1) Πολυ σωστα και δεν θα παρω την εγκριση απο εναν προδοτη λαθρολαγνο που καταντησε την χωρα ενα μπουρδελο σαν και εσενα. 2) Δικαιωμα μου ειναι δηθεν δημοκρατη του κωλου. 3) Τουλαχιστον εγω ειχα τα αρχιδια να παραδεχτω οτι ειπα υπερβολη μπροστα σε ολα τα μελη. Εσυ κοτουλα που εισαι το ποιο αντιπαθες μελος στο σαιτ και γλυφοκωλης μαυρων εχεις τα αρχιδια να το παραδεχτεις δημοσιως? Δεν το πιστευω γιατι ονειροβατεις και εισαι μια λυρατη κοτα. Στο ξαναλεω γιατι απο οτι βλεπω εχεις IQ κοτας. Δεν με ενδιαφερουνε τα παιδια των ξενων ουτε οι ξενοι μονο οι Ελληνες. Εσυ εισαι ενας βρωμιαρης αμορφωτος βλακας που απεχθανεσαι την Ελληνικη φυλη και καθετι Ελληνικο. Πηγαινε παραδωσε την Ελληνικη σου ταυτοτητα στο αστυνομικο τμημα και πες οτι θελεις να ασπαστεις τον Μωαμεθ , αλλαξε ονομα και θα ανανεωνεις τα χαρτια σου καθε χρονο σαν Πακιστανος. Τετοιος εισαι αυτο πρεπει να κανεις. Δεν αξιζεις να πατας αυτα τα ιερα χωματα οπου και να μενεις προδοτη. Αυτα τα χωματα ειναι ποτισμενα με αιματα ηρωων για να ανασαινεις εσυ το αθλιο βρωμερο σκουλικι ελευθερο σε αυτη την ιερη πατριδα που απεχθανεσαι. 1) Πηγες στρατο ρε ΙΩΤΑ? Αν πηγες τι μεσο εβαλε ο μπαμπακας σου για να σε εχει διπλα του να σε νταντευει ρε φλωρακη? 2) Εσυ ο αχρηστος Δεξιος που εφερες την χωρα μου την πατριδα μου σε αυτη την κατασταση , τολμας και βγαινεις με θρασος και εξυμνυεις καθε μερα τους καταστροφεις της! 3) Εγω ρε αλητη , ο οπαδος της Στρατιωτικης Επαναστασης που θα ειμαι και θα το λεω οσο γουσταρω , ειμαι ενας απο τους ψηφοφορους που εβγαλε κυβερνηση τον βρωμιαρη σου , που εσυ τωρα κοκορευεσαι και τα τρως απο παντου. 4) θα υποστηριζω οτι θελω και αν ειπα οτι δεν ειχα ενημερωθει ητανε αληθεια και το εκανα για να μην προσβαλω τα αλλα μελη οχι εσενα το γλειωδες αποβρασμα που λυμαινεται την χωρα μου και αυτο το νημα. 5) Εισαι ενας κομπλεξικος χωρις οικογενεια , γυναικα , παιδια τιποτα. Ευτυχως γιατι σκεψου τι αχρηστα κοπροσκυλα σαν και εσενα θα εβγαζες στην κοινωνια. Ειμαστε γεματοι αχρηστους και ζωα δεν χρειαζομαστε αλλους προδοτες σαν και εσενα. Μακαρι να μην γεννησεις ποτε παιδια να μην βρωμισεις και αλλο τα ιερα χωματα αυτου του ιερου τοπου. Απατριδες , αθεοι , πιθηκολαγνοι σαν και εσενα , πουλημενα σκουλικια του συστηματος , θιασωτες του μηδεν , εχθροι του Ελληνικου Εθνους και της Ελληνικης κοινωνιας , αποβρασματα που λυμαινονται την χωρα μας επιτελους πρεπει εντοπιστουν και να απομονωθουν. Απορω πως ακομη σε εχουνε και γραφεις μεσα σε αυτο το σαιτ ολες αυτες τις μνημειωδεις βλακειες σου. Στον Αλεξ εγραψα ποιος ασχολειται με εσενα το απολυτο μηδεν της κοινωνιας? Ενα κοπροσκυλο που ολη την ημερα ξημεροβραδιαζεσαι εδω μεσα λεγωντας μπαρουφες και νομιζωντας στο υπερφιαλο μυαλο σου οτι εχουνε εστω και μηδενικη αξια. Κοιταξε τα χαλια σου και ασε τις υποδειξεις προδοτη Δεξιε του κωλου. Εγω ταιζω 40 οικογενειες αχρηστε πειναλα και ερχεσαι εσυ σε εμενα να κανεις και υποδειξεις. Σαλτα και γαμησου ρε μαλακα με ποιον νομιζεις οτι μιλας ρε χαζομαρα? Στειλε καμμια φωτογραφια και παιξε με κανεναν αλλον μην σε παρουνε σηκωτο απο εκει που καθεσαι πριν το καταλαβεις παλιοβλακα. Τελευταια φορα που ασχολουμαι με εσενα αχρηστο υποκειμενο βγαλε το κομπλεξ σου πουθενα αλλου και μην ξανασχοληθεις μαζι μου αν δεν θελεις μπλεξιματα. Εγω δεν ειμαι οι αλλοι που σε ανεχονται εδω μεσα τοσα χρονια.μεχρι τωρα εχεις πει:
1) οτι εισαι χουντικος, γουσταρεις τον παπαδοπουλο, οτι εισαι ρατσιστης και θεωρεις τους μαυρους κατωτερα οντα
2) οτι εξω απο το σπιτι σου κυματιζει η αμερικανικη σημαια του νοτου δηλ. η σημαια της παραταξης του αμερικανικου εμφυλιου που ηταν υπερ της δουλείας
3) οτι ειχες παει διακοπες στη σαμο και ειχες στο στοχαστρο του οπλου σου τους απεναντι τουρκους φανταρους και ο μονος λογος που δεν πατησες τη σκανδαλη να τους εκτελεσεις ειναι επειδη ειχες τα παιδια σου μαζι
4) οτι το 11 μηνων μωρο απο τη συρια με εκ γενετης αναπηρια που πεθανε ηταν "ενα κωλοπαιδο των ορκ που δεν μας ενδιαφερει"
επειδη τις παραπανω γελοιες και σκατοψυχες αποψεις σου τις υποστηριζες με παθος, λες και εκανες ιεραποστολη, εφαγες ενα απλο σκατολουτρο απο το πουλι. μην νομιζεις οτι ασχοληθηκα και πολυ με σενα, υπαρχουν αλλοι πιο βλακες που εχουν φαει τονους σκατα. τωρα οταν ειδες οτι τρως σκατο, πηγες να δικαιολογησεις τις μαλακιες σου λεγοντας 1) οτι το νησακι που ηταν οι τουρκοι φανταροι σε σχεση με το σημειο της παραλιας της χιου που ησουν εσυ ηταν πολυ κοντα οποτε θα μπορουσε να ισχυει ολο αυτο και 2) οτι οπως δεν ενδιαφερεται το ελληνικο κρατος για τους ασθενεστερους ελληνες, ετσι κι εσυ δεν ενδιαφερεσαι για τα παιδια των λαθραιων. οταν το σκατο συνεχιστηκε, βγηκες και μισο-παραδεχτηκες οτι το ενα που ειπες ηταν "υπερβολη" και το αλλο "λαθος απο κακη πληροφορηση".
κοιτα να δεις κωστακη,
ενας ανθρωπος που εχει φτασει 46 χρονων, εχει παιδια, και λεει τις μαλακιες που λες εσυ για χουντες, δουλείες και κατωτερες φυλες εν ετει 2020 δειχνει οτι ως ανθρωπος ειναι απαιδευτος, ανωριμος και ασυναρτητος. καλο ειναι που παραδεχεσαι τα οποια λαθη σου αλλα καλυτερο θα ηταν να κοιταξεις να κανεις κατι για τον εαυτο σου, να γινεις λιγοτερο μαλακας για να μην ξανακανεις τα ιδια λαθη στο μελλον. και επειδη οσα λες τα λες στα σοβαρα, εδω μεσα τελος παντων, ειμαστε ενα ματσο σαχλαμαρακηδες, τρολς, μαλακες που περναμε την ωρα μας, εκει εξω στην κοινωνια ειναι το σημαντικοτερο τι λες και τι κανεις. κοιτα να σοβαρευτεις εστω και στα 50 σου, να αφησεις πισω σου ολο αυτο το βοθρο το χουντικο, τον ρατσιστικο, τον μισανθρωπο, που μιλαει συνεχως για σφαγες τουρκων και εκκαθαρισεις μεταναστων και να ασχοληθεις με κατι πιο σοβαρο και δημιουργικο στη ζωη σου. το οτι σου ριχνω εγω σκατο ειναι μικρο το κακο. ενα αγνωστο νικ σε ενα μπουρδελοσαιτ ειμαι. το οτι με αυτα που γραφεις θα σου εριχνε οποιοσδηποτε μεσος ανθρωπος σκατο, θα επρεπε να σε ανησυχει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Τι θελεις να σου πει ενα σκουπιδι που βρισκεται εδω μεσα μονο για να ικανοποιει το κομπλεξ κατωτεροτητας που εχει λογω οτι στην προσωπικη του ζωη ειναι το απολυτο μηδεν? Δεν εχει κατι αλλο για να διασωθει απο το προσωπικο του ναυαγιο τυπε. Μονο τις φιλοσοφικες φαντασιωσεις επιπεδου μωρου με τις οποιες στο αρρωστο μυαλο του νομιζει οτι ειναι σοφος.Ο εμφύλιος των ηπα, έγινε, γιατί ο αβραάμ , ψήφισε το 10% του πληθυσμού των αγροτών του νότου, να πληρώνουν το 95% των φόρων των ηπα.
Το 99% των νοτίων , δεν είχε σκλάβους , ενώ και μαύροι , πολέμησαν με το πλευρό των νότιων !
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Αντιγραφη απο εδω ειναιΦιλτατε Αιδοιοβαγονη, μόνος σου τα γραψες ή σου τα ψυθιρησαν;
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
για να καταλαβεις ποσο ανοητος και βλαξ εισαι:Σαλτα και γαμησου ρε μαλακα με ποιον νομιζεις οτι μιλας ρε χαζομαρα? Στειλε καμμια φωτογραφια και παιξε με κανεναν αλλον μην σε παρουνε σηκωτο απο εκει που καθεσαι πριν το καταλαβεις παλιοβλακα. Τελευταια φορα που ασχολουμαι με εσενα αχρηστο υποκειμενο βγαλε το κομπλεξ σου πουθενα αλλου και μην ξανασχοληθεις μαζι μου αν δεν θελεις μπλεξιματα. Εγω δεν ειμαι οι αλλοι που σε ανεχονται εδω μεσα τοσα χρονια.
ενω ειμαστε και οι 2 μας δυο ανωνυμα προφιλ στο διαδικτυο που τις πραγματικες IP μας τις γνωριζει μονο ο διαχειριστης του σαη και μπορουν να γινουν γνωστες σε τριτους μονο με εισαγγελικη παραγγελια,
εσυ δηλωνεις οτι 1) θα με βρεις, 2) θα με κανεις ασηκωτο στο ξυλο, 3) θα εχω μπλεξιματα εαν ξανασχοληθω μαζι σου
πρακτικα πως θα με βρεις; εχεις προσβαση στον σερβερ του σαη και γνωριζεις τις IP των μελων; εχεις κανει καταγγελια στον εισαγγελεα και περιμενεις αρση απορρητου επικοινωνιων για να με δειρεις; γνωριζεις εαν ποτε με συναντησεις απο κοντα οτι μπορεις να με δειρεις και οχι τι μπορει π.χ. να σου δωσω τα αφτια σου να τα φας;
δεν τα γνωριζεις ολα αυτα, απλως επειδη εισαι ακομα ανοητος και βλαξ στα 46 σου, κανεις σαν 16χρονο στο ιντερνετ μιλωντας για δηθεν συναντησεις απο κοντα, ξυλοδαρμους, πληκτρολογιονταηλικια κλπ.
επειδη εισαι χαζουλης, να ξερεις οτι με ομολογημενες οπλοκατοχες, υποκινηση τριτων σε ρατσιστικη βια κλπ, αναμεσα σε μενα και σε σενα, μαλλον εσυ εισαι πιο πιθανος να σου χτυπησουνε μια μερα την πορτα.
φιλακια
lostre_
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2019
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Ααα, ο Γιώργης από το Βαθύ Κοκκινο. Ντόπιος είναι. Τον ήξερα από τα social παλιά. Μέχρι που κατάλαβα πόσο γραφικός είναι, αρθρογραφοντας κάθε μερα για επικείμενους Εμφυλιους, πηγαδες και τα σχετικά..
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.112
- Πόντοι
- 456
Ααα, ο Γιώργης από το Βαθύ Κοκκινο. Ντόπιος είναι. Τον ήξερα από τα social παλιά. Μέχρι που κατάλαβα πόσο γραφικός είναι, αρθρογραφοντας κάθε μερα για επικείμενους Εμφυλιους, πηγαδες και τα σχετικά..
Είναι δυνατό αυτός και οι όμοιοί του να είναι έλληνες? προφανώς τουρκόσποροι είναι.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
[size=20pt]ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ74[/size]
[size=20pt]μια φορα κι εναν καιρο ητανε ο τυπος κωστας, 45 ετων παντρεμενος, ο οποιος αποφασισε σε μια κριση μεσης ηλικιας να γαμησει πουτανες μεσω ιντερνετ[/size]
[size=20pt]ο κωστας (για οσους δεν γνωριζουν) ειναι πολυ ελληνας, μαλλον ορθοτερα πολυ νεοελληνας, πραγμα που εχει αποδειχθει και επιστημονικα, αφου μετα απο τη διεξαγωγη του καταλληλου επιστημονικου τεστ, πετυχε καθαροτητα 99% στην κλιμακα φαηλου κρανιδιωτη[/size]
(ποστ στο νημα του Athens Diva, απο το οποιο δεν μπορει να γινει παραθεση, γιατι εχει κλειδωθει)
KOST74
Απ: Athens Diva
« Απάντηση #4144 στις: 12/10/18, 19:07 »
Τιμη μου να με λες ρατσιστη επειδη αγαπαω την Ελλαδα τους Ελληνες και μας θεωρω μοναδικους. Εχω κανει τεστ dna εχω καθαροτητα 99%.
[size=20pt]o κωστας εχει συγκεκριμενη αποψη για τους λαθρομεταναστες και γενικα τους βαρβαρους ξενους και στις ιδεες του δεν κανει καμια εκπτωση[/size]
[size=20pt]ο κωστας ναι μεν δεν κανει εκπτωσεις στις ιδεες του αλλα δεν ειναι και κανενα κοροιδο να προσλαβει ελληνα στην επιχειρηση να του στοιχιζει ο κουκος αηδονι. προτιμαει αφομοιωμενους πακιστανους[/size]
(ποστ στο νημα του Athens Diva, απο το οποιο δεν μπορει να γινει παραθεση, γιατι εχει κλειδωθει)
KOST74
« Απάντηση #4115 στις: 12/10/18, 01:01 »
Θα φερω και εγω του Πακιστανου που εχω στην δουλεια μου που τωρα με τον Τσιπρα πηρε Ελληνικη ταυτοτητα.
[size=20pt]ο κωστας εκτος του οτι εχει στη δουλεψη του πακιστανους, επιλεγει παντα ξενες μεταναστριες στην ηλικια των παιδιων του για να γαμησει[/size]
ενδεικτικοι τιτλοι απο κριτικες του φανατικου ελληνα κωστα:
1) Ντουο Ιννα Μπελλα - αρκετα καλες
2) Κατια5 - Κωλαρα για σκισιμο
3) Ανια - Ωραιο λεπτο σωματακι
4) Μιλανα3 - Ανωμαλη για τρελλα παιχνιδια
5) Slava2 - Πολυ δουλεια στο προγραμμα
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ο κωστας σιχαινεται τους αλλοδαπους μεταναστες εκτος απο αυτους που προσλαμβανει και απο αυτες που γαμαει που ειναι καλοι αλλοδαποι μεταναστες γιατι ειναι του κωστα
[size=20pt]ο κωστας στα ρεπα της μαλακιας εχει και πολιτικες ανησυχιες. η προταση του για να σωθει η ελλαδα ειναι να μαζευτουμε ολοι εμεις, τα μελη του μπουρδελα.κομ, να φτιαξουμε ενα κομμα και να κυβερνησουμε. για αυτη του την ιδεα ανοιξε και νεο τοπικ[/size]
[size=20pt]ο κωστας προτεινει τη λυση που θα εδινε το νεο μπουρδελο-κομμα στο ζητημα της λαθρομεταναστευσης[/size]
[size=20pt]ο κωστας προτεινει λυσεις και για την αντιμετωπιση των τουρκων μεσα απο προσωπικες του εμπειριες[/size]
[size=20pt]επισης ο κωστας στα ρεπα απο το μπηξιμο λαχανικων στον πατο του κανει και κοινωνικα σχολια. εδω αναφερεται στο 11 μηνων προσφυγοπουλο απο τη συρια που γεννηθηκε με μικροκεφαλια και πεθανε στα χερια των γονεων του που κατηγορηθηκαν κι απο πανω ψευδως ως βιαστες[/size]
[size=20pt]και που λετε παιδια μου, μετα απο ολα αυτα, ο κωστακης εζησε καλα κι εμεις καλυτερα...[/size]
ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ
ο κωστακης ειναι ο κλασσικος αμορφωτος νεοελληνας της διπλανης πορτας. παντρεμενος με μια κυρα-κομπρεσσα, εχει κανει 2 παιδια που μεγαλωνουν μονα τους. με πολιτικη ωριμοτητα νηπιου, αναπολει τη χουντα και πιστευει οτι ενα κομμα μπουρδελιαρηδων του ιντερνετ θα σωσει την ελλαδα. με κοινωνικη αναισθησια, ονειρευεται πογκρομ κατα αλλοδαπων, εκτελεσεις και ξεκοιλιασματα, και ταυτοχρονα εχει στη δουλεψη του πακιστανους και γαμαει αυστηρα αλλοδαπες γυναικες απο το ανατολικο μπλοκ. βιολογικα 99% ελληναρας, γνησιος απογονος του περικλη και της ασπασιας, θεωρητικος της πουτσας και αρχιλαμογιο της τσεπης του, ο κωστας ειναι ο πρηξαρχιδης μπαρμπας που ολοι εχουμε στο σοι μας και μας καιει τον εγκεφαλο στα γιορτινα τραπεζια. στρατοκαυλος που γαμαει τουρκους στη φαντασια του, γιωτομπαλο που αμα του την πεσει αλβανος σε καμια σκοτεινια θα κατουρηθει επανω του και θα παρακαλαει σαν πουτανα να μη φαει κι αλλες. αυτος ειναι ο κωστας, ο αρχετυπικος νεοελληναρας, ο παντρεμενος παντοφλακιας, ο εθνικιστης χεστης, ο ραμπο γιωτας, ο νταης ιντερνετογαμης, ο βλαχοεπιχειρηματιας με τη σημαια του νοτου να κυματιζει στην αναβυσσο, ενας εμετος με ποδια, με μια κουραδα για μυαλο, που εξωτερικα μοιαζει με ανθρωπο αλλα εσωτερικα ειναι μια σκατοσακκουλα. Συγχαρητηρια. Επιασες πατο. ΜΑΛΑΚΑ.
[size=20pt]μια φορα κι εναν καιρο ητανε ο τυπος κωστας, 45 ετων παντρεμενος, ο οποιος αποφασισε σε μια κριση μεσης ηλικιας να γαμησει πουτανες μεσω ιντερνετ[/size]
liza ειμαι επιχειρηματιας 45 ετων πως βρισκω το τηλ σου? δεν ξερω ακομη τι παιξετε εδω μεσα ειμαι καινουργιος. Ευχαριστω.
[size=20pt]ο κωστας (για οσους δεν γνωριζουν) ειναι πολυ ελληνας, μαλλον ορθοτερα πολυ νεοελληνας, πραγμα που εχει αποδειχθει και επιστημονικα, αφου μετα απο τη διεξαγωγη του καταλληλου επιστημονικου τεστ, πετυχε καθαροτητα 99% στην κλιμακα φαηλου κρανιδιωτη[/size]
KOST74
Τιμη μου να με λες ρατσιστη επειδη αγαπαω την Ελλαδα τους Ελληνες και μας θεωρω μοναδικους. Εχω κανει τεστ dna εχω καθαροτητα 99%.
[size=20pt]o κωστας εχει συγκεκριμενη αποψη για τους λαθρομεταναστες και γενικα τους βαρβαρους ξενους και στις ιδεες του δεν κανει καμια εκπτωση[/size]
Να φυγουνε ολοι οι λαθρομεταναστες οι ψευτικοι ματαναστες και ολοι οι λαθροπιθηκοι μουσουλμανοι που μας μαζευτηκαν εδω. Δεν μπορουνε με τιποτα να αφομοιωθουνε στην Ελληνικη κοινωνια ειναι υποδυεστερες φυλες χωρις κανενα απολυτως βιοτικο επιπεδο. Οταν με γεμιζεις Αφγανους Ιρακινους Ιρανους Πακιστανους Μπαγκλαντες Αφρικανους και ολες τις χειροτερες υποαναπτυκτες φυλες του κοσμου...
[size=20pt]ο κωστας ναι μεν δεν κανει εκπτωσεις στις ιδεες του αλλα δεν ειναι και κανενα κοροιδο να προσλαβει ελληνα στην επιχειρηση να του στοιχιζει ο κουκος αηδονι. προτιμαει αφομοιωμενους πακιστανους[/size]
KOST74
Θα φερω και εγω του Πακιστανου που εχω στην δουλεια μου που τωρα με τον Τσιπρα πηρε Ελληνικη ταυτοτητα.
[size=20pt]ο κωστας εκτος του οτι εχει στη δουλεψη του πακιστανους, επιλεγει παντα ξενες μεταναστριες στην ηλικια των παιδιων του για να γαμησει[/size]
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ο κωστας σιχαινεται τους αλλοδαπους μεταναστες εκτος απο αυτους που προσλαμβανει και απο αυτες που γαμαει που ειναι καλοι αλλοδαποι μεταναστες γιατι ειναι του κωστα
[size=20pt]ο κωστας στα ρεπα της μαλακιας εχει και πολιτικες ανησυχιες. η προταση του για να σωθει η ελλαδα ειναι να μαζευτουμε ολοι εμεις, τα μελη του μπουρδελα.κομ, να φτιαξουμε ενα κομμα και να κυβερνησουμε. για αυτη του την ιδεα ανοιξε και νεο τοπικ[/size]
Επειδη ειμαστε παρα πολλα τα μελη και αρκετα εχουμε μεταξυ μας επικοινωνια ξερω οτι ολοι εχουνε εντονο προβληματισμο για τα τεκτενομενα στην πατριδα μας. Ετσι απο το τιποτα ξεκινησανε αρκετες φορες κινηματα σε αυτην την χωρα που τελικα την σωσανε. Δεν θα ηθελα να υπαρχουνε πολιτικοι διαχωρισμοι και ταμπελες. Μονο μια ιδεα. Οτι πολλοι μαζι απο εδω μεσα μπορουμε! Αλλοι εχουνε μορφωση αλλοι την οικονομικη δυναμη αλλη φυσικη δυναμη οι αλλες αρετες. Αν θελετε ας κανουμε ολοι μαζι κατι αν μαζευτουνε μαζι ολες οι αρετες ολων μας ολα ειναι πιθανα.
[size=20pt]ο κωστας προτεινει τη λυση που θα εδινε το νεο μπουρδελο-κομμα στο ζητημα της λαθρομεταναστευσης[/size]
Εγω λεω να γινει νομος για ελευθερη οπλοφορια οπως στην Αμερικη για να προμηθευτουμε οπλα και να τιναζουμε στον αερα τα μυαλα τους να τελειωνουμε με τους βρωμομουσουλμανους λαθροπιθηκους.
[size=20pt]ο κωστας προτεινει λυσεις και για την αντιμετωπιση των τουρκων μεσα απο προσωπικες του εμπειριες[/size]
Περσυ δεν το εχω πει ποτε αυτο το σκηνικο πηγαμε διακοπες στην Σαμο στην Ψιλη Αμμο ετσι λεγεται μια παραλια το Μογγολικο Φυλακιο φαινεται καθαρα και με διοπτρα βλεπεις τα γαμημενα Μογγολακια να περπατανε περα δωθε. Μιση ωρα τους ειχα στην διοπτρα και τους σημαδευα απο μια γωνια της παραλιας. Αν δεν ειχα παιδια θα τους ειχα τιναξει τα κεφαλια γαμω τις μανες τους.
[size=20pt]επισης ο κωστας στα ρεπα απο το μπηξιμο λαχανικων στον πατο του κανει και κοινωνικα σχολια. εδω αναφερεται στο 11 μηνων προσφυγοπουλο απο τη συρια που γεννηθηκε με μικροκεφαλια και πεθανε στα χερια των γονεων του που κατηγορηθηκαν κι απο πανω ψευδως ως βιαστες[/size]
ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΟΡΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Σου αρεσει δεν σου αρεσει αυτη ειναι η αποψη μας. Ναι φιλε μου ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! Δεν μας ενδιαφερει αν πεθανε το κωλοπαιδο τον ΟΡΚ δεν καταλαβαινεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ.
[size=20pt]και που λετε παιδια μου, μετα απο ολα αυτα, ο κωστακης εζησε καλα κι εμεις καλυτερα...[/size]
ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ
ο κωστακης ειναι ο κλασσικος αμορφωτος νεοελληνας της διπλανης πορτας. παντρεμενος με μια κυρα-κομπρεσσα, εχει κανει 2 παιδια που μεγαλωνουν μονα τους. με πολιτικη ωριμοτητα νηπιου, αναπολει τη χουντα και πιστευει οτι ενα κομμα μπουρδελιαρηδων του ιντερνετ θα σωσει την ελλαδα. με κοινωνικη αναισθησια, ονειρευεται πογκρομ κατα αλλοδαπων, εκτελεσεις και ξεκοιλιασματα, και ταυτοχρονα εχει στη δουλεψη του πακιστανους και γαμαει αυστηρα αλλοδαπες γυναικες απο το ανατολικο μπλοκ. βιολογικα 99% ελληναρας, γνησιος απογονος του περικλη και της ασπασιας, θεωρητικος της πουτσας και αρχιλαμογιο της τσεπης του, ο κωστας ειναι ο πρηξαρχιδης μπαρμπας που ολοι εχουμε στο σοι μας και μας καιει τον εγκεφαλο στα γιορτινα τραπεζια. στρατοκαυλος που γαμαει τουρκους στη φαντασια του, γιωτομπαλο που αμα του την πεσει αλβανος σε καμια σκοτεινια θα κατουρηθει επανω του και θα παρακαλαει σαν πουτανα να μη φαει κι αλλες. αυτος ειναι ο κωστας, ο αρχετυπικος νεοελληναρας, ο παντρεμενος παντοφλακιας, ο εθνικιστης χεστης, ο ραμπο γιωτας, ο νταης ιντερνετογαμης, ο βλαχοεπιχειρηματιας με τη σημαια του νοτου να κυματιζει στην αναβυσσο, ενας εμετος με ποδια, με μια κουραδα για μυαλο, που εξωτερικα μοιαζει με ανθρωπο αλλα εσωτερικα ειναι μια σκατοσακκουλα. Συγχαρητηρια. Επιασες πατο. ΜΑΛΑΚΑ.
kappa_fi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
[size=20pt]ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ74[/size]
Ο αντιρατσιστικός νόμος (άρ. 1 Ν. 927/1979) τιμωρεί το ρατσιστικό λόγο όχι απλώς όταν αυτός μπορεί να προκαλέσει μίσος, διακρίσεις ή βία, αλλά μόνον εφόσον θέτει ταυτόχρονα σε κίνδυνο με τρόπο απτό είτε τη δημόσια τάξη είτε τη ζωή, τη σωματική ακεραιότητα ή την ελευθερία των προσβαλλόμενων προσώπων.
(Η πηγή του παραθέματος από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου:
)
Ως εκ τούτου [size=18pt]όχι μόνο μπορεί αλλά και πρέπει ν' ασκηθεί ποινική δίωξη στον εν λόγω χρήστη[/size] για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου, σύμφωνα με όσα έχει σχολιάσει γραπτώς κατά καιρούς εδώ μέσα.
Επειδή δεν είμαι ειδικός σχετικά με τα κατ' εξοχήν αρμόδια θεσμικά όργανα στα οποία μπορεί ν' απευθυνθεί κάποιος ώστε να εκκινήσει τη διαδικασία της ποινικής δίωξης, παραθέτω τον Σύνδεσμο της ιστοσελίδας του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων (μια πρωτοβουλία του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι), που απ' ό,τι διαβάζω επιλαμβάνεται τέτοιων θεμάτων:
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.112
- Πόντοι
- 456
Ο αντιρατσιστικός νόμος (άρ. 1 Ν. 927/1979) τιμωρεί το ρατσιστικό λόγο όχι απλώς όταν αυτός μπορεί να προκαλέσει μίσος, διακρίσεις ή βία, αλλά μόνον εφόσον θέτει ταυτόχρονα σε κίνδυνο με τρόπο απτό είτε τη δημόσια τάξη είτε τη ζωή, τη σωματική ακεραιότητα ή την ελευθερία των προσβαλλόμενων προσώπων.
(Η πηγή του παραθέματος από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου:
)
Ως εκ τούτου [size=18pt]όχι μόνο μπορεί αλλά και πρέπει ν' ασκηθεί ποινική δίωξη στον εν λόγω χρήστη[/size] για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου, σύμφωνα με όσα έχει σχολιάσει γραπτώς κατά καιρούς εδώ μέσα.
Επειδή δεν είμαι ειδικός σχετικά με τα κατ' εξοχήν αρμόδια θεσμικά όργανα στα οποία μπορεί ν' απευθυνθεί κάποιος ώστε να εκκινήσει τη διαδικασία της ποινικής δίωξης, παραθέτω τον Σύνδεσμο της ιστοσελίδας του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων (μια πρωτοβουλία του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι), που απ' ό,τι διαβάζω επιλαμβάνεται τέτοιων θεμάτων:
Διάβασες αμόρφωτε τουρκόσπορε αυτό που έβαλες?
"αλλά μόνον εφόσον θέτει ταυτόχρονα σε κίνδυνο με τρόπο απτό είτε τη δημόσια τάξη είτε τη ζωή, τη σωματική ακεραιότητα ή την ελευθερία των προσβαλλόμενων προσώπων"
Στο ιντερνετ καθημερινά διατυπώνονται δισεκατομμύρια απόψεις, ούτε καν αυτό της σώτης τριανταφύλλου δεν είναι δυνατό να διωχθεί, όπως παραδέχεται αυτός που έχει γράψει αυτό που έβαλες.
kappa_fi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
Μπακάλη διάβασε προσεκτικά όσα έχει γράψει ο εν λόγω χρήστης και μετά, αν έχεις διαφωνίες, το συζητάμε.
Γιατί δεν ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι.
Την ιστορία της Σώτης τη συμπεριέλαβα σκόπιμα για να αναδειχτούν οι διαφορές ανάμεσα στις δύο περιπτώσεις πεντακάθαρα.
Δεν βρίσκομαι εδώ για να αποδεικνύω τα αυτονόητα σε κάθε άσχετο σαν εσένα.
Υπάρχουν νόμοι, υπάρχουν τα αρμόδια θεσμικά όργανα, υπάρχει και δικαιοσύνη.
Την ιστορία της Σώτης τη συμπεριέλαβα σκόπιμα για να αναδειχτούν οι διαφορές ανάμεσα στις δύο περιπτώσεις πεντακάθαρα.
kappa_fi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
Αν θέλετε διϋλίζοντας τον κώνωπα να απαξιώσετε στα μάτια του κοινού το θέμα, πλατειάζοντας και τρολάροντας, μπορεί και να σας βγει σε ξινό.
Πάρ'τε το λίγο σοβαρά μην σας πάρει όλους η μπάλα και κλάψει κάθε πικραμένος.
Είπα και ελάλησα.
Πάρ'τε το λίγο σοβαρά μην σας πάρει όλους η μπάλα και κλάψει κάθε πικραμένος.
Είπα και ελάλησα.
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.112
- Πόντοι
- 456
Μπακάλη διάβασε προσεκτικά όσα έχει γράψει ο εν λόγω χρήστης και μετά, αν έχεις διαφωνίες, το συζητάμε.
Δεν ξέρεις τι σου γίνεται,σου χουν γράψει κάποιοι εδώ μέσα να κόψεις τα ναρκωτικά. Περιορίσου στις μαλακίες που γράφεις και άσε τα καραγκιοζιλίκια περί θεσμικών οργάνων και δικαιοσύνης σε κάτι που είσαι άσχετος, ούτε 20 χρονών δεν είσαι.
kappa_fi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
Θες να βάλεις το δάχτυλο επί τον τύπο των ήλων για να βεβαιωθείς, Μπακάλη;
Θες να δεις για τι είμαι ικανός κι ως πού μπορώ να φτάσω;
Η Σώτη δεν σκόπευε Τούρκους μέσα απ' τη διόπτρα του τουφεκιού της επί μισή ώρα.
[size=16pt]Μια απλή αναφορά στο Παρατηρητήριο θα κάνω[/size].
(για αρχή και μετά βλέπουμε).
[size=18pt]Τι λες, το κάνω ή όχι;[/size]
Απάντησε.
Απάντησε.
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.112
- Πόντοι
- 456
Θες να βάλεις το δάχτυλο επί τον τύπο των ήλων για να βεβαιωθείς, Μπακάλη;
Απάντησε.
Έχω λόγο που σε είπα αμόρφωτο γιατί μπορεί να είμαι του συναφιού αυτού που αναφέρεις,μείνε στις μαλακίες που γράφεις και τα ναρκωτικά που κάνεις και άσε τα υπόλοιπα.
kappa_fi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
Ας μιλήσει κι ο άμεσα ενδιαφερόμενος (στον ΚΩΣΤΑ74 αναφέρομαι, κι αν νομίζει το πουλί ότι του πέφτει λόγος στην επικείμενη ή όχι αναφορά, ας μιλήσει κι αυτός)
και θα ικανοποιήσω το αίτημά σου "αυθωρεί και παραχρήμα", dik, έτσι για ν' αρχίσουμε να γελάμε λιγάκι.
Τι λες;
Δεν δικαιούται κι αυτός μια τοποθέτηση;
Γιατί αν είναι να προβαίνουμε σε αναφορές και καταγγελίες "για να δει απλά κάτι" ο κάθε ηλίθιος, γινόμαστε ένα μαζί του, πώς να το κάνουμε.
Περιμένω λοιπόν.
και θα ικανοποιήσω το αίτημά σου "αυθωρεί και παραχρήμα", dik, έτσι για ν' αρχίσουμε να γελάμε λιγάκι.
Τι λες;
Δεν δικαιούται κι αυτός μια τοποθέτηση;
Γιατί αν είναι να προβαίνουμε σε αναφορές και καταγγελίες "για να δει απλά κάτι" ο κάθε ηλίθιος, γινόμαστε ένα μαζί του, πώς να το κάνουμε.
Περιμένω λοιπόν.
kappa_fi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
Έχω λόγο που σε είπα αμόρφωτο γιατί μπορεί να είμαι του συναφιού αυτού που αναφέρεις,μείνε στις μαλακίες που γράφεις και τα ναρκωτικά που κάνεις και άσε τα υπόλοιπα.
Μπακάλη παίζεις αλλά δεν θες να καείς.
Και καλά κάνεις.
Άσε να παίξουν άλλοι.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.359
- Πόντοι
- 6.256
´ανοιξε ενα νήμα και γράφε για τον κώστα σου , εμας τι μας νοιάζει το απωθημένο σου μαζί του[size=20pt]ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ74[/size]
KOST74
KOST74
ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ