Επισκέπτης
Δεν το πιασά αυτό...τα ποσοστα αλλοδαπων αγγιζουν ποσοστα..τσαουσεσκου!
Είχε πολλούς μετανάστες στην Ρουμανία;;;
Δεν το πιασά αυτό...τα ποσοστα αλλοδαπων αγγιζουν ποσοστα..τσαουσεσκου!
ωραιες ειναι οι συζητησεις πανω σε θεωρητικο επιπεδο,ενα βραδακυ σαν και αυτο που και οι δυο μας εχουμε χρονο να σκοτωσουμε..Λυσεις ?
εγω εχω μια ..... μηδενική ανοχή ......
εσείς ?
Για πού λες;;;εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω..
σε γερμανοφωνες ή απεναντι..Για πού λες;;;
Aααχ αλοίμο σε εμάς που μένουμε!!!
ωραιες ειναι οι συζητησεις πανω σε θεωρητικο επιπεδο,ενα βραδακυ σαν και αυτο που και οι δυο μας εχουμε χρονο να σκοτωσουμε..
η αληθεια ειναι ομως πως το ποταμι δε γυριζει πισω..οσο και αν ακουγεται απαισιοδοξο,ΔΕΝ υπαρχει λυση φιλε μου..
ή ακομα και αν υπαρχει,δε προκειται να υιοθετηθει απο τα(εκγαθετα)τσουτσεκια που κυβενρανε..
ο σκουπιδοτοπος θα συνεχισει να φορτωνεται με περισσοτερα λιμα απο οσα μπορει να φιλοξενησει...η καταστροφη ειναι προδιαγεγραμμενη..
φυγετε οσο προλαβαινετε...εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω..
Πάπια, έχει δημοσιευθει αυτη η δήλωση.
Το είπε και η σ/φσα Λιάννα
Εχεις αποδείξεις ότι δεν δημοσιέυθηκε, ή είσαι πάλι έτοιμος για μανούρα????
σε γερμανοφωνες ή απεναντι..
Πάπια, έχει δημοσιευθει αυτη η δήλωση.
Το είπε και η σ/φσα Λιάννα
Εχεις αποδείξεις ότι δεν δημοσιέυθηκε, ή είσαι πάλι έτοιμος για μανούρα????
κι εν πάση περιπτώσει πάρε και την απόδειξη ότι αυτη η δήλωση είναι ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ!
Παρόλο που το να διαψεύδει ο ιος της λιάνα ή το αντίστοφο είναι ξεκαρδιστικό ως θέαμα αφού και οι δύο είναι εξπερ στην λογικοφανή μπουρδολογία, εντούτοις αυτή η υποτιθέμενη δήλωση του Κίσινγκερ δεν έγινε ποτέ...
Είναι αστείο να επιμένουμε σε τέτοια ... κελεπούρια όπως επίσης είναι αστείο να ψάχνουμε για σιωνιστικές συνομωσίες όπου σκοτεινοί οβραίοι απεργάζονται το κακό των ελλήνων λες και δεν είχαν άλλη δουλειά να κάνουν...
Όχι ότι δεν υπάρχουν παιχνίδια γεωπολιτικής, άσκηση επιρροής, lobbying και προώθηση ατζέντας αλλά στα συνηθισμένα πλαίσια που γίνονται σε όλο τον κόσμο...
ισιούλη χαίρομαι που συμφωνάς με τον Ιό έστω και για μια φορά....
τα λοιπά φασιστοεθνίκια τί λένε;![]()
θα φάτε μαυρο και εσείς...Για μια ελλαδα χωρις μεταναστες, εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ εχουμε επιλογη!
ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!
Μπορει η δήλωση να έγινε και οφ δι ρεκορντ.
Ελεος με αυτη την τυπολατρία της πάπιας.
Ουτε εμείς δεν είμαστε έτσι![]()
ισιούλη χαίρομαι που συμφωνάς με τον Ιό έστω και για μια φορά....
τα λοιπά φασιστοεθνίκια τί λένε;![]()
είναι τυπολατρία να σου ζητά κάποιος ν' αποδείξεις αυτό για το οποίο δηλώνεις ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ (περιβόητη ΔΗΘΕΝ δήλωση Κίσσιγκερ περί "ανάγκης υπόταξης των ελλήνων");
ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ;
Δεν μπορείς ούτε εσύ (όπως όλοι οι ακρομεσοδεξιοί ξερόλες) να πεις "MEA CULPA" ή ελληνιστί "ΗΜΑΡΤΟΝ";;;
For the record το ζήτημα με την δήλωση Κίσινγκερ είχε ξανατεθεί στο παρόν φόρουμ και πάλι είχα διαφωνήσει με όσους τη θεωρούσαν αυθεντική, με κύρια πηγή μου το Γ. Μαρίνο...
Ο Ιος έπεσε μέσα όπως ένα χαλασμένο ρολόι που δυο φορές την ημέρα δείχνει σωστά την ώρα...
Σε αντίθεση με εσένα, αν κάποιος πει ότι ο ουρανός είναι γαλάζιος, δεν θα διαφωνήσω επειδή έχει αντίθετες πολιτικές απόψεις από εμένα.
Χμμμ....
Μην κρίνεις για να μην κριθείς στο θέμα της παραδοχής σφαλμάτων...
Ισιούλη,
κρίνω διότι δεν φοβάμαι την (επί)κριση!
Θυμάσαι την εξάφάνισή σου (και την εμφάνιση του κλώνου) όταν δεν μπορούσες να σταθείς στο θέμα του "ποιος κρίνει και αποφασίζει για την ύπαρξη ενός κράτους/έθνους";
Στο συγκεκριμένο ζήτημα όπως και στο θέμα της θράκης, είχες υποστεί αλλεπάλληλες πανωλεθρίες που μόνο ο υπέρμετρος εγωισμός και η στα όρια της θρησκοληψίας πίστη σε διεθνιστικά ιδεολογήματα δεν σε άφησαν να δεις...
Τώρα βέβαια, υπονοείς ότι έχω κλώνο τον οποίο ενεργοποιώ όταν (υποτίθεται ότι) τα βρίσκω σκούρα...
Μην κολακεύεσαι...
Δεν είσαι και τόσο φοβερός αντίπαλος...Απλά που και που το κλείνω το ρημάδι και πάω για καμια δουλειά, μπύρα, πούτσο σε city tour κτλ.
Όσο για τον κλώνο μου, πες μας και ποιος είναι για να τον γνωρίσω και εγώ....
στο συγκεκριμένο ζήτημα, όπως και σε όλα τα σχετικά έχετε υποστεί αλλεπάλληλες πανωλεθρίες,
καθώς τα μόνα σας επιχειρήματα είναι η ελληνικότητα του Βουκεφάλα και η συνθήκη της Λωζάνης.....
όσο για τον κλώνο σου, όποιος έχει μάτια βλέπει...
τέλος για την αμεροληψία/εμπάθειά σου...
ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ακόμα κι όταν συμφωνείς....
αν αυτό δεν είναι ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΥΦΛΩΣΗ θα θελα να ξέρω τι είναι...
Όπως είπα, ένα χαλασμένο ρολόι δείχνει σωστά την ώρα δυο φορές την ημέρα...
Δεν ξέρω αν τα επιχειρήματά μου είναι ο βουκεφάλας και η λωζάνη αλλά σίγουρα δεν είναι συνδυασμός των λέξεων "αυτοδιάθεση- ανθρώπινα δικαιώματα- αυτοπροσδιορισμός- κακός εθνικισμός" σε random εκτέλεση που αναπαράγεις όπου σταθείς και όπου βρεθείς...
Αλλά το ζήτημα θράκης και σκοπίων το έχουμε αναλύσει εκτενώς και όπου χρειαστεί θα επανέλθω...
Τώρα αφήνεις υπόνοιες ότι έχω κλώνο...
Αν έχεις στοιχειώδη ανδρισμό, πες ποιος είναι...
Σε προκαλώ ανοιχτά και δημοσίως.
Ελα, πιπούλη, ξεμπρόστιασέ εμένα και τον κλώνο μου!