O IY των 500 ευρώ, είναι μια χαρά μπροστά στον επαγγελματία.
Γιατί παίρνει 500Χ14.
Τον αύγουστο που πάει για μπάνια, ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.
Ο επαγγελματίας, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ,
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.
Αλλιώς , δεν πρέπει να πάει τα παιδιά του για μπάνια. Και να κάτσει να δουλέψει υποτίθεται.
Αλλά και να κάτσει , δεν έχουν όλες οι δουλειές δουλειά τον αύγουστο, οπότε πάλι αρχίδια θα πάρει.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ.
Πρέπει να φύγουν όλοι.
Έτσι , ίσως καταλάβουν οι υπόλοιποι τα λάθη που έκαναν .
Εννοείται οτι φεύγουμε.Τι χαζοί είμαστε?Απλά αυτοί έχουν νοοτροπία αγά.
Σου λέει έφυγες ρε αρχίδι?Δε θες να πληρώσεις για αυτά που κονόμησε ο μπαμπάς σου όταν τσίμπαγα τα δάνεια από την ΕΕ και τις επιδοτήσεις?Θες και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο?Τσιμπάμε τις κληρονομιές και μετά δεν καταβάλουμε τίποτα έναντι?
Δε θες να ταίζεις ΔΥ,ψωλάδες κτλ?Δε θες να πληρώσεις συντάξεις γενιάς του Πολυτεχνείου που ξεπούλησαν τα πάντα?Σου έχω νέα.Ηρθε ο αντικαταστάτης σου εξ Αφγανιστάν άρτι αφιχθείς.1000 φορές πιο πατριώτης από εσένα αφού προτίμησε Ελλάδα χωρίς να ξέρει πού είναι καν.Ενώ εσύ την έκανες.Αυτόν θέλω,αυτός είναι ο νέος Ελληνας αποδεδειγμένα.Μου φέρνει και παραδάκι από την ΕΕ,400 ευρώ μηνιαίως εισφορές.
Οπότε στα αρχίδια μου.Το σύστημα πάντα ισορροπεί.Η φύση απεχθένεται το κενό.
Θα βλέπεις και κανά μαυριδερό και καμιά μπούρκα παραπάνω,θα γίνεται και κανάς φόνος ή βιασμός παραπάνω,χεστήκαμε αυτά είναι παράπλευρες απώλειες.Σημασία έχει η γενική εικόνα.Εχουμε ανάπτυξη,λύσαμε το πληθυσμιακό,το ασφαλιστικό,το πρόβλημα τους χρέους,βαδίζουμε με αισιοδοξία.Κερδάμε σύντροφοι.