αντε γραψε κανα μυνημα ρε σαλια στο pc σου και ασε αλλους να καθαρισουν για παρτυ σου
Ακριβώς αυτό κάνω, μωρό μου.
Κι εσύ τσιμπάς.
αντε γραψε κανα μυνημα ρε σαλια στο pc σου και ασε αλλους να καθαρισουν για παρτυ σου
Εσύ είσαι ο στρατηγός, μωρό μου.
Οπότε κάνε κουμάντο, τζάμπα είναι.
Και του Δελαπατρίδη άλλωστε, δεν του λέγανε ποτέ όχι.
Εντολή γιατρού.
ανεπίδεκτος για οτιδήποτε ....
το ποιός έχει ανάγκη γιατρού φαίνεται ...
Ποιος Δαβάκης και ποιος Παπάγος;
Trustworth, ο αιμοσταγής στρατηλάτης!
Αμ δεν το βλέπουμε;
Δώσε κι άλλο αίμα, λέμε!
Προσωπικά είμαι υπέρ της ανέγερσης τζαμιού...
Δεν μπορεί, όλο και κάποιο εγκαταλελειμένο οικόπεδο θα υπάρχει προς ασπρόπυργο, ελευσίνα κτλ πλάι σε κανά διυλιστήριο για να τους θυμίζει την πατρίδα...
Αν μάλιστα είχε θαφτεί στο οικόπεδο και κανά βυτίο κλοφέν, τοξικών αποβλήτων ή παλιά λειτουργούσε ως χωματερή, τόσο το καλύτερο- αφού και αυτό θα τους θυμίζει την πατρίδα τους...
Αν πάλι νιώθουν ότι τους υποτιμάμε ως ανθρώπους και δεν σεβόμαστε την θρησκεία τους (λιθοβολισμοί, κλειτοριδεκτομές, κοπές χεριών, γάμοι ανηλίκων) είναι ελεύθεροι να φύγουν...
Απλά είναι τα πράγματα...
μην αμφιβαλεις οτι θα το δωσω αν χρειαστεί ....
αλοίμονο σε σένα ....
Είσαι εθελοντής αιμοδότης δηλαδή;
Σε έχουν ελέγξει για AIDS και ηπατίτιδα γ';
είναι τοσο φτηνό το χιούμορ σου που καταντάει απαίσιο ...
καλα αν ανεγειρουν ενα τζαμι ολοι οι μουσουλμανοι της αττικης εκει θα πανε; απορω εγω τωρα.....Προσωπικά είμαι υπέρ της ανέγερσης τζαμιού...
Δεν μπορεί, όλο και κάποιο εγκαταλελειμένο οικόπεδο θα υπάρχει προς ασπρόπυργο, ελευσίνα κτλ πλάι σε κανά διυλιστήριο για να τους θυμίζει την πατρίδα...
Αν μάλιστα είχε θαφτεί στο οικόπεδο και κανά βυτίο κλοφέν, τοξικών αποβλήτων ή παλιά λειτουργούσε ως χωματερή, τόσο το καλύτερο- αφού και αυτό θα τους θυμίζει την πατρίδα τους...
Αν πάλι νιώθουν ότι τους υποτιμάμε ως ανθρώπους και δεν σεβόμαστε την θρησκεία τους (λιθοβολισμοί, κλειτοριδεκτομές, κοπές χεριών, γάμοι ανηλίκων) είναι ελεύθεροι να φύγουν...
Απλά είναι τα πράγματα...
καλα αν ανεγειρουν ενα τζαμι ολοι οι μουσουλμανοι της αττικης εκει θα πανε; απορω εγω τωρα.....
Δεν απάντησες όμως.
Ρε συ, εδώ μιλάμε για τους διαπρύσιους κήρυκες της ανεξιθρησκείας, τους πιο πολιτισμένους Ευρωπαίους.
Ποιος είσαι εσύ που τολμάς και τους αμφισβητείς;
καλα αν ανεγειρουν ενα τζαμι ολοι οι μουσουλμανοι της αττικης εκει θα πανε; απορω εγω τωρα.....
Μου είναι αδιάφορο...
Αν δεν τους αρέσει, ας μην πάνε, αρκεί να σταματήσουν να κλαίγονται περί καταπίεσης και να κάνουν δημόσια τελετουργίες λες και είμαστε ισλαμαμπαντ...
Το τζαμί εκεί θα είναι...
τι να απαντήσω ρε υποκείμενο ρεντικολο ?
λογαριασμό θα σου δωσω χαμένε ?
αλλά για πες μας εσυ τι κοφτεσαι για τους φίλους σου τους αραπάδες τους πακηδες τους μουσουλμάνους ? απο χόμπυ να σε βρίζουν το κανεις ? τι λοξα τι κομπλεξ είναι αυτο ?
Μου είναι αδιάφορο...
Αν δεν τους αρέσει, ας μην πάνε, αρκεί να σταματήσουν να κλαίγονται περί καταπίεσης και να κάνουν δημόσια τελετουργίες λες και είμαστε ισλαμαμπαντ...
Μου είναι αδιάφορο...
προσωπικά το ίδιο με ενοχλεί και όταν κάνουν το σταυρό τους όταν περνάνε από εκκλησία, γιατί σε ενοχλεί να δείχνουν μόνο αυτοί δημόσια τη θρησκεία τους? :S