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586

Θελω να καταλαβω το σκεπτικο σου και πως αντιλαμβανεσαι την πραγματικοτητα για να καταληξεις να συμφωνεις με αυτα που ειπε ο Ζαιμπερτ.

Υιοθετεις πως τα συνορα τα φυλανε ξενοι ακροδεξιοι: Μα εγινε γνωστο πως ισα ισα εμποδισαν κατι γερμανοφασιστες να φτασουν με το τραινο και την ολη προστασια την εχουν αναλαβει εκει πολιτες, Στρατος και αστυνομια.

Αρα οι ακροδεξιοι ποιοι ειναι οι Εβριτες; Και σε ερωτω. Που εκανες την στρατιωτικη σου θητεια γιατι ολα τα μη βησματα 3 τυχες εχουν. Εβρος, νησια, Κυπρο.
Αν ειχες παει Εβρο θα ειχες αντιληφθει τι σημαινει Εβριτης, ποσο πατριωτες ειναι, με ποια νοοτροπια μεγαλωνουν ξεροντας πως διπλα τους εχουν ταξιαρχιες Τουρκων και πως αποτελουν την ραχοκοκκαλια της χωρας.

Τριτον δεν αντιλαμβανεσαι οτι οι Γερμανοι αφου προσπαθουν να πεισουν την υπολοιπη Ευρωπη (Μακρον, Σαλβινι καθετα αντιθετοι στους Τουρκαλαδες) προσπαθουν να τους δωσουν ενα δικιο, για να αναγαγουν την κατασταση σε εκατερωθεν προβλημα (αν και μονο οι Τουρκοι φταινε για την κατασταση) και να δωσουν Ευρωπαικο παραδακι στον Ερντογαν που θελουν να εχουν απο κοντα;

Skeptic

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2020
Like
62
Πόντοι
1
Μετα τις απανωτές καρπαζιες των τουρκων σε ολα τα μετωπα, πιστευω ειναι ιστορικότατη ευκαιρία και για καταρριψεις τουρκικών μαχητικών. Τωρα που ολη η δύση ειναι με το μερος μας.

Το ψυχολογικο impact τεράστειο.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Μην μπερδεύεσαι είναι πολύ απλά τα πράγματα.
"Ανθρωπιστής"=ο φερετζές του αριστερού ομοφυλόφιλου

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
στην ένωση δικαστών και εισαγγελέων σκοτώνονται μεταξύ τους,
έχει διαλυθεί το προεδρείο
και ο πρόεδρος δεν έχει δύναμη και αξιοπιστία

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Απο το να "απαξιωνεις" απαντησε μου. Γιατι ετσι απλα επιβεβαιωνεις αυτα που ξερω.

Περιμενε να βρει κανα κειμενο καπου να το κοπιαρει και μετα θα σου απαντησει..Και αν βγαλεις ακρη πες μου...

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
στην ένωση δικαστών και εισαγγελέων σκοτώνονται μεταξύ τους,
έχει διαλυθεί το προεδρείο
και ο πρόεδρος δεν έχει δύναμη και αξιοπιστία
Πού κολλαει ρε τύπε αυτο το ασχετο τωρα?

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Συλλογή σχολικών ειδών για πρόσφυγες, Αλληλεγγύη για όλους

Συγκεντρώνουμε: Σχολικές τσάντες, τετράδια / μπλοκ ιχνογραφίας / κόλλες Α4, μολύβια / στυλό / ξυλομπογιές / μαρκαδόρους, ξύστρες / γόμες, σπόγγους και μαρκαδόρους για ασπροπίνακα

Η «Αλληλεγγύη για Όλους» σε συνεργασία με τις Δομές Αλληλεγγύης Αττικής, διοργανώνει το διάστημα από 04 Μαρτίου έως 15 Απριλίου καμπάνια συλλογής ειδών γραφικής ύλης για τα σχολεία των ανηλίκων και ενηλίκων προσφύγων της Μόριας.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης μας στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας και στην επονομαζόμενη «ζούγκλα» - στον άτυπο συνοικισμό που έχει αναπτυχθεί γύρω από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης, διαπιστώσαμε ότι λειτουργούν αυτοοργανωμένα σχολεία για μικρά παιδιά (1100 περίπου) αλλά και ενήλικους.

Στα σχολεία διδάσκουν εθελοντές εκπαιδευτικοί, πρόσφυγες και οι ίδιοι.

Πρόκειται για μια συγκινητική αλληλέγγυα προσπάθεια που προσφέρει γνώση και ελπίδα, και που αντιστέκεται στην απελπισία και την αναξιοπρέπεια που γεννά η πολιτική αδιαλλαξία της σημερινής κυβέρνησης και έχει δημιουργήσει μια εκρηκτική κατάσταση στα νησιά με αποτέλεσμα να προκληθεί κοινωνική αναταραχή και αυτοματισμός.

Το προσφυγικό πρόβλημα δεν λύνεται με κλειστά σύνορα, με pushback σε βάρκες με απελπισμένους πρόσφυγες, με την δημιουργία κλειστών κέντρων-φυλακών, με επιτάξεις, εισαγωγή ΜΑΤ, βία, καταστολή, αυταρχισμό και πλωτά φράγματα.

Η αντιδημοκρατική και αυταρχική αυτή συμπεριφορά ,θα μας βρει απέναντι ειδικά τώρα ,όπου απαιτείται η άμεση αποσυμφόρηση των νησιών και η αυστηρή τήρηση των διεθνών συμβάσεων για τους πρόσφυγες.

Στεκόμαστε με Αλληλεγγύη δίπλα στις τοπικές κοινωνίες αλλά και στους πρόσφυγες. Απαντάμε έμπρακτα στον ρατσισμό και τον εκφασισμό της κοινωνίας, θέλοντας να αποδείξουμε ότι η κοινωνία θα σταθεί εμπόδιο στις προσπάθειες της ακροδεξιάς που με την πολιτική κάλυψη της κυβέρνησης προσπαθεί να αντεπιτεθεί και να καταλύσει κάθε έννοια δικαίου.

Η ανάγκη και το πάθος για γνώση μπορεί να αναπτυχθεί υπό τις πιο δυσμενείς συνθήκες, μέσα στις λάσπες και τα απορρίμματα, σε ένα αυτοσχέδιο «καλύβι».

Νοιώθουμε την υποχρέωση να ενισχύσουμε την συγκεκριμένη προσπάθεια των εθελοντών εκπαιδευτικών για το δικαίωμα των παιδιών στην εκπαίδευση.

Σημεία συγκέντρωσης:

[...]

Συνημμένα

• 9e742c00b6831ce5ef1ecffa26793251_S.jpg
    9e742c00b6831ce5ef1ecffa26793251_S.jpg
    89,5 KB · Εμφανίσεις: 25

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom