barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.293
- Πόντοι
- 5.506
τωρα σκαι [size=20pt]φευγει αστυνομια[/size]
ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑ
τωρα σκαι [size=20pt]φευγει αστυνομια[/size]
Ρε δεν πατε καλα καθολουγια το χατηρι των λαθρο τα λαθρογανα σκουπιδια της ΝΔ θελουν να μας πανε σε εμφυλιο.
μονο και μονο για να μην φυλαξει τα συνορα .
αντι λαος και δυναμεις ασφαλειας να μπουνε στα hot spot και να πεταξουμε στην θαλασσα τους λαθρο τρωγομαστε μεταξυ μας.
:S :S :S
ο ζούγκλας τωρα απ ευθειας, πολεμος στη μυτιληνη, φευγουν τα ματ, φευγει ο κουλης? στα τσακιδια
Ελα ρε μουνοπανο πάλι που θα μιλησεις κιολας παλιομπινέ.. σαν βδελα κολας πανω μου, λουλαρα
Που παει ρε μαλεα?τωρα σκαι φευγει αστυνομια
ΠΟΥΤΣΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Α Α Α ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
για το χατηρι των λαθρο τα λαθρογανα σκουπιδια της ΝΔ θελουν να μας πανε σε εμφυλιο.
μονο και μονο για να μην φυλαξει τα συνορα .
αντι λαος και δυναμεις ασφαλειας να μπουνε στα hot spot και να πεταξουμε στην θαλασσα τους λαθρο τρωγομαστε μεταξυ μας.
τωρα σκαι φευγει αστυνομια
ΠΟΥΤΣΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Α Α Α ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
τι λες βρε παπαριαδη φαντασιοπληκτε, αντε να κανεις κανα κρυο ντουζ να συνελθεις.. μας τα χεις ζαλισει εδω μεσα.Εισαι κουραστικός τύπε
Ολα εχουν εξηγηθει
Τωρα αν εσεις ειστε τοσο κομματοσκυλα ωστε να μην δεχεστε την κοινη λογικη και τις απλες εξηγησεις, λυστε το με τον εαυτο σας.
ρε τυπε σε παω,σημερα δεν επρεπε καν να μπειτε οι λιγοστοι υπερασπιστες της προδοτικης σας κυβερνησης,μεχρι χτες λεγατε θα γινουν με το ετσι θελω τα κλειστα κεντρα εκει,τωρα τα μαζευετε σαν τις βρεγμενες γατες,ντροπη δεν εχετε :thubsdown:Ρε δεν πατε καλα καθολου
η κυβερνσηση εχασε
τα ματ θα φυγουν
ουτε 48 ωρες δεν κλεισανε χεστηκανε πανω τους
ρε μαλακες με αγροτες κτηνοτροφους αγροικους μαγκες ειχανε να κανουν οχι με φοιτητες που τους βρισκουν μποσικους
βγηκαν τα γκανια και δυο αστυνοκοι τραυματισμενοι απο σκαγια
το πουλι που ειναι ολη μερα????????????????????????????????????????????????????
εφαγε καλη πουτσια και κλαιει??????????????????????????//
ξεροχυνω με σκαιιιιιιιιιι
ρε τυπε σε παω,σημερα δεν επρεπε καν να μπειτε οι λιγοστοι υπερασπιστες της προδοτικης σας κυβερνησης,μεχρι χτες λεγατε θα γινουν με το ετσι θελω τα κλειστα κεντρα εκει,τωρα τα μαζευετε σαν τις βρεγμενες γατες,ντροπη δεν εχετε :thubsdown:
Η αρχη του τελους της χουντας
Ποιος σου ειπε τύπε οτι δεν θα γινουν τα κεντρα?ρε τυπε σε παω,σημερα δεν επρεπε καν να μπειτε οι λιγοστοι υπερασπιστες της προδοτικης σας κυβερνησης,μεχρι χτες λεγατε θα γινουν με το ετσι θελω τα κλειστα κεντρα εκει,τωρα τα μαζευετε σαν τις βρεγμενες γατες,ντροπη δεν εχετε :thubsdown:
τι λες βρε παπαριαδη φαντασιοπληκτε, αντε να κανεις κανα κρυο ντουζ να συνελθεις.. μας τα χεις ζαλισει εδω μεσα.
Εισαι και φαινεσαι κομματοσκυλο, εγω ανεξαρτητος ειμαι πορωμενο στρατιωτακι
και εχει μεινει μονος του απεναντι σε ολο του bou τυπε :S :S :Sτον πηγα κωλοφερατζα σημερα νασο μου
ειχα κουμποσει δυο κουτες βιαγκρα :S
τον πηγα κωλοφερατζα σημερα νασο μου
ειχα κουμποσει δυο κουτες βιαγκρα :S