Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εσύ είσαι ο στρατηγός, μωρό μου.
Οπότε κάνε κουμάντο, τζάμπα είναι.
Και του Δελαπατρίδη άλλωστε, δεν του λέγανε ποτέ όχι.
Εντολή γιατρού.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ανεπίδεκτος για οτιδήποτε ....

το ποιός έχει ανάγκη γιατρού φαίνεται ...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Προσωπικά είμαι υπέρ της ανέγερσης τζαμιού...
Δεν μπορεί, όλο και κάποιο εγκαταλελειμένο οικόπεδο θα υπάρχει προς ασπρόπυργο, ελευσίνα κτλ πλάι σε κανά διυλιστήριο για να τους θυμίζει την πατρίδα...
Αν μάλιστα είχε θαφτεί στο οικόπεδο και κανά βυτίο κλοφέν, τοξικών αποβλήτων ή παλιά λειτουργούσε ως χωματερή, τόσο το καλύτερο- αφού και αυτό θα τους θυμίζει την πατρίδα τους...
Αν πάλι νιώθουν ότι τους υποτιμάμε ως ανθρώπους και δεν σεβόμαστε την θρησκεία τους (λιθοβολισμοί, κλειτοριδεκτομές, κοπές χεριών, γάμοι ανηλίκων) είναι ελεύθεροι να φύγουν...

Απλά είναι τα πράγματα...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν μπορεί, όλο και κάποιο εγκαταλελειμένο οικόπεδο θα υπάρχει προς ασπρόπυργο, ελευσίνα κτλ πλάι σε κανά διυλιστήριο για να τους θυμίζει την πατρίδα...
Αν μάλιστα είχε θαφτεί στο οικόπεδο και κανά βυτίο κλοφέν, τοξικών αποβλήτων ή παλιά λειτουργούσε ως χωματερή, τόσο το καλύτερο- αφού και αυτό θα τους θυμίζει την πατρίδα τους...
Αν πάλι νιώθουν ότι τους υποτιμάμε ως ανθρώπους και δεν σεβόμαστε την θρησκεία τους (λιθοβολισμοί, κλειτοριδεκτομές, κοπές χεριών, γάμοι ανηλίκων) είναι ελεύθεροι να φύγουν...

πράγματι ....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

καλα αν ανεγειρουν ενα τζαμι ολοι οι μουσουλμανοι της αττικης εκει θα πανε; :think:απορω εγω τωρα.....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
καλα αν ανεγειρουν ενα τζαμι ολοι οι μουσουλμανοι της αττικης εκει θα πανε; :think:απορω εγω τωρα.....

Ρε συ, εδώ μιλάμε για τους διαπρύσιους κήρυκες της ανεξιθρησκείας, τους πιο πολιτισμένους Ευρωπαίους.
Ποιος είσαι εσύ που τολμάς και τους αμφισβητείς;    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν απάντησες όμως.   :grin:

τι να απαντήσω ρε υποκείμενο ρεντικολο ?

λογαριασμό θα σου δωσω χαμένε ?

αλλά για πες μας εσυ τι κοφτεσαι για τους φίλους σου τους αραπάδες τους πακηδες τους μουσουλμάνους ? απο χόμπυ να σε βρίζουν το κανεις ? τι λοξα τι κομπλεξ είναι αυτο ?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε συ, εδώ μιλάμε για τους διαπρύσιους κήρυκες της ανεξιθρησκείας, τους πιο πολιτισμένους Ευρωπαίους.
Ποιος είσαι εσύ που τολμάς και τους αμφισβητείς;     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μίλησε και ο χαχας ...

μιλάνε ολοι ... μιλαν κι οι κωλοι ...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Μου είναι αδιάφορο...
Αν δεν τους αρέσει, ας μην πάνε, αρκεί να σταματήσουν να κλαίγονται περί καταπίεσης και να κάνουν δημόσια τελετουργίες λες και είμαστε ισλαμαμπαντ...
Το τζαμί εκεί θα είναι...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μου είναι αδιάφορο...
Αν δεν τους αρέσει, ας μην πάνε, αρκεί να σταματήσουν να κλαίγονται περί καταπίεσης και να κάνουν δημόσια τελετουργίες λες και είμαστε ισλαμαμπαντ...

:think:

προσωπικά το ίδιο με ενοχλεί και όταν κάνουν το σταυρό τους όταν περνάνε από εκκλησία, γιατί σε ενοχλεί να δείχνουν μόνο αυτοί δημόσια τη θρησκεία τους?  :S

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τι να απαντήσω ρε υποκείμενο ρεντικολο ?

λογαριασμό θα σου δωσω χαμένε ?

αλλά για πες μας εσυ τι κοφτεσαι για τους φίλους σου τους αραπάδες τους πακηδες τους μουσουλμάνους ? απο χόμπυ να σε βρίζουν το κανεις ? τι λοξα τι κομπλεξ είναι αυτο ?

Όχι δα.
Λογαριασμό θα δώσεις.
Υποχρεούσαι απο το νόμο.
Εφόσον δίνεις τόσο εύκολα το αίμα σου, όπως μας λες, θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο σχετικά με το αν ανήκεις στις ομάδες υψηλού κινδύνου.
Και φυσικά, να ελεγχθείς για τον ιό του AIDS, όπως επίσης και να κάνεις το τεστ για το αυστραλιανό αντιγόνο.
Αν δεν σου αρέσει, έστι είναι οι νόμοι της χώρας.
Μπορείς κάλλιστα να την εγκαταλείψεις αν δεν το αντέχεις.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μου είναι αδιάφορο...

Μάλιστα κύριε ΥΠΕΧΩΔΕ.
Όπως διατάξετε.      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μου είναι αδιάφορο...

το υπο εκόλαυση τζαμι στην περιοχή βοτανικού στην περιοχή της Αεροπορίας θα έχει χωρητικότητα περι τα 650 άτομα ... αρα αρκετα ευρύχωρο ...

η πρόσφατη εικονα της αθήανς χθες και εδω κι ενα μηνα στην πλατεια Κοτζιά προσβάλλει τον καθε ελληνα ...

αλλά εδω φαινονται αι βουλαι ΔΝΤ -ΕΕ και η υποταγή ΓΑΠ-ούλη ...

και που είστε ακομα ... επονται δραματικές συνέχειες... εδω ειμαστε και θα τα λέμε ...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:think:

προσωπικά το ίδιο με ενοχλεί και όταν κάνουν το σταυρό τους όταν περνάνε από εκκλησία, γιατί σε ενοχλεί να δείχνουν μόνο αυτοί δημόσια τη θρησκεία τους?  :S

διότι η εν ελλάδι επικρατούσα θρησκεία είναι η χριστιανική ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom