raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.369
- Πόντοι
- 5.006
Καλα σε Λαθρο πηγες και συ?
Δεν εχει Ελληνικο μαγαζι?
πλακα μου κανεις ρε τυπε?γυρω απο την ομονοια εχει να πατησει ελληνικο ποδαρι πανω απο 20 χρονια.... :S
Καλα σε Λαθρο πηγες και συ?
Δεν εχει Ελληνικο μαγαζι?
πλακα μου κανεις ρε τυπε?γυρω απο την ομονοια εχει να πατησει ελληνικο ποδαρι πανω απο 20 χρονια.... :S
Δλδ μονο τα ΠΑΟΚΙΑ τολμουν οταν παιζουμε ΑΘΗΝΑ?
Λύση για χιλιάδες ανασφάλιστους μετανάστες-πρόσφυγες με 11ψήφιο κωδικό
Το μεγάλο κενό που είχε δημιουργεί στην ιατροφαρμακευτική κάλυψη χιλιάδων αιτούντων ασύλου, έρχεται να καλύψει το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου δημιουργώντας για πρώτη φορά έναν 11ψήφιος ατομικό μοναδικό κωδικό που θα εξασφαλίζει πρόσβαση σε όλες τις πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες δομές περίθαλψης.
Πηγή:
ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΟΥΛΗΣ
ο προδότης της πατρίδας μας
Παπάρια....Κάθε μέρα χρησιμοποιώ το 51 για να επιστρέψω σπίτι. Προχθές αρπάχτηκα με ένα πιθίκι που καθόταν μπροστά στην πόρτα και δεν με άφηνε να κατέβω. Έλεγε κάτι πιθικίστικα λες και καταλάβαινα για να προσβληθώ ....Στο πρώτο σμπρωξίδι που έφαγε το βούλωσε.εκανα μια βολτα χθες και εκοβα φατσες. Οι λαθροεποικοι τρομερα σκληρες σκατοφατσες ηταν φανερο οτι ειχαν πολεμησει και βλεμμα γρηγορο. Οι δικοι μας βουτυρα, καθυστερημενοι. Θα μας σφαξουν στο γονατο σε μερικους μηνες, αντε χρονια.
Παπάρια....Κάθε μέρα χρησιμοποιώ το 51 για να επιστρέψω σπίτι. Προχθές αρπάχτηκα με ένα πιθίκι που καθόταν μπροστά στην πόρτα και δεν με άφηνε να κατέβω. Έλεγε κάτι πιθικίστικα λες και καταλάβαινα για να προσβληθώ ....Στο πρώτο σμπρωξίδι που έφαγε το βούλωσε.
Ένας με έναν μην κολώνεις. Όταν είναι αγέλες είναι το πρόβλημα.
3 ήτανε και είχαν μπαστακωθεί στην πόρτα...Έδειχνε κάτι στο κινητό του στον άλλο μαλάκα και δεν έκανε στην άκρη. Τον έπρωξα απαλά για να καταλάβει ότι ήθελα να περάσω και άρχισε τα πιθικίστικα. Έφαγε ένα σωστό σπρώξιμο μετά και το βούλωσε. Τώρα αν είχαν όρεξη να μου την πέσουν και οι 3 μαζί θα ήταν άλλη υπόθεση. Αλλά ένας με έναν φτερό στον άνεμο ήταν ο τύπος, αφού και εγώ απόρησα, δεν είμαι ούτε γυμνασμένος ούτε μπρατσαράς, ούτε έβαλα και φουλ δύναμη....συνηθως αγελες ειναι. Δηλαδη ηταν μονος και σου εκανε μανουρα στα καλα καθουμενα, μαλιστα...
3 ήτανε και είχαν μπαστακωθεί στην πόρτα...Έδειχνε κάτι στο κινητό του στον άλλο μαλάκα και δεν έκανε στην άκρη. Τον έπρωξα απαλά για να καταλάβει ότι ήθελα να περάσω και άρχισε τα πιθικίστικα. Έφαγε ένα σωστό σπρώξιμο μετά και το βούλωσε. Τώρα αν είχαν όρεξη να μου την πέσουν και οι 3 μαζί θα ήταν άλλη υπόθεση. Αλλά ένας με έναν φτερό στον άνεμο ήταν ο τύπος, αφού και εγώ απόρησα, δεν είμαι ούτε γυμνασμένος ούτε μπρατσαράς, ούτε έβαλα και φουλ δύναμη....
Τύπε λες να γλύτωσα στο τσακ τη ζωή μου; Να πάω να ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι μου....εκανε κινηση αϊκιντο τυπε, απλα δεν την ολοκληρωσε :S
Να μερικα..Προβατοειδή πρόβατα,ψηφίστε πάλι 'κανονικότητα'
σε ολους λεει τυπε στους αιτουντες ασυλοΛύση για χιλιάδες ανασφάλιστους μετανάστες-πρόσφυγες με 11ψήφιο κωδικό
Το μεγάλο κενό που είχε δημιουργεί στην ιατροφαρμακευτική κάλυψη χιλιάδων αιτούντων ασύλου, έρχεται να καλύψει το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου δημιουργώντας για πρώτη φορά έναν 11ψήφιος ατομικό μοναδικό κωδικό που θα εξασφαλίζει πρόσβαση σε όλες τις πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες δομές περίθαλψης.
Πηγή:
ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΟΥΛΗΣ
ο προδότης της πατρίδας μας