Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Σύντομα τα σύνορα θα είναι απόρθητα, δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης από τα Γιάννενα, όπου είχε συνάντηση με αστυνομικούς διευθυντές της Ηπείρου και τοπικούς φορείς, σχετικά με το επιχειρησιακό σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας στην Ήπειρο.

Πηγή:

δεν ντρεπονται καθολου τελικα, ποιος πιστευει?

Τα κομματοσκυλα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ξεχασιάρη. Ξεχασες οτι η περιοχη της ομονοιας ειναι εδω και χρονια Καράτσι,
Και ο νεος δημαρχος δε δειχνει να θελει να κανει κατι, κανεις δε δειχνει να θελει να κανει κατι.
Η μιση αθηνα ειναι Μόρια.
Συνεπως λιγο με νοιαζει το συντριβανι και τα λεντ.
Να τα βαλει στον πάτο της κοσιώνη αυτα.
αυτα τα λες εσυ που το μεγαλυτερο ταξιδι που εχεις κανει ειναι μεχρι τη ζαχλωρου στη γιαγια σου την ελπινικη

αν ειχες ταξιδεψει στο εξωτερικο θα ειχες δει οτι σε μεγαλες πολεις οπως το λονδινο, το παρισι και το βερολινο υπαρχουν συνοικιες - καρατσια αλλα οι κεντρικες πλατειες τους ειναι εργα τεχνης και σημεια αναφορας για ντοπιους και κυριως τουριστες

η λογικη εχει μεταναστες τριγυρω αρα ας την κανουμε την ομονοια σαν τη μαπα του μιχαλολιακου και της ουρανιας ειναι μια βλακωδης, στα ορια της μαλακισμενης θα τολμουσα να πω, λογικη

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αυτο που περιγραφεις ειναι πολυ συνηθισμενο,ξενοι χωρις αμκα αφμ ενσημα και μονιμη κατοικια περιφερονται δεν απελαυνονται και κανεις δεν ξερει πως ζουν.
Η νδ ακολουθει τακτικη συριζα.
Τους αφηνει να λιαζονται και περιμενει να εξαφανιστουν οπως περιμενε και η Τασία.

Νδ και συριζα το ίδιο ακριβώς.
Διαφωνεί κανείς;
απο 1-1-2020 δηλαδη εδω και 40 μερες, εφαρμοζεται η νεα μεταναστευτικη πολιτικη

με τις συντομες προθεσμιες εξετασης των αιτησεων ασυλου και την ολοκληρωση της κατασκευης των κλειστων κεντρων

το αναφερω στην περιπτωση που δεν το εχεις μαθει ακομα στο πιθαρι που ζεις

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1

με τις συντομες προθεσμιες εξετασης των αιτησεων ασυλου και την ολοκληρωση της κατασκευης των κλειστων κεντρων

ΝΔ είσαι τύπε ;

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Τώρα το κατάλαβες;
Θέλω να το επιβεβαιώσω για να περάσουμε πρόταση αφαίρεσης πολιτικών δικαιωμάτων στο "πουλί", εάν ποτέ αποκτήσουμε πραγματική κυβέρνηση και όχι Γερμανική σαν τη τωρινή...  :2funny: :2funny:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
αν ειχες ταξιδεψει στο εξωτερικο θα ειχες δει οτι σε μεγαλες πολεις οπως το λονδινο, το παρισι και το βερολινο υπαρχουν συνοικιες - καρατσια αλλα οι κεντρικες πλατειες τους ειναι εργα τεχνης και σημεια αναφορας για ντοπιους και κυριως τουριστες

Η διαφορά είναι ότι Αθήνα αν εξαιρέσεις την Ακρόπολη, έχει μόνο συνοικίες-καράτσια

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
ψηφιζει φαηλο
οποτε χρειαζεται τον χρονο του
η νουδούλα τα 'χει όλα μέσα. από φιλελεύθερους μέχρι χουνταίους. Το οτι ο Φαήλος ήταν για χρόνια εκεί δεν έχει να λέει.. Πάντως κρατάει σαν πολιτικός αξιοπρεπή στάση σε σύγκριση με τα περισσότερα μεγαλοστελέχη και υπουργούς του "Συριζα με γραβάτα"...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αυτα τα λες εσυ που το μεγαλυτερο ταξιδι που εχεις κανει ειναι μεχρι τη ζαχλωρου στη γιαγια σου την ελπινικη

η λογικη εχει μεταναστες τριγυρω αρα ας την κανουμε την ομονοια σαν τη μαπα του μιχαλολιακου και της ουρανιας ειναι μια βλακωδης, στα ορια της μαλακισμενης θα τολμουσα να πω, λογικη

Η Ομονοια να φτιαχτει. Ομως στο Λονδινο, το Παρισι και το Βερολινο οι συνοικιες ειναι Καρατσια, οχι η πλατεια Τραφαλγκαρ, η Αψιδα του Θριαμβου και η Αλεξαντερπλατς.
Ξουθου οσο και να ψαξεις δε νομιζω να  βρεις ενα στενο παραπερα απο αυτες τις πλατειες.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.172
Πόντοι
6.256

Δε με νοιάζει τι εχουν οι άλλοι, εγώ δε θέλω καράτσι στη χώραμου,
Εσύ αν θες και σ αρέσει να πας σε ψυχολόγο

Αναμένουμε,
Αφού πρώτα καταλάβαμε ότι για τη νδ δεν ειναι σοβαρο το θεμα των λάθρο γι αυτό δεν ειχε σχέδιο και χρειάστηκε εξι μήνες να καταλάβει το πρόβλημα , κάλιο αργα παρα ποτέ.

Μαντήλες αγόρασες?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δε με νοιάζει τι εχουν οι άλλοι, εγώ δε θέλω καράτσι στη χώραμου,
Εσύ αν θες και σ αρέσει να πας σε ψυχολόγο
κι εγω θελω 3.000 ευρω κατωτατο μισθο
εσυ αν θες 500 ευρω που ειναι τωρα και δεν λες κουβεντα γι αυτο παρα μονο ασχολεισαι 24/7 με τους λαθραιους να πας σε ψυχολογο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
κι εγω θελω 3.000 ευρω κατωτατο μισθο
εσυ αν θες 500 ευρω που ειναι τωρα και δεν λες κουβεντα γι αυτο παρα μονο ασχολεισαι 24/7 με τους λαθραιους να πας σε ψυχολογο
Σωστος. Ελεος πια με την μονομερεια ορισμενων εμμονικων

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αναμένουμε,
Αφού πρώτα καταλάβαμε ότι για τη νδ δεν ειναι σοβαρο το θεμα των λάθρο γι αυτό δεν ειχε σχέδιο και χρειάστηκε εξι μήνες να καταλάβει το πρόβλημα , κάλιο αργα παρα ποτέ.

Μαντήλες αγόρασες?
1) το προβλημα δεν ηταν το ιδιο μεχρι τις εκλογες του 2019
ο ερντογαν μολις βγηκε ο μητσοτακης πενταπλασιασε τις ροες για καλωσορισμα στον νεο πρωθυπουργο
ολα τα στοιχεια απο λιμενικο, φροντεξ, αστυνομια κλπ λενε οτι με το που βγηκε ο μητσοτακης αλλαξε ο ρυθμος των ροων λογω ερντογαν
οποτε η νδ δεν μπορουσε να προετοιμαστει για κατι που δεν υπηρχε οταν εκλεχτηκε

2)το μεγαλο προβλημα δημιουργηθηκε επειδη καποια ΣΙΧΑΜΑΤΑ το 2015 ψηφισαν χρυση αυγη, καρατζαφερη και καμμενο με αποτελεσμα να βγει ο τσιπρας και να τα γαμησει ολα. αδειες 6 μηνων νομιμης διαμονης σε ολους, κλεισιμο κλειστων κεντρων, μηδενισμος απελασεων, ανοιχτα συνορα
ομως δεν φταιει ο τσιπρας, αυτος μια ζωη αυτα ελεγε, αυτα εκανε
φταινε τα ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ, ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ, που αυτοπροσδιοριζονταν ως δεξιοι και με την ψηφο τους μας εφεραν τον τσιπρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
1) το προβλημα δεν ηταν το ιδιο μεχρι τις εκλογες του 2019
ο ερντογαν μολις βγηκε ο μητσοτακης πενταπλασιασε τις ροες για καλωσορισμα στον νεο πρωθυπουργο
ολα τα στοιχεια απο λιμενικο, φροντεξ, αστυνομια κλπ λενε οτι με το που βγηκε ο μητσοτακης αλλαξε ο ρυθμος των ροων λογω ερντογαν
οποτε η νδ δεν μπορουσε να προετοιμαστει για κατι που δεν υπηρχε οταν εκλεχτηκε

2)το μεγαλο προβλημα δημιουργηθηκε επειδη καποια ΣΙΧΑΜΑΤΑ το 2015 ψηφισαν χρυση αυγη, καρατζαφερη και καμμενο με αποτελεσμα να βγει ο τσιπρας και να τα γαμησει ολα. αδειες 6 μηνων νομιμης διαμονης σε ολους, κλεισιμο κλειστων κεντρων, μηδενισμος απελασεων, ανοιχτα συνορα
ομως δεν φταιει ο τσιπρας, αυτος μια ζωη αυτα ελεγε, αυτα εκανε
φταινε τα ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ, ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ, που αυτοπροσδιοριζονταν ως δεξιοι και με την ψηφο τους μας εφεραν τον τσιπρα
Γιατι οπως λεγαμε και παλιοτερα

Οποιος δεξιος ψηφισε Συριζα, γαμιεται αυτος κι ολο του το σόι

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.172
Πόντοι
6.256
Η νδ δε μπορούσε να προετοιμαστεί για κάτι που δεν υπήρχε όταν εκλέχτηκε

Πας καλά?

Δεν υπήρχε το τεράστιο πρόβλημα? δεν ήξερε τι θα κληρονομήσει?
Δηλαδή ο σύριζα το είχε τακτοποιήσει?

Άλεξ, συγνώμη που έχω εμμονή με ένα σοβαρό πρόβλημα της χώρας μου ( ανοιχτά σύνορα )
Πες μου τον τρόπο μήπως το ξεπεράσω,

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Η νδ δε μπορούσε να προετοιμαστεί για κάτι που δεν υπήρχε όταν εκλέχτηκε

Πας καλά?

Δεν υπήρχε το τεράστιο πρόβλημα? δεν ήξερε τι θα κληρονομήσει?
Δηλαδή ο σύριζα το είχε τακτοποιήσει?

Άλεξ, συγνώμη που έχω εμμονή με ένα σοβαρό πρόβλημα της χώρας μου ( ανοιχτά σύνορα )
Πες μου τον τρόπο μήπως το ξεπεράσω,
κανε αυτο που κανει και ο αλεξ,βγαλε λεφτα απο αυτη την φαση
ο αλεξ συνεργαζεται με μκο και φτιαχνει τα χαρτια των λαθρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom