Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Δεν το αντιλήφθηκα επειδή είπες να τον σφάξουν οι επενδυτές.
Ε δεν ειναι επενδυτες, συμφωνα με επισημα χειλη μαλιστα ?
Δεν το αντιλήφθηκα επειδή είπες να τον σφάξουν οι επενδυτές.
Η λογική λέει ότι όταν υπάρχει μια προ υπάρχουσα κατάσταση που μάλιστα έχουν γίνει επανηλλημένες προσπάθειες να λυθεί και δεν έχει βρεθεί λύση δεν λύνεται απλά με ευχές και ελπίδα.
Εγώ συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί να σε κόφτει τόσο πολύ αν λέω εγώ ότι μπορεί να περνάνε οι βάρκες ακόμα. Και αν το λέω τι έγινε?
Και για να το κλείσουμε..χτές ανεβάσανε βίντεο με βάρκες μεταναστών κοντά στα λιμάνια που δεν τους άφηναν να δέσουν. ΑΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ.
Τι άλλο να πούμε? ελπίζω να μην έθιξα την αξιοπιστία της κυβέρνησης...
Εγώ δεν κάνω αντιπολίτευση στο μπου.κομ Άλεξ. Δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτα μια υγιή σκέψη έκανα όπως θα έπρεπέ να κάνουν όλοι.Οπως λεμε στα νομικα, δεν μεταφερει "γνωση" αλλά "εκτιμηση".
Δηλαδη μηδενικης αποδεικτικης σημασιας
τυπε 18χιλ ειπε οχι 140 και οντως υπαρχουν δυο νεκροι απλά δεν εχει ακομα γινει αποδεκτη απο την δυση η εκδοχη του οτι τους σκοτωσαμε εμεις,ο αραβικος κοσμος μονο την εχει αποδεχτει,απο μια αποψη οντως δεν χρειαζεται να ανησυχεις αφου συμπεριφερομαστε σαν να εχουμε αποδεχτει τετελεσμεναΤύπε αν το εκατομμυριο που λεει οτι θα στειλει ο Ερντογαν ειναι οπως οι 140.000 που λεει οτι εχουν περασει στην Ελλαδα, τοτε δεν ανησυχω, παραμυθακια χωρις δρακο.
Αλλά αναρωτιεμαι ρε παιδι μου, αρχηγος κρατους, δεν ντρεπεται να λεει ψεματα ευθεως που μπορουν ευκολα να γινουν αντιληπτα? Νεκρους λεει, χιλιαδες να περνανε τα συνορα λεει, ρε μπας και εχει ξεμωραθει εντελως πια
τι να φυλαξεις ρε τύπε?η Ελλαδα δεν εχει το προσωπικο να αντεξει τον πόλεμο φθορας που κανει ο ερντογαν,το τειχος ειναι το λιγοτερο που θα απαιτηθει να γινει πολυ συντομα,σε επομενη φαση θα ειναι η προσθηκη ξενων στρατων και αστυνομιων διπλα στα ελληνικα σωματα για την φυλαξη τουKαλα δε το πιασες τι εγινε? Μας εδοσαν την αδεια τωρα οτι "μπορουμε να φυλαμε τα συνορα μας"! Το ειπαν δηλαδη καθαρα . Σωπα ρε σοβαρα ε?
Τοσα χρονια δεν δινοταν αυτη η αδεια και η Ελλαδα ειχε γινει η γη χανααν για καθε φυλη του ισραηλ.
Τωρα επεσε το τηλεφωνακι και δοθηκε η εντολη. Πως λες Μητσοτακης και Τσιπρας χωρις περιστροφες να καναν τετοια κολωτουμπα?
Τύπε εσύ είπες ότι οι Έλληνες είναι αδύναμοι όχι εγώ. Εγώ σου είπα ότι δεν είναι αδύναμοι γιατί έχουν την δύναμη της ψήφου τους.Οοοοχι, με κοφτει που τους χαρακτηριζετε ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ.Αδυναμοι δεν ειμασταν για σχεδον 4 αιωνες με τα μουνοπονα τους φερετζεδες να μας διαφεντευουν.Να εισαι σιγουρος φιλε μου οτι μονο αδυναμοι δεν ειμαστε λοιπον.Και για να το τελειωσουμε οπως λες.ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ.Βιαζουν σκοτωνουν κλεβουν και γενικα ειναι οτι πιο σιχαμενο σερνεται πανω σε αυτον τον πλνητη.ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.Και εγω ελπιζω να μην εθιξα τα λοατκι της αντιπολιτευσης .
Η λογική λέει ότι όταν υπάρχει μια προ υπάρχουσα κατάσταση που μάλιστα έχουν γίνει επανηλλημένες προσπάθειες να λυθεί και δεν έχει βρεθεί λύση δεν λύνεται απλά με ευχές και ελπίδα.
Εγώ συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί να σε κόφτει τόσο πολύ αν λέω εγώ ότι μπορεί να περνάνε οι βάρκες ακόμα. Και αν το λέω τι έγινε?
Και για να το κλείσουμε..χτές ανεβάσανε βίντεο με βάρκες μεταναστών κοντά στα λιμάνια που δεν τους άφηναν να δέσουν. ΑΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ.
Τι άλλο να πούμε? ελπίζω να μην έθιξα την αξιοπιστία της κυβέρνησης...
Επειδή κι εγώ έχω εκφράσει ανάλογες θέσεις και με έχουν πρήξει εδώ με τα λαθρολάγνος και λοιπές πίπες. Δεν υπάρχει καμία διαφωνία ότι ανάμεσά τους υπάρχουν άνθρωποι ευάλωτοι που χρήζουν προστασίας ή κινδυνεύουν αν επιστραφούν στις χώρες τους. Σίγουρα υπάρχουν και πρόσφυγες. Αλλά επειδή η χώρα μας έχει φτάσει στα όριά της, το να δεχθείς κι άλλους ανθρώπους που κανείς δε θέλει να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη χώρα του, μας καθιστά αυτόματα αποθήκη ψυχών. Κάτι που βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα θα μας δημιουργεί πολλά προβλήματα. Δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να ασχοληθούμε με τα προβλήματα αυτά αφού ακόμα δε μπορούμε να λύσουμε τα δικά μας. Ζούμε με δανεικά ως χώρα και είμαστε εξαιρετικά αδύναμοι μπροστά σε οικονομικές πιέσεις. Αν εύρωστες οικονομικά χώρες δε μπορούν ή δε θέλουν να ασχοληθούν με κλάσμα του πλήθους αυτού, γιατί να ασχοληθούμε εμείς; Για να ικανοποιήσουμε τις διεθνιστικές ονειρώξεις κάποιων γραφικών;Το να ζούμε σαν άνθρωποι είναι σχετικό. Το πως ζει ένας ''σαν ανθρωπος'' στην Ελλάδα είναι σα βασιλιάς σε μεριά από τα μέρη που έρχονται μερικοί από αυτούς στα σύννωρα.
Δεν φταίει το μεταναστευτικό επειδή δουλεύεις για 500 ευρώ. Και πάλι για τόσα θα δούλευες αν δεν είχε έρθει ούτε ένας από αυτούς.
Αν θεωρείς ότι οι Έλληνες είμαστε αδύναμοι μέσα στην ίδια μας την χώρα τότε να ρίξεις τις ευθύνες σε αυτούς που ψηφίζουν.
Όχι καμία. Αλλά και να μην ήταν πραγματικά να νούμερα πως θα το μάθαινα εγώ και εσύ? Θα μας το έλεγε η Κοσιώνη? Πολύ φασαρία για το τίποτα νομίζω κάνουμε...όλοι δεν θα έπρεπε να αναρωτιούνται τι γίνεται με τα νησιά τώρα που η δημοσιότητα είναι στον Έβρο?ξεκινώ από το τέλος, εγώ δεν κόπτομαι για καμία κυβέρνηση, είτε το πιστεύεις είτε όχι. Οι περισσότεροι εδώ μέσα ή υποστηρίζουν κάποια πολιτική/ κοματική παράταξη ή ιδεολογία ακόμη και αν δε ντο λένε φανερά ή/και προσπαθούν να ερμηνεύσουν τι γράφει κάποιος άλλος με συγκεκριμένες "παρωπίδες"
ομολογώ ότι έτσι όπως διάβασα το ποστ σου αρχικά νόμισα ότι αναφερόσουν στον Εβρο λέγοντας για βάρκες, τώρα το ξαναβλέπω ότι αναφέρεσαι στα νησιά. Ακόμη και έτσι οι λάθροι που φτάνουν με τις βάρκες στα νησιά δεν μπορεί να "εξαφανίζονται", κάπου καταγράφονται. Έχεις κάποια πληροφόρηση ότι τα νούμερα που ανακοινώθηκαν (οι 1000 των τελευταίων ημερών) είναι σκόπιμα πλασματικά προς τα κάτω ;
Συμφωνώ σε όλα και δεν είπα ποτέ να τους δεχτούμε. Άλλο πράγμα έθιξα από την αρχή. Το δεδομένο είναι ότι με την παρούσα κατάσταση τους δεχόμασταν..τους δεχόμαστε...και ΘΑ τους δεχόμαστε όπως όλα δείχνουν. Οπότε σχόλια τύπου θα τους ανοίξουμε πυρ κατα ρυπάς είναι άστοχα και μας μειώνουν θεωρώ εγώΕπειδή κι εγώ έχω εκφράσει ανάλογες θέσεις και με έχουν πρήξει εδώ με τα λαθρολάγνος και λοιπές πίπες. Δεν υπάρχει καμία διαφωνία ότι ανάμεσά τους υπάρχουν άνθρωποι ευάλωτοι που χρήζουν προστασίας ή κινδυνεύουν αν επιστραφούν στις χώρες τους. Σίγουρα υπάρχουν και πρόσφυγες. Αλλά επειδή η χώρα μας έχει φτάσει στα όριά της, το να δεχθείς κι άλλους ανθρώπους που κανείς δε θέλει να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη χώρα του, μας καθιστά αυτόματα αποθήκη ψυχών. Κάτι που βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα θα μας δημιουργεί πολλά προβλήματα. Δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να ασχοληθούμε με τα προβλήματα αυτά αφού ακόμα δε μπορούμε να λύσουμε τα δικά μας. Ζούμε με δανεικά ως χώρα και είμαστε εξαιρετικά αδύναμοι μπροστά σε οικονομικές πιέσεις. Αν εύρωστες οικονομικά χώρες δε μπορούν ή δε θέλουν να ασχοληθούν με κλάσμα του πλήθους αυτού, γιατί να ασχοληθούμε εμείς; Για να ικανοποιήσουμε τις διεθνιστικές ονειρώξεις κάποιων γραφικών;
Τύπε εσύ είπες ότι οι Έλληνες είναι αδύναμοι όχι εγώ. Εγώ σου είπα ότι δεν είναι αδύναμοι γιατί έχουν την δύναμη της ψήφου τους.
Επειδή δεν θέλω να κάνω αντιπαράθεση με τέτοιους όρους να σου πω ότι αυτά τα περί πιθήκια κτλπ δεν δέχομαι να τα συζητήσω καν...αν θες να δεις πιθήκια που δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή πήγαινε μια Κυριακή στο γήπεδο έχει και εκεί. Ρώτα το παιδί που κυνηγάγαν και το πάτησε αμάξι...Έλληνες ήταν και αυτοί.
Λάθος κάνεις ότι πιο σιχαμένο σέρνεται σε αυτον τον πλανήτη είναι οι λεφτάδες που τα έχουν προγραματίσει όλα αυτά και εσύ κάθε πρωί αγοράζεις τον καφέ τους και τώρα μας γράφεις από το λαπτοπ που σου πούλησαν.
Αν εμένα εννοείς λοατκι αντιπολίτευση δεν αξίζει να σου ξανά απαντήσω.
Έχουμε τελείως διαφορετικές απόψεις που δεν αφορούν το μεταναστευτικό αλλά τον τρόπο που βλέπουμε την κοινωνία. Δεν μπορούμε να συνεισφέρουμε άλλο στην συζήτηση που κάνουμε.Ειμαι στη διαθεση σου οποτε θελησεις να παμε τις γυναικες μας μια βολτα στο κεντρο να δεις ποια ειναι τα πιθηκια.Να βγαλουμε και ενα βιντεακι να δειξουμε εδω στα παιδια.Τα λοατκι εννοω τα συριζακια με τις φωτο και τις ετοιμασιες τους,οχι εσενα φυσικα.Εσυ δε μου φταις σε κατι εκτος μονο το οτι τους χαρακτηριζεις ανθρωπινα οντα.ΑΝ υπαρχει ενα 10% ισως που να μπορεις να τους χαρακτηρισεις ανθρωπους.
Η κατάσταση επιδεινώνεται κάθε μέρα.Οι μαντήλες έχουν αυξηθεί πάρα πολύ από το καλοκαίρι.
Tα πυροβολίδια είναι ανοησίες. Καψόχαρτων. Οπότε τα γράφω. Το κακό είναι πως βγήκαν και κάτι οπλισμένοι μαλάκες στον Έβρο και προσπαθούν να το παίξουν βιντζιλάντες, υποκαθιστώντας ΕΔ και ΕΛΑΣ που κάνουν πολύ σωστά και αποτελεσματικά τη δουλειά τους. Από αυτούς κινδυνεύουμε περισσότερο από ότι με τον Ερντογαν, που την πάτησε νομίζοντας ότι θα αντιδράσουμε όπως το 2015 και τελικά βρέθηκε έκθετος και αναγκασμένος να εκτοξεύει χοντρά ψέμματα μπας και σώσει την παρτίδα.Συμφωνώ σε όλα και δεν είπα ποτέ να τους δεχτούμε. Άλλο πράγμα έθιξα από την αρχή. Το δεδομένο είναι ότι με την παρούσα κατάσταση τους δεχόμασταν..τους δεχόμαστε...και ΘΑ τους δεχόμαστε όπως όλα δείχνουν. Οπότε σχόλια τύπου θα τους ανοίξουμε πυρ κατα ρυπάς είναι άστοχα και μας μειώνουν θεωρώ εγώ
και επίσης αν ο λαός θέλει πραγματικά να αλλάξει από την ρίζα την κατάσταση αυτή δεν το έδειξε στις εκλογές. Αυτά είπα και μόνο.
Έχουμε τελείως διαφορετικές απόψεις που δεν αφορούν το μεταναστευτικό αλλά τον τρόπο που βλέπουμε την κοινωνία. Δεν μπορούμε να συνεισφέρουμε άλλο στην συζήτηση που κάνουμε.