Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
O IY των 500 ευρώ, είναι μια χαρά μπροστά στον επαγγελματία.
Γιατί παίρνει 500Χ14.
Τον αύγουστο που πάει για μπάνια, ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.
Ο επαγγελματίας, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ,
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

Αλλιώς , δεν πρέπει να πάει τα παιδιά του για μπάνια. Και να κάτσει να δουλέψει υποτίθεται.
Αλλά και να κάτσει , δεν έχουν όλες οι δουλειές δουλειά τον αύγουστο, οπότε πάλι αρχίδια θα πάρει.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ.

Πρέπει να φύγουν όλοι.

Έτσι , ίσως καταλάβουν οι υπόλοιποι τα λάθη που έκαναν .

Εννοείται οτι φεύγουμε.Τι χαζοί είμαστε?Απλά αυτοί έχουν νοοτροπία αγά.
Σου λέει έφυγες ρε αρχίδι?Δε θες να πληρώσεις για αυτά που κονόμησε ο μπαμπάς σου όταν τσίμπαγα τα δάνεια από την ΕΕ και τις επιδοτήσεις?Θες και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο?Τσιμπάμε τις κληρονομιές και μετά δεν καταβάλουμε τίποτα έναντι?
Δε θες να ταίζεις ΔΥ,ψωλάδες κτλ?Δε θες να πληρώσεις συντάξεις γενιάς του Πολυτεχνείου που ξεπούλησαν τα πάντα?Σου έχω νέα.Ηρθε ο αντικαταστάτης σου εξ Αφγανιστάν άρτι αφιχθείς.1000 φορές πιο πατριώτης από εσένα αφού προτίμησε Ελλάδα χωρίς να ξέρει πού είναι καν.Ενώ εσύ την έκανες.Αυτόν θέλω,αυτός είναι ο νέος Ελληνας αποδεδειγμένα.Μου φέρνει και παραδάκι από την ΕΕ,400 ευρώ μηνιαίως εισφορές.
Οπότε στα αρχίδια μου.Το σύστημα πάντα ισορροπεί.Η φύση απεχθένεται το κενό.
Θα βλέπεις και κανά μαυριδερό και καμιά μπούρκα παραπάνω,θα γίνεται και κανάς φόνος ή βιασμός παραπάνω,χεστήκαμε αυτά είναι παράπλευρες απώλειες.Σημασία έχει η γενική εικόνα.Εχουμε ανάπτυξη,λύσαμε το πληθυσμιακό,το ασφαλιστικό,το πρόβλημα τους χρέους,βαδίζουμε με αισιοδοξία.Κερδάμε σύντροφοι.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Προσεχε τυπε τι λες, εδω μπαινουν και μερικοι φιλελευθεροι τζιχαντοφυλακες. Μπορει να βρουμε το μπελα μας..

Η ΝΔ είναι φιλελεύθερο κόμμα, προστάτιδα της αγοράς και των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εννοείται οτι φεύγουμε.Τι χαζοί είμαστε?Απλά αυτοί έχουν νοοτροπία αγά?
Σου λέει έφυγες ρε αρχίδι?Δε θες να πληρώσεις για αυτά που κονόμησε ο μπαμπάς σου όταν τσίμπαγα τα δάνεια από την ΕΕ και τις επιδοτήσεις?Θες και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο?Τσιμπάμε τις κληρονομιές και μετά δεν καταβάλουμε τίποτα έναντι?
Δε θες να ταίζεις ΔΥ,ψωλάδες κτλ?Δε θες να πληρώσεις συντάξεις γενιάς του Πολυτεχνείου που ξεπούλησαν τα πάντα?Σου έχω νέα.Ηρθε ο αντικαταστάτης σου εξ Αφγανιστάν άρτι αφιχθείς.1000 φορές πιο πατριώτης από εσένα αφού προτίμησε Ελλάδα χωρίς να ξέρει πού είναι καν.Ενώ εσύ την έκανες.Αυτόν θέλω,αυτός είναι ο νέος Ελληνας αποδεδειγμένα.Μου φέρνει και παραδάκι από την ΕΕ,400 ευρώ μηνιαίβως εισφορές.
Οπότε στα αρχίδια μου.Το σύστημα πάντα ισορροπεί.
Θα βλέπεςι και κανά μαυριδερό παραπάνω,θα γίνεται και κανάς φόνος ή βιασμός παραπάνω,χεστήκαμε αυτά είναι παράπλευρες απώλειες.Σημασία έχει η γενική εικόνα.Κερδάμε σύντροφοι.

Δημοκρατία να έχουμε φίλε .
Και να μην έχουμε χούντα και φασισμό .
Αυτά είναι τα βασικά.

Θες και να τρως δηλαδή ;
Θες να έχεις ακόμη το σπίτι του πατέρα σου ; Την πάτησες.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.089
Πόντοι
6.515
Μου κανει παντως εντυπωση πως δεν εχει ορθωσει αναστημα ΕΝΑΣ πατριωτης απο ΝΔ

Σαμαρας - Καραμανλης....
Καθονται και βλεπουν το μητσοτακεικο να εξισλαμιζει την χωρα

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Η ΝΔ είναι φιλελεύθερο κόμμα, προστάτιδα της αγοράς και των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ.

Τουλαχιστον τωρα δε θα υπολογιζονται οι εισφορες βάση του καθαρου κερδους, ουτε και θα είναι απ οτι φαινεται η αλλαγη κλάσης υποχρεωτικη με τα χρονια. Θα δινουμε την κατωτερη και οτι περισευει(;;;) θα το αποταμιευουμε μονοι μας χωρις να περιμένουμε τιποτα απο το μπουρδελο. Κατσε να δουμε πρωτα τι θα ψηφιστει.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Σαμαρας - Καραμανλης....

Αν ήταν αυτοί πρωθυπουργοί δηλαδή, θεωρείς ότι θα έκαναν κάτι διαφορετικό ;;;;

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

Σαμαρας - Καραμανλης....

Γιατι το λες αυτο, αφου ειπαν οτι θα απελασουν σε ενα χρόνο οσους μπαινουν σε ενα μηνα...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τουλαχιστον τωρα δε θα υπολογιζονται οι εισφορες βάση του καθαρου κερδους, ουτε και θα είναι απ οτι φαινεται η αλλαγη κλάσης υποχρεωτικη με τα χρονια.

Τα μπέρδεψες.
Αλλαγή κλάσης, δεν είχε επί ΕΦΚΑ.
Πριν , με το ασφαλιστικό του Σαμαρά γίνονταν αυτά (μέχρι 3η κατηγορία υποχρεωτικά, μετά τα 6 χρόνια).

Με τον ΕΦΚΑ του Αλέξη , το 83% των επαγγελματιών , πλήρωνε 186 ευρώ το μήνα.

Η ΝΔ, το αλλάζει τώρα, σκεπτόμενη τη φτωχολογιά , που δήλωνε πάνω από 70.000 ευρώ το χρόνο καθαρά κέρδη.
Αυτοί οι κακόμοιροι δεν μπορούσαν να πληρώσουν τις αυξημένες εισφορές που είχαν.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Γιατι το λες αυτο, αφου ειπαν οτι θα απελασουν σε ενα χρόνο οσους μπαινουν σε ενα μηνα...

Κι εσύ το πίστεψες !
Εδώ δεν ξέρουν πόσους έχουν!

Λένε κάτι αστεία νούμερα .... 40.000

Στο κέντρο , νομίζεις ότι βρίσκεσαι στο Καράτσι , στην Καμπούλ , στη Ζάμπια , στο Μαλάουϊ ...
Αν οι κάτοικοι της α' αθηνών είναι 800.000 οι λάθροι πρέπει να είναι τριπλάσιοι .

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Τα μπέρδεψες.
Πριν , με το ασφαλιστικό του Σαμαρά γίνονταν αυτά (μέχρι 3η κατηγορία υποχρεωτικά, μετά τα 6 χρόνια).

Η ΝΔ, το αλλάζει τώρα, σκεπτόμενη τη φτωχολογιά , που δήλωνε πάνω από 70.000 ευρώ το χρόνο καθαρά κέρδη.
Αυτοί οι κακόμοιροι δεν μπορούσαν να πληρώσουν τις αυξημένες εισφορές που είχαν.

Δε το μπερδεψα, απλα συγκρινα το νέο συστημα ταυτοχρονα με τα δυο προηγούμενα. Τωρα φαινεται να αποδεσμεύονται οι εισφορές απο τα κερδη οποτε δε θα είμαστε υποχρεωμενοι να δειχνουμε ζημιες. Γιαυτο και πληρωνουν ολοι σημερα την κατωτατη εισφορά, γιατι δειχνουν ζημιές. Με το νέο θα μπορείς να πληρώνεις για παντα την κατωτατη χωρις να αλλάζεις με τα χρονια υποχρεωτικά κλάση οπως ηταν πιο παλια.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.051
Πόντοι
456
Κι εσύ το πίστεψες !
Εδώ δεν ξέρουν πόσους έχουν!

Λένε κάτι αστεία νούμερα .... 40.000

Στο κέντρο , νομίζεις ότι βρίσκεσαι στο Καράτσι , στην Καμπούλ , στη Ζάμπια , στο Μαλάουϊ ...
Αν οι κάτοικοι της α' αθηνών είναι 800.000 οι λάθροι πρέπει να είναι τριπλάσιοι .

Αφού υπήρχε μισό εκατομμύριο μουσλίμια στην αττική πριν το "15,από εποχή σημίτη, πάκη και γιωργάκη, γι αυτό χτίστηκε και το τζαμί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δημοκρατία να έχουμε φίλε .
Και να μην έχουμε χούντα και φασισμό .
Αυτά είναι τα βασικά.

Θες και να τρως δηλαδή ;
Θες να έχεις ακόμη το σπίτι του πατέρα σου ; Την πάτησες.

Απλά αυτοί ζυγίζουν.Τι ανταγωνισμό έχουν?
Η Χ.Α. είναι στο καναβάτσο τους ξεκώλιασαν με τη δίκη Φύσσα.Δεν πρόκειται να σηκώσουν κεφάλι για μια δεκαετία αφού ό,τι και να κάνουν ενεργά μετράει σαν κακούργημα και πάνε φυλακή.Οπότε σου λέει χέστες τα εθνίκια,λες και δεν το ξέραμε άντε αγάπη μου στο κλαμπ πορτιέρης αφού δεν αντέχεις την πίεση όπως είναι ο φυσικός σου ρόλος.
Οι άλλοι,Βελό κτλ είναι όλα όργανα Ν.Δ.Τους έστειλαν από τη Ν.Δ. να χτυπήσουν από τα δεξιά,5 νοματαίους με διαφορετικά κόμματα(Βελό,Κρανιδιώτης,Μπαλτάκος κτλ) και όποιος έπιανε,αρκεί να έκοβαν ψήφους της Χ.Α.Ετυχε και βγήκε ο Βελό,ο πιο μαλάκας δηλαδή.Που και οι άλλοι να έβγαιναν τα ίδια θα έλεγαν και θα έπρατταν.
Από αριστερά ΣΥΡΙΖΑ συσπειρωμένος,ΚΙΝΑΛ ένα και το αυτό,φωφικό,γαπικό,ΚΚΕ το κόμμα σου λαέ,απολίθωμα αντίδραση δεν παίζει.
Οπότε μιλάμε θεωρητικά το 95% λαού υπέρ λάθρο.Για τέτοιο κατασκεύασμα μιλάμε.
Ο,τι και να κάνεις σαν αντίδραση θα τα δούνε σα γραφικά,παραξενιές,παπαριές,ενέργειες ηλιθίων,μειονοτήτων από όλες τις πλευρές.Αφού λείπει η οργανωμένη πολιτική έκφραση.Και 50% να αντιδρούν στους λάθρο δε μετράει πρακτικά χωρίς πολιτική έκφραση,είναι εξουδετερωμένοι.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Νομίζω οτι δε θέλεις να σου το γυρίσει οφθαλμός αντί οφθαλμού ο κάτοικος της Σάμου ή της Λέρου, ε;
μην το βαζεις ετσι
η συμφωνια ελεγε οτι  οι προσφυγες θα επαναπροωθούνται πισω στην χωρα τους απο το πρωτο σημειο εισοδου στην ελλαδα
οσοι εχουν παει στην ενδοχωρα απλουστατα δεν μπορουν η δεν αναγκαζονται να γυρισουν πισω στις χωρες τους

ισχυει αυτο που θα τονιζω παντα και εσυ ειχες πει παλια

ΜΑΣ ΜΠΛΕΞΑΝΕ

ο χρυσοχοιδης  οτι και να ειπε χτες στην ευρωπη  ουσιαστικα ειπε το εξης απλο  αποτυχαμε και ξεκιναμε σχεδιο εποικισμου της ενδοχωρας

οφθαλμος αντι οφθαλμου στους δημοκρατες του κωλου των αθηνων και περιξ αυτου δηθεν ανθρωπιστες

booling αυτοι booling και εμεις

ας πανε οι κακομηροι κατατρεγμενοι λαθρομεταναστες στα φτωχικα σπιτακια των 120-200-300 τμ των ανθρωπιστων

γυρισε ο τροχος  ας γαμησει ο λαθρος

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.089
Πόντοι
6.515
Απλά αυτοί ζυγίζουν.Τι ανταγωνισμό έχουν?
Η Χ.Α. είναι στο καναβάτσο τους ξεκώλιασαν με τη δίκη Φύσσα.Δεν πρόκειται να σηκώσουν κεφάλι για μια δεκαετία αφού ό,τι και να κάνουν ενεργά μετράει σαν κακούργημα και πάνε φυλακή.Οπότε σου λέει χέστες τα εθνίκια,λες και δεν το ξέραμε άντε αγάπη μου στο κλαμπ πορτιέρης αφού δεν αντέχεις την πίεση όπως είναι ο φυσικός σου ρόλος.
Οι άλλοι,Βελό κτλ είναι όλα όργανα Ν.Δ.Τους έστειλαν από τη Ν.Δ. να χτυπήσουν από τα δεξιά,5 νοματαίους με διαφορετικά κόμματα(Βελό,Κρανιδιώτης,Μπαλτάκος κτλ) και όποιος έπιανε,αρκεί να έκοβαν ψήφους της Χ.Α.Ετυχε και βγήκε ο Βελό,ο πιο μαλάκας δηλαδή.Που και οι άλλοι να έβγαιναν τα ίδια θα έλεγαν και θα έπρατταν.
Από αριστερά ΣΥΡΙΖΑ συσπειρωμένος,ΚΙΝΑΛ ένα και το αυτό,φωφικό,γαπικό,ΚΚΕ το κόμμα σου λαέ,απολίθωμα αντίδραση δεν παίζει.
Οπότε μιλάμε θεωρητικά το 95% λαού υπέρ λάθρο.Για τέτοιο κατασκεύασμα μιλάμε.
Ο,τι και να κάνεις σαν αντίδραση θα τα δούνε σα γραφικά,παραξενιές,παπαριές,ενέργειες ηλιθίων,μειονοτήτων από όλες τις πλευρές.Αφού λείπει η οργανωμένη πολιτική έκφραση.Και 50% να αντιδρούν στους λάθρο δε μετράει πρακτικά,είναι εξουδετερωμένοι.

:hi:
Προφανως αμα κανει να βγει μπροστα ενας πχ σαμαρας θα τον τσακισουν τα καναλια

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Γαμάτος..Εγώ πιστεύω πως η αντιμετώπιση μου από εδώ και πέρα θα είναι τρολαρισμα..Θα τους λέω να τους παρουνε σπίτι τους και αν μου τα μασανε(Που αυτό θα κάνουν οι...ανθρωπιστες) Θα το παίζω παρεξηγημένος.. Θα τους λέω φασίστες και ρατσιστές.Κατσε να δεις γέλιο και πλάκα.
ξεχασες να τους λες και ομοφοβικους

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Μαγκες ο ερντογαν ειπε παλι θα ανοιξει τα συνορα.

Τι θα κανουμε, εχουμε αρκετα ξενοδοχεία με πισινα;;;

Που θα τους χωρεσουμε ολους αυτους, δε θελουμε να μας πουν και απανθρωπους ρατσιστες...
costa navarino

δεν καταλαβα? ειναι ομοφοβικο το σοι του αντωνη σαμαρα? ας παρει και αυτος καμποσους ταλαιπωρους λαθρομεταναστες

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τα μπέρδεψες.

Αυτός που δήλωνε 70.000 καθαρά κέρδη πόσο είχε μεικτό εισόδημα;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.089
Πόντοι
6.515

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506
Τα μπέρδεψες.

Λάκη, για να μη μας πρήζεις τους όρχεις ένα πράγμα σου προτείνω.

ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom