Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
τουλαχιστον ανοιγει τα κλειστα επαγγελματα ο κουλης
λεω να παρω ενα ταξι να το δουλευει ο αδερφος μου
η μηπως ειναι καλυτερα uber?
τώρα ποιός από τους δυό σας γράφει; ο άπλυτος ή ο ναζί πιθηκος;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Η αιώνια κατάντια του Έλληνα, να τσακώνεται με τον εαυτό του. Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσείς μαλωνετε ποιος είπε ή δημοσίευσε τι. Γιατί βρε τύποι; Δεν υπάρχουν πιο αξιόλογα θέματα βραδυατικα;
παιζει κανα  καλο κυριακατικο τυπε :think:
κατι παει να γινει με τον νικ που δεν εχει κανει μπανιο ποτε του,να δουμε :S :S :S

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Δεν μπορω να πω οτι το απορριπτω. Απο το να γυριζουν απο δω κι απο κει και να εγκληματουν, καλυτερα με μια δαπανη να μαντρωνονται. Θα ελεγχονται και καλυτερα.

Με τους Ελληνες τι θα γινει Νεοδημοκρατη μου? Δεν βλεπω ουτε επιδοματα , ουτε δωρεαν σπιτια , ουτε δωρεαν επιπλα , ουτε δωρεαν σιτιση , ουτε δωρεαν μαθηση κλπ Βλεπω μονο να κυνηγιουνται ανηλεως φορολογικα η με οποιοδηποτε τροπο και να μην υπαρχει καμμια προνοια απο το κρατος. Γιατι αραγε τυπε μου? Μπορεις εσυ ο πανσοφος να μας το εξηγησεις?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Έγραψες ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ (λογικό για σένα), για να δικαιολογήσεις την πρώτη, για τις εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών οι οποίοι θα έχουν κέρδος λόγω της ταυτόχρονης μείωσης του αφορολόγητου, περίπου 360 ευρώ το χρόνο.
Και μου γράφεις την ΤΡΙΤΗ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΒΛΑΚΕΙΑ (λογικό για σένα) για εισφορές 1900 ευρώ το μήνα. Όταν το πλαφόν είναι 1318 ευρώ και αφορά ελαχίστους.

Είσαι βλάκας, γιατί αγνοείς, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2012.

Κατανοητό , αφού δεν έχεις όχι κάποιο γνωστό/συγγενή αλλά ούτε κάποιον στο .... οπτικό σου πεδίο , επαγγελματία,
ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, το ότι το αγνοείς.

Αλλά μιας και είσαι στο ίντερνετ, μπορούσες να το ψάξεις !

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Η αιώνια κατάντια του Έλληνα, να τσακώνεται με τον εαυτό του. Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσείς μαλωνετε ποιος είπε ή δημοσίευσε τι. Γιατί βρε τύποι; Δεν υπάρχουν πιο αξιόλογα θέματα βραδυατικα;

τυπε μου ολο αυτο ξεκινησε απο την προπαγανδα των σφουγαριστρων του ''δημοκρατικου τοξου'' να εμφανισουν τους υποστηρικτες της ακροδεξιας ως ουγκανα
επρεπε να τους αποδομησουμε
καταληξαμε να κατουραμε τα κουφαρια τους

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τώρα ποιός από τους δυό σας γράφει; ο άπλυτος ή ο ναζί πιθηκος;

εσυ δηλωνες οτι πας σε σουινγκινγκ με την γυναικα σου?
ο λογος σου εχει μικροτερη αξια και απο χρησιμοποιημενο κωλοχαρτο

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε μου ολο αυτο ξεκινησε απο την προπαγανδα των σφουγαριστρων του ''δημοκρατικου τοξου'' να εμφανισουν τους υποστηρικτες της ακροδεξιας ως ουγκανα
καραφλα απο τοτε που σε γαμουσα εδω μεσα εχει περασει καμποσος καιρος
ειχες κι αλλη αραιωση;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν μπορω να πω οτι το απορριπτω. Απο το να γυριζουν απο δω κι απο κει και να εγκληματουν, καλυτερα με μια δαπανη να μαντρωνονται. Θα ελεγχονται και καλυτερα.

Με τους Ελληνες τι θα γινει Νεοδημοκρατη μου? Δεν βλεπω ουτε επιδοματα , ουτε δωρεαν σπιτια , ουτε δωρεαν επιπλα , ουτε δωρεαν σιτιση , ουτε δωρεαν μαθηση κλπ Βλεπω μονο να κυνηγιουνται ανηλεως φορολογικα η με οποιοδηποτε τροπο και να μην υπαρχει καμμια προνοια απο το κρατος. Γιατι αραγε τυπε μου? Μπορεις εσυ ο πανσοφος να μας το εξηγησεις?

ρε τυπε πας καλα?
να τους στελνουμε και τις αδερφες μας να μην βιαζουνε οπως το πας

ξερεις τι ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ για παρανομη εισοδο στην χωρα?
οτι εγινε με τους τουρκους στρατιωτικους με το ελικοπτερο
ΦΥΛΑΚΗ μεχρι να εξεταστει η αιτηση τους

εδω τα λαθρο αφηνονται ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ να εγκληματουν

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
νέο"δημοκράτες", αιώνια πληγή τυπε..

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
καλη μου σου ειχα σπασει τοσο την ψυχουλα που βρηκες λυτρωση μονο στο ρουφιανοκουμπο
εγω παλι θυμαμαι οτι σας ειχα παρει παρτουζα εσενα και την επισημη αγαπημενη σου τον βαλκανιο ψευταρα
και μεσα σε ενα βραδυ σας εχασα και τις2, τη μια απο μπανιαρισμα και την αλλη απο εθελουσια εξοδο λογω ξεφτιλισματος

μακαρι να μπορουσατε να επιστρεψετε παλι και τα δυο σας γιατι εχω πελωρια αναγκη να σας ξαναπαρω νουμεραδα οπως παλια

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

μα Ελληνες ειναι και αυτοι τυπε :-(
καθε παιδι λαθρο που γεννιεται θεωρειται Ελληνας :headbaning1:
ερχεται το λαθροπαρασιτο απο το κωλοχωρι εξω απο το Μογκαντισου,γενναει εδω καμια 10αρια πιο μαυρα και απο το σκοταδι και παιρνουν υπηκοοτητες,ιθαγενειες,σπιτια,επιδοματα,περιθαλψη στην υγεια των κοροιδων.
και εχεις και τον εχθρο εντος των πυλων να σκουζει σαν αγαμητη λεσβια μην τους θιξουμε.
Πρωτα τον Εφιαλτη και μετα τους Περσες :ak:
:S :S :S

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πρωτα τον Εφιαλτη και μετα τους Περσες :ak:
:S :S :S

Τύπε πιθανότατα ο λεωνίδας δεν άφησε παιδιά ενώ ο εφιάλτης ήταν πολύτεκνος.
Το ίδιο θα ήταν και ο γούσης ... και εκείνοι που άνοιξαν την κερκόπορτα ...
και εκείνοι που πούλησαν το ρωμανό στο ματζικέρτ ...........

κι εκείνοι που δώσαν το ρήγα στη σερβία ......

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Είσαι βλάκας, γιατί αγνοείς, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2012.

Κατανοητό , αφού δεν έχεις όχι κάποιο γνωστό/συγγενή αλλά ούτε κάποιον στο .... οπτικό σου πεδίο , επαγγελματία,
ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, το ότι το αγνοείς.

Αλλά μιας και είσαι στο ίντερνετ, μπορούσες να το ψάξεις !
Βρε νούμερο αλλάξανε οι κλίμακες και πλέον πήγαν στο 9% την πρώτη στο εισοδήματος, αλλά λογικό για κάποιον αποτυχημένο που φαλίρισε, γιατί δεν είχε να πληρώσει 185 ευρώ το μήνα εισφορές, να αγνοεί και τα στοιχειώδη.
Βλάκας, καθ ομολογια σου κιόλας, είσαι εσύ. Μην βάζουμε παραπομπές τώρα.
Ξαναπες μας για την αγωνία των αγροτών τώρα σούργελο και για τις ανύπαρκτες εισφορές των 1900 ευρώ το μήνα, που παριστάνεις τον αποτυχημενο οδοντίατρο, που μάλλον για οδοντοτεχνίτη αλμπάνη σε κόβω που έφτιαχνες στη ζούλα γέφυρες και μασέλες της συμφοράς, γιαυτό και το 'κλεισες.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Ναι, μπορούν και να διαφωνούν και να συμφωνούν σε κάτι. Αλλά νομίζω ότι κι εσύ έχεις συναίσθηση πως ο θάνατος ενός βρέφους δε μπορεί να προσφέρει ικανοποίηση σε κανέναν. Είτε δημοκράτη είτε χουντικό. Πόσο μάλλον να χαρακτηρίζεται και κωλόπαιδο ένα άρρωστο πλασματάκι που υπέφερε από τη στιγμή που γεννήθηκε και δεν έκανε ούτε ένα βήμα σε αυτή τη ζωή πριν φύγει.
Οι Τούρκοι σκότωναν με χαρά βρέφη και ξεκοίλιαζαν και βίαζαν εγκυμονούσες στη διάρκεια της εισβολής στην Κύπρο. Λογικά δε θέλουμε τίποτα κοινό με αυτούς. Εγώ τουλάχιστον ούτε κατά διάνοια.
Ενταξει το ειπαμε εκανα λαθος διατυπωση πανω στα νευρα μου ημουνα υπερβολικος. Δεν ειχα τιποτα με το μωρο προς Θεου ουτε ηξερα οτι ειναι αρρωστο ουτε ειχα ενημερωθει για την ιστορια. Ητανε λαθος μου και τελειωσε αυτο ομως δεν αλλαζει το οτι δεν βλεπω να δινετε τοση σημασια για προβληματα Ελληνων. Η υπερβολη με τους ΟΡΚ εχει γινει εκνευριστικη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
δεν ισχυει ... Τα Ηνωμενα Εθνη δεν υποχρεωνουν καποιον να αιτηθει ασυλο στην πρωτη ασφαλη χωρα. Οπου θελει παει, δεν υπαρχει πουθενα στη συνθηκη υποχρεωση να αιτηθει ασυλο στην πρωτη ασφαλη χωρα. Η ΕΕ (με το Δουβλινο) το κανει, υποχρεωνει τη χωρα εισοδου στη ζωνη Σεγκεν να εξετασει την αιτηση ασυλου αυτη αποκλειστικα.

Αυτο που εφαρμοζουν τα Ηνωμενα Εθνη ειναι ΑΝ καποιος εχει καταγραφει στη χωρα Α (στην περιπτωση μας Τουρκια) και αποφασισει να φυγει απο εκει και να παει στη χωρα Β (στην περιπτωση μας Ελλαδα) τοτε δεν του παρεχουν τα Ηνωμενα Εθνη προστασια, ειναι αποκλειστικα θεμα της καθε χωρας. Ειναι αυτο που λενε asylum shopping.

Το οποιο δημιουργει την προφανη τρυπα, αν καποιος παρακαμψει τις δομες των ΗΕ στην Τουρκια και ερθει κατευθειαν Ελλαδα, και για την ΕΕ και για τα ΗΕ χωρα πρωτης καταγραφης του, και μοναδικη υπευθυνη για να διαχειριστει την αιτηση ασυλου του, ειναι η Ελλαδα.

Δεν μας απασχολει η αιτηση τοσο αλλα το αν θα χορηγηθει το ασυλο.

Δικαιωμα αιτησης εχουν, και ας κανουν την αιτηση. Το ασυλο ομως δε μπορουν να το παρουν γιατι οι ιδιοι πρεπει να αποδειξουν οτι βρισκονται υπο διωγμο κτλ κτλ. Οταν λοιπον εχει περασει απο αλλες χωρες, ασφαλεις, και δεν εχει κατσει εκει αλλα συνεχιζει για να ερθει σε σενα, τοτε σημαινει οτι δεν ψαχνει για ασφαλεια και να αποφυγει τις διωξεις που ισχυριζεται, αλλα ψαχνει να μεταναστευσει σε μια χωρα της επιλογης του. Και αυτο ειναι grounds for denial. Αλλο μεταναστης, αλλο προσφυγας. Προσφυγας ηταν στην Τουρκια, οι διωξεις του στο Αφγανισταν ειχαν παυσει, αρα γιατι να θελει να ερθει εδω? Τον διωκανε στη Τουρκια ή απ'τις αλλες χωρες που περασε? Οχι. Αρα ο ιδιος αποδυναμωνει τους ισχυρισμους του για διωγμους. Δεν τον διωκανε απ'ολες τις χωρες που περασε, αρα ειναι απλα μεταναστης - επιλεκτικος. Οσες περισσοτερες χωρες εχει περασει, τοσο περισσοτερο αποδυναμωνεται το επιχειρημα του. Εμας μας συμφερει να λενε οτι μπηκαν απο τουρκια για να απορριπτεται η αιτηση ασυλου τους, αφου η Τουρκια δεν εχει κανα προβλημα. Εδω εχει σχεδον 4εκ Συριους μεταναστες που φιλοξενει ηδη. Για αυτα τα 4εκ δεν ειναι ασφαλης χωρα? Ειναι μονο για Αφγανους, Πακιστανους, κτλ?

Παρομοιο σκεπτικο και εδω οσον αφορα Αμερικη και Μεξικο:

Passing through another country without seeking asylum undercuts any claim made upon arrival at the U.S. border.  For example, a Honduran who claims he was forced to flee due to political persecution has no compelling reason to go further than Mexico. He obviously has no credible reason to fear he will be persecuted by the Mexican government. Thus, ignoring Mexico’s asylum process is prima facie evidence that a claim for asylum in the U.S. is bogus.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω παλι θυμαμαι οτι σας ειχα παρει παρτουζα εσενα και την επισημη αγαπημενη σου τον βαλκανιο ψευταρα
και μεσα σε ενα βραδυ σας εχασα και τις2, τη μια απο μπανιαρισμα και την αλλη απο εθελουσια εξοδο λογω ξεφτιλισματος

μακαρι να μπορουσατε να επιστρεψετε παλι και τα δυο σας γιατι εχω πελωρια αναγκη να σας ξαναπαρω νουμεραδα οπως παλια

ΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
ακομα και στην μαλακια δευτερος βγηκες

οι αντρες σε χλευαζουν οι γκομενες σε φτυνουν
μονο τα ξεφτιλικια που τρως στο σαι γεμιζουν καπως το κουφαρι σου

ξερεις τι πρεπει να κανεις

rZgbt1ZOo9htqQL3ovcuoCy4cZVVWuHu8jkMfwwlvfPUdHtnaf0nRwFqFmm9HolomCcL0X20GXcEGZdgx93_JQKLWCBMxSSS6HxnNfjJn7xIPH7qOlJn8gVJAtFhAT0

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Χίλια συγνωμη, αλλά απο πολυ νεος εχω μαθει οτι αυτη ειναι επιχειρηματολογια εντελως αστοχη.

Οταν συζηταμε να δωσουμε μια λυση σε ενα θεμα, δεν ειναι απαντηση να εγειρεις ενα αλλο θεμα.
Ειναι σαν να συζηταμε για να δοθει μια λυση για την εγκληματικοτητα, και να μου απαντας "ναι αλλά με τα τροχαια τι θα γινει?" Και αν σου πω για τα τροχαια, να μου απαντας "ναι αλλά για τα οικονομικα προβληματα τι θα γινει"?

Τωρα συζηταμε για το συγκεκριμενο ζητημα, το οποιο αυτοτελως χρειαζεται μια λυση.
Αν θελεις να μιλησουμε για αλλο ζητημα, θα μιλησουμε για αλλο ζητημα. Και την προσφωνηση "νεοδημοκρατη μου" δεν την καταλαβα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
που μάλλον για οδοντοτεχνίτη αλμπάνη σε κόβω που έφτιαχνες στη ζούλα γέφυρες και μασέλες της συμφοράς, γιαυτό και το 'κλεισες.
1kn16a.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom