barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.209
- Πόντοι
- 5.506
φιλαρακο δεν γινονται αυτα
εκτος εαν βαζαμε τον λιλα πρωτη γραμμη κατι θα γινοταν
Αν τον βάζαμε με τη σούφρα για είσοδο θα έβγαινε αληθινή και η κυρά Τασία.
φιλαρακο δεν γινονται αυτα
εκτος εαν βαζαμε τον λιλα πρωτη γραμμη κατι θα γινοταν
Εγώ σε άλλα νέα ακούω με προσοχή και συγκρατημένη αισιοδοξία κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης.
Βρε εγώ το ξέρω και συμφωνούμε, στους άλλους πέστα που θέλουν να κλείσει ο κυριάκος τα σύνορα ή να πυροβαλάει τις βάρκες.
Αν τον βάζαμε με τη σούφρα για είσοδο θα έβγαινε αληθινή και η κυρά Τασία.
εστελνε το λιμενικο 100 μετρα πριν τις ακτες και τους απαγορευε την εισοδο σε λιμανιο σαλβινι πυροβολησε βαρκες?
Τυπε έχει ανοιχτά σύνορα για να λύσει το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας.. :S :S :SΕίναι άκρως προδοτικό και φασιστικό να μπλέκεις στις λαϊκές Ελληνικές γειτονιές και επαρχίες τον κάθε ανεξέλεγκτο αλλοδαπό και να επιβάλεις στον κόσμο να τους δεχτεί!
Κι αν κάποιος δεν θέλει? Τι επιλογή έχει?
Και το βασικότερο... Γιατί απέχουμε τόσο πολύ σε πολιτική ωριμότητα πάνω σε αυτό το θέμα σε σχέση με χώρες όπως η Αυστραλία , η Αμερική,η Ιταλία, η Ουγγαρία, η Ρωσία, η Βουλγαρία και πολλές άλλες?
Κάπου πρέπει να ξυπνήσει και ο κόσμος και να σταματήσει να εξαπαταται πολιτικά!
Διότι όποιος πολιτικός θα βρει τον τρόπο να αντιμετωπίσει δραστικά το θέμα της λαθρομετανάστευσης θα έχει και λύσεις και σε άλλα σοβαρά θέματα που έχει η χώρα!
Αναζητείται Ηγέτης και αφηπνυσμένος κόσμος!
Ελπίζω να μην ζητάω πολλά..
Τυπε μακριά από δημοψήφισμα..Μεγάλη απογοήτευση από τον Άδωνη. Ουσιαστικά λεει ότι όσοι έχουν ήδη ερθει θα φύγουν σε 10 χρονια κ αν, λεει οτι ξέρουμε ότι κανουν πονηριες αλλα "Δεν μπορουμε" να κάνουμε τίποτα, λεει οτι όσοι έχουν "υψηλό προσφυγικό προφιλ" παλι θα περιφέρονται (δηλαδη καμια 50αρια μύρια Αφγανοί, αλλοι τόσοι Ιρακινοί, αλλοι τόσοι συριοι, αλλοι τόσοι απο διάφορες αφρικανικές χώρες)
Ουσιαστικά δηλαδη παραμένουμε έρμαιο στις ορέξεις του καθενός....
Ουσιαστικά δηλαδη δεν είμαστε κυρίαρχο κράτος με πυγμή που θα αποφασίζουμε τι θα γίνεται εκτως της Επικρατείας μας..
Εγώ με τέτοιο αδερφιστικο κρατος δε θέλω να ταυτίζομαι...
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ και αν η πλειοψηφία συμφωνεί με τετοια μέτρα, να ειναο πολίτες ενός κράτους αδερφή εγω φευγω την επόμενη του δημοψηφίσματος...
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
Εγω δε γουστάρω ουτε εναν να μου κανει τον πονηρό στην προσωπική μου ζωη. Δεν μπορώ να ζω σε τέτοια χωρα
Μετα από αυτό το ποστ αναθεωρώ—->>Βρε εγώ το ξέρω και συμφωνούμε, στους άλλους πέστα που θέλουν να κλείσει ο κυριάκος τα σύνορα
Μετα από αυτό το ποστ αναθεωρώ—->>
[size=10pt][size=10pt]ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΡΑ[/size][/size]
Η οδοντιατρική σίγουρα.....Μη σπαταλάς την ενέργειά σου για να βάλεις μυαλό στο Λάκη, η επιστήμη δεν τα κατάφερε.
Για δες που μας βγήκε και αναρχικός... Αγαπάει την Ελλάδα αλλά όχι τους Έλληνες... :SΤυπε για την Ελλάδα τα κάνει όλα..
Τηρεί και τιμά την συμφωνία των Πρεσπών..
Θα λύσει το δημογραφικό με τα μουσούλμια..
:S :S :S
Πολύ κωλοπαιδο ι κυριάκος..
διαμονη σε μεγαλοσπιτο αγορασμενο με δανεικα και αγυριστα.
Μετα από αυτό το ποστ αναθεωρώ—->>
[size=10pt][size=10pt]ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΡΑ[/size][/size]
Θα σου λεγα τότε τι να πάει να κάνει αλλά άντε να το πάρω πιο χαλαρά ...Δεν μπορεί.