Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.367
Πόντοι
786
ο λάκης που εξαφανίστηκε;
πήγε για κυνήγι αγριογούρουνου;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.115
Πόντοι
3.346
Ο καππα προσπαθει να κανει αριστερη προπαγανδα για να παρει με το μερος του και ολους τους κεντροαριστερους.
Ξερει οτι εδω μεσα μονος του δεν θα σταθει για πολυ..οποτε αγνοηστε τον κι εσεις να μας αδειασει την γωνια το τσιρακι των λαθρο.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Φαίνεται ότι για διάφορους λόγους, ένα μέρος των λαθρο θα μπει στην Ελλάδα και δεν θα ξαποσταλεί στην Ανατολή, κι από αυτούς κάποιοι θα ζήσουν και θα γεράσουν στην Ελλάδα, ενώ κάποιοι άλλοι τελικά θα πάνε στη Δύση.
Η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει άλλα από αυτά που επιθυμεί η ΕΕ.

Διχασμένη η γερμανική κοινή γνώμη για την υποδοχή προσφύγων
....Το 57% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι οι πρόσφυγες/μετανάστες στα ελληνοτουρκικά σύνορα θα πρέπει να τα περάσουν και στη συνέχεια να κατανεμηθούν στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτι το οποίο όμως απορρίπτουν αρκετές χώρες. Το 41% τάσσεται κατά του ανοίγματος των ελληνοτουρκικών συνόρων.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Είμαστε οι πολλοί και θα νικήσουμε!

Η πορεία ήταν μεγαλειώδης κι η αριθμητική συμμετοχή του κόσμου ανήλθε σε κάποιες χιλιάδες: όταν η κεφαλή της έφτανε στην Κλαυθμώνος, η ουρά της δεν είχε στρίψει ακόμα την Ομόνοια!

Συνημμένα

• 15036431_1254588361268129_2736057034636437669_n.jpg
    15036431_1254588361268129_2736057034636437669_n.jpg
    62,8 KB · Εμφανίσεις: 11

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Φαίνεται ότι για διάφορους λόγους, ένα μέρος των λαθρο θα μπει στην Ελλάδα και δεν θα ξαποσταλεί στην Ανατολή, κι από αυτούς κάποιοι θα ζήσουν και θα γεράσουν στην Ελλάδα, ενώ κάποιοι άλλοι τελικά θα πάνε στη Δύση.
Η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει άλλα από αυτά που επιθυμεί η ΕΕ.

Διχασμένη η γερμανική κοινή γνώμη για την υποδοχή προσφύγων
....Το 57% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι οι πρόσφυγες/μετανάστες στα ελληνοτουρκικά σύνορα θα πρέπει να τα περάσουν και στη συνέχεια να κατανεμηθούν στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτι το οποίο όμως απορρίπτουν αρκετές χώρες. Το 41% τάσσεται κατά του ανοίγματος των ελληνοτουρκικών συνόρων.
Ένας  βασικός λόγος είναι διότι το θέλουν και το υποκινούν οι "κφίδες" οι πούστρες και οι χοντρές αγάμητες ελλεινίδες με την ανοχή τζώνιδων,  αδιάφορων και πλέμπας!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Eυτυχώς δεν είσαι.

Κάπως έτσι μαζέψανε τον πατέρα της γυναίκας μου το 1967.
Γνωρίζεις την γλύκα του να είσαι 7 χρονών και οι αδερφή σου 9 και να έρχονται μπάτσοι σπίτι σου και να παίρνουν τον πατέρα σου?

Οχι μολότωφ, μπαζούκας και πυρηνικά
Εδώ είναι όλη η ουσία και την έγραψε  ο κομπλεξικός!
Η αριστερά διψά για εκδίκηση!  
Ούτε τα παιδάκια τους  νοιάζουν,ούτε οι ξεριζωμένοι , ούτε ο ανθρώπινος πόνος, ούτε η ΠΡΟΟΔΟΣ παρά μόνο τό ΑΙΜΑ!
Όσο πιο ακραίοι , φανατικοί και ασύμβατοι είναι οι λαθροεισβολείς τόσο πιο επιθυμητοί για αυτό που έχουν σκοπό τους!
Το λέει και ο ίδιος! Οι μάσκες έχουν πέσει!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ποια κανονικοτητα μεσα σε 8 μηνες εχουν φερει τα πανω κατω.

Εγω το ξερω

Στα γαλαζια να το πεις που τρεμουν απο ηδονη οταν ακουν κανονικοτητα απο το στομα του κουλη

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ρε κανε μου τη χάρη
Η ο φεθρυ μηπως; Θα μας σκασεις ρε τυπε λεγε
Κάνε μου τη χάρη, όσα σου έταξα να τα θυμάσαι
Κάνε μου τη χάρη με το ένα μάτι ανοιχτό να κοιμάσαι
Κάνε μου τη χάρη να μιλάς δυνατά όταν φοβάσαι
Κάνε μου τη χάρη, για να σ' ακούω απ' όπου και να 'σαι

καπαφής εκ του προχείρου.... :grin:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ο λάκης που εξαφανίστηκε;
πήγε για κυνήγι αγριογούρουνου;

Πες μας σε ποια ΔΕΚΟ διορίστηκες την περίοδο 2004-2009 ...
[size=12pt]Άρα αφου δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε την δραχμή, πρέπει να υποστούμε μείωση των μισθών μας κατά 20-30%. Κι εγώ που νόμιζα ότι θα έπαιρνα αύξηση φέτος...[/size]

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Είναι ο φασισμός, ηλίθιε, που δημιουργεί εκ των πραγμάτων τέτοιους συνασπισμούς.

Αλλά τι να 'χεις πάρει χαμπάρι απ' την ιστορία του 20ου αιώνα. Πέρασες ξώφαλτσα.

για τον χαρακτηρισμό "ηλίθιε" δεν θα πω πολλά, φανερώνει το πραγματικό σου υπόβαθρο το γεγονός ότι με το παραμικρό δε διστάζεις να προσβάλεις καθέναν που διαφωνείς . Όποιος ανατρέξει στο προφίλ σου θα δει μπόλικα αντίστοιχα ποστ. Αυτό είναι κάτι που μπορεί εύκολα να κάνει ο καθένας, αφήνω τους υπόλοιπους να σε λούζουν.

Το αν ξέρω ή όχι ιστορία και ειδικά 20ο αιώνα άστο. Άσχετα με τις γνώσεις σου και ασχέτως με την ιστορία του 20ου δεν έχεις καταλάβει (ή μάλλον δεν τολμάς να παραδεχθείς στον εαυτό σου) ότι στην τρέχουσα εποχή φασίστες με την ουσιαστική έννοια του όρου είσαι εσύ και οι όμοιοί σου, ακροαριστεροί, αναρχικοί, δήθεν υποστηρκτές μειοψηφιών κλπ. Ο λόγος σας και κυρίως οι πράξεις σας δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοκρατία. Επ αυτού διάβασε και το παρακάτω έτσι απλά για να το δεις, όχι ότι θα αλλάξει κάτι στο μυαλό σου :

ο πατέρας μου μαζί με περίπου 100 συγχωριανούς του στα νιάτα τους πολέμησαν με τον ΕΛΑΣ ενάντια στους κατακτητές. Αυτό το έκαναν επειδή πρωτίστως ήταν Έλληνες πατριώτες και μπήκαν μπροστά για την πατρίδα (που τόσο μισείς) όχι για κάποια ιδεολογία που οι περισσότεροι μάλλον δεν είχαν ξανακούσει. Το αν μετά καπελώθηκαν, την ασπάστηκαν, την αποποιήθηκαν κλπ. είναι δευτερεύον και άσχετο με την ουσία. Από αυτούς άλλοι πήγαν εξορίες, άλλοι κυνηγήθηκαν άλλοι έφυγαν στο ανατολικό μπλοκ. Αυτό που μετράει όμως είναι ότι όσους από αυτούς γνώρισα και μίλησα κανείς μα κανείς δεν είπε ποτέ λέξη ενάντια στην έννοια της πατρίδας, αυτής που φαίνεται να μισείς τόσο πολύ. επίσης αρκετοί από αυτούς είχαν τη χειρότερη γνώμη για τα σύγχρονα βολεμένα εν πολλοίς "αριστερίζοντα" σκουπίδια που δεν ντρέπονται να πουλάνε ιδεολογία επικαλούμενα αγώνες και θυσίες άλλων.
Κάτι τελευταίο που έχει σχέση με τη φράση σου που απομόνωσα στο προηγούμενο ποστ μου, ο πατέρα μου είχε πει επί λέξει ότι το ΚΚΕ (και λέγοντας ΚΚΕ στο μυαλό του είχε και τους υπόλοιπους της άκρας αριστεράς) είναι το κόμμα που δεν έχει καμία σχέση με τη δημοκρατία.

αυτά και να εύχεσαι να μην χειροτερεύσουν τα πράγματα με την Τουρκία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom