You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.115
- Πόντοι
- 3.346
Ο καππα προσπαθει να κανει αριστερη προπαγανδα για να παρει με το μερος του και ολους τους κεντροαριστερους.
Ξερει οτι εδω μεσα μονος του δεν θα σταθει για πολυ..οποτε αγνοηστε τον κι εσεις να μας αδειασει την γωνια το τσιρακι των λαθρο.
Ξερει οτι εδω μεσα μονος του δεν θα σταθει για πολυ..οποτε αγνοηστε τον κι εσεις να μας αδειασει την γωνια το τσιρακι των λαθρο.
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
ποσα δινεις να ρθω Κουλη?Ακόμα χρυσαυγίτης είσαι εσύ;
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Φαίνεται ότι για διάφορους λόγους, ένα μέρος των λαθρο θα μπει στην Ελλάδα και δεν θα ξαποσταλεί στην Ανατολή, κι από αυτούς κάποιοι θα ζήσουν και θα γεράσουν στην Ελλάδα, ενώ κάποιοι άλλοι τελικά θα πάνε στη Δύση.
Η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει άλλα από αυτά που επιθυμεί η ΕΕ.
Διχασμένη η γερμανική κοινή γνώμη για την υποδοχή προσφύγων
....Το 57% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι οι πρόσφυγες/μετανάστες στα ελληνοτουρκικά σύνορα θα πρέπει να τα περάσουν και στη συνέχεια να κατανεμηθούν στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτι το οποίο όμως απορρίπτουν αρκετές χώρες. Το 41% τάσσεται κατά του ανοίγματος των ελληνοτουρκικών συνόρων.
....Το 57% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι οι πρόσφυγες/μετανάστες στα ελληνοτουρκικά σύνορα θα πρέπει να τα περάσουν και στη συνέχεια να κατανεμηθούν στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτι το οποίο όμως απορρίπτουν αρκετές χώρες. Το 41% τάσσεται κατά του ανοίγματος των ελληνοτουρκικών συνόρων.
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
ποσα δινεις να ρθω Κουλη?
0.60 το ποστ
Γλιτσιδες θελουν στην πειραιως να προχωραει η κανονικοτητα
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.427
- Πόντοι
- 456
Είμαστε οι πολλοί και θα νικήσουμε!
Η πορεία ήταν μεγαλειώδης κι η αριθμητική συμμετοχή του κόσμου ανήλθε σε κάποιες χιλιάδες: όταν η κεφαλή της έφτανε στην Κλαυθμώνος, η ουρά της δεν είχε στρίψει ακόμα την Ομόνοια!
Συνημμένα
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Ένας βασικός λόγος είναι διότι το θέλουν και το υποκινούν οι "κφίδες" οι πούστρες και οι χοντρές αγάμητες ελλεινίδες με την ανοχή τζώνιδων, αδιάφορων και πλέμπας!Φαίνεται ότι για διάφορους λόγους, ένα μέρος των λαθρο θα μπει στην Ελλάδα και δεν θα ξαποσταλεί στην Ανατολή, κι από αυτούς κάποιοι θα ζήσουν και θα γεράσουν στην Ελλάδα, ενώ κάποιοι άλλοι τελικά θα πάνε στη Δύση.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.054
- Πόντοι
- 5.506
ο λάκης που εξαφανίστηκε;
πήγε για κυνήγι αγριογούρουνου;
Του έκοψαν το ιντερνετ, το είχε απλήρωτο.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.054
- Πόντοι
- 5.506
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Εδώ είναι όλη η ουσία και την έγραψε ο κομπλεξικός!Eυτυχώς δεν είσαι.
Κάπως έτσι μαζέψανε τον πατέρα της γυναίκας μου το 1967.
Γνωρίζεις την γλύκα του να είσαι 7 χρονών και οι αδερφή σου 9 και να έρχονται μπάτσοι σπίτι σου και να παίρνουν τον πατέρα σου?
Οχι μολότωφ, μπαζούκας και πυρηνικά
Η αριστερά διψά για εκδίκηση!
Ούτε τα παιδάκια τους νοιάζουν,ούτε οι ξεριζωμένοι , ούτε ο ανθρώπινος πόνος, ούτε η ΠΡΟΟΔΟΣ παρά μόνο τό ΑΙΜΑ!
Όσο πιο ακραίοι , φανατικοί και ασύμβατοι είναι οι λαθροεισβολείς τόσο πιο επιθυμητοί για αυτό που έχουν σκοπό τους!
Το λέει και ο ίδιος! Οι μάσκες έχουν πέσει!
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
ποια κανονικοτητα μεσα σε 8 μηνες εχουν φερει τα πανω κατω.0.60 το ποστ
Γλιτσιδες θελουν στην πειραιως να προχωραει η κανονικοτητα
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
ποια κανονικοτητα μεσα σε 8 μηνες εχουν φερει τα πανω κατω.
Εγω το ξερω
Στα γαλαζια να το πεις που τρεμουν απο ηδονη οταν ακουν κανονικοτητα απο το στομα του κουλη
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
ποια κανονικοτητα μεσα σε 8 μηνες εχουν φερει τα πανω κατω.
Και μια διορθωση
Δεν εφερε τα πανω κατω η κανονικοτητα
Τα κατω τα πηγε ακομα πιο κατω
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Κάνε μου τη χάρη, όσα σου έταξα να τα θυμάσαιΗ ο φεθρυ μηπως; Θα μας σκασεις ρε τυπε λεγεΡε κανε μου τη χάρη
Κάνε μου τη χάρη με το ένα μάτι ανοιχτό να κοιμάσαι
Κάνε μου τη χάρη να μιλάς δυνατά όταν φοβάσαι
Κάνε μου τη χάρη, για να σ' ακούω απ' όπου και να 'σαι
καπαφής εκ του προχείρου....
Εγω το ξερω
τι ξέρεις ρε μεγάλε...ακόμα πασοκ ψηφίζεις, τι να λέμε τώρα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
το να φυλάγονται επιτελους τα σύνορα μετα από 30 χρονια που ηταν ξεφραγο αμπελι το λες πανω κατω???ποια κανονικοτητα μεσα σε 8 μηνες εχουν φερει τα πανω κατω.
φτου σου προδοτη
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
ο λάκης που εξαφανίστηκε;
πήγε για κυνήγι αγριογούρουνου;
Πες μας σε ποια ΔΕΚΟ διορίστηκες την περίοδο 2004-2009 ...
[size=12pt]Άρα αφου δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε την δραχμή, πρέπει να υποστούμε μείωση των μισθών μας κατά 20-30%. Κι εγώ που νόμιζα ότι θα έπαιρνα αύξηση φέτος...[/size]
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
το να φυλάγονται επιτελους τα σύνορα μετα από 30 χρονια που ηταν ξεφραγο αμπελι το λες πανω κατω???
φτου σου προδοτη
Την τελευταια εβδομαδα το θυμηθηκε ο κουλης;;
Είναι ο φασισμός, ηλίθιε, που δημιουργεί εκ των πραγμάτων τέτοιους συνασπισμούς.
Αλλά τι να 'χεις πάρει χαμπάρι απ' την ιστορία του 20ου αιώνα. Πέρασες ξώφαλτσα.
για τον χαρακτηρισμό "ηλίθιε" δεν θα πω πολλά, φανερώνει το πραγματικό σου υπόβαθρο το γεγονός ότι με το παραμικρό δε διστάζεις να προσβάλεις καθέναν που διαφωνείς . Όποιος ανατρέξει στο προφίλ σου θα δει μπόλικα αντίστοιχα ποστ. Αυτό είναι κάτι που μπορεί εύκολα να κάνει ο καθένας, αφήνω τους υπόλοιπους να σε λούζουν.
Το αν ξέρω ή όχι ιστορία και ειδικά 20ο αιώνα άστο. Άσχετα με τις γνώσεις σου και ασχέτως με την ιστορία του 20ου δεν έχεις καταλάβει (ή μάλλον δεν τολμάς να παραδεχθείς στον εαυτό σου) ότι στην τρέχουσα εποχή φασίστες με την ουσιαστική έννοια του όρου είσαι εσύ και οι όμοιοί σου, ακροαριστεροί, αναρχικοί, δήθεν υποστηρκτές μειοψηφιών κλπ. Ο λόγος σας και κυρίως οι πράξεις σας δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοκρατία. Επ αυτού διάβασε και το παρακάτω έτσι απλά για να το δεις, όχι ότι θα αλλάξει κάτι στο μυαλό σου :
ο πατέρας μου μαζί με περίπου 100 συγχωριανούς του στα νιάτα τους πολέμησαν με τον ΕΛΑΣ ενάντια στους κατακτητές. Αυτό το έκαναν επειδή πρωτίστως ήταν Έλληνες πατριώτες και μπήκαν μπροστά για την πατρίδα (που τόσο μισείς) όχι για κάποια ιδεολογία που οι περισσότεροι μάλλον δεν είχαν ξανακούσει. Το αν μετά καπελώθηκαν, την ασπάστηκαν, την αποποιήθηκαν κλπ. είναι δευτερεύον και άσχετο με την ουσία. Από αυτούς άλλοι πήγαν εξορίες, άλλοι κυνηγήθηκαν άλλοι έφυγαν στο ανατολικό μπλοκ. Αυτό που μετράει όμως είναι ότι όσους από αυτούς γνώρισα και μίλησα κανείς μα κανείς δεν είπε ποτέ λέξη ενάντια στην έννοια της πατρίδας, αυτής που φαίνεται να μισείς τόσο πολύ. επίσης αρκετοί από αυτούς είχαν τη χειρότερη γνώμη για τα σύγχρονα βολεμένα εν πολλοίς "αριστερίζοντα" σκουπίδια που δεν ντρέπονται να πουλάνε ιδεολογία επικαλούμενα αγώνες και θυσίες άλλων.
Κάτι τελευταίο που έχει σχέση με τη φράση σου που απομόνωσα στο προηγούμενο ποστ μου, ο πατέρα μου είχε πει επί λέξει ότι το ΚΚΕ (και λέγοντας ΚΚΕ στο μυαλό του είχε και τους υπόλοιπους της άκρας αριστεράς) είναι το κόμμα που δεν έχει καμία σχέση με τη δημοκρατία.
αυτά και να εύχεσαι να μην χειροτερεύσουν τα πράγματα με την Τουρκία
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.156
- Πόντοι
- 506
κυνήγι αγριογούρουνου