Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το να ζουμε σαν ανθρωποι δεν εχει παντα σχεση με τα ευρω να ξερεις.Εχει σχεση με το να μπορει η κορη μας να βγαινει εξω και να επιστρεφει αρτιμελης.Το να κοιμαμε στο μπαλκονι μου χωρις να φοβαμαι μη κοψουν το λαιμο.Το να μη βλεπω ΕΛΛΗΝΕΣ στο δρομο επειδη το γαμωπακι τα παιρωει.Το να μπορω να να βαζω τα προβατα μου στο μαντρι χωρις να το παιζω κατασκοπος βαζοντας καμερες στο μαντρι.Και χιλιαδες αλλα παρομοια  ανοητα κατα καποιους πποιητες που γραφουν εδω μεσα οτι ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΕΣ.(Ο ΤΖΟΝ ΓΚΡΙΚ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ  ΑΥΤΟ)
Ναι συμφωνώ. Απλά σε κάποιες χώρες κάποιοι (όχι όλοι) από αυτούς που έρχονται σαν μια καλή μέρα έχουν το ότι θα έχουν πόσιμο νερό χωρίς να περπατήσουν ή ότι δεν θα τους βομβαρδίσουν ή ότι δεν θα τους ανατινάξουν στην λαική ή ότι δεν θα πετροβολήσουν την κόρη τους επειδή δεν προσευχήθηκε αρκετά.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Σόρρυ τύπε έχεις δίκιο. Με ισοπέδωσες με αυτό το επιχείρημα. Απλά οι απόψεις διαφέρουν.

επί της ουσίας σου απάντησε ο Αλεξ πιο πίσω, εγώ απλά ήθελα να σε τρολλάρω λίγο. Αλλά αφού θες σοβαρότητα ξαναρωτάω :

είπες ότι περνάνε και δεν το μαθαίνουμε, ΟΚ δέχομαι ότι είναι έτσι, αυτό σημαίνει ότι εσύ κατέχεις από κάπου αυτή τη γνώση που δεν είναι πουθενα αλλού διαθέσιμη. Είσαι στον Έβρο και χτενίζεις όλη την περιοχή ; έχεις άλλους που καταμετρούν πόσοι πέρασαν κάτω από την μύτη όσων φυλανε τα σύνορα και σου μεταφέρουν την πληροφορία ; ή απλά κάνεις μια υπόθεση έτσι στο βρόντο ;

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Τότε γιατί στις εκλογές ο λαός ψήφισε σύριζα και νδ τα τελευταία 5 χρόνια?

Αν η Ελλάδα θα κατοικηθεί από ΕΛΛΗΝΕΣ και ΜΟΝΟ γιατί τότε δεν βγήκε πρώτο κόμμα η Χ.Α που κάτι τέτοια σας υποσχότανε?

Γιατί οι ΕΛΛΗΝΕΣ και ΜΟΝΟ θέλουν την πατρίδα να την βγάζουν φώτο με τα iphone.

Σε παρακαλω μονο μη με ειρωνευεσαι ξερω και εγω να το κανω αυτο.Και σενα το υποσχοταν.Σε οποιον εχει δικαιωμα ψηφου το ελεγε.Αλλα γαματους αυτους.Αλλα για πες μου αληθεια ποιον να ψηφιζαν μετα απο 5 χρονια ΨΕΥΔΟΥΣ.Ποια αλλα κομματα υπηρχαν η εστω και σημερα υπαρχουν.ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.Λογικο ο κοσμος να αποριψει λοιπον τον ψευτη και απατεωνα πιτσιρικακο τσιπρακο.Που ολοι ειδαμε ποσα καλα μας προσφερε απλοχερα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι λες ρε ύποπτε ;
Στους ψηφοφόρους ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ; Πιο χαζός από τα κουνουπίδια είσαι ;;;
Οι ενήλικες μπαίνουν στους καταλόγους.
Δεν έχεις ακούσει που τους γεννημένους τα τελευταία χρόνια της δεκαετίας του 1990,
είχαν αργήσει να τους βάλουν και ψήφισαν πρώτη φορά το 19 ;;;;
ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΟΙ 18+

ψηφοφόροι τραλαλάκη είναι οι 17+... και οι εκλογικοί κατάλογοι έχουν να εκκαθαριστούν μια εικοσαετία... βάλε πόσοι διπλοεγγεγραμμένοι είναι (λόγω μεταδημότευσης) πόσοι ανήλικοι χωρίς δικαίωμα ψήφου και πόσοι πεθαμένοι και βγάλε συμπέρασμα...

κρετίνε

στην απογραφή του 2011 ο πληθυσμός της χώρας άνω των 18 ετών ήταν γύρω στα 7 μύρια (λίγο παρακάτω)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
billgor .... έχεις δει την αθήνα τα τελευταία χρόνια ;
έχεις μπει σε λεωφορείο/τρόλλευ, πατησίων , αχαρνών , λιοσσίων ;;;;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Ρε ύποπτε του αδελφόνησου ... ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ σε όλες τις τελευταίες εκλογές ;;;
ή διαφωνείς έτσι για να διαφωνείς ;;;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
μόνο το (α) μπορούμε να κάνουμε μονομερώς... το (β) απαιτεί συμφωνία με τις αντίπερα χώρες (Τουρκία, Κύπρο, Αίγυπτο, Λιβύη, Αλβανία, Ιταλία)
Να καταργήσουμε τη Συνθήκη του Σένγκεν μονομερώς; Και πως θα το κάνουμε αυτό tramountana; Να αποχωρήσουμε εμείς από το χώρο του Σέγκεν οκ. Τους υπόλοιπους πως θα τους αναγκάσουμε να δεχθούν την κατάργηση της Συνθήκης; Μονομερώς κιόλας;  :think:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
επί της ουσίας σου απάντησε ο Αλεξ πιο πίσω, εγώ απλά ήθελα να σε τρολλάρω λίγο. Αλλά αφού θες σοβαρότητα ξαναρωτάω :

είπες ότι περνάνε και δεν το μαθαίνουμε, ΟΚ δέχομαι ότι είναι έτσι, αυτό σημαίνει ότι εσύ κατέχεις από κάπου αυτή τη γνώση που δεν είναι πουθενα αλλού διαθέσιμη. Είσαι στον Έβρο και χτενίζεις όλη την περιοχή ; έχεις άλλους που καταμετρούν πόσοι πέρασαν κάτω από την μύτη όσων φυλανε τα σύνορα και σου μεταφέρουν την πληροφορία ; ή απλά κάνεις μια υπόθεση έτσι στο βρόντο ;
Η λογική λέει ότι όταν υπάρχει μια προ υπάρχουσα κατάσταση που μάλιστα έχουν γίνει επανηλλημένες προσπάθειες να λυθεί και δεν έχει βρεθεί λύση δεν λύνεται απλά με ευχές και ελπίδα.

Εγώ συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί να σε κόφτει τόσο πολύ αν λέω εγώ ότι μπορεί να περνάνε οι βάρκες ακόμα. Και αν το λέω τι έγινε?

Και για να το κλείσουμε..χτές ανεβάσανε βίντεο με βάρκες μεταναστών κοντά στα λιμάνια που δεν τους άφηναν να δέσουν. ΑΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ.

Τι άλλο να πούμε? ελπίζω να μην έθιξα την αξιοπιστία της κυβέρνησης...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι συμφωνώ. Απλά σε κάποιες χώρες κάποιοι (όχι όλοι) από αυτούς που έρχονται σαν μια καλή μέρα έχουν το ότι θα έχουν πόσιμο νερό χωρίς να περπατήσουν ή ότι δεν θα τους βομβαρδίσουν ή ότι δεν θα τους ανατινάξουν στην λαική ή ότι δεν θα πετροβολήσουν την κόρη τους επειδή δεν προσευχήθηκε αρκετά.

Eλα ομως που εδω σου κουβαλιουνται αυτοι που πετροβολουν τις κορες. Και guess πετροβολουν και τις δικες σου.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η λογική λέει ότι όταν υπάρχει μια προ υπάρχουσα κατάσταση που μάλιστα έχουν γίνει επανηλλημένες προσπάθειες να λυθεί και δεν έχει βρεθεί λύση δεν λύνεται απλά με ευχές και ελπίδα.

Εγώ συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί να σε κόφτει τόσο πολύ αν λέω εγώ ότι μπορεί να περνάνε οι βάρκες ακόμα. Και αν το λέω τι έγινε?

Και για να το κλείσουμε..χτές ανεβάσανε βίντεο με βάρκες μεταναστών κοντά στα λιμάνια που δεν τους άφηναν να δέσουν. ΑΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ.

Τι άλλο να πούμε? ελπίζω να μην έθιξα την αξιοπιστία της κυβέρνησης...

Tωρα δε νομιζω να δινουν 2χιλ στο δουλεμπορο για να πανε απλα για τουρισμο διαρκειας 4 χρονια στις υπερκορεσμενες ελληνικες φυλακες.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Σε παρακαλω μονο μη με ειρωνευεσαι ξερω και εγω να το κανω αυτο.Και σενα το υποσχοταν.Σε οποιον εχει δικαιωμα ψηφου το ελεγε.Αλλα γαματους αυτους.Αλλα για πες μου αληθεια ποιον να ψηφιζαν μετα απο 5 χρονια ΨΕΥΔΟΥΣ.Ποια αλλα κομματα υπηρχαν η εστω και σημερα υπαρχουν.ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.Λογικο ο κοσμος να αποριψει λοιπον τον ψευτη και απατεωνα πιτσιρικακο τσιπρακο.Που ολοι ειδαμε ποσα καλα μας προσφερε απλοχερα
Δεν ειρωνεύομαι εσένα ρε τύπε απλά παρουσιάζω την κατάσταση. Εγώ δεν έχω αυταπάτες γιαυτό είπα ότι δεν είμαι πολιτικοποιημένος. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν και τους περιμένω όλους στη γωνία γιατί πιστεύω ότι έτσι πρέπει να κάνουν οι πολίτες. Αφού όμως ψήφισες νδ δεν μπορείς να περιμένεις ότι ξαφνικά θα λύσει το μεταναστευτικό αφού ποτέ δεν ήταν στης προθέσεις τους.

Αφού το ξέρουμε και εγώ και εσύ ότι πρέπει πρώτα να πάρουν εντολές από τις 2 πλευρές του ωκεανού να κοροιδευόμαστε μεταξύ μας. Και δεδομένων των συνθηκών μπορεί να κάνουν και ότι μπορούν και αυτοί.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εν τω μεταξυ το δουλεμα πάει συννεφο,700εκ λέει που θα πάνε πού?στις μκο για να φέρουν κι άλλους,αντι να πει ξεκαθαρα ο Κούλης στη κάρια την γερμανιδα  οτι η Ευρώπη θα πρέπει να πληρώσει ενα τείχος πιο μεγάλο απο αυτο που φτιάχνει ο Ντοναλντ στο Μεξικο γιατι ουσιαστικα αυτη ειναι η μόνη λύση με ηλεκτροφορα σύρματα και σκοπους να ριχνουν στο ψαχνο αφου αλλη λυση δεν υπάρχει,ο ερντο εχει σκοπο να φερει μιλιουνια στα συνορα να κουρασει τις ελληνικες δυναμεις και με μια προβοκατσια να κανει ντου και να πάρει ολη την θρακη και μεχρι οπου φτάσει
Τύπε αν το εκατομμυριο που λεει οτι θα στειλει ο Ερντογαν ειναι οπως οι 140.000 που λεει οτι εχουν περασει στην Ελλαδα, τοτε δεν ανησυχω, παραμυθακια χωρις δρακο.

Αλλά αναρωτιεμαι ρε παιδι μου, αρχηγος κρατους, δεν ντρεπεται να λεει ψεματα ευθεως που μπορουν ευκολα να γινουν αντιληπτα? Νεκρους λεει, χιλιαδες να περνανε τα συνορα λεει, ρε μπας και εχει ξεμωραθει εντελως πια

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν το αντελήφθην αυτό να σου πω την αλήθεια?

O ανθρωπος που τον εσφαξαν για την καμερα την ωρα που γεννηθηκε το παιδι του το αντεληφθει. Αν εσυ δεν το αντεληφθεις.
Και με την ευκαιρια, οταν στη βουλγαρα ριξαν βιτριολι, το ελληνικο κρατος σκιστηκε να της δοσει σπιτια επιδοματα κλπ και μεχρι και στην ευρωβουλη πηγε!
Στη μανα του παιδιου αυτου του σφαγμενου απο λαθρομεταναστες πατερα τι εχει δοσει?

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
billgor .... έχεις δει την αθήνα τα τελευταία χρόνια ;
έχεις μπει σε λεωφορείο/τρόλλευ, πατησίων , αχαρνών , λιοσσίων ;;;;

λάκη (υπόθέτω ότι είσαι ο λάκης αφού έτσι σε λένε όλοι) συμφωνώ σε αυτό που υποννοείς για την κατάσταση στην Αθήνα, αλλά αυτή η κατάσταση δεν έγινε τις τελευταίες 3-4 μέρες. Ο σαουλ λέει ότι περνάνε τώρα και δεν το μαθαίνουμε,

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Tωρα δε νομιζω να δινουν 2χιλ στο δουλεμπορο για να πανε απλα για τουρισμο διαρκειας 4 χρονια στις υπερκορεσμενες ελληνικες φυλακες.
Θα δείξει το μέλλον. Τα συμπεράσματα βγαίνουν εκ του αποτελέσματος και εκ της πείρας.

Το αποτέλεσμα θα φανεί και η πείρα μας λέει άλλα μέχρι σήμερα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Και έχουν θέση στις ελληνικές φυλακές για όλους αυτούς ;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
O ανθρωπος που τον εσφαξαν για την καμερα την ωρα που γεννηθηκε το παιδι του το αντεληφθει. Αν εσυ δεν το αντεληφθεις.
Και με την ευκαιρια, οταν στη βουλγαρα ριξαν βιτριολι, το ελληνικο κρατος σκιστηκε να της δοσει σπιτια επιδοματα κλπ και μεχρι και στην ευρωβουλη πηγε!
Στη μανα του παιδιου αυτου του σφαγμενου απο λαθρομεταναστες πατερα τι εχει δοσει?
Δεν το αντιλήφθηκα επειδή είπες να τον σφάξουν οι επενδυτές.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
λάκη (υπόθέτω ότι είσαι ο λάκης αφού έτσι σε λένε όλοι) συμφωνώ σε αυτό που υποννοείς για την κατάσταση στην Αθήνα, αλλά αυτή η κατάσταση δεν έγινε τις τελευταίες 3-4 μέρες. Ο σαουλ λέει ότι περνάνε τώρα και δεν το μαθαίνουμε,

Η κατάσταση επιδεινώνεται κάθε μέρα.Οι μαντήλες έχουν αυξηθεί πάρα πολύ από το καλοκαίρι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εν τω μεταξυ το δουλεμα πάει συννεφο,700εκ λέει που θα πάνε πού?στις μκο για να φέρουν κι άλλους,αντι να πει ξεκαθαρα ο Κούλης στη κάρια την γερμανιδα  οτι η Ευρώπη θα πρέπει να πληρώσει ενα τείχος πιο μεγάλο απο αυτο που φτιάχνει ο Ντοναλντ στο Μεξικο γιατι ουσιαστικα αυτη ειναι η μόνη λύση με ηλεκτροφορα σύρματα και σκοπους να ριχνουν στο ψαχνο αφου αλλη λυση δεν υπάρχει,ο ερντο εχει σκοπο να φερει μιλιουνια στα συνορα να κουρασει τις ελληνικες δυναμεις και με μια προβοκατσια να κανει ντου και να πάρει ολη την θρακη και μεχρι οπου φτάσει

Kαλα δε το πιασες τι εγινε? Μας εδοσαν την αδεια τωρα οτι "μπορουμε να φυλαμε τα συνορα μας"! Το ειπαν δηλαδη καθαρα . Σωπα ρε σοβαρα ε?
Τοσα χρονια δεν δινοταν αυτη η αδεια και η Ελλαδα ειχε γινει η γη χανααν για καθε φυλη του ισραηλ.
Τωρα επεσε το τηλεφωνακι και δοθηκε η εντολη. Πως λες Μητσοτακης και Τσιπρας χωρις περιστροφες να καναν τετοια κολωτουμπα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Οπως λεμε στα νομικα, δεν μεταφερει "γνωση" αλλά "εκτιμηση".

Δηλαδη μηδενικης αποδεικτικης σημασιας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom