barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.048
- Πόντοι
- 5.506
Οπως βλεπεις τα χερσαια κλεινουν πιο ευκολα
Τι να του εξηγήσεις τώρα του βλαμμένου.
Οπως βλεπεις τα χερσαια κλεινουν πιο ευκολα
Ρε μαλέα, εσένα είναι αποτυχία όλη η ύπαρξή σου.
Μας έλεγαν κάποτε τα γαλάζια παπαγαλάκια ... ΟΤΙ ΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΥΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΕΡΣΑΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ....
ΕΧΩ ΠΑΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ..Για μαλακα τον εχεις τον ουγγρο ρε?Τους εστρωσε στο κυνηγι και παπαλα..
Κάτσε να δούμε ....
Οι ούγγροι και διαστημικά σύνορα θα έκλειναν.
Αν η γη συνόρευε με τους κλίγκον και κυβερνούσε τη γη ο ορμπάν , θα είχε το σταρ τρεκ να σταματά τους κλήγκον.
ΝΑΙ ΤΥΠΕ..Γραικομάνοι τύπε, ελληνικης συνειδησης βουλγαροφωνοι
και εγω εχω παει παραστάτης σε καμμια δεκαρια στεφανια με την στολη του μακεδοναμαχου οποτε παρε πισω ότι ειπες για εμας του βουλγαροφωνους ελληνες γαμημενεΕΧΩ ΠΑΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ..
ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..
ΥΓ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΟ,ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΕ 200 ΚΛΟΥΒΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΓΥΡΩ ΜΑΣ(ΟΛΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ) Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΣΠΡΕΥ ΠΙΠΕΡΙΟΥ(ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΤΑ 5 ΜΕΤΡΑ Κ ΒΑΛΕ),ΣΤΑ ΤΕΙΖΕΡ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ-ΑΜΕΣΗΣ ΑΓΚΥΛΩΣΗΣ & ΤΙΣ ΡΟΠΑΛΑΡΕΣ ΤΟΥ 1,5 ΜΕΤΡΟΥ..
Ρε τρύπιε, φτιάξε ένα θεματάκι , να γράφεις κάθε μέρα 2-3novabytes για μένα ...
έτσι κι αλλιώς άλλη ασχολία δεν έχεις ... ούτε ζωή ...
μη μας ζαλίζεις τα αρχίδια παντού όμως ......
εμενα γαμημενε με εχεις δει να σηκωνω βουλγαρικη σημαια γαμιολη?????ΝΑΙ ΤΥΠΕ..
ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΟΡΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ..
ΜΗΝ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΤΩΡΑ..
ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΛΟΙ..
ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ..
Δεν καταλαβες,δεν το κανουν ολοι οι δικηγοροι αυτο.Δεν παει ενας αλβανος σε ενα δικηγορο να ζητησει να του κανει αιτηση.Ναι ρε τύπε δε διαφωνώ ότι τους τα γράφει δικηγόρος. Αλλά προφανώς σε έναν Αλβανό δε θα γράψει ότι ζητάει άσυλο λόγω πολέμου. Θα βρει κάτι άλλο να γράψει.
Δηλαδή ένας Πακιστανός/Μπαγκλαντεσιανός/Ινδός δεν επιτρέπεται να κάνει διακοπές στην Ευρώπη;
ΕΧΩ ΠΑΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ..
ΥΓ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΟ,ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΕ 200 ΚΛΟΥΒΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΓΥΡΩ ΜΑΣ(ΟΛΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ) Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΣΠΡΕΥ ΠΙΠΕΡΙΟΥ(ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΤΑ 5 ΜΕΤΡΑ Κ ΒΑΛΕ),ΣΤΑ ΤΕΙΖΕΡ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ-ΑΜΕΣΗΣ ΑΓΚΥΛΩΣΗΣ & ΤΙΣ ΡΟΠΑΛΑΡΕΣ ΤΟΥ 1,5 ΜΕΤΡΟΥ..
Κάτσε να δούμε ....
Οι ούγγροι και διαστημικά σύνορα θα έκλειναν.
Αν η γη συνόρευε με τους κλίγκον και κυβερνούσε τη γη ο ορμπάν , θα είχε το σταρ τρεκ να σταματά τους κλήγκον.
Πάντως για μένα το τραγικότερο είναι ότι ο πλανήτης (δισεκατομμύρια ανθρώπινων ζωών) κουμαντάρεται από ένα μάτσο 70χρονων. Ερντογάν, Τραμπ, Πούτιν, Μέρκελ, κλπ
Πάντως για μένα το τραγικότερο είναι ότι ο πλανήτης (δισεκατομμύρια ανθρώπινων ζωών) κουμαντάρεται από ένα μάτσο 70χρονων. Ερντογάν, Τραμπ, Πούτιν, Μέρκελ, κλπ
ΕΧΩ ΠΑΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ..