Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Με τι πολεμικές τέχνες ασχολείσαι αν επιτρέπεται; Εδώ στην Λέσβο έκανα για ένα χρόνο kick box όταν κατέβω Αθήνα ψάχνομαι για Systema αν βέβαια βρω το χρόνο..
Αν αναφέρεσαι στο Ρωσικό Σύστημα Αυτό δεν νομίζω να το βρεις εδώ Αθήνα δεν παίζει να βρεις κάποιο σοβαρό εκπαιδευτή που να το κατέχει και να μπορεί να στο μεταδώσει σωστά τώρα αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας μας πει.
Και το Kick πάντως καλή άσκηση είναι

Cypriot

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2019
Like
32
Πόντοι
0
το ρωσικο συτημα δειχνει ενδιαφερων αν και δεν δοκιμασα, αν σας ενδιαφερουν οι πολεμικες τεχνες ριξτε και μια ματια για filipino kali μπορει να σας αρεσει εδω στην κυπρο υπαρχει το πιο πιθανον να υπαρχει και αθηνα

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Με τι πολεμικές τέχνες ασχολείσαι αν επιτρέπεται; Εδώ στην Λέσβο έκανα για ένα χρόνο kick box όταν κατέβω Αθήνα ψάχνομαι για Systema αν βέβαια βρω το χρόνο..
Δεν κατεβαινω πλεον σε αγωνες μεγαλωσα απλα κανω προπονησεις. Προπονητης μου ητανε και ειναι ο Βαγγελης προπονητης του Ζαμπιδη. Οποιος θελει μπορει να ερθει να προπονηθει αφοβα και ανεξοδα. Εχει και KICK BOX εγω ομως παντα ημουνα κολλημενος στην πυγμαχια.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Γειά χαρά κάποτε και ο Φαιλος έκανε προπόνηση έχει ασχοληθεί με μαχητικά σπορ κάνει ακόμα παρέα με τον Σάββα ποιος ξέρει άραγε...γενικότερα επικρατούσε και επικρατεί πολυδιάσπαση δεξιότερα της δεξιάς ή της ψευτοδεξιας.
Τώρα για τις προπονήσεις πάντα είναι ενδιαφέρον βέβαια όσο περνάει ο χρόνος βαραινουμε αλλά η ιδέα σου καλή τώρα η ομάδα κρούσης είναι άλλη ιστορία και σαν σκέψη νομίζω ότι κινείται σε λάθος κατεύθυνση
Εχεις δικιο αυτη η γνωστη Ελληνικη φαγωμαρα , ο υπερτατος εγωισμος , η φιλοδοξια ολων για την αρχηγια και μονο εχει διασπασει σε πολλα κομματια πολλους αξιολογους ανθρωπους που θα βοηθουσανε την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη. Βεβαια ρολο εχει παιξει και η αφορητη προπαγανδα αλλα και η υπερβολικη αποχαυνωση. Ιστορικο βιβλιο να διαβασει καποιος θα τον πουνε τρελλο. Μονο you tube instagram facebook twitter κλπ που λενε μεσα οτι μαλακια τους κατεβει. Οι προπονησεις χρειαζονται σε οτι ηλικια και να εισαι. Ναι η ομαδα κρουσης ΟΡΚ ειναι ακραια σκεψη αλλα αρχισαμε πλεον να σκεφτομαστε μεχρι και αυτο. Αυτοι ακομη δεν εχουνε ξεσηκωθει αλλωστε ακομη μας αποικουνε. Η κατασταση ομως ειδικα με τους Αλβανογυφτους εχει φτασει στο απροχωρητο ολο τσαμπουκα και μαγκια σε ολους. Εμας δεν μας πλησιαζουνε λογω οτι ειναι μικρη κοινοτητα και ξερουνε αλλα κανουνε πολυ τους μαγκες σε πολυ κοσμο. Πολυ τουπε , μαγκια και εχω βαρεθει και αυτο το γαμημενο το τσιπουρο τους και τις κωλομπυρες τους. Οπου τους δεις λιωμα και λενε και κανουνε ολο μαλακιες.  Ειχαμε μια μηδαμινη ελπιδα να κανει κατι η ψευτικη δεξια τουλαχιστον με τους ΟΡΚ, βλεπουμε οτι βλεπουμε στον δρομο τι γινεται και εχει γυρισει το μυαλο μας.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ειμαι οπαδος της Στρατιωτικης Επαναστασης. Την μια ψηφισα Χ.Α , Εθνικο Μετωπο , Νεα Δεξια  την αλλη ΝΔ. Δεν ειχε Εθν Μετωπο στις Βουλευτικες να ψηφισω ουτε Κρανιδιωτη.
υποδειγμα ωριμου πολιτικου ανδρος
ευγε

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Και γι' αυτούς που λένε " δεν μας νοιάζει τί γίνεται στα νησιά του Αν. Αιγαίου", υπομονή και τα ίδια που βιώνουμε εδώ θα τα συναντήσετε σε λίγο και στην επαρχία της ηπειρωτικής Ελλάδας εάν δεν αλλάξει κάτι και σύντομα. Εγώ σε 4 μήνες, τελειώνω τις σπουδές, φεύγω. Το πρόβλημα όμως παραμένει και στην Λέσβο και στην Σάμο και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη και παντού. Κουράγιο σε όλους μας
Δεν μπορει νοημων ανθρωπος που βλεπει τι συμβαινει στην Ελληνικη κοινωνια να μην νοιαζεται τι γινεται σε ολη την Ελληνικη Επικρατεια απο ακρη σε ακρη. Τι θα πει Αθηνα , Θεσσαλονικη κλπ ολοι απο καπου καταγομαστε. Εγω καταγομαι απο την Σαμο. Περσυ δεν το εχω πει ποτε αυτο το σκηνικο πηγαμε διακοπες στην Σαμο στην Ψιλη Αμμο ετσι λεγεται μια παραλια το Μογγολικο Φυλακιο φαινεται καθαρα και με διοπτρα βλεπεις τα γαμημενα Μογγολακια να περπατανε περα δωθε. Μιση ωρα τους ειχα στην διοπτρα και τους σημαδευα απο μια γωνια της παραλιας. Αν δεν ειχα παιδια θα τους ειχα τιναξει τα κεφαλια γαμω τις μανες τους. Μην ακουτε μαλακιες τα νησια απεναντι απο την Μογγολια ειναι Αστακοι περπατας σε παραλιες και ειναι ολα σκαμμενα και γυρω γυρω γματο πολυβολεια ετοιμα. Με πολυ λιγο στρατο εκτος Αεροποριας Ολμους Πυροβολικο Ναρκες κλπ θα γινει σφαγη. Το προβλημα ειναι μονο ενα δεν υπαρχει πολιτικη βουληση. Δεν κυβερνουνε αυτη την χωρα Ελληνες ειναι κρατιδιο των Γερμανων και πρεπει να ελευθερωθουμε. θα δειτε και τωρα που θα μπει ο Μογγολος στην Ελληνικη Υφαλοκρηπιδα θα τον κοιτανε απο μακρια δεν θα τους αφησουνε οι ξενοι να κανουνε απολυτως τιποτα. Το παιχνιδι ειναι ηδη πουλημενο ταχτοποιημενο μοιρασμενο.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Περσυ δεν το εχω πει ποτε αυτο το σκηνικο πηγαμε διακοπες στην Σαμο στην Ψιλη Αμμο ετσι λεγεται μια παραλια το Μογγολικο Φυλακιο φαινεται καθαρα και με διοπτρα βλεπεις τα γαμημενα Μογγολακια να περπατανε περα δωθε. Μιση ωρα τους ειχα στην διοπτρα και τους σημαδευα απο μια γωνια της παραλιας. Αν δεν ειχα παιδια θα τους ειχα τιναξει τα κεφαλια γαμω τις μανες τους.
τυπε επρεπε να πατησεις τη σκανδαλη
η αποσταση ψιλης αμμου σαμου - επαρχιας αϊδινιου τουρκιας ειναι μολις 2,5 χιλιομετρα
στο δοξα πατρι θα του την ειχες καρφωσει
φτηνα τη γλιτωσε ο μεχμετης επειδη ειχες τα παιδια μαζι

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
υποδειγμα ωριμου πολιτικου ανδρος
ευγε
Ανταρσια , ΚΚΕ , μλκκε  κλπ ειχε αλλα αυτα ειναι για εσενα. Εγω ειμαι ανωριμος Χουντικος , Εθνικιστης , Ρατσιστης και οτι αλλο θελει το σταλινικο μυαλο σου. ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ! Η ΑΘΕΙΑ ! ΤΟ ΧΑΟΣ! ΟΙ ΑΛΛΟΦΥΛΟΙ ! Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ! ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ! ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ! ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΜΑΥΡΟΙ ΟΡΚ! ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΥΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΩ ! ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ! ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΕ ΤΑ 16908 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΜΕ!

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
τυπε επρεπε να πατησεις τη σκανδαλη
η αποσταση ψιλης αμμου σαμου - επαρχιας αϊδινιου τουρκιας ειναι μολις 2,5 χιλιομετρα
στο δοξα πατρι θα του την ειχες καρφωσει
φτηνα τη γλιτωσε ο μεχμετης επειδη ειχες τα παιδια
Τωρα εισαι και απο την Σαμο? Το νησακι που εχει στην μεση ειναι το πολυ αποσταση 350 μετρα. Πηγαινε δες και ασε παλι τις εξυπναδες. Ολα τα ξερεις αν δεν πεις 5 με 6 μπαρουφες την ημερα δεν ερχεσαι στα καλα σου. Πηγαινε κανε μπανιο εκει και τα ξαναλεμε.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τωρα εισαι και απο την Σαμο? Το νησακι που εχει στην μεση ειναι το πολυ αποσταση 350 μετρα. Πηγαινε δες και ασε παλι τις εξυπναδες. Ολα τα ξερεις αν δεν πεις 5 με 6 μπαρουφες την ημερα δεν ερχεσαι στα καλα σου. Πηγαινε κανε μπανιο εκει και τα ξαναλεμε.
τυπε η αποσταση του κοντινοτερου προς την τουρκια σημειου της παραλιας της ψιλης αμμου σαμου με τη νησιδα bayrak της τουρκιας ειναι μολις 1,4 χιλιομετρα
ειμαι βεβαιος οτι δεν εισαι αρχιπαπατζας και οτι με το barrett m107 που ολοι κουβαλαμε οταν παμε για μπανιο θα ειχες κανει ενα bloodbath στους τουρκαλαδες αμα δεν ειχες τα πιτσιρικια μαζι

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.342
Πόντοι
2.456
μπορεί να βγει ο Γαλάτης,ο Ρέμος,ο Γαβαλας και οι άλλες πουστρες τύπε που δεν πάνε οι λάθρο Μύκονο για να τους χαρτζιλικωνουν να αλληλοξεκωλιαζονται :pipa3:
    :S :S :S
Νάσο αυτοί έχουν τους χαμάληδες πακηδες pool-boy να τους μαρκαλάνε..
Βέβαια μια ανανέωση του ρόστερ θα τους είναι χρήσιμη.. :S :S :S

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Δεν κατεβαινω πλεον σε αγωνες μεγαλωσα απλα κανω προπονησεις. Προπονητης μου ητανε και ειναι ο Βαγγελης προπονητης του Ζαμπιδη. Οποιος θελει μπορει να ερθει να προπονηθει αφοβα και ανεξοδα. Εχει και KICK BOX εγω ομως παντα ημουνα κολλημενος στην πυγμαχια.
Εγώ κάνω προπονήσεις εδώ με φίλους φοιτητές. Αθήνα πάω τρέξιμο, βάρη - κάμψεις στο σπίτι και σκοποβολή με αεροβόλο στο βουνό 3 φορές την εβδομάδα. Δεν είναι μόνο θέμα ετοιμότητας, αλλά και καλής ψυχολογίας. Παράλληλα με διάβασμα : Σουν Τζου, Παναγιώτη Κονδύλη, ιστορία και ό,τι άλλο βρώ

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.709
Πόντοι
216
Αν οι λάθρο κάνουν την μέση ελλεινίδα να φοβάται να πετάξει τα κωλομάγουλα έξω στο δρόμο και να κουνιέται στις μπάρες τότε γίνομαι ευχαρίστως λαθρολάγνος

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Εγώ κάνω προπονήσεις εδώ με φίλους φοιτητές. Αθήνα πάω τρέξιμο, βάρη - κάμψεις στο σπίτι και σκοποβολή με αεροβόλο στο βουνό 3 φορές την εβδομάδα. Δεν είναι μόνο θέμα ετοιμότητας, αλλά και καλής ψυχολογίας. Παράλληλα με διάβασμα : Σουν Τζου, Παναγιώτη Κονδύλη, ιστορία και ό,τι άλλο βρώ
φαινεται απο τις αποψεις σου οτι εισαι συγκροτημενο ατομο που ξερει τι λεει και τι θελει. Τετοια νεολαια θελουμε για να σωθει η πατριδα.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Αυτό είναι παράνομο , το ξέρεις έτσι ;
Αν δεν κανεις πλακα η δεν τρολαρεις τοτε βρισκεσαι σε αλλη χωρα. Τυπε δεν κινδυνευουν οι παρανομοι. Οι νομιμοι κινδυνευουν ακομη να το παρεις χαμπαρι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom