Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν το αντιλήφθηκα επειδή είπες να τον σφάξουν οι επενδυτές.

Ε δεν ειναι επενδυτες, συμφωνα με επισημα χειλη μαλιστα ? :grin: To ζητημα που λες ειναι αλλο ζητημα και ειναι ορατο.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Η λογική λέει ότι όταν υπάρχει μια προ υπάρχουσα κατάσταση που μάλιστα έχουν γίνει επανηλλημένες προσπάθειες να λυθεί και δεν έχει βρεθεί λύση δεν λύνεται απλά με ευχές και ελπίδα.

Εγώ συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί να σε κόφτει τόσο πολύ αν λέω εγώ ότι μπορεί να περνάνε οι βάρκες ακόμα. Και αν το λέω τι έγινε?

Και για να το κλείσουμε..χτές ανεβάσανε βίντεο με βάρκες μεταναστών κοντά στα λιμάνια που δεν τους άφηναν να δέσουν. ΑΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ.

Τι άλλο να πούμε? ελπίζω να μην έθιξα την αξιοπιστία της κυβέρνησης...

Οοοοχι, με κοφτει που τους χαρακτηριζετε ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ.Αδυναμοι δεν ειμασταν για σχεδον 4 αιωνες με τα μουνοπονα τους φερετζεδες να μας διαφεντευουν.Να εισαι σιγουρος φιλε μου οτι μονο αδυναμοι δεν ειμαστε λοιπον.Και για να το τελειωσουμε οπως λες.ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ.Βιαζουν σκοτωνουν κλεβουν και γενικα ειναι οτι πιο σιχαμενο σερνεται πανω σε αυτον τον πλνητη.ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.Και εγω ελπιζω να μην εθιξα τα λοατκι της αντιπολιτευσης .

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Οπως λεμε στα νομικα, δεν μεταφερει "γνωση" αλλά "εκτιμηση".

Δηλαδη μηδενικης αποδεικτικης σημασιας
Εγώ δεν κάνω αντιπολίτευση στο μπου.κομ Άλεξ. Δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτα μια υγιή σκέψη έκανα όπως θα έπρεπέ να κάνουν όλοι.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
MYSTES, ολοι στο καλεσμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ!

Κάλεσμα του ΚEΕΡΦΑ.
Αυτή την ώρα στη Σκάλα Συκαμνιάς στη Λέσβο, προσφυγομάνες με παιδιά μετά το πέρασμα από τη Τουρκία. Την ίδια ώρα στον Εβρο χτυπάνε τους πρόσφυγες, αποκλείοντας στη νεκρή ζώνη χιλιάδες κατατρεγμένους πρόσφυγες. Ανοίξτε τα σύνορα, να έρχονται με ασφάλεια απο τον Έβρο, καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες. Ετοιμαζόμαστε και στις δύο πλευρές των συνόρων για 21 Μάρτη, την διεθνή κινητοποίηση κατα του ρατσισμού και του φασισμού

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τύπε αν το εκατομμυριο που λεει οτι θα στειλει ο Ερντογαν ειναι οπως οι 140.000 που λεει οτι εχουν περασει στην Ελλαδα, τοτε δεν ανησυχω, παραμυθακια χωρις δρακο.

Αλλά αναρωτιεμαι ρε παιδι μου, αρχηγος κρατους, δεν ντρεπεται να λεει ψεματα ευθεως που μπορουν ευκολα να γινουν αντιληπτα? Νεκρους λεει, χιλιαδες να περνανε τα συνορα λεει, ρε μπας και εχει ξεμωραθει εντελως πια
τυπε 18χιλ ειπε οχι 140 και οντως υπαρχουν δυο νεκροι απλά δεν εχει ακομα  γινει αποδεκτη απο την δυση η εκδοχη του οτι τους σκοτωσαμε εμεις,ο αραβικος κοσμος μονο την εχει αποδεχτει,απο μια αποψη οντως δεν χρειαζεται να ανησυχεις αφου συμπεριφερομαστε σαν να εχουμε αποδεχτει τετελεσμενα
Kαλα δε το πιασες τι εγινε? Μας εδοσαν την αδεια τωρα οτι "μπορουμε να φυλαμε τα συνορα μας"! Το ειπαν δηλαδη καθαρα . Σωπα ρε σοβαρα ε?
Τοσα χρονια δεν δινοταν αυτη η αδεια και η Ελλαδα ειχε γινει η γη χανααν για καθε φυλη του ισραηλ.
Τωρα επεσε το τηλεφωνακι και δοθηκε η εντολη. Πως λες Μητσοτακης και Τσιπρας χωρις περιστροφες να καναν τετοια κολωτουμπα?
τι να φυλαξεις ρε τύπε?η Ελλαδα δεν εχει το προσωπικο να αντεξει τον πόλεμο φθορας που κανει ο ερντογαν,το τειχος ειναι το λιγοτερο που θα απαιτηθει να γινει πολυ συντομα,σε επομενη φαση θα ειναι η προσθηκη ξενων στρατων και αστυνομιων διπλα  στα ελληνικα σωματα για την φυλαξη του

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Οοοοχι, με κοφτει που τους χαρακτηριζετε ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ.Αδυναμοι δεν ειμασταν για σχεδον 4 αιωνες με τα μουνοπονα τους φερετζεδες να μας διαφεντευουν.Να εισαι σιγουρος φιλε μου οτι μονο αδυναμοι δεν ειμαστε λοιπον.Και για να το τελειωσουμε οπως λες.ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ.Βιαζουν σκοτωνουν κλεβουν και γενικα ειναι οτι πιο σιχαμενο σερνεται πανω σε αυτον τον πλνητη.ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.Και εγω ελπιζω να μην εθιξα τα λοατκι της αντιπολιτευσης .
Τύπε εσύ είπες ότι οι Έλληνες είναι αδύναμοι όχι εγώ. Εγώ σου είπα ότι δεν είναι αδύναμοι γιατί έχουν την δύναμη της ψήφου τους.

Επειδή δεν θέλω να κάνω αντιπαράθεση με τέτοιους όρους να σου πω ότι αυτά τα περί πιθήκια κτλπ δεν δέχομαι να τα συζητήσω καν...αν θες να δεις πιθήκια που δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή πήγαινε μια Κυριακή στο γήπεδο έχει και εκεί. Ρώτα το παιδί που κυνηγάγαν και το πάτησε αμάξι...Έλληνες ήταν και αυτοί.

Λάθος κάνεις ότι πιο σιχαμένο σέρνεται σε αυτον τον πλανήτη είναι οι λεφτάδες που τα έχουν προγραματίσει όλα αυτά και εσύ κάθε πρωί αγοράζεις τον καφέ τους και τώρα μας γράφεις από το λαπτοπ που σου πούλησαν.

Αν εμένα εννοείς λοατκι αντιπολίτευση δεν αξίζει να σου ξανά απαντήσω.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
Η λογική λέει ότι όταν υπάρχει μια προ υπάρχουσα κατάσταση που μάλιστα έχουν γίνει επανηλλημένες προσπάθειες να λυθεί και δεν έχει βρεθεί λύση δεν λύνεται απλά με ευχές και ελπίδα.

Εγώ συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί να σε κόφτει τόσο πολύ αν λέω εγώ ότι μπορεί να περνάνε οι βάρκες ακόμα. Και αν το λέω τι έγινε?

Και για να το κλείσουμε..χτές ανεβάσανε βίντεο με βάρκες μεταναστών κοντά στα λιμάνια που δεν τους άφηναν να δέσουν. ΑΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ.

Τι άλλο να πούμε? ελπίζω να μην έθιξα την αξιοπιστία της κυβέρνησης...

ξεκινώ από το τέλος, εγώ δεν κόπτομαι για καμία κυβέρνηση, είτε το πιστεύεις είτε όχι. Οι περισσότεροι εδώ μέσα ή υποστηρίζουν κάποια πολιτική/ κοματική παράταξη ή ιδεολογία ακόμη και αν δε ντο λένε φανερά ή/και προσπαθούν να ερμηνεύσουν τι γράφει κάποιος άλλος με συγκεκριμένες "παρωπίδες"

ομολογώ ότι έτσι όπως διάβασα το ποστ σου αρχικά νόμισα ότι αναφερόσουν στον Εβρο λέγοντας για βάρκες, τώρα το ξαναβλέπω ότι αναφέρεσαι στα νησιά. Ακόμη και έτσι οι λάθροι που φτάνουν με τις βάρκες στα νησιά δεν μπορεί να "εξαφανίζονται", κάπου καταγράφονται. Έχεις κάποια πληροφόρηση ότι τα νούμερα που ανακοινώθηκαν (οι 1000 των τελευταίων ημερών) είναι σκόπιμα πλασματικά προς τα κάτω ;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Το να ζούμε σαν άνθρωποι είναι σχετικό. Το πως ζει ένας ''σαν ανθρωπος'' στην Ελλάδα είναι σα βασιλιάς σε μεριά από τα μέρη που έρχονται μερικοί από αυτούς στα σύννωρα.

Δεν φταίει το μεταναστευτικό επειδή δουλεύεις για 500 ευρώ. Και πάλι για τόσα θα δούλευες αν δεν είχε έρθει ούτε ένας από αυτούς.

Αν θεωρείς ότι οι Έλληνες είμαστε αδύναμοι μέσα στην ίδια μας την χώρα τότε να ρίξεις τις ευθύνες σε αυτούς που ψηφίζουν.
Επειδή κι εγώ έχω εκφράσει ανάλογες θέσεις και με έχουν πρήξει εδώ με τα λαθρολάγνος και λοιπές πίπες. Δεν υπάρχει καμία διαφωνία ότι ανάμεσά τους υπάρχουν άνθρωποι ευάλωτοι που χρήζουν προστασίας ή κινδυνεύουν αν επιστραφούν στις χώρες τους. Σίγουρα υπάρχουν και πρόσφυγες. Αλλά επειδή η χώρα μας έχει φτάσει στα όριά της, το να δεχθείς κι άλλους ανθρώπους που κανείς δε θέλει να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη χώρα του, μας καθιστά αυτόματα αποθήκη ψυχών. Κάτι που βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα θα μας δημιουργεί πολλά προβλήματα. Δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να ασχοληθούμε με τα προβλήματα αυτά αφού ακόμα δε μπορούμε να λύσουμε τα δικά μας. Ζούμε με δανεικά ως χώρα και είμαστε εξαιρετικά αδύναμοι μπροστά σε οικονομικές πιέσεις. Αν εύρωστες οικονομικά χώρες δε μπορούν ή δε θέλουν να ασχοληθούν με κλάσμα του πλήθους αυτού, γιατί να ασχοληθούμε εμείς; Για να ικανοποιήσουμε τις διεθνιστικές ονειρώξεις κάποιων γραφικών;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
ξεκινώ από το τέλος, εγώ δεν κόπτομαι για καμία κυβέρνηση, είτε το πιστεύεις είτε όχι. Οι περισσότεροι εδώ μέσα ή υποστηρίζουν κάποια πολιτική/ κοματική παράταξη ή ιδεολογία ακόμη και αν δε ντο λένε φανερά ή/και προσπαθούν να ερμηνεύσουν τι γράφει κάποιος άλλος με συγκεκριμένες "παρωπίδες"

ομολογώ ότι έτσι όπως διάβασα το ποστ σου αρχικά νόμισα ότι αναφερόσουν στον Εβρο λέγοντας για βάρκες, τώρα το ξαναβλέπω ότι αναφέρεσαι στα νησιά. Ακόμη και έτσι οι λάθροι που φτάνουν με τις βάρκες στα νησιά δεν μπορεί να "εξαφανίζονται", κάπου καταγράφονται. Έχεις κάποια πληροφόρηση ότι τα νούμερα που ανακοινώθηκαν (οι 1000 των τελευταίων ημερών) είναι σκόπιμα πλασματικά προς τα κάτω ;
Όχι καμία. Αλλά και να μην ήταν πραγματικά να νούμερα πως θα το μάθαινα εγώ και εσύ? Θα μας το έλεγε η Κοσιώνη? Πολύ φασαρία για το τίποτα νομίζω κάνουμε...όλοι δεν θα έπρεπε να αναρωτιούνται τι γίνεται με τα νησιά τώρα που η δημοσιότητα είναι στον Έβρο?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Επειδή κι εγώ έχω εκφράσει ανάλογες θέσεις και με έχουν πρήξει εδώ με τα λαθρολάγνος και λοιπές πίπες. Δεν υπάρχει καμία διαφωνία ότι ανάμεσά τους υπάρχουν άνθρωποι ευάλωτοι που χρήζουν προστασίας ή κινδυνεύουν αν επιστραφούν στις χώρες τους. Σίγουρα υπάρχουν και πρόσφυγες. Αλλά επειδή η χώρα μας έχει φτάσει στα όριά της, το να δεχθείς κι άλλους ανθρώπους που κανείς δε θέλει να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη χώρα του, μας καθιστά αυτόματα αποθήκη ψυχών. Κάτι που βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα θα μας δημιουργεί πολλά προβλήματα. Δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να ασχοληθούμε με τα προβλήματα αυτά αφού ακόμα δε μπορούμε να λύσουμε τα δικά μας. Ζούμε με δανεικά ως χώρα και είμαστε εξαιρετικά αδύναμοι μπροστά σε οικονομικές πιέσεις. Αν εύρωστες οικονομικά χώρες δε μπορούν ή δε θέλουν να ασχοληθούν με κλάσμα του πλήθους αυτού, γιατί να ασχοληθούμε εμείς; Για να ικανοποιήσουμε τις διεθνιστικές ονειρώξεις κάποιων γραφικών;
Συμφωνώ σε όλα και δεν είπα ποτέ να τους δεχτούμε. Άλλο πράγμα έθιξα από την αρχή. Το δεδομένο είναι ότι με την παρούσα κατάσταση τους δεχόμασταν..τους δεχόμαστε...και ΘΑ τους δεχόμαστε όπως όλα δείχνουν. Οπότε σχόλια τύπου θα τους ανοίξουμε πυρ κατα ρυπάς είναι άστοχα και μας μειώνουν θεωρώ εγώ

και επίσης αν ο λαός θέλει πραγματικά να αλλάξει από την ρίζα την κατάσταση αυτή δεν το έδειξε στις εκλογές. Αυτά είπα και μόνο.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Τύπε εσύ είπες ότι οι Έλληνες είναι αδύναμοι όχι εγώ. Εγώ σου είπα ότι δεν είναι αδύναμοι γιατί έχουν την δύναμη της ψήφου τους.

Επειδή δεν θέλω να κάνω αντιπαράθεση με τέτοιους όρους να σου πω ότι αυτά τα περί πιθήκια κτλπ δεν δέχομαι να τα συζητήσω καν...αν θες να δεις πιθήκια που δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή πήγαινε μια Κυριακή στο γήπεδο έχει και εκεί. Ρώτα το παιδί που κυνηγάγαν και το πάτησε αμάξι...Έλληνες ήταν και αυτοί.

Λάθος κάνεις ότι πιο σιχαμένο σέρνεται σε αυτον τον πλανήτη είναι οι λεφτάδες που τα έχουν προγραματίσει όλα αυτά και εσύ κάθε πρωί αγοράζεις τον καφέ τους και τώρα μας γράφεις από το λαπτοπ που σου πούλησαν.

Αν εμένα εννοείς λοατκι αντιπολίτευση δεν αξίζει να σου ξανά απαντήσω.

Ειμαι στη διαθεση σου οποτε θελησεις να παμε τις γυναικες μας μια βολτα στο κεντρο να δεις ποια ειναι τα πιθηκια.Να βγαλουμε και ενα βιντεακι να δειξουμε εδω στα παιδια.Τα λοατκι εννοω τα συριζακια με τις φωτο και τις ετοιμασιες τους,οχι εσενα φυσικα.Εσυ δε μου φταις σε κατι εκτος μονο το οτι τους χαρακτηριζεις ανθρωπινα οντα.ΑΝ υπαρχει ενα 10% ισως που να  μπορεις να τους χαρακτηρισεις ανθρωπους.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ειμαι στη διαθεση σου οποτε θελησεις να παμε τις γυναικες μας μια βολτα στο κεντρο να δεις ποια ειναι τα πιθηκια.Να βγαλουμε και ενα βιντεακι να δειξουμε εδω στα παιδια.Τα λοατκι εννοω τα συριζακια με τις φωτο και τις ετοιμασιες τους,οχι εσενα φυσικα.Εσυ δε μου φταις σε κατι εκτος μονο το οτι τους χαρακτηριζεις ανθρωπινα οντα.ΑΝ υπαρχει ενα 10% ισως που να  μπορεις να τους χαρακτηρισεις ανθρωπους.
Έχουμε τελείως διαφορετικές απόψεις που δεν αφορούν το μεταναστευτικό αλλά τον τρόπο που βλέπουμε την κοινωνία. Δεν μπορούμε να συνεισφέρουμε άλλο στην συζήτηση που κάνουμε.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
Η κατάσταση επιδεινώνεται κάθε μέρα.Οι μαντήλες έχουν αυξηθεί πάρα πολύ από το καλοκαίρι.

αυτό ισχύει, και είναι συνέπεια της τραγικής λογικής να μοιραστούν οι υποτειθέμενοι πρόσφυγες σε σπίτια/διαμερίσματα μέσα σε όλη την πόλη. Άλλωστε κυκλοφορώ καθημερινά στο κέντρο και τα βλέπω, αλλά το κακό ξεκίνησε εδώ και πολλά χρόνια με τη σταδιακή παράδοση του κέντρου στους "άλλους".

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Συμφωνώ σε όλα και δεν είπα ποτέ να τους δεχτούμε. Άλλο πράγμα έθιξα από την αρχή. Το δεδομένο είναι ότι με την παρούσα κατάσταση τους δεχόμασταν..τους δεχόμαστε...και ΘΑ τους δεχόμαστε όπως όλα δείχνουν. Οπότε σχόλια τύπου θα τους ανοίξουμε πυρ κατα ρυπάς είναι άστοχα και μας μειώνουν θεωρώ εγώ

και επίσης αν ο λαός θέλει πραγματικά να αλλάξει από την ρίζα την κατάσταση αυτή δεν το έδειξε στις εκλογές. Αυτά είπα και μόνο.
Tα πυροβολίδια είναι ανοησίες. Καψόχαρτων. Οπότε τα γράφω. Το κακό είναι πως βγήκαν και κάτι οπλισμένοι μαλάκες στον Έβρο και προσπαθούν να το παίξουν βιντζιλάντες, υποκαθιστώντας ΕΔ και ΕΛΑΣ που κάνουν πολύ σωστά και αποτελεσματικά τη δουλειά τους. Από αυτούς κινδυνεύουμε περισσότερο από ότι με τον Ερντογαν, που την πάτησε νομίζοντας ότι θα αντιδράσουμε όπως το 2015 και τελικά βρέθηκε έκθετος και αναγκασμένος να εκτοξεύει χοντρά ψέμματα μπας και σώσει την παρτίδα.
Αν θέλεις τη γνώμη μου όταν τα πράγματα ηρεμήσουν, που είναι το πιο λογικό γιατί αυτοί οι άνθρωποι δε μπορούν να μείνουν για πολύ ακόμα στους φράχτες και ο στρατός θα επιστρέψει στους στρατώνες, θα συνεχίσουν να μπαίνουν σε μικρά νούμερα. Δεδομένων των πολύ αυστηρών ποινών, που μαθαίνονται μεταξύ των μεταναστών, θα το σκέφτονται πολύ πλέον αν θα κάνουν το βήμα.
Σήμερα έβλεπα εκπομπή στον Αντ1 του Τέλογλου, για τους ανήλικους μετανάστες. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση πως είχε και έναν από το Κουβέιτ, που ήθελε να πάει στον πατέρα του στην Αγγλία και προσπάθησε να το κάνει μέσω Ελλάδος. Πέρα από το ότι μου φάνηκε όλη η ιστορία παράξενη, λόγω χώρας καταγωγής και λόγω πατέρα στη χώρα προορισμό, είπε πως το μεγαλύτερο λάθος είναι πως ήρθε στην Ελλάδα. Το ίδιο είπαν πάνω κάτω και όσοι άλλοι μίλησαν. Εργάτες σεξ, άστεγοι και καταθλιπτικοί στο μεγαλύτερο μέρος τους.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Έχουμε τελείως διαφορετικές απόψεις που δεν αφορούν το μεταναστευτικό αλλά τον τρόπο που βλέπουμε την κοινωνία. Δεν μπορούμε να συνεισφέρουμε άλλο στην συζήτηση που κάνουμε.

Το ασπρο ειναι ασπρο και το μαυρο ειναι μαυρο απο οποια σκοπια και αν το δεις.Ετσι και με δαυτους.Και συγνωμη αλλα οχι αυτοι δεν ειναι η κοινωνια μας.

Skeptic

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2020
Like
62
Πόντοι
1
Σας πιέζει ο saul να μπει στην λιστα Μιστερ Μαλάκας 2020 τυποι?  :think:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Reuters για μεταναστευτικό: Ο Ερντογάν εκβιάζει, αλλά η ΕΕ εξετάζει νέα χρηματοδότηση!

«Στο τέλος ίσως αναγκαστούμε να πληρώσουμε, τι άλλο να κάνουμε;» λένε αξιωματούχοι των Βρυξελλών, παρά την οργή για τον εκβιασμό του Τούρκου προέδρου

Ζεεχόφερ σε βουλευτές: Να μην λέτε ότι η Γερμανία θα υποδεχτεί πρόσφυγες - Δεν είναι ανοιχτά τα σύνορά μας

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Συρία: Βοήθεια από ΗΠΑ σε Τουρκία - «Είμαστε πρόθυμοι να δώσουμε πυρομαχικά στην Άγκυρα»

Προσφυγικό: Η Μέρκελ τάσσεται υπέρ μιας ζώνης ασφαλείας στην Ιντλίμπ

Νέα έμμεση στήριξη στον Ερντογάν από την καγκελάριο: «Η Τουρκία ήταν μία εκ των χωρών οι οποίες επωμίσθηκαν το βάρος του πολέμου στη Συρία» είπε -

Η δυση στην οποιαν ανηκομεν ολη για τον μογγολο δουλευουν

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Αντε να σας πω και μερικα πραγματα που κανονικα δεν επρεπε να σας πω.

Μεχρι τον Αυγουστο του 2019 Συνορα στον Εβρο δεν υπηρχαν. Ο φραχτης ηταν σε κατασταση αποσυνθεσης, γεματος τρυπες, οι θερμικες καμερες ειχαν αφαιρεθει, και οι συνοριοφυλακες ειχαν παρει μεταθεσεις. Στο Καραγατς (για οσους δε ξερουν απο την περιοχη, στην περιοχη που οι 2 Ελληνες στρατιωτικοι ειχαν "συλληφθει" απο τους Τουρκους και ειχαν κανει και 6 μηνες φυλακη στην Τουρκια) δεν υπηρχε καθολου φραχτης. Οι Τουρκοι (με την ανοχη της τοτε Ελληνικης Κυβερνησης και του τοτε ΥΠΕΘΑ Καμμενου) ειχαν σκαψει ΚΑΤΩ απο τον φραχτη και εντος Ελληνικου εδαφους τεραστιες ταφρους "απορροης υδατων", ο φραχτης ηταν εντελως στον αερα και στην πρωτη βροχη επεσε. Το "στον αερα" δεν ειναι υπερβολη. Τα στηριγματα, και το μπετο στο οποιο ειχαν πακτωθει ηταν εναμιση μετρο πανω απο την καινουργια σταθμη του εδαφους, στον αερα. Στα συνεχη αιτηματα του Δ Σωματος Στρατου να επισκευαστει ο φραχτης, η τοτε Κυβερνηση και ο τοτε ΥΠΕΘΑ Καμμενος (και οι επομενοι, που ηταν και στρατιωτικοι παναθεμα τους) εκαναν οτι δεν ακουγαν. Συνεπεια αυτων, ολοκληρο το κλιμακιο της ΕΥΠ στην Ορεστιαδα, και οταν λεμε ολοκληρο εννοουμε ολοκληρο, παραιτηθηκε. Οχι για το μεταναστευτικο, γιατι δε μπορουσαν να διαφυλαξουν την εθνικη ασφαλεια με μια τεραστια τρυπα χιλιομετρων στα συνορα απο την οποια μπαινοβγαινε οποιος ηθελε, οχι μονο μεταναστες.

Αυτα φτιαχτηκαν απο τον Αυγουστο μεχρι τον Νοεμβριο του 19. Αθορυβα. Και αυτο δε το λεω για να πει κανεις μπραβο στον Κουλη. Ο Κουλης εκανε τα στοιχειωδη που θα εκανε οποιαδηποτε Ελληνικη Κυβερνηση που δεν ειχε τον καλο στον εγκεφαλο που ειχε η προηγουμενη Κυβερνηση.

Και επειδη φτιαχτηκαν αυτα μπορεσε τωρα η Ελλαδα να κλεισει τα συνορα. Και επειδη η Ελλαδα εκλεισε τα συνορα, και δεν παιζει το παιχνιδι του Ερντογαν οπως εκανε η προηγουμενη Κυβερνηση το 2015 "προωθοντας" τους μεταναστες προς την Ευρωπη (μια βλακωδης πολιτικη που εφερε την Ευρωπη στη θεση να εκβιαστει απο τον Ερντογαν) η διαθνης θεση της Ελλαδας αναβαθμιστηκε αρδην. Πλεον διεθνως η Ελλαδα εχει τον ρολο που απωλεσε με τις ηλιθιοτητες των προηγουμενων, του φρουρου των ανατολικων συνορων της Ευρωπης και κατ επεκταση της Δυσης.(Παρατηρηστε οτι παγκοσμια ολοι πλην ολιγων Συριζαιων και λοιπων εχουν συνδεσει με Καιρο την "αποψη" της Υπατης Αρμοστιας περι αρσης αιτησεων ασυλου)

Τωρα σ'αυτα που σας νοιαζουν, εχει γινει πολυ εξυπνη διαχειρηση. Οι πρωτοι που μπηκαν παρανομα με το νεο καθεστως εφαγαν εξαντλητικες ποινες. Πλεον οποιος συλλαμβανεται (απο ξηρας η απο θαλασσης) αντιμετωπιζει το πραγματικο διλημμα των 4 ετων φυλακης, 10,000 ευρω προστιμο και ποιο σημαντικα της εγγραφης του στη Μαυρη Λιστα του SIS (Schengen Information System) που σημαινει ξεχνανε οχι μονο την οποια μελλοντικη αιτηση ασυλου, αλλα ακομα και τη βιζα για χωρα Σεγκεν. Και η πλειοψηφια επιλεγει, ας το πουμε εθελοντικα, την επιστροφη στην Τουρκια. Και δια ξηρας και δια θαλασσης. Και αυτοι ειναι οι πιο χρησιμοι τελαληδες, που θα μεταφερουν σε οσους ειναι απεναντι οτι τα πραγματα στην Ελλαδα δεν ειναι οσο ροδινα οσο ηταν, και ισως να βρουμε αλλη διαδρομη εισοδου στην ΕΕ. Αυτα προφανως δε προκειται να τα δειτε στις ειδησεις. Στις ειδησεις θα δειτε οσους δεν επιλεγουν την κουρτινα 1, και συλλαβανονται, μετακινουνται σε κλειστα κεντρα και ετοιμαζονται για απελαση. Κι αυτοι χρησιμοι ειναι. Αλλο το ελα, κανε μια αιτηση και ζησε 4-6 χρονια νομιμα στην Ελλαδα, και αλλο το ελα, μπες σε μια φυλακη και περιμενε ποτε το Πακισταν θα σε δεχτει πισω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom