Υπομονη εκανε. Κι οταν ήρθε η ωρα τους τον εχωσε.
Τυπε πως γίνεται πάντα οι απαντήσεις σου να θυμίζουν τον Αντώναρο;
:S :S :S
Υπομονη εκανε. Κι οταν ήρθε η ωρα τους τον εχωσε.
Δε ξέρωΤυπε πως γίνεται πάντα οι απαντήσεις σου να θυμίζουν τον Αντώναρο;
:S :S :S
Για πες μας ρε τύπε η Ουρανία ο Λαγός και ο Καιάδας πως θα διασφαλίσουν οτι ο Αχμέτ και ο Μοχάμεντ δε θα είναι στη χώρα; Για λύσε μου την απορία γιατί θέλω να δω κάτι.
Πυροβόλησαν και τον Αρνιακο.
Οταν εχεις συριζα 32%,πασοκ 8,ΚΚΕ, βαρουφακιδες κλπ, ολοι μαζί 50+%, τι περιμένεις απο αυτον τον σκατολαο? Να σε σωσει ο κουλης? Ας κοιτάξουμε τα χάλια μας πρωτα.
Τυπε ακόμα φοβάσαι μήπως έρθουν οι μπολσεβίκοι να σας πάρουν τα σπίτια;Δε ξέρω
Εγω δεν είμαι της γενιάς 0,60 ανα ποστ.
Και δε κοβομαι για ΝΔ αλλα οσο τα σκουπίδια γυροφερνουν την εξουσία, κουλης μέχρι να δυσει ο ήλιος ο κανονικος. Μιας και ο αλλος μας τελείωσε.
αρχιζει η συντομη πτωση μητσοτακηΗ αντίστροφη μέτρηση , έχει αρχίσει.
[size=14pt]
Το ρεκόρ σύντομης πρωθυπουργίας (μετά το 1974)το κατέχει για την ώρα ο ΓΑΠ,
από 6/10/2009 μέχρι 11/11/2011[/size]
[size=25pt]
766 ΜΈΡΕΣ.[/size]
Θα καταρριφθεί σύντομα !!!!!!!!!!!
Με ... μεγάλη διαφορά !!!!!!
Ήρθαν αλλά δεν πήραν πολλά,Τυπε ακόμα φοβάσαι μήπως έρθουν οι μπολσεβίκοι να σας πάρουν τα σπίτια;
Λογικά και μόνο αν κυβερνούσαν αυτοι οι άλλοι θα την εκαναν με ελαφρά απο φόβο, δεν ειναι δυνατον ο αλλος να είναι παράνομος και να μη τρέμει απο φόβο.... Αλλά και να μη την εκαναν μονοι τους τουλαχιστον θα τους μαντρωναν σε κάνα ξερονήσι, το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ δηλαδη
Γιατί μας έβαλες τον καραγκιώζη της νδ,
Γιατί μας έβαλες τον καραγκιώζη της νδ,
Για πόσο ακόμα προβλέπειςEίμεθα Έλληνες κύριε,
Τυπε εδω επιβιώσαμε επι Τουρκοκρατίας λες να μας αλλιωσουν ενα τσουρμο λάθροεισβολεις?Για πόσο ακόμα προβλέπεις
Τυπε εδω επιβιώσαμε επι Τουρκοκρατίας λες να μας αλλιωσουν ενα τσουρμο λάθροεισβολεις?
Τους παραδοσιακους εσωτερικους αρουραίους να φοβάσαι που ροκανιζουν τα υποστυλωματα
Φυσικά τους εσωτερικούς προδότες φοβάμαι, νόμιζα ότι απαλλάχτηκα αλλά μου ρθαν άλλοιΤυπε εδω επιβιώσαμε επι Τουρκοκρατίας λες να μας αλλιωσουν ενα τσουρμο λάθροεισβολεις?
Τους παραδοσιακους εσωτερικους αρουραίους να φοβάσαι που ροκανιζουν τα υποστυλωματα
Τυπε ο μπουμπούκος αγωνίζεται για την εθνική μας ταυτότητα, αλλά βαράει παλαμάκια στον γουρλο που θα λύσει το δημογραφικό με τα μουσούλμια; :S :S :SEίμεθα Έλληνες κύριε, αγωνιζόμαστε για την εθνική μας ταυτότητα, σιγά μη βάλουμε γκιφακια με ξένους.