Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τα λεει και τι σαμαροσαιτ

Η Ελλάδα, όπως την ξέραμε, τετέλεσται…

.
.
.
.

Συμπέρασμα; Είτε με Σύριζα είτε με Κυριάκο, το μέλλον της χώρας είναι νομοτελειακά καθορισμένο: Πολυπολιτισμικό, κυρίως μουσουλμανικό, και πάνω απ’ όλα ανασφαλές.

Θα ζήσουμε καταστάσεις Mad Max.

Δυστυχώς…

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
Τυπε πως γίνεται πάντα οι απαντήσεις σου να θυμίζουν τον Αντώναρο;
:S :S :S
Δε ξέρω
Εγω δεν είμαι της γενιάς 0,60 ανα ποστ.
Και δε κοβομαι για ΝΔ αλλα οσο τα σκουπίδια γυροφερνουν την εξουσία, κουλης μέχρι να δυσει ο ήλιος ο κανονικος. Μιας και ο αλλος μας τελείωσε.

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
Για πες μας ρε τύπε η Ουρανία ο Λαγός και ο Καιάδας πως θα διασφαλίσουν οτι ο Αχμέτ και ο Μοχάμεντ δε θα είναι στη χώρα; Για λύσε μου την απορία γιατί θέλω να δω κάτι.

Λογικά και μόνο αν κυβερνούσαν αυτοι οι άλλοι θα την εκαναν με ελαφρά απο φόβο, δεν ειναι δυνατον ο αλλος να είναι παράνομος και να μη τρέμει απο φόβο.... Αλλά και να μη την εκαναν μονοι τους τουλαχιστον θα τους μαντρωναν σε κάνα ξερονήσι, το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ δηλαδη

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
Πυροβόλησαν και τον Αρνιακο.

Οταν εχεις συριζα 32%,πασοκ 8,ΚΚΕ, βαρουφακιδες κλπ, ολοι μαζί 50+%, τι περιμένεις απο αυτον τον σκατολαο? Να σε σωσει ο κουλης? Ας κοιτάξουμε τα χάλια μας πρωτα.

Ειναι ενα 5 10% που χύνει το κωλαράκι τους με τους μουχαμεντιδες.... Πρέπει να γίνει δημοψήφισμα να δούμε ποσοι ειμαστε σε κάθε πλευρά.... Εγώ δεν εχω κανένα πρόβλημα να φύγω από τη χώρα μονος μου σε αυτοεξορια αν το 51% αποφασίσει ότι θέλει γείτονα τον μουσα και τον αμπτουλ

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Εγώ πάω σε όποιο κόμμα θέλετε με μόνο 0, 40 το ποστ,
Τζώνυ, στο πασοκ πόσο σου δίνουν?

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
Δε ξέρω
Εγω δεν είμαι της γενιάς 0,60 ανα ποστ.
Και δε κοβομαι για ΝΔ αλλα οσο τα σκουπίδια γυροφερνουν την εξουσία, κουλης μέχρι να δυσει ο ήλιος ο κανονικος. Μιας και ο αλλος μας τελείωσε.
Τυπε ακόμα φοβάσαι μήπως έρθουν οι μπολσεβίκοι να σας πάρουν τα σπίτια;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Η αντίστροφη μέτρηση , έχει αρχίσει.
[size=14pt]
Το ρεκόρ σύντομης πρωθυπουργίας (μετά το 1974)το κατέχει για την ώρα ο ΓΑΠ,
από 6/10/2009 μέχρι 11/11/2011[/size]
[size=25pt]
766 ΜΈΡΕΣ.[/size]

Θα καταρριφθεί σύντομα !!!!!!!!!!!

Με ... μεγάλη διαφορά !!!!!!
αρχιζει η συντομη πτωση μητσοτακη

14 μετρα ανασα για ολους τους φορολογουμενους

παλι διανα πετυχε ο μπαγασας ο λαλακης

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Τυπε ακόμα φοβάσαι μήπως έρθουν οι μπολσεβίκοι να σας πάρουν τα σπίτια;
Ήρθαν αλλά δεν πήραν πολλά,
Τώρα με το τσουνάμι πλειστηριασμών της νδ θα ναι καλύτερα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Λογικά και μόνο αν κυβερνούσαν αυτοι οι άλλοι θα την εκαναν με ελαφρά απο φόβο, δεν ειναι δυνατον ο αλλος να είναι παράνομος και να μη τρέμει απο φόβο.... Αλλά και να μη την εκαναν μονοι τους τουλαχιστον θα τους μαντρωναν σε κάνα ξερονήσι, το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ δηλαδη

MeanSecondaryDrongo-max-1mb.gif

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
Όποιος ξεφτίλας νομίζει ότι μια (προσωρινή) φοροαπαλλαγη είναι σημαντικότερη από τη μόνιμη αλλοίωση του πληθυσμού είναι το ίδιο ξεφτίλας με αυτούς που ψήφισαν τσιπρα για τον ενφια... περισσοτερο βασικα διοτι τωρα βλέπουμε που παει το πράγμα....

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
Για πόσο ακόμα προβλέπεις
Τυπε εδω επιβιώσαμε επι Τουρκοκρατίας λες να μας αλλιωσουν ενα τσουρμο λάθροεισβολεις?
Τους παραδοσιακους εσωτερικους αρουραίους να φοβάσαι που ροκανιζουν τα υποστυλωματα

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Αμα γινουμε χαλιφατο, για εκεί παει το πραγμα χαρη στους ευφυεις χειρισμούς της κυβερνησης, θα πληρωνουμε μονο 10% φορο ενω ο τόκος στα δάνεια απαγορευεται απο το κορανι. Δεν είναι και τοσο άσχημα τελικα. Χώρια που θα δικαιουμαστε και απο 4 γυναίκες ο καθένας. Ενταξει λιγο μουσι θα αφησουμε, λιγο το τσουτσουνι θα μας παρουν την ακρουλα, μηπως τελικα ο κυριακος εχει δικιο;;;;;;

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Τυπε εδω επιβιώσαμε επι Τουρκοκρατίας λες να μας αλλιωσουν ενα τσουρμο λάθροεισβολεις?
Τους παραδοσιακους εσωτερικους αρουραίους να φοβάσαι που ροκανιζουν τα υποστυλωματα

Επί τουρκοκρατιας τον τουρκο τον σφαζανε οπου μπορουσανε και η κοινωνια το επικροτουσε. Τωρα λενε τα μμε και οι opinion leaders οτι δεν ειναι και τοσο κακο να νιωσεις το λεπίδι του τζιχαντιστη στο λαιμο σου η να σου πηδηξει την κορη η και το γιο. Και ολα αυτα κερασμένα, με δικα μας εξοδα...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Φυσικά τους εσωτερικούς προδότες φοβάμαι, νόμιζα ότι απαλλάχτηκα αλλά μου ρθαν άλλοι

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
Eίμεθα Έλληνες κύριε, αγωνιζόμαστε για την εθνική μας ταυτότητα, σιγά μη βάλουμε γκιφακια με ξένους.
Τυπε ο μπουμπούκος αγωνίζεται για την εθνική μας ταυτότητα, αλλά βαράει παλαμάκια στον γουρλο που θα λύσει το δημογραφικό με τα μουσούλμια; :S :S :S

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
εχω αρχισει απο χτες το βραδυ και σημερα αλλα και τις επομενες μερες προπαγανδα

τους υπενθυμίζω οτι θα ερθουν λαθρομεταναστες και το πρωτο πραγμα που θα κανουν ειναι να επικοισουν σε κτιριακα συγκροτηματα και σπιτια καθολικων
με την ευγενικη χορηγια της ελληνικης κυβερνησης
τα ιστορικα ατοπηματα των καθολικων με τις σταυροφοριες απεναντι στους μουσουλμανους δεν θα ξεχαστουν ποτε απο τους σουνιτες και σιιτες

εχει αρχισει να μπαινει το σκατο στην καλτσα για τους καθολικους και τους παπικους τους ελληνες φιλους τους    οφθαλομος αντι οφθαλμου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom