barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.293
- Πόντοι
- 5.506
σιγα ρε σνομπαρια αλεξη....
λιγος εισαι και το ξερεις
λυπαμαι
Απαξίωσες τύπο Άλεξ, σκληρός καργιόλης ο μπραδερίνης μου.
σιγα ρε σνομπαρια αλεξη....
λιγος εισαι και το ξερεις
λυπαμαι
Για ποια στελέχη ΜΚΟ λες;Αχ μωρε οι καημενοι, εβγαλαν και οπλα για να υπερασπιστουν τον τοπο τους.
Δεν θυμαμαι ομως να εχωσαν καμια καραμπινα στον κωλο κανενος στελεχους ΜΚΟ που κουβαλησαν ενα τσουρμο σκουρους στα νησια.
Τωρα θυμηθηκανε.
Πληρης καταστολή και παραδειγματισμος χωρις κανενα δισταγμο, ολα εχουν και ενα οριο.
αυτες οι οι καλες μκοΓια ποια στελέχη ΜΚΟ λες;
Την Αλεξάνδρα;
Την Αρχοντάκη;
Τον ζαββο;
Ο βελοπουλος εδω και μηνες ελεγε να τους μαντρωνουν στα ακατοικητα ξερονησια. Τον εγραψαν στα αρχιδια τους ολοι οι αριστεροι. Ας φανε τωρα τα μουτρα τους.
Στο μεταξυ ακομα ρεει το χρημα με επιδοματα, στεγαση, καρτουλες, ΑΤΜ κοκ. Ολα δηλαδη οσα ελκουν τα ορκ απο τα βαθη της ασιας και της αφρικης σαν την μυγα στο σκατο. Ουτε μια μκο διακινησης δεν εχει κλεισει ο κουλης και αλωνιζουν ανενοχλητες κλεινοντας νεες δουλειες με τους απεναντι.
Εβρος τρυπιος, business as usual. Πηγαινουν συναγωνιστες στη θεσνικη να γαμισουν και φοβουνται μην φυγουν γαμημενοι. Ρε ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΦΕΡΕΤΖΕ!
Να θυμισουμε για 100000000000η φορα οτι αν τους μεταφερεις αλλου, χάνεις το δικαιωμα να τους επαναπροωθησεις?Ο βελοπουλος εδω και μηνες ελεγε να τους μαντρωνουν στα ακατοικητα ξερονησια. Τον εγραψαν στα αρχιδια τους ολοι οι αριστεροι. Ας φανε τωρα τα μουτρα τους.
Στο μεταξυ ακομα ρεει το χρημα με επιδοματα, στεγαση, καρτουλες, ΑΤΜ κοκ. Ολα δηλαδη οσα ελκουν τα ορκ απο τα βαθη της ασιας και της αφρικης σαν την μυγα στο σκατο. Ουτε μια μκο διακινησης δεν εχει κλεισει ο κουλης και αλωνιζουν ανενοχλητες κλεινοντας νεες δουλειες με τους απεναντι.
Εβρος τρυπιος, business as usual. Πηγαινουν συναγωνιστες στη θεσνικη να γαμισουν και φοβουνται μην φυγουν γαμημενοι. Ρε ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΦΕΡΕΤΖΕ!
Η κλειστη δομη στη Σαμο βεβαια κατασκευαζεται εδω και αρκετες ημερες και δεν ασχοληθηκε κανενας.
Ξαφνικα στη Λεσβο και στη Χιο θυμηθηκαν καποιοι οτι δεν πρεπει να γινει (γιατι αραγε?) και πρεπει να γινει ξεσηκωμος.
Εγω θα μαθω τουλαχιστον για τη Χιο τι συμβαινει.
Υποψιαζομαι βεβαια, αλλά θα το διασταυρωσω.
Τύπε μην απαιτεις τοσο σκληρα γιατι ιδρωσε το δεξι μου αρχιδιαπαιτω συγνωμη απο αλεξ και μπαροκ
Η κλειστη δομη στη Σαμο βεβαια κατασκευαζεται εδω και αρκετες ημερες και δεν ασχοληθηκε κανενας.
Ξαφνικα στη Λεσβο και στη Χιο θυμηθηκαν καποιοι οτι δεν πρεπει να γινει (γιατι αραγε?) και πρεπει να γινει ξεσηκωμος.
Τύπε μην απαιτεις τοσο σκληρα γιατι ιδρωσε το δεξι μου αρχιδι
Τύπε το να λες ΕΣΥ σε ΜΕΝΑ οτι εχω "μηδεν πολιτικη σκεψη αναλυση" (φοβερο συντακτικό) μου προκαλεί ακρατητα γελια μεχρι κατουρηματοςπρωτα να ζητησεις συγνωμη τηλεσχολιαστη και μεγα πολιτικε αναλυτη
εχεις μηδεν πολιτικη σκεψη αναλυση
απαιτω συγνωμη απο αλεξ και μπαροκ
στην χιο δεν ξερω γιατι εγινε αλλα εκει ακουσα το καλυτερο απο χιωτη σε μπασκινα ματατζη
"ΕΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΠΑΤΣΕ , ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΥΡΙΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΜΑΣΤΙΧΑ ΜΕΤΑ!"
Ναι, γιατί όταν ξεκίνησε και ο έλεγχος των μκο κάτι μουνόσκυλα σαν τον μουνοβαγόνη έσκουζαν. Τσο και λο.
Να θυμισουμε για 100000000000η φορα οτι αν τους μεταφερεις αλλου, χάνεις το δικαιωμα να τους επαναπροωθησεις?
Να το θυμισουμε.
Ακροαριστερη η ΝΔ για σας, ακροδεξια για τους αλλους, μαλλον κατι σωστα κάνει για να διαφωνειτε ολοι οι ακραιοι μαζι τηςαν δεν μπορειτε να κυβερνησετε επειδη φοβαστε μη σας κακοχαρακτηρισει ο μουνοβαγονης να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!
Σιγα μη σας πουνε δεξιους και σας θιξουνε! Καλα λενε ηγεμονια της αριστερας.
Και αυτο ειναι το ΚΑΛΟ σεναριο που εγω δεν το πιστευω. Εγω πιστευω αυτο που ειπα ΕΙΣΤΕ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΦΕΡΕΤΖΕ (το κομμα σας).
Κανετε αυτο που ειχε πει ο λενιν: ο καλυτερος τροπος να ελεγχεις την αντιπολιτευση (δηλαδη δεξια/φιλελευθερισμο) ειναι να εισαι εσυ ΚΑΙ η αντιπολιτευση! Μονα ζυγα αριστεροι, ο,τι ψηφισεις πασοκ θα βγει, καλος μπατσος κακος μπατσος αλλα παντα αριστερα!