Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Όχι δα.
Λογαριασμό θα δώσεις.
Υποχρεούσαι απο το νόμο.
Εφόσον δίνεις τόσο εύκολα το αίμα σου, όπως μας λες, θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο σχετικά με το αν ανήκεις στις ομάδες υψηλού κινδύνου.
Και φυσικά, να ελεγχθείς για τον ιό του AIDS, όπως επίσης και να κάνεις το τεστ για το αυστραλιανό αντιγόνο.
Αν δεν σου αρέσει, έστι είναι οι νόμοι της χώρας.
Μπορείς κάλλιστα να την εγκαταλείψεις αν δεν το αντέχεις.

αφού λοιπόν το γνωρίζεις τοσο καλά το αντικείμενι σίγουρα κάτι σχετικό θα έχεις εσυ ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
διότι η εν ελλάδι επικρατούσα θρησκεία είναι η χριστιανική ....

Και πρέπει να τραβάς τόσο υστερικά τις κοτσίδες σου για να μας το πεις;
Μήπως δεν είσαι και τόοοοοοοσο σίγουρος;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
αφού λοιπόν το γνωρίζεις τοσο καλά το αντικείμενι σίγουρα κάτι σχετικό θα έχεις εσυ ...

Εσύ είσαι ο αιμοσταγής αιμοδότης, μωρό μου.
Εσύ υποχρεούσαι να κάνεις τεστ.
Όσο κι αν τρέμεις στην ιδέα.
Αλλιώς, είπαμε: τομπούλο απο τη χώρα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και πρέπει να τραβάς τόσο υστερικά τις κοτσίδες σου για να μας το πεις;
Μήπως δεν είσαι και τόοοοοοοσο σίγουρος;

το ποιός συμπεριφέρεται υστερικά .... το αφήνω στην ομήγυρη ....

σίγουρος ?   εγω ειμαι .... εσυ ... αμφιβάλλω ....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
διότι η εν ελλάδι επικρατούσα θρησκεία είναι η χριστιανική ....

και λοιπόν?
ανεξιθρησκεία έχουμε
όσο με ενοχλούν αυτοί που προσκυνάνε στη μέκκα στη μέση του δρόμου, άλλο τόσο με ενοχλούν οι αγιασμοί και τα σταυροκοπήματα σε δημόσιους χώρους
ή δέχεσαι τη θρησκεία (και είσαι υποχρεωμένος να δέχεσαι όλες τις θρησκείες) ή δεν τη δέχεσαι.
αλλιώς κάνεις σαν μαυροφορεμένη μπαμπόγρια που καυλώνει με το σταυρό και δε θέλει τον κακό μουσουλμάνο, οπότε και χάνεται κάθε έννοια λογικής συζήτησης

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εσύ είσαι ο αιμοσταγής αιμοδότης, μωρό μου.
Εσύ υποχρεούσαι να κάνεις τεστ.
Όσο κι αν τρέμεις στην ιδέα.
Αλλιώς, είπαμε: τομπούλο απο τη χώρα.   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το ποιός γυρνάει στη Συγγρού τα βραδυα ... άλλου παπα ευαγγέλιο .... 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
:think:

προσωπικά το ίδιο με ενοχλεί και όταν κάνουν το σταυρό τους όταν περνάνε από εκκλησία, γιατί σε ενοχλεί να δείχνουν μόνο αυτοί δημόσια τη θρησκεία τους?  :S

Σόρυ καλή μου αλλά δεν θα εξισώσω 200 χρόνια ελληνικού κράτους με τη μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων να δηλώνουν χριστιανοί με τους κλώνους του μπιν λάντεν και του μουλά ομάρ που είδαν φως και μπήκαν χωρίς να τους έχει προσκαλέσει κανείς...
Κανείς δεν τους λέει τί να πιστεύουν ούτε και να μη λατρεύουν τον θεό τους αλλά ας καταλάβουν πού βρίσκονται...
Ή τώρα που το σκέφτομαι, έχουν καταλάβει πάρα πολύ καλά.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
και λοιπόν?
ανεξιθρησκεία έχουμε
όσο με ενοχλούν αυτοί που προσκυνάνε στη μέκκα στη μέση του δρόμου, άλλο τόσο με ενοχλούν οι αγιασμοί και τα σταυροκοπήματα σε δημόσιους χώρους
ή δέχεσαι τη θρησκεία (και είσαι υποχρεωμένος να δέχεσαι όλες τις θρησκείες) ή δεν τη δέχεσαι.
αλλιώς κάνεις σαν μαυροφορεμένη μπαμπόγρια που καυλώνει με το σταυρό και δε θέλει τον κακό μουσουλμάνο, οπότε και χάνεται κάθε έννοια λογικής συζήτησης

Μπούμπα;
Τι λόγια είναι αυτά;
Θες να φας κανέναν αφορισμό απο τον Άνθιμο υπηρεσίας του σάιτ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Σόρυ καλή μου αλλά δεν θα εξισώσω 200 χρόνια ελληνικού κράτους με τη μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων να δηλώνουν χριστιανοί με τους κλώνους του μπιν λάντεν και του μουλά ομάρ που είδαν φως και μπήκαν χωρίς να τους έχει προσκαλέσει κανείς...
Κανείς δεν τους λέει τί να πιστεύουν ούτε και να μη λατρεύουν τον θεό τους αλλά ας καταλάβουν πού βρίσκονται...

Γιαβόλ, μον ζενεράλ.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και λοιπόν?
ανεξιθρησκεία έχουμε

δεν έχεις άδικο ... αλλά απο εδω μέχρι το θεαμα που απολαυσαμε προσφατα στην αθηνα υπάρει καποια απόσταση ... δεν συμφωνεις ?

εξ άλλου αυτη η γιαγια μπορ'ει ναναι δική σου η θεια σου η γειτονισά σου η γνωστη σου ... και στο κατω κατω ειναι ελληνιδα .... βρισκεται στον τοπο της /.//

οι πακηδες ?  που σχεδόν καμιά γυναικα δεν ηταν αναμεσά τους ....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δεν έχεις άδικο ... αλλά απο εδω μέχρι το θεαμα που απολαυσαμε προσφατα στην αθηνα υπάρει καποια απόσταση ... δεν συμφωνεις ?

εξ άλλου αυτη η γιαγια μπορ'ει ναναι δική σου η θεια σου η γειτονισά σου η γνωστη σου ... και στο κατω κατω ειναι ελληνιδα .... βρισκεται στον τοπο της /.//

Όπα και επιλεκτικές ευαισθησίες!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
και λοιπόν?
ανεξιθρησκεία έχουμε

Το τυπικό- λατρευτικό κάθε θρησκείας δεν είναι υποχρεωτικό να γίνεται εξολοκλήρου αποδεχτό σε μιά άλλη χώρα στο όνομα μιας δήθεν ανεξιθρησκείας....
Με τη λογική σου, θα έπρεπε στα μαιευτήριά μας να ανοίξει με κρατική επιχορήγηση τμήμα κλειτοριδεκτομών και στα δικαστήρια υπηρεσία λιθοβολισμών...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

η θρησκεία δεν είναι επιχείρημα κατά των μεταναστών
ή σε ενοχλεί η θρησκεία ΓΕΝΙΚΑ ή δε σε ενοχλεί
αλλιώς, είπαμε, μπαμπόγριες κτλ

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γιαβόλ, μον ζενεράλ.

να μάθω τα κατατόπια σου .... και τι δε θαδινα ....  

και πως θαβγαινες απο τα χεράκια μου .... φρεσκος φρεσκος ......  μπουμπουκι .....

2 σφαλιάρες και παρτον κατω ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το τυπικό- λατρευτικό κάθε θρησκείας δεν είναι υποχρεωτικό να γίνεται εξολοκλήρου αποδεχτό σε μιά άλλη χώρα στο όνομα μιας δήθεν ανεξιθρησκείας....
Με τη λογική σου, θα έπρεπε στα μαιευτήριά μας να ανοίξει με κρατική επιχορήγηση τμήμα κλειτοριδεκτομών και στα δικαστήρια υπηρεσία λιθοβολισμών...

Πάντως Γυάρος και Μακρόνησος προβλέπεται να ξανανοίξουν, σύμφωνα με το μεγαλοφυές σχέδιο του trustworth, το οποίο ουδόλως σε ενόχλησε.  

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως Γυάρος και Μακρόνησος προβλέπεται να ξανανοίξουν, σύμφωνα με το μεγαλοφυές σχέδιο του trustworth, το οποίο ουδόλως σε ενόχλησε.  

ιδανικός τόπος διαμονής λαθραίων ....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
να μάθω τα κατατόπια σου .... και τι δε θαδινα ....  

και πως θαβγαινες απο τα χεράκια μου .... φρεσκος φρεσκος ......  μπουμπουκι .....

2 σφαλιάρες και παρτον κατω ...

Τα χεράκια μου καλέ μου
σου κεντήσανε μια κάπα
με λουλούδια μοσχοκάρφια
πελερίνα από νερό

Το φεγγάρι είναι καλέ μου
μια σταλίτσα πηγαδάκι
και τα λούλουδα καλέ μου
τίποτ' άλλο πια δε θέλουν

Μόνο τα γερά σου μπράτσα
που τη νύχτα με αγκαλιάζουν
μόν’ τα μπράτσα σου καλέ μου
που τη νύχτα μ' αγκαλιάζουν.

Federico Garcia Lorca: Κεφαλόδεσι

Απόδοση στα ελληνικά: Λευτέρης Παπαδόπουλος

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

δεν το είδα προσωπικά αλλά δε νομίζω να το έβλεπα πολύ διαφορετικό από τα ραμολιμέντα που έκαναν "εξέγερση" ( :2funny:) κατά των ταυτοτήτων του σατανά

έχω τέτοια θειά, και γιαγιά και γειτόνισσα, και δεν έχω καμία σχέση μαζί τους γιατί όταν αρχίζουν τα περί ευλογίας και χριστούληδων αρχίζω τα καντήλια και δε βγαίνει άκρη
το ότι είναι γειτόνισσα ή η γιαγιά μου δε μου λέει τίποτα, είναι σταυρόκαυλη γριά που με ενοχλεί αφόρητα.
ξαναλέω, η θρησκεία δεν είναι επιχείρημα κατά των μεταναστών

τόσα άλλα έχετε  :boobies:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
η θρησκεία δεν είναι επιχείρημα κατά των μεταναστών
ή σε ενοχλεί η θρησκεία ΓΕΝΙΚΑ ή δε σε ενοχλεί
αλλιώς, είπαμε, μπαμπόγριες κτλ

Δυστυχώς με αυθαίρετες εξισώσεις στα πλαίσια μιας κακώς εννοούμενης πολιτικής ορθότητας δεν γίνεται διάλογος καθότι εκτός από τις μπαμπόγριες που σταυροκοπιούνται υπάρχουν και πυροβολημένες ακτιβίστριες (οι παρούσες εξαιρούνται) που στο όνομα της ιδεοληψίας τους γίνονται χειρότερες από ταλιμπαν...
Ανεξαρτήτως αν με ενοχλεί ή όχι η θρησκεία, δεν μπορώ να βάλω στην ίδια μοίρα την ελληνίδα "μπαμπόγρια" που γεννήθηκε εδώ, πλήρωσε φόρους, έκανε παιδιά κτλ με τον πάκη που ήρθε βράδυ...
Ανεξιθρησκεία, δεν σημαίνει άνευ όρων αποδοχή των τελετουργιών κάθε θρησκείας και καλώς ή κακώς τα ισλαμικά τελετουργικά δεν είναι και τόσο συμβατα με τον ελληνικό τρόπο ζωής...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom