Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.116
Πόντοι
6.256
Και στο πόρτο χέλι λάθρο.

Τελικά ο κούλης θα ανακυρηχθεί εθνικός ευεργέτης  στο πακισταν αφγανιστάν σομαλία δυτική αφρική αλγερία μαρόκο Μονακό λουξεμβούργο κογκό μπαγκλαντες μιανμάρ και εξήντα ακόμα κράτη στη γη και εκτός γης

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ολη η ελλαδα ενα λαθροχωριο

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
φιλαρακο εχω και στην γειτονια μου τιτανες ανθρωπιστες για τους λαθρο
απο σημερα θα τους αλλαξω τα φωτα με ψυχολογικο πολεμο για την επελαση των λαθρομεταναστων  μεχρι μετακομιση θα τους προτεινω και πωληση των οικιων τους

οφθαλμος αντι οφθαλμου
Γαμάτος..Εγώ πιστεύω πως η αντιμετώπιση μου από εδώ και πέρα θα είναι τρολαρισμα..Θα τους λέω να τους παρουνε σπίτι τους και αν μου τα μασανε(Που αυτό θα κάνουν οι...ανθρωπιστες) Θα το παίζω παρεξηγημένος.. Θα τους λέω φασίστες και ρατσιστές.Κατσε να δεις γέλιο και πλάκα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Ο αλλος εκτιζε σπιτι στη συρο με σκελετο τσιμεντολιθους σε ξενη γη
Πληρωνε μαλακα ελληνα οικοπεδο αδεια συμβολαια εφορια ενφια και 100 σκατα ακομα  :headbang:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γαμάτος..Εγώ πιστεύω πως η αντιμετώπιση μου από εδώ και πέρα θα είναι τρολαρισμα..Θα τους λέω να τους παρουνε σπίτι τους και αν μου τα μασανε(Που αυτό θα κάνουν οι...ανθρωπιστες) Θα το παίζω παρεξηγημένος.. Θα τους λέω φασίστες και ρατσιστές.Κατσε να δεις γέλιο και πλάκα.

Αυτός που υποστηρίζει τους λάθρο,αριστερός ή δεξιός κονομάει από τους λάθρο και μένει σε οχυρωμένο σπίτι Εκάλη κτλ που φυσικά δεν έχει λάθρο γείτονα.Οπότε ανθρωπιστικά υπερασπίζεται το δικαίωμα του λάθρο να υποβαθμίζει τους υπολοίπους χαμηλότερου εισοδήματος που μένει δίπλα τους και δεν τους καταννοεί τους απάνθρωπους.Αφού ο ίδιος μόνο θετικά βλέπει από τους λάθρο.
Για αυτό Ελλάδα το σύστημα είναι απλό.Πρέπει να ωθηθούν οι λάθρο να κλέψουν,να δείρουν,να βιάσουν και να σκίσουν τους ευεργέτες τους.Είναι ουσιαστικά ακύρωση του καπιταλισμού στην πράξη δημιουργείς τεράστιες εντάσεις.
Αυτοί θα οχυρωθούν στα κάστρα τους οι άλλοι θα αλωνίζουν.Θα παίξουν άπειρη μαλακία μέχρι να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Αυτός που υποστηρίζει τους λάθρο,αριστερός ή δεξιός κονομάει από τους λάθρο και μένει σε οχυρωμένο σπίτι Εκάλη κτλ που φυσικά δεν έχει λάθρο γείτονα.Οπότε ανθρωπιστικά υπερασπίζεται το δικαίωμα του λάθρο να υποβαθμίζει τους υπολοίπους χαμηλότερου εισοδήματος που μένει δίπλα τους και δεν τους καταννοεί τους απάνθρωπους.Αφού ο ίδιος μόνο θετικά βλέπει από τους λάθρο.
Για αυτό Ελλάδα το σύστημα είναι απλό.Πρέπει να ωθηθούν οι λάθρο να κλέψουν,να δείρουν,να βιάσουν και να σκίσουν τους ευεργέτες τους.Είναι ουσιαστικά ακύρωση του καπιταλισμού στην πράξη δημιουργείς τεράστιες εντάσεις.
Αυτοί θα οχυρωθούν στα κάστρα τους οι άλλοι θα αλωνίζουν.Θα παίξουν άπειρη μαλακία μέχρι να καταλάβουν τι συμβαίνει.
Πολυ σωστός.. πρέπει να δημιουργηθεί χαος ωστε να βράζουμε ολοι στο ιδιο καζανι...εδω στην κοινωνια ειναι τοσες πολλες περιπτωσεις που δεν εχουν περπατησει ποτε Αχαρνων και στις γυρω περιοχες και εχουν και αποψη..απιστευτο...εγω ας πούμε αν δεν ξέρω ένα αντικείμενο είτε είναι μπάλα, αμάξια κτλ απλά το βουλωνω.. δεν το παίζω ξερόλας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
φιλαρακο εχω και στην γειτονια μου τιτανες ανθρωπιστες για τους λαθρο
απο σημερα θα τους αλλαξω τα φωτα με ψυχολογικο πολεμο για την επελαση των λαθρομεταναστων   μεχρι μετακομιση θα τους προτεινω και πωληση των οικιων τους

οφθαλμος αντι οφθαλμου

Νομίζω οτι δε θέλεις να σου το γυρίσει οφθαλμός αντί οφθαλμού ο κάτοικος της Σάμου ή της Λέρου, ε;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολυ σωστός.. πρέπει να δημιουργηθεί χαος ωστε να βράζουμε ολοι στο ιδιο καζανι...εδω στην κοινωνια ειναι τοσες πολλες περιπτωσεις που δεν εχουν περπατησει ποτε Αχαρνων και στις γυρω περιοχες και εχουν και αποψη..απιστευτο...εγω ας πούμε αν δεν ξέρω ένα αντικείμενο είτε είναι μπάλα, αμάξια κτλ απλά το βουλωνω.. δεν το παίζω ξερόλας.

Είναι η συνεργασία δεξιών αριστερών.Το παίζουν όλοι ανθρωπιστές.Δεν μπορεί να καταλάβει ο αριστερός με τη Μερσεντές που τσιμπάει τις ψήφους του πάκη πώς είναι δυνατόν ο ΙΥ των 500 ευρώ να διαμαρτύρεται.Τι ζόρι τραβάει.Το ίδιο και ο καπιτάλας με τη βίλα στην Εκάλη και τους 100 λαθρο employees,δεν καταννοεί την απανθρωπιά του μικροαστού να μη θέλει τον πάκη γείτονα.Δεν το καταννοεί το ζήτημα,σου λέει πάκηδες τα καλύτερα παιδιά,τώρα αν βρουν διαμέρισμα να μείνουν Εκάλη τρύπα μου το δεξί αρχίδι.Εγώ τους βλέπω στη δουλειά,καλά παιδιά εργατικά μου φέρνουν κέρδος.Γιατί διαμρτύρεστε?
Είναι δηλαδή πολλοί αυτοί που κονομάνε από τους λάθρο οπότε έχουν συμπήξει ένα μπλοκ που είναι σχεδόν αδύνατο να διατρήσεις.Από αριστερά μέχρι δεξιά,όλο το φάσμα υποταγή στην πραγματικότητα,ρεαλισμός φάση.Οι λάθρο γεννάνε είναι περισσότεροι,τους θέλουμε άρα γαμάνε.Δικαιώνονται κάπως.
Σου λέει αν ήθελες όντως να αντισταθείς στο μουσλίμ,έπρεπε να κάνεις στην πετρίοδο της κρίσηςπαιδιά με Ελλεινίδες εκτελώντας το πατριωτικό σου καθήκον.Τώρα πέταξε το πουλάκι,δείλιασες,έχασες,τον ήπιες.Είμαστε εμείς εδώ.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ο αριστερός με τη Μερσεντές που τσιμπάει τις ψήφους του πάκη πώς είναι δυνατόν ο ΙΥ των 500 ευρώ να διαμαρτύρεται.

O IY των 500 ευρώ, είναι μια χαρά μπροστά στον επαγγελματία.
Γιατί παίρνει 500Χ14.
Τον αύγουστο που πάει για μπάνια, ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.
Ο επαγγελματίας, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ,
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

Αλλιώς , δεν πρέπει να πάει τα παιδιά του για μπάνια. Και να κάτσει να δουλέψει υποτίθεται.
Αλλά και να κάτσει , δεν έχουν όλες οι δουλειές δουλειά τον αύγουστο, οπότε πάλι αρχίδια θα πάρει.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ.

Πρέπει να φύγουν όλοι.

Έτσι , ίσως καταλάβουν οι υπόλοιποι τα λάθη που έκαναν .

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
εδω στην κοινωνια ειναι τοσες πολλες περιπτωσεις που δεν εχουν περπατησει ποτε Αχαρνων και στις γυρω περιοχες και εχουν και αποψη..απιστευτο...

Το 90% των ψηφοφόρων της ΝΔ.

Γιατί ο τωρινός δήμαρχος αθηναίων , ήξερε που είναι η αχαρνών ;
η λιοσσίων ;;

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Μαγκες ο ερντογαν ειπε παλι θα ανοιξει τα συνορα.

Τι θα κανουμε, εχουμε αρκετα ξενοδοχεία με πισινα;;;

Που θα τους χωρεσουμε ολους αυτους, δε θελουμε να μας πουν και απανθρωπους ρατσιστες...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.526
Πόντοι
34.538
Μαγκες ο ερντογαν ειπε παλι θα ανοιξει τα συνορα.

Που θα τους χωρεσουμε ολους αυτους, δε θελουμε να μας πουν και απανθρωπους ρατσιστες...
Αν θελουνε πισινα,εχουμε το Αιγαιο πελαγος ρε τυπε..

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Αφού ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

Οι τύποι έρχονται να κάνουν παιδιά εδώ , αφού εμείς δεν κάνουμε.
Έχουν αποδείξει την αξία τους.
Μέχρι τα 25, οι περισσότεροι έχουν 5 παιδιά.
Είναι καλοί οι τύποι.

Βγαίνουμε εμείς από τα σπίτια μας και μπαίνουν αυτοί στην τελική.

Πιστεύεις ότι πολλοί έλληνες θα έχουν ακόμη στην κατοχή τους, τα σπίτια τους σε 5 χρόνια ;;;;
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΦΙΑ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ;;;;

Κάνε λίγη υπομονή.

Χούντα να μην έχουμε και φασισμό.
Η δημοκρατία θα τα λύσει όλα τα άλλα.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326