mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.454
- Πόντοι
- 216
Ομορφιές
Θα αναπολούμε τους Αλβανούς σε λίγο καιρό σε σχέση με τα μουσλίμια.Κάποιοι αντιστάθηκαν? πως έγινε αυτό ρε.
Με τι μούτρα θα γιορτάσουμε την 28η?
Μεσίστιες πρέπεινα ναι όλες οι σημαίες
Πέτρες στα σκουλίκια που έχουν τα σύνορα ανοιχτά
Να μας πει τι θα κανει η κυβερνηση.
Αλλος ενας προδοτης. Αυτους ψηφιζεται αυτους θελετε να σας κυβερνανε γινεται τωρα φιλοι με τους λαθροπιθηκους. Θα δωσω μονο μια συμβουλη. Προμηθευτειται ολοι οπλα και οποιος δεν ξερει να τα χειριζεται να μαθει. Οταν μας την πεσει ο Μογγολος θα γινει μεγαλη αναταραχη με τους μουσουλμανους λαθροπιθηκους στο εσωτερικο. Θα χρειαστει να παρουμε αμετρητα κεφαλια για να σωθουμε εμεις και οι οικογενειες μας. Θυμηθειτε τι σας λεω εδω θα ειμαστε να τα ξαναπουμε.
Ετσι γινεται η δουλεια!! Ενα δυνατο ουστ απο κατοικους και ξενοδοχους στους εισβολεις!!
Καλυτερα ενα απο κανενα.Και ανοιγει το δρομο σε οσους απλα φωναζουν οτι δεν τους θελουν.Απο 10 εκατ ελληνες ενα χωριο που δεν το χαμε ξανακουσει αντισταθηκε
Καλυτερα ενα απο κανενα.Και ανοιγει το δρομο σε οσους απλα φωναζουν οτι δεν τους θελουν.
Σκαι και Σταρ το ειπαν ηδη στο μεσημεριανο δελτιοΑμφιβαλλω αν θα το πουνε τα βοθροκαναλα του σωρρος
Τι ειναι το Αλλαχ αλμπαχ τύπεΜητσοτακηδες τσιπραιοι και το συναπαντημα θα φυγουν στα παρισια με τα μπουμπουκια τους να ζησουν ζωη χαρισαμενη με τα χαρτζηλικια του σωρρος κι οι ελληνες θα σφαζονται η θα εξισλαμιζονται απ τους μουσλιμ
Αυτους θελατε αυτους ψηφισατε για τις συνταξεις σε ευρω
Αλλαχ αλμπαχ
Ντροπη και μονο ντροπη,και το στρατοπεδο που υπηρετησα στη Μυτιλινη εχει γινει χωρος υποδοχης ισλαμοφασιστων.Να μας πει τι θα κανει η κυβερνηση. Ανοιξανε και το θρυλικο 11ο Συνταγμα Πεζικου στη Τριπολη για να δεχτει λαθρομεταναστες! Καποιοι εκει παρουσιαστηκαμε για τη στρατιωτικη μας θητεια. Το κλεισανε για εξοικονομηση χρηματων και διωξανε τους στρατιωτες, το ανοιγουνε τωρα για λαθρομεταναστες.
Τύπε εντελως φιλικα σου λεω να φροντισεις να γινεις λιγο πιο ενδιαφερων γιατι εδω προσωπικα δεν εχω αντεξει ποτέ να διαβασω πανω απο τρεις σειρες ποσταρισματος σου. Βαριεμαι αφορητα. Αν εσυ πιστευεις οτι εισαι συγκλονιστικος σε αυτα που γραφεις, κοιτα να αναθεωρησειςΝαμαστεεεεε ... παλι εδωωωω! Καλημερα παιδακια. Πως παμε σημερα? Ολα καλα? τι εγινε ρε παιδες?απο "προσφυγες" γιναν "κακομοιροι μεταναστες", "ατυποι μεταναστες", 'παρατυποι μεταναστες"? Τελικα τι θα βαφτιστουν μετα? Γαι να ξερω δηλαδη. Οταν φωναζαμε πριν πολυυυυυ καιρο οτι ειναι 'ΛΑΘΡΑΙΟΙ",μας λεγατε εθνικιστες, ανθρωποφοβικους, ρατσιστες, ακροδεξιους, κ.λ.π. (μην συνεχισω) τωρα τι εγινε? Αλλαξε κατι? Τελειωσαν οι προσφυγες? Ετσι ξαφνικα? Βεβαια το ωραιο ειναι οτι βρεθηκε η ΛΥΣΗ!!!! Να τους μεταφερουν στην ενδοχωρα! Μπραβο σαινια μου! Ορσε μαλακες να μην σας τα χρωσταω! Δηλαδη ρε μαλακες εχουμε ενα προβλημα κι αντι να το περιορισουμε θα το απλωσουμε σαν τον τραχαν να μεγαλωσει?? Τι λογικη ειναι αυτη ρε μαλακες?? Ρωταει ο αλλος ο δημοσιογραφισκος: Και τι να τους κανουμε? Να τους πνιξουμε? Ο ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ .. πως σου ακουγεται ρε σουργελο? Ολοι στελνουν καραβιες πισω κι οι μαλακες τους μαζευουν στην ενδοχωρα! Ολοι φωναζουν ΣΤΟΠ κι ο μαλακας ... Ενταξει μωρε ολα καλα θα βολευτουμε. Αμ ο αλλος ο μαλακας: Θελετε δεν θελετε αυτο ειναι!! Τι λες ρε μαλακα ... που ακτηγορεις αλλους για ακροδεξιες αποψεις και μου λες οτι αφου το αποφασιασατε απο μονοι σας ειναι ενταξει!??? Πατε ακλα μωρε? Και εσεις εδω ακουω να "στηριζετε" και να υποστηριζετε ακομη αυτους τους πολιτικους? Και μιλαω για ΟΛΟΥΣ! και τους πριν και τους τωρα. Ειστε καλα μωρε? σας λενε οτι σε λιγο θα ψαχνεις να βρεις να μιλησεις Ελληνικα και μου λετε "ελα μωρε θα το ξεπερασουμε" "θα την βρουν αυτοι τη λυση"? Μα ς εχουν κανει τη χωρα ξεφραγο αμπελι και δεν σας κανει ουτε κρυο ουτε ζεστη? Ξερετ μωρε απο ερχονται ολοι αυτοι? εεεε ξερετε? Να σας δωσω ενα δειγμα? Πακισταν, Αφγανισταν, Γεωργια, Μαροκο, Αλγερια, Νιγηρια, γενικα Αφρικη, και οπου αλλου μαθανε οτι γαμιωμαστε και δινουμε και φραγκα! Να σας πω οτι πολλες απο αυτες τις εθνικοτητες τωρα πολεμανε στο πλευρο των τουρκων τους Κουρδουςκαι τους σφαζουν στο γονατο? εεε? Ουτε αυτο σας ιδρωνει το αυτι? Το οτι οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν παρελθον με τον νομο στην χωρα τους? τιποτα? ουτε αυτο? Το οτι σε ολη την υπολοιπη ευρωπη τους πακεταρουν για επαναπατρισμο?ουτε αυτο? αυτοι δεν ξερουν μωρε? εμεις πανεξυπνοι! Το οτι πλεον τους λενε οτι εαν δεν επαναπατριζονται πανε στηνχωρα εισοδου? τιποτα ... καμμια αντιδραση? Φωνη βοοντως εν τη ερημο!!!!
Μη μου στεναχωριεστε βρε κουτα, ολα ροδι! Θα μας φτιαξουν οι κυβερνωντες, ναι βρε! Μην ανχωνεστε, οχι βρε.... ξερουν θα το φτιαξουν κι αυτο σαν το Μακεδονικο, σαν τα Πετρελαια,σαν τις Στρατιωτικες Βασεις, γενικα ξερουν αυτοι! Εσεις μονο να μην μου στεναχωριεστε για το οτι τους στηριζετε Ολους αυτους νυν και πρωην! Οοοοχι βρε κουτα ...οχι ολα καλαθα πανε. Μονο μαζι με τα ψωνια τα αλλα μην ξεχασετε την βαζελινη και κανενα καλο προφυλακτικο .... ποτε δεν ξερεις! Αντε βρε και καλον υπνο!
Τι ειναι το Αλλαχ αλμπαχ τύπε
Αλλάχου Ακμπαρ (Allahu Akbar) εννοεις τυπεΟ αλλαχ ειναι μεγαλος. Αλλα μαλλον ειμαι ανορθογραφος
Που θα παει ομως θα μας φτιαξει σχολεια κουλης να τα μαθουμε :S
Ναμαστεεεεε ... παλι εδωωωω! Καλημερα παιδακια. Πως παμε σημερα? Ολα καλα? τι εγινε ρε παιδες?απο "προσφυγες" γιναν "κακομοιροι μεταναστες", "ατυποι μεταναστες", 'παρατυποι μεταναστες"? Τελικα τι θα βαφτιστουν μετα? Γαι να ξερω δηλαδη. Οταν φωναζαμε πριν πολυυυυυ καιρο οτι ειναι 'ΛΑΘΡΑΙΟΙ",μας λεγατε εθνικιστες, ανθρωποφοβικους, ρατσιστες, ακροδεξιους, κ.λ.π. (μην συνεχισω) τωρα τι εγινε? Αλλαξε κατι? Τελειωσαν οι προσφυγες? Ετσι ξαφνικα? Βεβαια το ωραιο ειναι οτι βρεθηκε η ΛΥΣΗ!!!! Να τους μεταφερουν στην ενδοχωρα! Μπραβο σαινια μου! Ορσε μαλακες να μην σας τα χρωσταω! Δηλαδη ρε μαλακες εχουμε ενα προβλημα κι αντι να το περιορισουμε θα το απλωσουμε σαν τον τραχαν να μεγαλωσει?? Τι λογικη ειναι αυτη ρε μαλακες?? Ρωταει ο αλλος ο δημοσιογραφισκος: Και τι να τους κανουμε? Να τους πνιξουμε?
Ο ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ .. πως σου ακουγεται ρε σουργελο? Ολοι στελνουν καραβιες πισω κι οι μαλακες τους μαζευουν στην ενδοχωρα! Ολοι φωναζουν ΣΤΟΠ κι ο μαλακας ... Ενταξει μωρε ολα καλα θα βολευτουμε. Αμ ο αλλος ο μαλακας: Θελετε δεν θελετε αυτο ειναι!! Τι λες ρε μαλακα ... που ακτηγορεις αλλους για ακροδεξιες αποψεις και μου λες οτι αφου το αποφασιασατε απο μονοι σας ειναι ενταξει!??? Πατε ακλα μωρε? Και εσεις εδω ακουω να "στηριζετε" και να υποστηριζετε ακομη αυτους τους πολιτικους? Και μιλαω για ΟΛΟΥΣ! και τους πριν και τους τωρα. Ειστε καλα μωρε? σας λενε οτι σε λιγο θα ψαχνεις να βρεις να μιλησεις Ελληνικα και μου λετε "ελα μωρε θα το ξεπερασουμε" "θα την βρουν αυτοι τη λυση"?
Μας εχουν κανει τη χωρα ξεφραγο αμπελι και δεν σας κανει ουτε κρυο ουτε ζεστη? Ξερετ μωρε απο ερχονται ολοι αυτοι? εεεε ξερετε? Να σας δωσω ενα δειγμα? Πακισταν, Αφγανισταν, Γεωργια, Μαροκο, Αλγερια, Νιγηρια, γενικα Αφρικη, και οπου αλλου μαθανε οτι γαμιωμαστε και δινουμε και φραγκα! Να σας πω οτι πολλες απο αυτες τις εθνικοτητες τωρα πολεμανε στο πλευρο των τουρκων τους Κουρδουςκαι τους σφαζουν στο γονατο? εεε?
Ουτε αυτο σας ιδρωνει το αυτι? Το οτι οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν παρελθον με τον νομο στην χωρα τους? τιποτα? ουτε αυτο? Το οτι σε ολη την υπολοιπη ευρωπη τους πακεταρουν για επαναπατρισμο?ουτε αυτο? αυτοι δεν ξερουν μωρε? εμεις πανεξυπνοι! Το οτι πλεον τους λενε οτι εαν δεν επαναπατριζονται πανε στηνχωρα εισοδου? τιποτα ... καμμια αντιδραση? Φωνη βοοντως εν τη ερημο!!!!
Μη μου στεναχωριεστε βρε κουτα, ολα ροδι! Θα μας φτιαξουν οι κυβερνωντες, ναι βρε! Μην ανχωνεστε, οχι βρε.... ξερουν θα το φτιαξουν κι αυτο σαν το Μακεδονικο, σαν τα Πετρελαια,σαν τις Στρατιωτικες Βασεις, γενικα ξερουν αυτοι! Εσεις μονο να μην μου στεναχωριεστε για το οτι τους στηριζετε Ολους αυτους νυν και πρωην! Οοοοχι βρε κουτα
...οχι ολα καλαθα πανε. Μονο μαζι με τα ψωνια τα αλλα μην ξεχασετε την βαζελινη και κανενα καλο προφυλακτικο .... ποτε δεν ξερεις! Αντε βρε και καλον υπνο!