Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
εσυ δηλωνες οτι πας σε σουινγκινγκ με την γυναικα σου?
ο λογος σου εχει μικροτερη αξια και απο χρησιμοποιημενο κωλοχαρτο
τελικά ποιός γράφει δε μας λες.
ο άπλυτος ή ο ναζί πίθηκος; ή είστε κλώνος ο ένας του άλλου;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
ακομα και στην μαλακια δευτερος βγηκες

οι αντρες σε χλευαζουν οι γκομενες σε φτυνουν
μονο τα ξεφτιλικια που τρως στο σαι γεμιζουν καπως το κουφαρι σου

ξερεις τι πρεπει να κανεις

rZgbt1ZOo9htqQL3ovcuoCy4cZVVWuHu8jkMfwwlvfPUdHtnaf0nRwFqFmm9HolomCcL0X20GXcEGZdgx93_JQKLWCBMxSSS6HxnNfjJn7xIPH7qOlJn8gVJAtFhAT0
πωλουνται παλιες φωτογραφιες μπαναρισμενου μελους που εχει ποσταρει ο ιδιος εδω μεσα
το μελος εμφανιζεται να ποζαρει στην καμερα με εμφανη αραιωση στο μαλλι, ενω εχει και δυο καχεκτικα ξυλαρακια για χερια
πληροφοριες εντος

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Βρε νούμερο αλλάξανε οι κλίμακες και πλέον πήγαν στο 9% την πρώτη στο εισοδήματος, αλλά λογικό για κάποιον αποτυχημένο που φαλίρισε, γιατί δεν είχε να πληρώσει 185 ευρώ το μήνα εισφορές, να αγνοεί και τα στοιχειώδη.

Σκουπίδι .... τι σχέση έχει ο φόρος με τις εισφορές ;;;
ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ  ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ .... ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ !!!!!!!

Καμαρώνεις που τις ανεξαρτητοποιούν !!!!!!
Και μετά τις συσχετίζεις  με το εισόδημα και λες ότι μειώνουν το φορολογικό συντελεστή.

ΤΩΡΑ ... ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΟΙΞΑ ... ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ....

Αν θέλεις να ξεκωλιαστείς ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ όταν έλεγες τις ίδιες μαλακίες
ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ  ΤΑ 185€ ....

να βάλεις φωτογραφία όλα τα λεφτά που έχεις επάνω σου τώρα ΜΕΡΑΚΛΗ ΤΩΝ SWINGER CLUB
και να βάλω κι εγώ τα δικά μου ............

Δεν έβαλες τίποτε ... εξαφανίστηκες, ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΟΥ
και λες πάλι τις ίδιες μαλακίες ........

Βάλε τα λεφτά που έχεις πάνω σου φωτό ............

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Από πού προκυπτει οτι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ειναι υπερ της λαθρομεταναστευσης?
Απο τον αυξανομενο λαθροεποικισμο και απο την πολεμικη μητσοτακη στις θεσεις ορμπαν, σαλβινι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν μας απασχολει η αιτηση τοσο αλλα το αν θα χορηγηθει το ασυλο.

Δικαιωμα αιτησης εχουν, και ας κανουν την αιτηση. Το ασυλο ομως δε μπορουν να το παρουν γιατι οι ιδιοι πρεπει να αποδειξουν οτι βρισκονται υπο διωγμο κτλ κτλ. Οταν λοιπον εχει περασει απο αλλες χωρες, ασφαλεις, και δεν εχει κατσει εκει αλλα συνεχιζει για να ερθει σε σενα, τοτε σημαινει οτι δεν ψαχνει για ασφαλεια και να αποφυγει τις διωξεις που ισχυριζεται, αλλα ψαχνει να μεταναστευσει σε μια χωρα της επιλογης του. Και αυτο ειναι grounds for denial. Αλλο μεταναστης, αλλο προσφυγας. Προσφυγας ηταν στην Τουρκια, οι διωξεις του στο Αφγανισταν ειχαν παυσει, αρα γιατι να θελει να ερθει εδω? Τον διωκανε στη Τουρκια ή απ'τις αλλες χωρες που περασε? Οχι. Αρα ο ιδιος αποδυναμωνει τους ισχυρισμους του για διωγμους. Δεν τον διωκανε απ'ολες τις χωρες που περασε, αρα ειναι απλα μεταναστης - επιλεκτικος. Οσες περισσοτερες χωρες εχει περασει, τοσο περισσοτερο αποδυναμωνεται το επιχειρημα του. Εμας μας συμφερει να λενε οτι μπηκαν απο τουρκια για να απορριπτεται η αιτηση ασυλου τους, αφου η Τουρκια δεν εχει κανα προβλημα. Εδω εχει σχεδον 4εκ Συριους μεταναστες που φιλοξενει ηδη. Για αυτα τα 4εκ δεν ειναι ασφαλης χωρα? Ειναι μονο για Αφγανους, Πακιστανους, κτλ?

Παρομοιο σκεπτικο και εδω οσον αφορα Αμερικη και Μεξικο:

και στην Ελβετια μπορουν να κανουν αιτηση
αλλα εκει εχουν καταλογο με χωρες οπως το Μαροκο, η Αλγερια, η Νιγηρια κλπ κλπ
οπου η αποφαση βγαινει εντος 48 ωρων
ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ

το θεμα ειναι οτι
Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ''ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ'' ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ενταξει το ειπαμε εκανα λαθος διατυπωση πανω στα νευρα μου ημουνα υπερβολικος. Δεν ειχα τιποτα με το μωρο προς Θεου ουτε ηξερα οτι ειναι αρρωστο ουτε ειχα ενημερωθει για την ιστορια. Ητανε λαθος μου και τελειωσε αυτο ομως δεν αλλαζει το οτι δεν βλεπω να δινετε τοση σημασια για προβληματα Ελληνων. Η υπερβολη με τους ΟΡΚ εχει γινει εκνευριστικη.
Έχουμε την ίδια αγωνία για το μεταναστευτικό και τα εθνικά θέματα. Δεν δίνουμε καμία σημασία παραπάνω σε κανεναν. Απλά δεν καταφεύγουμε σε κραυγές, όταν έχουμε ενα πρόβλημα που είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να λυθεί οπωσδήποτε. Μακάρι να υπήρχαν μαγικές λύσεις αλλά δεν...

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Εχω πατησει το ρουφιανοκουμπο για σενα.....επειδη δεν βρισκεται ομως κανενας mod με αρχιδια κοιτα αναμεσα στα μπουτια σου κι αν δεις κατι να κρεμεται διαγραψου μονος σου....
Γλυψου μωρη πουτανα γλυψου οι ρουφιανοι σαν και εσενα γιαυτο βρισκονται σε αυτο τον κοσμο. Οι ανθρωποι επειδη ακριβως εχουνε αρχιδια και μυαλο δεν ασχολουνται με ανεγκεφαλους σαν και εσενα αν ειχες εστω και ελαχιστο μυαλο θα καταλαβαινες. Πατα το κουμπι μωρη ρουφιανα πατα το!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τελικά ποιός γράφει δε μας λες.
ο άπλυτος ή ο ναζί πίθηκος; ή είστε κλώνος ο ένας του άλλου;

με τον νικ ειμαστε φιλοι απο την εφηβεια
ειχες ποτε φιλους?
τι σε οδηγησε να πηγαινεις την γυναικα σου για σουιγκινγκ κατα δηλωση σου
ησουν παντα ανωμαλος η σου προεκυψε
μηπως εχεις προβλημα ανικανοτητας και αρκεισαι να την βλεπεις με αλλους?

σκουπιδια σαν εσενα δεν εχουν λογο για τιποτα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

alex την καλησπερα μου

στην παρεθεση που σου εκανα παρεβλεψες να απαντησεις

acapoeira απο το pc του nick, ηρθα να τον παρω για στριπτητζαδικο

οι αιτουντες ασυλο απο το 2015 η απο το 2010 δεν εχουν παρει απαντηση?
τι κανει ο κουλης για αυτους των οποιων οι αιτησεις απορριφθηκαν?
πόσοι απελαθηκαν?

για καποιον που αιτειται ασυλο προβλεπεται οτι εγινε με τους τουρκους που μπηκαν με το ελικοπτερο
ΦΥΛΑΚΙΣΗ μεχρι να αποφασιστει η χορηγηση ασυλου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Έχουμε την ίδια αγωνία για το μεταναστευτικό και τα εθνικά θέματα. Δεν δίνουμε καμία σημασία παραπάνω σε κανεναν. Απλά δεν καταφεύγουμε σε κραυγές, όταν έχουμε ενα πρόβλημα που είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να λυθεί οπωσδήποτε. Μακάρι να υπήρχαν μαγικές λύσεις αλλά δεν...
Ειλικρινως δεν αντιλαμβανομαι γιατι οταν λεμε καποια πραγματα για τις διαδικασιες που πρεπει να ακολουθουνται στο μεταναστευτικο, αυτοματως ειμαστε "λαθρολαγνοι", "δεν νοιαζομαστε για τον Ελληνα" κλπ κλπ. Το θεωρω εντελώς ακυρο.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σκουπίδι .... τι σχέση έχει ο φόρος με τις εισφορές ;;;
ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ  ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ .... ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ !!!!!!!

Καμαρώνεις που τις ανεξαρτητοποιούν !!!!!!
Και μετά τις συσχετίζεις  με το εισόδημα και λες ότι μειώνουν το φορολογικό συντελεστή.

ΤΩΡΑ ... ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΟΙΞΑ ... ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ....

Αν θέλεις να ξεκωλιαστείς ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ όταν έλεγες τις ίδιες μαλακίες
ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ  ΤΑ 185€ ....

να βάλεις φωτογραφία όλα τα λεφτά που έχεις επάνω σου τώρα ΜΕΡΑΚΛΗ ΤΩΝ SWINGER CLUB
και να βάλω κι εγώ τα δικά μου ............

Δεν έβαλες τίποτε ... εξαφανίστηκες, ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΟΥ
και λες πάλι τις ίδιες μαλακίες ........

Βάλε τα λεφτά που έχεις πάνω σου φωτό ............
Από τι να εξαφανιστώ ρε iceman των υπογείων; Εδώ είμαι και ξεκαρδίζομαι μαζί σου. Ότι δεν έχεις να πληρώσεις εισφορές και πετρέλαιο εσύ τα έγραψες και στα παρέθεσα. Βαριέμαι να τα παραθέσω ξανα. Και μετά άρχισες να παραληρείς για χέστρες και καπλαμάδες.
Σου ανεβάζει τις εισφορές, σου μειώνει τη φορολογία. Κέρδος 360 ευρώ το χρόνο. Απλά πράγματα ρε αλμπανη, που παριστάνεις τον ελεύθερο επαγγελματία που αδιαφορεί για το κέρδος, το λόγο ύπαρξής του δηλαδή.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ειλικρινως δεν αντιλαμβανομαι γιατι οταν λεμε καποια πραγματα για τις διαδικασιες που πρεπει να ακολουθουνται στο μεταναστευτικο, αυτοματως ειμαστε "λαθρολαγνοι", "δεν νοιαζομαστε για τον Ελληνα" κλπ κλπ. Το θεωρω εντελώς ακυρο.

Ειναι τοσο ακυρο, οσο ενας ψηφοφορος του ΣΥΡΙΖΑ να ισχυριζεται οτι ειναι κατα της υψηλης φορολογιας
αλλο τοσο ενας ψηφοφορος της ΝΔ να ισχυριζεται οτι ειναι κατα της λαθρομεταναστευσης

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
με τον νικ ειμαστε φιλοι απο την εφηβεια
ειχες ποτε φιλους?
τι σε οδηγησε να πηγαινεις την γυναικα σου για σουιγκινγκ κατα δηλωση σου
ησουν παντα ανωμαλος η σου προεκυψε
μηπως εχεις προβλημα ανικανοτητας και αρκεισαι να την βλεπεις με αλλους?

σκουπιδια σαν εσενα δεν εχουν λογο για τιποτα
Κάνε ένα ακόμα προφίλ ρε ναζί πίθηκε, πέρα από τα 3-4 που είχες, όπως σου είπε ο Άλεξ, να σου τα λέμε εκεί.
Με το nik έχουμε άλλα θέματα να πουμε. Σαπούνια, ζεστό νερό, απολυμαντικό κι έτσι.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Από τι να εξαφανιστώ ρε iceman των υπογείων; Εδώ είμαι και ξεκαρδίζομαι μαζί σου. Ότι δεν έχεις να πληρώσεις εισφορές και πετρέλαιο εσύ τα έγραψες και στα παρέθεσα. Βαριέμαι να τα παραθέσω ξανα. Και μετά άρχισες να παραληρείς για χέστρες και καπλαμάδες.

Είσαι και αγράμματος, εκτός από ανίκανος cuckold swinger ....
Δεν πειράζει , δημοκρατία έχουμε, όλοι ψηφίζουν !!!!!

Εγώ είχα γράψει , ότι έκανα ένα χρόνο παύση . Δικαίωμά μου είναι (ο χρόνος ήταν το 2019) .
Και ότι όταν είμαι μόνος μου, ΔΕΝ ΑΝΑΒΩ ΘΕΡΜΑΝΣΗ , γιατί δεν κρυώνω.

Βέβαια ένας cuckold swinger, μπορεί να διαστρεβλώνει όσα γράφουν άλλοι !

Τα περί υπογείων ... τα λέει θαμώνας των τσοντοσινεμά .....

ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ... ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ 185€ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ....

Ανεβάζουμε τα λεφτά που έχουμε πάνω μας !!!!!!!!

Έχεις 185€ πάνω σου ;;;
400€ ;;;

1850€ ;;;; ΒΑΛΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ !!!!!!!!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εγώ είχα γράψει , ότι έκανα ένα χρόνο παύση . Δικαίωμά μου είναι (ο χρόνος ήταν το 2019) .
Και ότι όταν είμαι μόνος μου, ΔΕΝ ΑΝΑΒΩ ΘΕΡΜΑΝΣΗ , γιατί δεν κρυώνω.
η αληθεια ειναι οτι εκλεισες το ορθοδονταδικο γιατι δεν εβγαινες λογω ελλειψης πελατειας και κοντεψες να κοκκαλωσεις μεσα στο αδειο σπιτι σου λογω ελλειψης χρηματων για θερμανση
ουτε κοντρα πλακε δεν ειχες για να καψεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom