Antebellum
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Like
- 489
- Πόντοι
- 36
επιτρεπεται τυπε..
Προχτες στο χαροντς,μονο πακιστανοινδοι ψωνιζαν τα μπαλετσιανγκα κ τα λουι των 7 κ 10 χιλιαρικων..
η Αγγλετερα ειναι ειδικη περιπτωση (Κοινοπολιτεια)
επιτρεπεται τυπε..
Προχτες στο χαροντς,μονο πακιστανοινδοι ψωνιζαν τα μπαλετσιανγκα κ τα λουι των 7 κ 10 χιλιαρικων..
Εσύ δεν μας έχεις απαντήσει αν είσαι άνδρας ή οπισθογεμής ... θες να κάνεις και ερωτήσεις ....
Το ερωτημα ειναι του ιδιου επιπεδου με το ερωτημα τι θα κανω αν βρω στην αυλη μου εξωγηινους
οχι μονο..
Κ ο ορμπαν να παρει οσους του αναλογουν..
Εδω κανουν αιτηση ασυλου οι αλβανοι..Οι πρόσφυγες είναι κάτω από 20%.
Αυτοί μόνο δικαιούνται παροχής άδειας εισόδου
λόγω ασύλου.
για εμας που εχουμε μουσουλμανικη μειονοτητα μηπως να αποχωρησουμε από συνθηκη της γενευης κλπ που είναι επικίνδυνες για την εθνικη μας ασφαλεια?Οι πρόσφυγες είναι κάτω από 20%.
Αυτοί μόνο δικαιούνται παροχής άδειας εισόδου
λόγω ασύλου.
Για μαλακα τον εχεις τον ουγγρο ρε?Τους εστρωσε στο κυνηγι και παπαλα..
Ειμαι τοσο βεβαιος οτι δεν θα συμβει ποτέ, ωστε απαντω ανετα ΝΑΙΑΝ ΓΙΝΕΙ ;;;
ΕΧΕΙ ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΥΠΑΡΞΗ ;;;;
ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩ ΩΣ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ;;;
Άσυλο δε ζητάς μόνο λόγω πολέμου.Εδω κανουν αιτηση ασυλου οι αλβανοι..
Μικρομλκς χαζουλης και μικρογαριδακιας των 4.5 εκατοστων ειναι
Η μικρη μπαρου
Που τον παιρνει που και που
Συμφωνούμε τύπε μου!
Απλά θέλω να πω σε μερικούς ότι ο πρόσφυγας πολέμου και ο οικονομικός μετανάστης έχουν τεράστια διαφορά!
αμ μπραβο..μπα δηλαδή ο μακρυγιαννης που δεν ηξερε γραφη πριν την απελευθερωση και ο κολοκοτρωνης που υπαγορευε για να γραφουν και μετα δεν εχουν δικαίωμα και δεν επρεπε να τα πουνε?
τι λες ρε ο προπάππους μου δεν ηξερε λεξη ελληνικα και του δωσανε παρασημο για τους βουλγαρους που σκοτωσε (που ΜΟΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΩΤΑ)
Μπα ο αλβανος που μου το εδειξε με ειπε οτι πηγε σε κατι δικηγορους στην θεσσαλονικη τους πληρωσε 400 ευρω και του εκαναν την αιτηση..Άσυλο δε ζητάς μόνο λόγω πολέμου.
Μπορεί να είσαι πολιτικά διωκόμενος ας πούμε.
Οπως βλεπεις τα χερσαια κλεινουν πιο ευκολαΜας έλεγαν κάποτε τα γαλάζια παπαγαλάκια ... ΟΤΙ ΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΥΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΕΡΣΑΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ....
ΠΟΥΣΤΡΟπολιτεια..η Αγγλετερα ειναι ειδικη περιπτωση (Κοινοπολιτεια)
Γραικομάνοι τύπε, ελληνικης συνειδησης βουλγαροφωνοιαμ μπραβο..
ΜΟΛΟΓΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ..
ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΔΕΛΟ-ΣΕΡΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΚΟΠΙΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ..
τι λες ρε γαμημενεαμ μπραβο..
ΜΟΛΟΓΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ..
ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΔΕΛΟ-ΣΕΡΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΚΟΠΙΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ..
Ναι ρε τύπε δε διαφωνώ ότι τους τα γράφει δικηγόρος. Αλλά προφανώς σε έναν Αλβανό δε θα γράψει ότι ζητάει άσυλο λόγω πολέμου. Θα βρει κάτι άλλο να γράψει.Μπα ο αλβανος που μου το εδειξε με ειπε οτι πηγε σε κατι δικηγορους στην θεσσαλονικη τους πληρωσε 400 ευρω και του εκαναν την αιτηση..
Έτσι θα έλεγες και αν σου λέγαμε πριν λίγους μήνες .... ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΨΗΦΙΖΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.
Επανέρχομαι όμως !
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ;;;
ΕΧΕΙ ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΥΠΑΡΞΗ ;;;;
ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩ ΩΣ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ;;;
Οπως βλεπεις τα χερσαια κλεινουν πιο ευκολα