Καλα αυτος εχει ξεφυγει τελειως ο παραλογισμος του δεν εχει ορια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
kappa_fi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
Μια διευκρίνιση μόνο: το "σκατά στην πατρίδα σου" τονίζεται στο "σου", γιατί αφενός δεν έχω καμία σχέση με την πατρίδα όπως την εννοούν οι αστοιχείωτοι ξενοφοβικοί νοικοκυραίοι, οι φοβικοί (το τονίζω) νοικοκυραίοι, κι αφετέρου όπως όλοι από κάπου ξεκινάμε και κάπου καταλήγουμε, έτσι κι εγώ ονειρεύομαι έναν κόσμο όχι χωρίς την πατρίδα μου απλά, αλλά χωρίς πατρίδες εν γένει.
Οπότε σκατά στην πατρίδα που εννοεί ο κάθε φοβικός νοικοκυραίος, γιατί η δική μου είναι γεμάτη από τον πόνο και την καλοσύνη της προσφυγιάς,
και σκατά στην πατρίδα ως έννοια και πραγματικότητα που υφίσταται μόνο και μόνο για να μαντρώνει, να εξάπτει, να καπηλεύεται και να διαμορφώνει πνεύματα φτωχά, φοβικά κι επιθετικά.
Στους υπόλοιπους που μου απεύθυναν τον λόγο δεν απαντώ, καθώς δεν έχω τίποτα το κοινό.
Οπότε σκατά στην πατρίδα που εννοεί ο κάθε φοβικός νοικοκυραίος, γιατί η δική μου είναι γεμάτη από τον πόνο και την καλοσύνη της προσφυγιάς,
και σκατά στην πατρίδα ως έννοια και πραγματικότητα που υφίσταται μόνο και μόνο για να μαντρώνει, να εξάπτει, να καπηλεύεται και να διαμορφώνει πνεύματα φτωχά, φοβικά κι επιθετικά.
Στους υπόλοιπους που μου απεύθυναν τον λόγο δεν απαντώ, καθώς δεν έχω τίποτα το κοινό.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
συμφωνούμε αν ερθει ενας προσφυγας από βουλγαρια, τουρκια, σκοπια, αλβανια όταν εκει θα εχουν πολεμο και θα κινδυνευει η ζωη τους να τον περιθαλψουμε.Μια διευκρίνιση μόνο: το "σκατά στην πατρίδα σου" τονίζεται στο "σου", γιατί αφενός δεν έχω καμία σχέση με την πατρίδα όπως την εννοούν οι αστοιχείωτοι ξενοφοβικοί νοικοκυραίοι, οι φοβικοί (το τονίζω) νοικοκυραίοι, κι αφετέρου όπως όλοι από κάπου ξεκινάμε και κάπου καταλήγουμε, έτσι κι εγώ ονειρεύομαι έναν κόσμο όχι χωρίς την πατρίδα μου απλά, αλλά χωρίς πατρίδες εν γένει.
τα τελευταια 60 χρονια εχουν ολες αυτές οι χωρες ειρηνη οποτε ΜΗΔΕΝ προσφυγες εχει δεχθεί η ελλαδα, μονο κανα εκατομυριο μετανάστες και λαθρομεταναστες
Moralite
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2020
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Ερντογαν
Βλέψεις και διεκδικήσεις Ελληνικών εδαφών.
Εμπρηστικές δηλώσεις και προετοιμασία των Ευρωπαικών χωρών
Αθρόες παραβιάσεις εναερίου χώρου της Ελλάδας
Μεταστευτικές ροές στα νησιά της Ελλάδος
Κατάφωρη παραβίαση στην ΑΟΖ της Ελλάδος καια της Κύπρου
Πόλεμος προπαγάνδας και εκβιασμός της Ελλάδος και της Ευρώπης
Άνοιγμα των συνόρων της Τουρκίας στα χερσαία Συνορα του Εβρου
Συνεχής χρηματοδότηση της Τουρκιας απο την Ευρώπη.
Μεταφορά 100 στρατιωτών στον Έβρο σε υποστήριξη των λάθρο 5/3/20
Τουρκία Μιά χώρα χωρίς Ιστορία με βεβαρημένο Ποινικό μητρώο
Τουρκία μια χώρα με 9 ενεργά πολεμικά μέτωπα το 2020
Και ο καππα φι με τα μάτια κλειστά
Βλέψεις και διεκδικήσεις Ελληνικών εδαφών.
Εμπρηστικές δηλώσεις και προετοιμασία των Ευρωπαικών χωρών
Αθρόες παραβιάσεις εναερίου χώρου της Ελλάδας
Μεταστευτικές ροές στα νησιά της Ελλάδος
Κατάφωρη παραβίαση στην ΑΟΖ της Ελλάδος καια της Κύπρου
Πόλεμος προπαγάνδας και εκβιασμός της Ελλάδος και της Ευρώπης
Άνοιγμα των συνόρων της Τουρκίας στα χερσαία Συνορα του Εβρου
Συνεχής χρηματοδότηση της Τουρκιας απο την Ευρώπη.
Μεταφορά 100 στρατιωτών στον Έβρο σε υποστήριξη των λάθρο 5/3/20
Τουρκία Μιά χώρα χωρίς Ιστορία με βεβαρημένο Ποινικό μητρώο
Τουρκία μια χώρα με 9 ενεργά πολεμικά μέτωπα το 2020
Και ο καππα φι με τα μάτια κλειστά
Όποτε μιλάω για φασίστες και ρατσιστές αναφέρομαι σε ιδεολογίες, νοοτροπίες και πρακτικές που τεκμαίρονται είτε άμεσα είτε έμμεσα απ' τα γραπτά των υπό χαρακτηρισμό μελών.
Δεν αποδίδω ούτε κατηγορίες για τέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας, ούτε κρυφά κίνητρα που στοχεύουν σε ακατονόμαστες πράξεις, ούτε επαγγελματικές ιδιότητες που αποκαλύπτουν τα "πραγματικά" πρόσωπα των μελών.
Αυτά τα κάνετε εσείς, κι αν όχι όλοι, τουλάχιστον συναινείτε και συγκατατίθεστε όλοι (ή σχεδόν όλες και όλοι) στο να γίνονται απέναντί μου, όπως φαντάζομαι και σ' οποιονδήποτε ή οποιαδήποτε θα μπορούσε να έχει βρεθεί στη δική μου θέση κατά το παρελθόν.
Και τα κάνετε γιατί είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ιδεολογίας, της νοοτροπίας και των πρακτικών χουντόφιλων ατόμων, που εμπνέονται από μίσος και φοβία για καθετί διαφορετικό, στο οποίο παρέχει δικαίωμα ύπαρξης, έκφρασης και δραστηριότητας κάθε δημοκρατικό πολίτευμα.
Αυτά λοιπόν και συνεχίζουμε τις ειδήσεις μας με τους καουμπόηδες της βσλκανικής χερσονήσου που βαράνε προσοχή στη σημαία της εθνικοφροσύνης, χαϊδεύοντας τ' αυτιά των ζωντόβολων που ονειρεύονται τα βασανιστήρια της εατ-εσα για κάθε δημοκράτη πολίτη που παλεύει κι αγωνίζεται για τον διεθνισμό, τον κομμουνισμό και γιατί όχι, την ίδια την αναρχία
σαν αρχή της μελοντικής απολογίας σου μου φαίνεται αυτό. Όπως βλέπεις εγώ είμαι δημοκράτης και υποθέτω ότι θα έχεις την καλή εκδοχή : να περάσεις από δίκη
οι άλλοι εδώ μέσα απλά συζητάνε για το βάθος του λάκου...
"...δημοκράτη πολίτη που παλεύει κι αγωνίζεται για τον διεθνισμό, τον κομμουνισμό και γιατί όχι, την ίδια την αναρχία...." : αλήθεια πως σου ήρθε να συνδυάσεις τη λέξη δημοκράτης με τον κομμουνισμό και την αναρχία ;
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.427
- Πόντοι
- 456
Είμαστε οι πολλοί και θα νικήσουμε!
Η πορεία ήταν μεγαλειώδης κι η αριθμητική συμμετοχή του κόσμου ανήλθε σε κάποιες χιλιάδες: όταν η κεφαλή της έφτανε στην Κλαυθμώνος, η ουρά της δεν είχε στρίψει ακόμα την Ομόνοια!
Συνημμένα
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.608
- Πόντοι
- 506
για να πιεσουμε την αλλη πλευρα. Μεχρι τωρα ακολουθουμε τις κινησεις της Τουρκιας, καμια πρωτοβουλια απο τη πλευρα μας. Για ποσο καιρο θα βρισκονται οι αστυνομικες δυναμεις στα συνορα;Γιατί να το κάνουμε αυτό τύπε;
Μιας και η διεθνη κοινη γνωμη ειναι υπερ μας θα δικαιολογησει και τετοια κινηση, το κλεισιμο των συνορων. Ετσι θα πιεσουμε και εμεις
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.054
- Πόντοι
- 5.506
Μια διευκρίνιση μόνο: το "σκατά στην πατρίδα σου" τονίζεται στο "σου", γιατί αφενός δεν έχω καμία σχέση με την πατρίδα όπως την εννοούν οι αστοιχείωτοι ξενοφοβικοί νοικοκυραίοι, οι φοβικοί (το τονίζω) νοικοκυραίοι, κι αφετέρου όπως όλοι από κάπου ξεκινάμε και κάπου καταλήγουμε, έτσι κι εγώ ονειρεύομαι έναν κόσμο όχι χωρίς την πατρίδα μου απλά, αλλά χωρίς πατρίδες εν γένει.
Ωραία, σκατά στα μούτρα ΣΟΥ.
kappa_fi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
αλήθεια πως σου ήρθε να συνδυάσεις τη λέξη δημοκράτης με τον κομμουνισμό και την αναρχία ;
Είναι ο φασισμός, ηλίθιε, που δημιουργεί εκ των πραγμάτων τέτοιους συνασπισμούς.
Αλλά τι να 'χεις πάρει χαμπάρι απ' την ιστορία του 20ου αιώνα. Πέρασες ξώφαλτσα.
Antebellum
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Like
- 489
- Πόντοι
- 36
Ο αλλος ξερει μονο να προκαλει..παγκοσμιος πιστευω ειναι απο τους πιο αντιπαθη ηγετες.
Το προβλημα δεν ειναι ο Ερντογαν, ο Ερντογαν εχει απλωθει πολυ περα απο τις δυνατοτητες του και τρωει τη μια φαπα μετα την αλλη. Και στη Συρια, και στη Λιβυη και εδω. Στον Πουτιν με την ουρα στα σκελια πηγε για να παρει ανακωχη.
Το προβλημα ειναι η Μερκελ. Δεν εχει καθολου κακαλα. Δε λυνει προβληματα, εχει βρει τη συνταγη ριχνουμε χρημα και το κρυβουμε κατω απο το χαλακι. Μακροπροθεσμα αυτο μας γαμαει συνολικα, σαν Ευρωπη. Τωρα ηταν μια χρυση ευκαιρια να γινει η συζητηση που δεν εγινε ποτε στην Ευρωπη για το μεταναστευτικο. Η Μερκελ προτιμαει το προβλημα να κρυφτει παλι κατω απο το χαλι. Οποτε ριχνει παλι χρημα στον Ερντογαν για να συντηρηθει μια κατασταση που μαθηματικα, σε μερες/μηνες/χρονια θα ξανασκασει.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.115
- Πόντοι
- 3.346
Αναρχοκομουν κι ετσι ο καππα.. Να ζει λαθρεος μια ζωη θελει.
Τζαμπα φαει, τζαμπα σπιτι,μετρητα στα ατμ και οχι υποχρεωσεις!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Ρε τυπε απαντα σε μενα τουλαχιστον. Ο παπιας εισαι; ο πορνοπαππος;
kappa_fi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
Αναρχοκομουν κι ετσι ο καππα.. Να ζει λαθρεος μια ζωη θελει.
Κοίτα που κάνει και περίπλοκους συλλογισμούς ο γιακούζα!
kappa_fi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
Ρε τυπε απαντα σε μενα τουλαχιστον. Ο παπιας εισαι; ο πορνοπαππος;
Ρε κανε μου τη χάρη
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
συμφωνούμε αν ερθει ενας προσφυγας από βουλγαρια, τουρκια, σκοπια, αλβανια όταν εκει θα εχουν πολεμο και θα κινδυνευει η ζωη τους να τον περιθαλψουμε.
τα τελευταια 60 χρονια εχουν ολες αυτές οι χωρες ειρηνη οποτε ΜΗΔΕΝ προσφυγες εχει δεχθεί η ελλαδα, μονο κανα εκατομυριο μετανάστες και λαθρομεταναστες
Συγγνώμη απο την Τουρκια δε παιρνουμε Κουρδους προσφυγες;Δε παιρνουμε τωρα οσους κυνηγαει ο Ερντογαν; Αυτοι δηλαδη που οντως κινδυνεύουν εκει.
Α και ο ΣΥΡΙΖΑ μηπως το παιζει προοδευτιλικι απλα για να καλυψει το οτι εδινε στεγνα στον Ερντογαν Τουρκους αντιερντογανικους;
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Ρε κανε μου τη χάρη
Η ο φεθρυ μηπως; Θα μας σκασεις ρε τυπε λεγε
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.054
- Πόντοι
- 5.506
Η ο φεθρυ μηπως; Θα μας σκασεις ρε τυπε λεγε
Ντρέπεται να πει ποιός μαλάκας είναι οπότε ας του κάνουμε τη χάρη να λέμε οτι είναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΚΑΠΑ ΦΙ.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.115
- Πόντοι
- 3.346
Η μερκελ και καποιοι αλλοι εχουν ενα και μονο σχεδιο.Το προβλημα δεν ειναι ο Ερντογαν, ο Ερντογαν εχει απλωθει πολυ περα απο τις δυνατοτητες του και τρωει τη μια φαπα μετα την αλλη. Και στη Συρια, και στη Λιβυη και εδω. Στον Πουτιν με την ουρα στα σκελια πηγε για να παρει ανακωχη.
Το προβλημα ειναι η Μερκελ. Δεν εχει καθολου κακαλα. Δε λυνει προβληματα, εχει βρει τη συνταγη ριχνουμε χρημα και το κρυβουμε κατω απο το χαλακι. Μακροπροθεσμα αυτο μας γαμαει συνολικα, σαν Ευρωπη. Τωρα ηταν μια χρυση ευκαιρια να γινει η συζητηση που δεν εγινε ποτε στην Ευρωπη για το μεταναστευτικο. Η Μερκελ προτιμαει το προβλημα να κρυφτει παλι κατω απο το χαλι. Οποτε ριχνει παλι χρημα στον Ερντογαν για να συντηρηθει μια κατασταση που μαθηματικα, σε μερες/μηνες/χρονια θα ξανασκασει.
Θελουν να υποδουλωσουν την χωρα μας γιατι ειμαστε γωνια μαγαζι στην ευρωπη.
Αλλα μαντεψε..θα παρουν τα φρυδια κι αυτοι.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.054
- Πόντοι
- 5.506
Η μερκελ και καποιοι αλλοι εχουν ενα και μονο σχεδιο.
Το γάμησες. Ο κάθε ένας κοιτάει τη χώρα ΤΟΥ.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Κατά ποιο τρόπο θα πάρουν τα φρύδια?Η μερκελ και καποιοι αλλοι εχουν ενα και μονο σχεδιο.
Αφού ήδη δεν μπορούμε να νομοθετήσουμε χωρίς να πάρουμε την τυπική ή άτυπη άδεια τους και αν μας κόψουν την κάνουλα θα καταλήξουμε να τρώμε ποντίκια φρικασέ...
Θα έλεγα ότι μας έχουν ήδη υποδουλώσει...