Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
δε μιλαω για τζαμι. Να τους διωξουν ολους να μη χρειαζεται τζαμι. Ή να τους στειλουν στην mutter merkel. Εδω η περιοχη βρωμαει μπαρουτι δεν μπορουμε να αλλοιωνουμε τον πληθυσμο με μουσουλμανους αγνωστου παρελθοντος και στρατιωτικης εμπειριας. Εκτος αν το κλεισαμε το μαγαζι και παραδιδουμε τα κλειδια.
Και ξαναρωταω γιατι απαντηση δεν παιρνω.
Αν δεν κανουμε δηλαδη τζαμι, θα φυγουνε?

Και τοσο καιρο που δεν υπαρχει τζαμι, γιατι δεν φευγουνε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ρεζίλι γινόμαστε όταν έρχονται οι τουρίστες και βλέπουν το κέντρο της Αθήνας.

Άντε ψυχοπονιάρηδες συριζαίοι με γραβάτες
Κοιτα, η αληθεια ειναι οτι απο τους περισσοτερους απο εσας δεν περιμενω σοβαρες απαντησεις, γιατι η πλειοψηφια του κοσμου ειναι επιεικως μετρια αντιληπτικα. Και το μπου ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας. Εσυ απαντησες μια σαχλαμαρα, που φυσικα δεν την λαμβανω υποψη μου ως σοβαρη απαντηση. Προφανως δεν επιφυλασσεις στον εαυτο σου το προνομιο να εισαι ενας σοβαρος συνομιλητης.

Εγω εκανα ενα απλο ερωτημα.
Κερδιζουμε κατι μη φτιαχνοντας τζαμι, εκτος απο το να μαζευουμε καταδίκες απο το Ευρωπαικο Δικαστηριο?
Οι απαντησεις οτι "μας σφαζανε οι μογγολοι" "οι μουσουλμανοι μας αλλοιωνουν" "μας εποικιζουν" προφανως οσο αληθεις κι αν ειναι, δεν απαντουν στο ερωτημα μου.

Αναζητωντας λοιπον μια σοβαρη απαντηση, περιμενω ακομη καποιον πιο σοβαρο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Και ξαναρωταω γιατι απαντηση δεν παιρνω.
Αν δεν κανουμε δηλαδη τζαμι, θα φυγουνε?

Και τοσο καιρο που δεν υπαρχει τζαμι, γιατι δεν φευγουνε?

Και σε ξαναρωτάμε κι εμεις,αν και μάλλον θα ξανακάνεις τον κινέζο

Γιατί να είναι εδώ;Γιατί να τους κάνουμε τζαμιά;

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Προβατοειδή πρόβατα,ψηφίστε πάλι 'κανονικότητα'
Εχεις δικιο φιλε μου. Αν ειχανε Ψηφισει Καρατζαφερη , Τζημερο , Μαρια ,Εθνικο Μετωπο , Χρυση Αυγη , Νεα Δεξια κλπ οι Αριστεροι Ζωη , Μακρη κλπ ποσο ποιο χαλια απο τωρα θα ημασταν φιλε μου? Απλος η παραπληροφορηση , η προπαγανδα τους εχει καταστρεψει το μυαλο. Δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο τα παντα εχουνε καταρρεψει. Τουλαχιστον με αυτους που ειπα θα ειχαμε την αξιοπρεπεια μας δεν θα ειχαμε ξεφτιλιστει τελειως δεν θα ημασταν δουλοπαροικοι των ξενων και των μογγολων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εχεις δικιο φιλε μου. Αν ειχανε Ψηφισει Καρατζαφερη , Τζημερο , Μαρια ,Εθνικο Μετωπο , Χρυση Αυγη , Νεα Δεξια κλπ οι Αριστεροι Ζωη , Μακρη κλπ ποσο ποιο χαλια απο τωρα θα ημασταν φιλε μου?
Σοβαρεψου

Αν νομιζεις οτι η ελπιδα ειναι να σε κυβερνησει ο καθε γραφικος, πρεπει να αλλαξεις επειγοντως τροπο σκεψης.

Αν το "74" ειναι ετος γεννησης, πραγματικα λυπαμαι

Γιατι εφτασες 46 ετων για να θεωρεις οτι η λυση ειναι να σε κυβερνησει ο Φαηλος και η Ραχηλ Μακρη

Τραγικο.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Κοιτα, η αληθεια ειναι οτι απο τους περισσοτερους απο εσας δεν περιμενω σοβαρες απαντησεις, γιατι η πλειοψηφια του κοσμου ειναι επιεικως μετρια αντιληπτικα. Και το μπου ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας. Εσυ απαντησες μια σαχλαμαρα, που φυσικα δεν την λαμβανω υποψη μου ως σοβαρη απαντηση. Προφανως δεν επιφυλασσεις στον εαυτο σου το προνομιο να εισαι ενας σοβαρος συνομιλητης.

Κερδιζουμε κατι μη φτιαχνοντας τζαμι, εκτος απο το να μαζευουμε καταδίκες απο το Ευρωπαικο Δικαστηριο?
Οι απαντησεις οτι "μας σφαζανε οι μογγολοι" "οι μουσουλμανοι μας αλλοιωνουν" "μας εποικιζουν" προφανως οσο αληθεις κι αν ειναι, δεν απαντουν στο ερωτημα μου.

Μας βγήκε χρυσαύγουλο/φασισταριό το Σαντ Μανίδι ή ιδέα μου?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Εσένα δηλαδή σε καίνε οι καταδίκες απ'τα ευρωπαικά δικαστήρια;Και όχι η αλλοίωση του πληθυσμού;Τί να πω ρε φίλε,διασκέδασέ μας κι άλλο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Και σε ξαναρωτάμε κι εμεις,αν και μάλλον θα ξανακάνεις τον κινέζο

Γιατί να είναι εδώ;Γιατί να τους κάνουμε τζαμιά;
Υποχρεουσαι να τους κάνεις τζαμι γιατι συμφωνα με την Ευρωπαικη Συνθηκη Δικαιωματων του Ανθρωπου πρεπει να σεβεσαι την θρησκεια των ανθρωπων που κατοικουν στο εδαφος σου (και η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων μενουν ΝΟΜΙΜΑ, συμφωνα με τους νομους του ελληνικου κρατους) και να μεριμνας για να μπορουν να ασκουν τα λατρευτικα τους καθηκοντα.

Βεβαια, μπορουμε να αδιαφορουμε για τα παντα, να αποσυρθουμε απο την ΕΣΔΑ, απο την ΕΕ, απο τον πλανητη, απο το συμπαν, να ζουμε μονοι μας, χωρις να σεβομαστε καμια συνθηκη, κανεναν κανονα, γιατι ετσι λεει ο καφενες του μπου κομ, ειναι κι αυτο μια λυση.

Εγω παλι που επιμενω να θεωρω τον εαυτο μου σοβαρο, λεω να αναζητω λυσεις εντος των ευρωπαικων συνθηκων και της διεθνους νομιμοτητας.

Το οτι η Αθηνα ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευρωπαϊκή πρωτευουσα χωρις τζαμί, δεν μας περιποιεί τιμή.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εχεις δικιο φιλε μου. Αν ειχανε Ψηφισει Καρατζαφερη , Τζημερο , Μαρια ,Εθνικο Μετωπο , Χρυση Αυγη , Νεα Δεξια κλπ οι Αριστεροι Ζωη , Μακρη κλπ ποσο ποιο χαλια απο τωρα θα ημασταν φιλε μου? Απλος η παραπληροφορηση , η προπαγανδα τους εχει καταστρεψει το μυαλο. Δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο τα παντα εχουνε καταρρεψει. Τουλαχιστον με αυτους που ειπα θα ειχαμε την αξιοπρεπεια μας δεν θα ειχαμε ξεφτιλιστει τελειως δεν θα ημασταν δουλοπαροικοι των ξενων και των μογγολων.

Φταίει και η προπαγάνδα αλλά πάνω απ'όλα φταίει αυτός ο ΜΑΛΑΚΑΣ λαος που προεκλογικά πιστεύει τα πάντα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μας βγήκε χρυσαύγουλο/φασισταριό το Σαντ Μανίδι ή ιδέα μου?
Πολυς κοσμος δεν θελει τους μουσουλμανους.
Ούτε εγω φυσικα.
Θα ημουν πανευτυχης αν αυριο το πρωι δεν υπηρχε ουτε ενας μουσουλμανος εντος ελληνικου εδαφους.
Αλλά ειναι αλλο θεμα αυτο, και αλλο θεμα το να μην φτιαχνεις τζαμί και να γινεσαι ρεζίλι πανευρωπαικώς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Φταίει και η προπαγάνδα αλλά πάνω απ'όλα φταίει αυτός ο ΜΑΛΑΚΑΣ λαος που προεκλογικά πιστεύει τα πάντα.
Σωστα
Καποιοι πιστεψαν και την Ραχηλ Μακρη οτι μπορουμε να τυπωσουμε ευρω μονοι μας και να βγουμε απο την κριση
Προφανως αυτοι δεν ειναι μαλακες, οι αλλοι που δεν το πιστεψαν ειναι

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Βουδαπέστη,Βαρσοβία,Πράγα και όλη η ανατολική Ευρώπη που δεν έχει τζαμιά,γίνονται ρεζίλι δηλαδή;Εκτός αν αυτοί είναι σε άλλη ήπειρο και δεν το πήρα χαμπάρι

Τρέλανε μας  :rockon:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Πολυς κοσμος δεν θελει τους μουσουλμανους.
Ούτε εγω φυσικα.
Θα ημουν πανευτυχης αν αυριο το πρωι δεν υπηρχε ουτε ενας μουσουλμανος εντος ελληνικου εδαφους.
Αλλά ειναι αλλο θεμα αυτο, και αλλο θεμα το να μην φτιαχνεις τζαμί και να γινεσαι ρεζίλι πανευρωπαικώς.

Ούτε εγώ τους θέλω.

Βέβαια με όσα γραφει κατά καιρούς το ''αστέρι'' μας,λογικό να δημιουργηθούν τέτοιες απορίες.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
Αρχίζω και πιστεύω ότι ο πνευματικός καρκίνος της αριστεράς κάνει μετάσταση και σε δεξιούς. Δεν εξηγώ αλλιώς το ότι παρουσιάζουν την ίδια συμπεριφορά (τύπου "με φτύνουν αλλά θεωρώ ότι βρέχει").

φιλελευθερισμος ονομαζεται το συστημα αυτο και ομνυουν ολοι οι καπιταλιστες σε αυτο

τι σχεση εχουν οι σταλινικοι και οι τζουτσεικοι βορειοκορεατες με τους τροτσκες τυπου τσιπρα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Βουδαπέστη,Βαρσοβία,Πράγα και όλη η ανατολική Ευρώπη που δεν έχει τζαμιά,γίνονται ρεζίλι δηλαδή;Εκτός αν αυτοί είναι σε άλλη ήπειρο και δεν το πήρα χαμπάρι

Τρέλανε μας  :rockon:
Ξερω γω? Τρελανέ με εσυ.
Η Πραγα και η Βαρσοβία εχουν Τζαμιά.
Στην Βουδαπέστη εχει ηδη παραχωρηθει το οικοπεδο απο την κυβερνηση αλλά οι ντοπιοι μουσουλμανοι δεν εχουν προχωρησει ακομη στην ανεγερση για οικονομικους λογους.

Η βεβαιοτητα σου οτι ΔΕΝ εχουν, απο πού πηγαζει?
Πώς ειναι δυνατον να εισαι τοσο βεβαιος για κατι που δεν ισχυει?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.201
Πόντοι
6.256
Οι κατατρεγμένοι πεινασμένοι  λαθρομετανάστες σήμερα στη λέσβο πεταγαν πέτρες στα ματ,
Φυσικά δεν τους συνελαβαν δεν τους σάπισαν στο ξύλο δεν τους απέλασαν,
Θα εξετάσουν την αίτηση ασύλου τους..

Οι καθυστερημένοι που ΑΚΟΜΑ υποστηρίζουν νδ τι άλλο περιμένουν να δουν?
Κατάλαβαν άραγε ότι ο κούλης είναι το ίδιο πουλημένος με τον τσίπρα ?
Με κάθε ιδεολογία τα σύνορα ειναι αφύλαχτα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Υποχρεουσαι να τους κάνεις τζαμι γιατι συμφωνα με την Ευρωπαικη Συνθηκη Δικαιωματων του Ανθρωπου πρεπει να σεβεσαι την θρησκεια των ανθρωπων που κατοικουν στο εδαφος σου (και η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων μενουν ΝΟΜΙΜΑ, συμφωνα με τους νομους του ελληνικου κρατους) και να μεριμνας για να μπορουν να ασκουν τα λατρευτικα τους καθηκοντα.
αλεξ

το ιδιο ακριβως ισχυει

για τους ελληνες κατοικους της κωνσταντινουπολης και των γυρων περιοχων οπου εχουν 1 η 2 εκκλησιες σχετικα με τον πληθυσμο τους
για τους παρα πολλους κρυπτοχριστιανους οι οποιοι καθημερινα καταπατωνται τα θρησκευτικα πιστευω τους σε ολη την τουρκικη επικρατεια χωρις να τους παραχωρουνται εκκλησιες η να φτιαξει η τουρκικη κυβερνηση   εκκλησιες συμφωνα με τον πληθυσμο τους

κλπ κλπ κλπ

η ευρωπη οσο αφορα τους χριστιανικους πληθυσμους σε τουρκια και αλλα αραβικα κρατη της περιοχης κανει τα στραβα ματια

για να μην μιλησω για τα γιαχαμπιμπια της σαουδικης αραβιας και γυρω περιοχων βαλε και το ιραν μεσα οπου καταπατουνται ΟΛΑ τα θρησκευτικα πιστευω των οποιων χριστιανων πληθυσμων υπαρχουν εκει

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εχεις δικιο φιλε μου. Αν ειχανε Ψηφισει Καρατζαφερη , Τζημερο , Μαρια ,Εθνικο Μετωπο , Χρυση Αυγη , Νεα Δεξια κλπ οι Αριστεροι Ζωη , Μακρη κλπ ποσο ποιο χαλια απο τωρα θα ημασταν φιλε μου?
η απαντηση ειναι πολυ πιο χαλια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
αλεξ

το ιδιο ακριβως ισχυει

για τους ελληνες κατοικους της κωνσταντινουπολης και των γυρων περιοχων οπου εχουν 1 η 2 εκκλησιες σχετικα με τον πληθυσμο τους
για τους παρα πολλους κρυπτοχριστιανους οι οποιοι καθημερινα καταπατωνται τα θρησκευτικα πιστευω τους σε ολη την τουρκικη επικρατεια χωρις να τους παραχωρουνται εκκλησιες η να φτιαξει η τουρκικη κυβερνηση  εκκλησιες συμφωνα με τον πληθυσμο τους

κλπ κλπ κλπ

η ευρωπη οσο αφορα τους χριστιανικους πληθυσμους σε τουρκια και αλλα αραβικα κρατη της περιοχης κανει τα στραβα ματια

για να μην μιλησω για τα γιαχαμπιμπια της σαουδικης αραβιας και γυρω περιοχων βαλε και το ιραν μεσα οπου καταπατουνται ΟΛΑ τα θρησκευτικα πιστευω των οποιων χριστιανων πληθυσμων υπαρχουν εκει
Ναι και λοιπον?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom