geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.048
- Πόντοι
- 6.515
οι κυνηγοι παιρνουν τα οπλα για εβρο ποιος τους ακουει τους συριζαιους τωρα
μιλησαν οι συριζεοι ηδη τυπεποιος τους ακουει τους συριζαιους τωρα
Τεράστιο ξεβράκωμα της Τουρκίας από την Αυστρία.
Μαρκήσιε,
Εδώ μέσα ο κόσμος τρώει ξύλο, του σπάνε τα δόντια και συνεχίζει να παριστάνει τον νταή λέγοντας "έλα ρε μουνί, νομίζεις ότι με νοιάζει;"
κι εσύ απορείς με εμένα...
Ας σου απαντήσω λοιπόν.
Όλη η αναδρομή που κάνεις αποτελεί μια γενετική απόδοση του φαινομένου αποκόβοντας την πάνδημη σχεδόν διάδοση και αποδοχή του φασισμού και του ναζισμού από τις ιστορικές συνθήκες που τον κατέστησαν δυνατό σε διάφορες χώρες και που τον καθιστούν δυνατό ακόμα και σήμερα.
Η δική μου προσέγγιση, για να το πω απλά ώστε να μην έχει κανείς απορίες, είναι αναλυτική, σπάει δηλαδή το φαινόμενο στα όντως στοιχειώδη του μέρη κι απ' αυτά το επανασυνθέτει εξηγώντας το.
Η δική σου ανατρέχει στο ιδιάζον γερμανικό παρελθόν και στην ψυχολογία για να το καταστήσει μοναδικό: και όντως, καμία άλλη περίπτωση δεν είναι γερμανική. Αλλά μη λαμβάνοντας υπόψη σου όλες τις περιπτώσεις, αυτό που τελικά εξηγείς δεν είναι ο ναζισμός, αλλά ο επιμέρους γερμανικός χαρακτήρας του.
Αυτά... Και να ξέρεις ότι εγώ δεν απορώ.
Άντε και καλές μπάζες...
μιλησαν οι συριζεοι ηδη τυπε
www.ant1news.gr/eidiseis/article/561947/epithesi-koykoyloforon-ston-kynigetiko-syllogo-thessalonikis-logo-ebroy-eikones-]Επίθεση κουκουλοφόρων στον Κυνηγετικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, λόγω… Έβρου[/url]
στην πραγματικοτητα αν υπηρχε κρατος θα επρπεπε να ειχε σχεδον "επιταξει" ολους τους κυνηγους και να τους βαλει πρωτη γραμμη αφου ο τακτικος στρατος ειναι παντελως απειρος και ασχετος τα περισσότερα μελη του οποιου δεν εχουν σκοτωσει ουτε γάτα και δεν θα ειχαν καμμια τυχη απέναντι σε πολυπειρους τζιχαντιστες,τον στρατο ας τον αφηναν πισω να ελεγχει τους συριζεους
Μαρκήσιε,
Εδώ μέσα ο κόσμος τρώει ξύλο, του σπάνε τα δόντια και συνεχίζει να παριστάνει τον νταή λέγοντας "έλα ρε μουνί, νομίζεις ότι με νοιάζει;"
κι εσύ απορείς με εμένα...
Ας σου απαντήσω λοιπόν.
Όλη η αναδρομή που κάνεις αποτελεί μια γενετική απόδοση του φαινομένου αποκόβοντας την πάνδημη σχεδόν διάδοση και αποδοχή του φασισμού και του ναζισμού από τις ιστορικές συνθήκες που τον κατέστησαν δυνατό σε διάφορες χώρες και που τον καθιστούν δυνατό ακόμα και σήμερα.
Η δική μου προσέγγιση, για να το πω απλά ώστε να μην έχει κανείς απορίες, είναι αναλυτική, σπάει δηλαδή το φαινόμενο στα όντως στοιχειώδη του μέρη κι απ' αυτά το επανασυνθέτει εξηγώντας το.
Η δική σου ανατρέχει στο ιδιάζον γερμανικό παρελθόν και στην ψυχολογία για να το καταστήσει μοναδικό: και όντως, καμία άλλη περίπτωση δεν είναι γερμανική. Αλλά μη λαμβάνοντας υπόψη σου όλες τις περιπτώσεις, αυτό που τελικά εξηγείς δεν είναι ο ναζισμός, αλλά ο επιμέρους γερμανικός χαρακτήρας του.
Αυτά... Και να ξέρεις ότι εγώ δεν απορώ.
Άντε και καλές μπάζες...
Τεράστιο ξεβράκωμα της Τουρκίας από την Αυστρία.
τυπε εχει φαει στραπατσο και εχουν πέσει τα φτερα του αλλα στη κρισιμη στιγμη θα αναστηθει ως βαλκανιοπουτσιστηςΠοπποπ, ο ΚΜΑΝ θα παει συνορα?
και γιατι να μην πάνε τύπε?απαντησε μου για να δω αν συνεχιζεις να τον παιζειςΤι είναι αυτά που λες ρε τυπε? Ποιοι κυνηγοί να πάνε πρώτη γραμμη?
Ζουν ανάμεσα μας....
τυπε εχει φαει στραπατσο και εχουν πέσει τα φτερα του αλλα στη κρισιμη στιγμη θα αναστηθει ως βαλκανιοπουτσιστηςκαι γιατι να μην πάνε τύπε?απαντησε μου για να δω αν συνεχιζεις να τον παιζεις
στη πολη της Αθηνας θα τους στελνουν τοσους πολλους για να βοηθησουν στο κυκλοφοριακο της πρωτευουσας,αρε μπινεδες γερμανοι μας δουλευετε αλλα ερχεται ο νοεμβρης και θα φατε πουτσαΗ Γερμανία στέλνει στην Αθήνα ένα ελικόπτερο και 20 αστυνομικούς
φυλαξα το στρατο για εσας για να μην παραπονιεσαιΘες να δεις αν συνεχίζω να τον παίζω για να μην χάσεις σταγόνα κουφαλιτσα ε?
Γνωστή πεοεπαιτρια και αναρχιδη οπαδός του Ερντι... Ουστ λινάτσα,πήγαινε γλύψε κάναν Τούρκο.
στη πολη της Αθηνας θα τους στελνουν τοσους πολλους για να βοηθησουν στο κυκλοφοριακο της πρωτευουσας,αρε μπινεδες γερμανοι μας δουλευετε αλλα ερχεται ο νοεμβρης και θα φατε πουτσα φυλαξα το στρατο για εσας για να μην παραπονιεσαι
Τυπε ακου να δεις τι γινεται. Η αριστερα που μονοπωλει το πολιτικο βιο ή ακους γι'αυτη συνεχεια στις ακραιες της εκφανσεις δεν ειναι πραγματικη αριστερα. Ειναι δεξιοκινουμενη αριστερα. Δλδ οι δεξιοι καπιταλιστες την ελεγχουν για να ετεροπροσδιοριζονται οι ιδιοι ως οι καλοι της υποθεσης. Σου λεει ο αριστερος ειναι προδοτης (και βγαινουν οι δεξιοκινουμενοι αριστεροι να υποστηριζουν προδοτικες θεσεις για να επιβεβαιωνεται το παραπανω), εγω ειμαι πατριωτης. Ποιος θελει να ταυτιζεται με τον προδοτη? Σχεδον κανεις εκτος απο αντιδραστικα στοιχεια.
Αντιστοιχα, παγκοσμιως, υπαρχουν τρολ στο reddit, στο twitter, σε φορουμ, που πληρωνονται για να αναπαραγουν απεχθη αριστερα συνθηματα ωστε να τονωνεται το αντι-αριστερο μισος. Στη πραξη, ο μεσος ανθρωπος, δεν εχει κανα λογο γιατι να υποστηριζει εναν καπιταλισμο οπου ο πλουσιος γινεται πλουσιοτερος και ο φτωχος ή ο μεσος γινεται φτωχοτερος. Ο μονος τροπος για τη χαμηλη και μεσαια ταξη να υποστηριζει τη δεξια που θελει να τους αφανισει ειναι να ενεργοποιει τα αντι-αριστερα της αντανακλαστικα, εχοντας αποδωσει στην αριστερα (την οποια ΕΛΕΓΧΕΙ) παραλογες / αντεθνικες / προδοτικες / καταστροφικες θεσεις.
Το οτι η αριστερα ελεγχεται απ'τους δεξιους αποδεικνυεται απ'το ΣΥΡΙΖΑ ο οποιος εκανε ακριβως τα ιδια με τους προηγουμενους οσον αφορα τη καπιταλιστικη οικονομια... Ο Μαρξ δεν ηταν αριστερος επειδη ηταν pro-gay, pro-immigrant, κτλ. Ηταν επειδη ειπε οτι τα οικονομικα resources δε πρεπει να τα νεμονται οι ολιγοι της αστικης ταξης. Ο "αριστερος" ΣΥΡΙΖΑ δεν αμφισβητησε τη δεξια οικονομικη πραγματικοτητα, δεν εβαλε πανω απ'ολα το δικιο του εργατη, συνεχισε να βαζει τον εργατη να πληρωνει μεχρι και νοικι για το σπιτι του στο κρατος ωστε να πληρωνει τους δανειστες, και το παιζε αριστερος μονο πουλωντας τα εθνικα θεματα, φερνοντας εδω ολους τους λαθρομεταναστες, κλεινοντας το ματι στους gay, κτλ κτλ.
Αυτο ειναι η αριστερα? Αυτα εγραφε ο Μαρξ? Για gay, μεταναστες και για ξεπουλημα καθε εθνικου θεματος σε αντιπαλα κρατη εγραφε? ΟΥΤΕ ΚΑΝ. Για τα οικονομικα εγραφε ο ανθρωπος και πως θα παρουν οι εργατες περισσοτερα.
Ειναι προπαγανδιστικο κατορθωμα των δεξιων που ελεγχουν την αριστερα (με παρομοιο τροπο που ελεγχονται και οι "ανθρωπιστικες" ΜΚΟ απο "ανθρωπιστες" δισεκατομμυριουχους) να δυσφημισουν την αριστερα σε επιπεδο τετοιο που να ειναι μισητη απ'αυτους που θα εποφελουνταν απ'αυτη. (Δεν αναφερομαι στη ψευδεπιγραφη αριστερα που ελεγχεται απ'το κεφαλαιο - αυτη ειναι το εργαλειο της δυσφημισης).
Οπως υπαρχει το strawman argument ετσι υπαρχουν και ψευτοαριστερα-strawman κομματα στα οποια εχουν αποδωθει πλειστες θεσεις που δεν ειναι Μαρξιστικες.
με τους καπαφιδες δεν εισαι και εσύ?τι? όχι?Εμάς?
Παπάρα.
με τους καπαφιδες δεν εισαι και εσύ?τι? όχι?
Σου είπα γιατί απορώ με σένα. Γιατί είσαι ενός υψηλου επιπέδου.
Not ordinary of course.
Αυτο που σου εξήγησα είναι ότι δεν σχετίζεται ο ναζισμος του τότε Γερμανού με τον τώρα φασισμο-νεοναζισμο.
Εννοώ ότι ο ναζισμος της δεκαετίας του 30 στην Γερμανία δεν έχει αντίστοιχο όσο και αν ψάξεις(τον πλησίαζε ο Ιαπωνικός μιλιταρισμος, με τελείως διαφορετική βάση φυσικά).Ειναι ιδιαίτερος.
Το καλές μπάζες τι μπορεί να σημαίνει?
Οι καθαρόαιμοι ευρωπαίοι τύπου πολωνοι ουγγροι ,που έκλεισαν τα συνορά τους απο χρόνια στο θέμα των λάθρο, έκανα καμιά δήλωση συμπαράστασης στους έλληνες?
Έστειλαν κανα μπάτσο για βοήθεια? ρε τι ευρώπη ειναι αυτή , εντελώς στον κόσμο της