Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Μια διευκρίνιση μόνο: το "σκατά στην πατρίδα σου" τονίζεται στο "σου", γιατί αφενός δεν έχω καμία σχέση με την πατρίδα όπως την εννοούν οι αστοιχείωτοι ξενοφοβικοί νοικοκυραίοι, οι φοβικοί (το τονίζω) νοικοκυραίοι, κι αφετέρου όπως όλοι από κάπου ξεκινάμε και κάπου καταλήγουμε, έτσι κι εγώ ονειρεύομαι έναν κόσμο όχι χωρίς την πατρίδα μου απλά, αλλά χωρίς πατρίδες εν γένει.

Οπότε σκατά στην πατρίδα που εννοεί ο κάθε φοβικός νοικοκυραίος, γιατί η δική μου είναι γεμάτη από τον πόνο και την καλοσύνη της προσφυγιάς,

και σκατά στην πατρίδα ως έννοια και πραγματικότητα που υφίσταται μόνο και μόνο για να μαντρώνει, να εξάπτει, να καπηλεύεται και να διαμορφώνει πνεύματα φτωχά, φοβικά κι επιθετικά.

Στους υπόλοιπους που μου απεύθυναν τον λόγο δεν απαντώ, καθώς δεν έχω τίποτα το κοινό.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μια διευκρίνιση μόνο: το "σκατά στην πατρίδα σου" τονίζεται στο "σου", γιατί αφενός δεν έχω καμία σχέση με την πατρίδα όπως την εννοούν οι αστοιχείωτοι ξενοφοβικοί νοικοκυραίοι, οι φοβικοί (το τονίζω) νοικοκυραίοι, κι αφετέρου όπως όλοι από κάπου ξεκινάμε και κάπου καταλήγουμε, έτσι κι εγώ ονειρεύομαι έναν κόσμο όχι χωρίς την πατρίδα μου απλά, αλλά χωρίς πατρίδες εν γένει.

Οπότε σκατά στην πατρίδα που εννοεί ο κάθε φοβικός νοικοκυραίος, γιατί η δική μου είναι γεμάτη από τον πόνο και την καλοσύνη της προσφυγιάς,

και σκατά στην πατρίδα ως έννοια και πραγματικότητα που υφίσταται μόνο και μόνο για να μαντρώνει, να εξάπτει, να καπηλεύεται και να διαμορφώνει πνεύματα φτωχά, φοβικά κι επιθετικά.

Στους υπόλοιπους που μου απεύθυναν τον λόγο δεν απαντώ, καθώς δεν έχω τίποτα το κοινό.
συμφωνούμε αν ερθει ενας προσφυγας από βουλγαρια, τουρκια, σκοπια, αλβανια όταν εκει θα εχουν πολεμο και θα κινδυνευει η ζωη τους να τον περιθαλψουμε.

τα τελευταια 60 χρονια εχουν ολες αυτές οι χωρες ειρηνη οποτε ΜΗΔΕΝ προσφυγες εχει δεχθεί η ελλαδα, μονο κανα εκατομυριο μετανάστες και λαθρομεταναστες

Moralite

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2020
Like
24
Πόντοι
1
Ερντογαν

Βλέψεις και διεκδικήσεις Ελληνικών εδαφών.

Εμπρηστικές δηλώσεις και προετοιμασία των Ευρωπαικών χωρών

Αθρόες παραβιάσεις εναερίου χώρου της Ελλάδας

Μεταστευτικές ροές στα νησιά της Ελλάδος

Κατάφωρη παραβίαση στην ΑΟΖ της Ελλάδος καια της Κύπρου

Πόλεμος προπαγάνδας και εκβιασμός της Ελλάδος και της Ευρώπης

Άνοιγμα των συνόρων της Τουρκίας στα χερσαία Συνορα του Εβρου

Συνεχής χρηματοδότηση της Τουρκιας απο την Ευρώπη.

Μεταφορά 100 στρατιωτών στον Έβρο σε υποστήριξη των λάθρο 5/3/20

Τουρκία Μιά χώρα χωρίς Ιστορία με βεβαρημένο Ποινικό μητρώο

Τουρκία μια χώρα με 9 ενεργά πολεμικά μέτωπα το 2020

Και ο καππα φι με τα μάτια κλειστά

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Όποτε μιλάω για φασίστες και ρατσιστές αναφέρομαι σε ιδεολογίες, νοοτροπίες και πρακτικές που τεκμαίρονται είτε άμεσα είτε έμμεσα απ' τα γραπτά των υπό χαρακτηρισμό μελών.

Δεν αποδίδω ούτε κατηγορίες για τέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας, ούτε κρυφά κίνητρα που στοχεύουν σε ακατονόμαστες πράξεις, ούτε επαγγελματικές ιδιότητες που αποκαλύπτουν τα "πραγματικά" πρόσωπα των μελών.

Αυτά τα κάνετε εσείς, κι αν όχι όλοι, τουλάχιστον συναινείτε και συγκατατίθεστε όλοι (ή σχεδόν όλες και όλοι) στο να γίνονται απέναντί μου, όπως φαντάζομαι και σ' οποιονδήποτε ή οποιαδήποτε θα μπορούσε να έχει βρεθεί στη δική μου θέση κατά το παρελθόν.

Και τα κάνετε γιατί είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ιδεολογίας, της νοοτροπίας και των πρακτικών χουντόφιλων ατόμων, που εμπνέονται από μίσος και φοβία για καθετί διαφορετικό, στο οποίο παρέχει δικαίωμα ύπαρξης, έκφρασης και δραστηριότητας κάθε δημοκρατικό πολίτευμα.

Αυτά λοιπόν και συνεχίζουμε τις ειδήσεις μας με τους καουμπόηδες της βσλκανικής χερσονήσου που βαράνε προσοχή στη σημαία της εθνικοφροσύνης, χαϊδεύοντας τ' αυτιά των ζωντόβολων που ονειρεύονται τα βασανιστήρια της εατ-εσα για κάθε δημοκράτη πολίτη που παλεύει κι αγωνίζεται για τον διεθνισμό, τον κομμουνισμό και γιατί όχι, την ίδια την αναρχία

σαν αρχή της μελοντικής απολογίας σου μου φαίνεται αυτό. Όπως βλέπεις εγώ είμαι δημοκράτης και υποθέτω ότι θα έχεις την καλή εκδοχή : να περάσεις από δίκη  :grin:
οι άλλοι εδώ μέσα απλά συζητάνε για το βάθος του λάκου...

"...δημοκράτη πολίτη που παλεύει κι αγωνίζεται για τον διεθνισμό, τον κομμουνισμό και γιατί όχι, την ίδια την αναρχία...." :  αλήθεια πως σου ήρθε να συνδυάσεις τη λέξη δημοκράτης με τον κομμουνισμό και την αναρχία ;   :idiot:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Είμαστε οι πολλοί και θα νικήσουμε!

Η πορεία ήταν μεγαλειώδης κι η αριθμητική συμμετοχή του κόσμου ανήλθε σε κάποιες χιλιάδες: όταν η κεφαλή της έφτανε στην Κλαυθμώνος, η ουρά της δεν είχε στρίψει ακόμα την Ομόνοια!

Συνημμένα

• κατάλογος.jpg
    κατάλογος.jpg
    5,3 KB · Εμφανίσεις: 13

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.608
Πόντοι
506
Γιατί να το κάνουμε αυτό τύπε;
για να πιεσουμε την αλλη πλευρα. Μεχρι τωρα ακολουθουμε τις κινησεις της Τουρκιας, καμια πρωτοβουλια απο τη πλευρα μας. Για ποσο καιρο θα βρισκονται οι αστυνομικες δυναμεις στα συνορα;
Μιας και η διεθνη κοινη γνωμη ειναι υπερ μας θα δικαιολογησει και τετοια κινηση, το κλεισιμο των συνορων. Ετσι θα πιεσουμε και εμεις

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.054
Πόντοι
5.506

Ωραία, σκατά στα μούτρα ΣΟΥ.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
αλήθεια πως σου ήρθε να συνδυάσεις τη λέξη δημοκράτης με τον κομμουνισμό και την αναρχία ;   :idiot:

Είναι ο φασισμός, ηλίθιε, που δημιουργεί εκ των πραγμάτων τέτοιους συνασπισμούς.

Αλλά τι να 'χεις πάρει χαμπάρι απ' την ιστορία του 20ου αιώνα. Πέρασες ξώφαλτσα.

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Ο αλλος ξερει μονο να προκαλει..παγκοσμιος πιστευω ειναι απο τους πιο αντιπαθη ηγετες.

Το προβλημα δεν ειναι ο Ερντογαν, ο Ερντογαν εχει απλωθει πολυ περα απο τις δυνατοτητες του και τρωει τη μια φαπα μετα την αλλη. Και στη Συρια, και στη Λιβυη και εδω. Στον Πουτιν με την ουρα στα σκελια πηγε για να παρει ανακωχη.

Το προβλημα ειναι η Μερκελ. Δεν εχει καθολου κακαλα. Δε λυνει προβληματα, εχει βρει τη συνταγη ριχνουμε χρημα και το κρυβουμε κατω απο το χαλακι. Μακροπροθεσμα αυτο μας γαμαει συνολικα, σαν Ευρωπη. Τωρα ηταν μια χρυση ευκαιρια να γινει η συζητηση που δεν εγινε ποτε στην Ευρωπη για το μεταναστευτικο. Η Μερκελ προτιμαει το προβλημα να κρυφτει παλι κατω απο το χαλι. Οποτε ριχνει παλι χρημα στον Ερντογαν για να συντηρηθει μια κατασταση που μαθηματικα, σε μερες/μηνες/χρονια θα ξανασκασει.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.115
Πόντοι
3.346
Αναρχοκομουν κι ετσι ο καππα.. Να ζει λαθρεος μια ζωη θελει.
Τζαμπα φαει, τζαμπα σπιτι,μετρητα στα ατμ και οχι υποχρεωσεις!  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ρε τυπε απαντα σε μενα τουλαχιστον. Ο παπιας εισαι; ο πορνοπαππος;

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Αναρχοκομουν κι ετσι ο καππα.. Να ζει λαθρεος μια ζωη θελει.
Τζαμπα φαει, τζαμπα σπιτι,μετρητα στα ατμ και οχι υποχρεωσεις!  :2funny:

Κοίτα που κάνει και περίπλοκους συλλογισμούς ο γιακούζα!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

συμφωνούμε αν ερθει ενας προσφυγας από βουλγαρια, τουρκια, σκοπια, αλβανια όταν εκει θα εχουν πολεμο και θα κινδυνευει η ζωη τους να τον περιθαλψουμε.

τα τελευταια 60 χρονια εχουν ολες αυτές οι χωρες ειρηνη οποτε ΜΗΔΕΝ προσφυγες εχει δεχθεί η ελλαδα, μονο κανα εκατομυριο μετανάστες και λαθρομεταναστες

Συγγνώμη απο την Τουρκια δε παιρνουμε Κουρδους προσφυγες;Δε παιρνουμε τωρα οσους κυνηγαει ο Ερντογαν; Αυτοι δηλαδη που οντως κινδυνεύουν εκει.
Α και ο ΣΥΡΙΖΑ μηπως το παιζει προοδευτιλικι απλα για να καλυψει το οτι εδινε στεγνα στον Ερντογαν Τουρκους αντιερντογανικους;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.115
Πόντοι
3.346
Το προβλημα δεν ειναι ο Ερντογαν, ο Ερντογαν εχει απλωθει πολυ περα απο τις δυνατοτητες του και τρωει τη μια φαπα μετα την αλλη. Και στη Συρια, και στη Λιβυη και εδω. Στον Πουτιν με την ουρα στα σκελια πηγε για να παρει ανακωχη.

Το προβλημα ειναι η Μερκελ. Δεν εχει καθολου κακαλα. Δε λυνει προβληματα, εχει βρει τη συνταγη ριχνουμε χρημα και το κρυβουμε κατω απο το χαλακι. Μακροπροθεσμα αυτο μας γαμαει συνολικα, σαν Ευρωπη. Τωρα ηταν μια χρυση ευκαιρια να γινει η συζητηση που δεν εγινε ποτε στην Ευρωπη για το μεταναστευτικο. Η Μερκελ προτιμαει το προβλημα να κρυφτει παλι κατω απο το χαλι. Οποτε ριχνει παλι χρημα στον Ερντογαν για να συντηρηθει μια κατασταση που μαθηματικα, σε μερες/μηνες/χρονια θα ξανασκασει.
Η μερκελ και καποιοι αλλοι εχουν ενα και μονο σχεδιο.
Θελουν να υποδουλωσουν την χωρα μας γιατι ειμαστε γωνια μαγαζι στην ευρωπη.
Αλλα μαντεψε..θα παρουν τα φρυδια κι αυτοι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.054
Πόντοι
5.506

Το γάμησες. Ο κάθε ένας κοιτάει τη χώρα ΤΟΥ.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Κατά ποιο τρόπο θα πάρουν τα φρύδια?

Αφού ήδη δεν μπορούμε να νομοθετήσουμε χωρίς να πάρουμε την τυπική ή άτυπη άδεια τους και αν μας κόψουν την κάνουλα θα καταλήξουμε να τρώμε ποντίκια φρικασέ...

Θα έλεγα ότι μας έχουν ήδη υποδουλώσει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom