Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Η παπαριά σου είναι ότι το ρίχνεις στην αριστερά,δεν ισχυεί καθώς η Κανέλλη δεν ήτανε στο ΚΚΕ(που κ να ήταν το περιοδικό Νέμεσις δεν είναι του κόμματος) κ ο Λαζόπουλος δεν είναι στο ΣΥΡΙΖΑ(που κ να ήτανε η εκπομπή του δεν είναι πολιτική)....
μάιστα!
δεν έχεις απορίες δηλ.
τα κατάλαβες όλα!
Μπράβο!
δεν τάτσουξες σήμερα?

πες μου λοιπόν και τι κόμμα είναι (ή ήταν ο καθένας τους)

άσε ξέρω τι θα πεις:
ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΑ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
και για να είμαστε σοβαροί, η δήλωση Κίσινγκερ βγήκε και αναπαράχθηκε από ανθρώπους της αριστεράς!
τελεία.

Επισκέπτης
μάιστα!
δεν έχεις απορίες δηλ.
τα κατάλαβες όλα!
Μπράβο!
δεν τάτσουξες σήμερα?

πες μου λοιπόν και τι κόμμα είναι (ή ήταν ο καθένας τους)

άσε ξέρω τι θα πεις:
ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΑ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν είναι επίσημη θέση της αριστεράς πάντως...

Και ούτε η πηγή της είδησης!!!

Υ.Γ.Το αλκόολ κομμένο για λίγο καιρό έκανα αιματολογικές κ ο γιατρός μου το απαγόρευσε!!! >:(

Επισκέπτης
και για να είμαστε σοβαροί, η δήλωση Κίσινγκερ βγήκε και αναπαράχθηκε από ανθρώπους της αριστεράς!
τελεία.
Δηλαδή η πρώτη φορά που βγήκε η είδηση ήτανε από το περιοδικό Νέμεσις της Κανέλλη κ η δεύτερη από το Αλτσαντίρι εεε;;; :jerking:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Δηλαδή η πρώτη φορά που βγήκε η είδηση ήτανε από το περιοδικό Νέμεσις της Κανέλλη κ το Αλτσαντίρι εεε;;; :jerking:
είπα:
Τον Φεβρουάριο του 1997, το μηνιαίο περιοδικό «Νέμεσις» της Λιάνας Κανέλλη δημοσίευσε ένα απόσπασμα ομιλίας του Χένρι Κίσινγκερ από τη βράβευσή του από προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον το Σεπτέμβριο του 1994.

Η Λιάννα είπε ότι το βρήκε απ τους φίλους της τους τούρκους! :sunglasses:
Αν είπε ψέματα και το ξεκρέμασε από αλλού, δεν ξέρω! :rolleyes:
Ούτε με ενδιαφέρει η αξιοπιστία των πηγών της! :o :cheesy:

Ο Λαζόπουλος 10 χρόνια μετά το αναπαράγει.
Αν κι αυτός είναι αλλού γι αλλού πρόβλημά του!

Τον πόιντ μου είναι (και μην κάνεις τον ξεμέθυστο κινέζο) ότι
ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ όπως συκοφαντικά, ως συνήθως, αφήνει ο ΠάΠιας να εννοηθεί!

Αλλά αριστεροί.
προσοχή:όχι αριστερά κόμματα, αλλά αριστεροί άνθρωποι. :2funny:
αυτάααα! :grin: :grin: :grin:

άλλη απορία καλό μου? :rolleyes:  :cheesy:

Επισκέπτης
είπα:
Τον Φεβρουάριο του 1997, το μηνιαίο περιοδικό «Νέμεσις» της Λιάνας Κανέλλη δημοσίευσε ένα απόσπασμα ομιλίας του Χένρι Κίσινγκερ από τη βράβευσή του από προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον το Σεπτέμβριο του 1994.

Η Λιάννα είπε ότι το βρήκε απ τους φίλους της τους τούρκους! :sunglasses:
Αν είπε ψέματα και το ξεκρέμασε από αλλού, δεν ξέρω! :rolleyes:
Ούτε με ενδιαφέρει η αξιοπιστία των πηγών της! :o :cheesy:

Ο Λαζόπουλος 10 χρόνια μετά το αναπαράγει.
Αν κι αυτός είναι αλλού γι αλλού πρόβλημά του!

Τον πόιντ μου είναι (και μην κάνεις τον ξεμέθυστο κινέζο) ότι
ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ όπως συκοφαντικά, ως συνήθως, αφήνει ο ΠάΠιας να εννοηθεί!

Αλλά αριστεροί.
προσοχή:όχι αριστερά κόμματα, αλλά αριστεροί άνθρωποι. :2funny:
αυτάααα! :grin: :grin: :grin:

άλλη απορία καλό μου? :rolleyes:  :cheesy:
Επειδή βρήκες εσύ κάποιους που εντάσσονται στην αριστερά να αναπαράγουνε την είδηση σημαίνει ότι είναι κ η πηγή ταυτόχρονα;;; :think: :headbang:

Y.Γ.Μην μιλάς για αλκόολ με πληγώνεις.... :'(

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Επειδή βρήκες εσύ κάποιους που εντάσσονται στην αριστερά να αναπαράγουνε την είδηση σημαίνει ότι είναι κ η πηγή ταυτόχρονα;;; :think: :headbang:

Y.Γ.Μην μιλάς για αλκόολ με πληγώνεις.... :'(
η πηγή είναι η Κανέλη (που από κάπου το βρήκε κι αυτή, ας το πει)
και η αναπαραγωγή είναι ο Lakisssssss

τι διαφορετικό λες τελικά?
[size=14pt]Δεν το έγραψε η αριστερή Λιάνα?
δεν το είπε ο αριστερός Lakissssssss?
διαφωνείς σε κάποιο απ τα 2?[/size]

αν όχι δεν φταίω που απλά γράφεις τόση ώρα άσκοπα... :P

Υ.Γ.σκάσε μπεκρούλιακα! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
η πηγή είναι η Κανέλη (που από κάπου το βρήκε κι αυτή, ας το πει)
και η αναπαραγωγή είναι ο Lakisssssss

τι διαφορετικό λες τελικά?
[size=14pt]Δεν το έγραψε η αριστερή Λιάνα?
δεν το είπε ο αριστερός Lakissssssss?
διαφωνείς σε κάποιο απ τα 2?[/size]
αν όχι δεν φταίω που απλά γράφεις τόση ώρα άσκοπα... :P
Δεν είναι οι πρώτοι που διέδωσαν την είδηση όπως ισχυρίζεσαι κ ούτε φυσικά οι δημιουργοί ...

Συνεπώς δεν έχεις αναιρέσει αν προέρχεται η είδηση από την ακδροδεξιά ή όχι...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Δεν είναι οι πρώτοι που διέδωσαν την είδηση κ ούτε φυσικά οι δημιουργοί όπως ισχυρίζεσαι...

Συνεπώς δεν έχεις αναιρέσει αν προέρχεται η είδηση από την ακδροδεξιά ή όχι...
δηλ εσύ ισχυρίζεσαι ότι προέρχεται απ την ακροδεξιά?
και οι ιστορίες της Λιάνας ότι τα πήρε απ την τουρκική εφημερίδα?
και ο απεσταλμένος του περιοδικού της στην εφημερίδα για να βρει το φύλλο που ποτέ δεν βρήκε??????

μπαρμπούτσαλα της Λιάνας όλα αυτά? :o :o
ωραίους αριστερούς έχετε ρε? :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.1.Κι ο Lakisssssssssss???????
θύμα το βλήμα?

Υ.Γ. 2. για πες για πες... :coffee:
από ποιον ακροδεξιό βγήκαν όλα αυτά ???? :tired:

Επισκέπτης
δηλ εσύ ισχυρίζεσαι ότι προέρχεται απ την ακροδεξιά?
και οι ιστορίες της Λιάνας ότι τα πήρε απ την τουρκική εφημερίδα?
και ο απεσταλμένος του περιοδικού της στην εφημερίδα για να βρει το φύλλο που ποτέ δεν βρήκε??????

μπαρμπούτσαλα της Λιάνας όλα αυτά? :o :o
ωραίους αριστερούς έχετε ρε? :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.1.Κι ο Lakisssssssssss???????
θύμα το βλήμα?

Υ.Γ. 2. για πες για πες... :coffee:
από ποιον ακροδεξιό βγήκαν όλα αυτά ???? :tired:
Γιατί οι αριστεροί δεν έχουνε το δικαίωμα κάποιες φορές να είναι ασόβαροι,μόνο οι ακρομεσοδεξιοί;;; :2funny:

Τί ρατσισμός θέε μου!!! :priest:

Ποιος ξέρει τώρα πώς κυκλοφόρησε η ειδησή,τρέχα γύρευεεεε.... :rolleyes:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Γιατί οι αριστεροί δεν έχουνε το δικαίωμα κάποιες φορές να είναι ασόβαροι,μόνο οι ακρομεσοδεξιοί;;; :2funny:

Τί ρατσισμός θέε μου!!! :priest:

Ποιος ξέρει τώρα πώς κυκλοφόρησε η ειδησή,τρέχα γύρευεεεε.... :rolleyes:
οπότε τόση ώρα διαφωνείς όχι επειδή έχεις κάτι να πεις
αλλά επειδή δείχνεις τη σοβαρότητα της αριστεράς! :jerking: :jerking: :cheesy:

τρέχα γύρευε δηλ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. κι ο μέντοράς σου ο ΠάΠιος το ίδιο κάνει αλλά πιο συμμαζεμένα! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
οπότε τόση ώρα διφωνείς όχι επειδή έχεις κάτι να πεις
αλλά επειδή δείχνεις τη σοβαρότητα της αριστεράς! :jerking: :jerking: :cheesy:

τρέχα γύρευε δηλ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πάλι κάνει το γενικό ειδικό αυθαίρετα!!! :tickedoff:

Αυτές οι θέσεις δεν εκπορεύτηκαν από την αριστερά αλλά από έναν τηλεοπτικό αρστερό επειδή πουλάει κ μία τότε ανένταχτη σήμερα στο ΚΚΕ!!! :headbang:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Πάλι κάνει το γενικό ειδικό αυθαίρετα!!! :tickedoff:

Αυτές οι θέσεις δεν εκπορεύτηκαν από την αριστερά αλλά από έναν τηλεοπτικό αρστερό επειδή πουλάει κ μία τότε ανένταχτη σήμερα στο ΚΚΕ!!! :idiot: :uglystupid:
η "σοβαρότητα της αριστεράς" δεν κολλάει σ αυτούς τους 2 που έτσι κι αλλιώς είναι μαλάκες, αλλά σε σένα που διαφωνείς τόση ώρα, χωρίς αντίλογο!
δεν είναι και πολύ σοβαρό ξες.... :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. μήπως να πιεις κάνα ποτηράκι να ξελαμπικάρεις? :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
η "σοβαρότητα της αριστεράς" δεν κολλάει σ αυτούς τους 2 που έτσι κι αλλιώς είναι μαλάκες, αλλά σε σένα που διαφωνείς τόση ώρα, χωρίς αντίλογο!
δεν είναι και πολύ σοβαρό ξες.... :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. μήπως να πιεις κάνα ποτηράκι να ξελαμπικάρεις? :2funny: :2funny:
Ρε άντε γειααα!!! :badair:

Υ.Γ.Είπαμε πρέπει να το κόψω για λίγο καιρό,ΠΑΨΕ μην μου το θυμίζεις!!! :cussing:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ρε άντε γειααα!!! :badair:

Υ.Γ.Είπαμε πρέπει να το κόψω για λίγο καιρό,ΠΑΨΕ μην μου το θυμίζεις!!! :tickedoff:
και γω βαρέθηκα εδώ.
το εξανλήσαμε άλλωστε με το μαλάκα τον Κίσινγκερ και τις..ανθελληνικές δηλώσεις του! :2funny: :2funny:

έχω ανακαλύψει κάτι στο άλλο θρεντ του μέντορά σου! :grin:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Έκκληση βοήθειας απ' τα Πατήσια - Κραυγή αγωνίας από μια κάτοικο της περιοχής

Αγαπητοί συμπολίτες,
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα ιστορικά Πατήσια. Στα Πατήσια που άλλοτε δέσποζαν εξοχικές κατοικίες και τα άφθονα νερά της περιοχής ξεδιψούσαν τα φοινικόδεντρα. Στα Πατήσια που γέννησαν, στέγασαν και φιλοξένησαν μεγάλες προσωπικότητες των χώρων της Πολιτικής, της Τέχνης, των Γραμμάτων.
Ανήκω στα παιδιά εκείνα που έβγαιναν κάθε απόγευμα στο δρόμο και έπαιζαν μπάλα, τα κερνούσε παγωτό ο ψιλικατζής της γωνίας, έμαθαν να χαιρετούν του γείτονές τους (γιατί τους εγνώριζαν όλους με τα ονόματά τους).
Σήμερα ζω και μεγαλώνω τα παιδιά μου σε μια φρίκη. Με τη δική μου παρότρυνση, από σεβασμό στον τόπο που μεγάλωσα και παρά τους ενδοιασμούς του συζύγου μου, επιλέξαμε τελικά να επενδύσουμε αγοράζοντας το σπίτι μας (με δάνειο που θα πληρώνουμε μέχρι να πεθάνουμε) στην ίδια περιοχή (Πλατεία Καραμανλάκη).Η περιοχή μας πρέπει να μετονομαστεί σε ΒΑΒΕΛ ή ΣΟΔΟΜΑ. Εχθές το βράδυ πεταχτήκαμε όλοι στα μπαλκόνια όταν ακούσαμε τις κραυγές πανικού κάποιου αγνώστου. Ο πανικός του ήταν αναγνωρίσιμος όχι όμως και τα λόγια του. Βγήκαν στο δρόμο όλοι: Πακιστανοί, Αφρικάνοι, Ινδοί, Φιλιππινέζοι, Αλβανοί, Γεωργιανοί, Ρουμάνοι, Βούλγαροι, Τσιγγάνοι, Έλληνες … όλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έλεγε…Πέρασε κανένα δεκάλεπτο για να δούμε έντρομοι ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν μαχαιρωμένος και αιμορραγούσε… ΒΑΒΕΛ. Ποιας εθνικότητος ήταν ουδείς γνωρίζει. Είναι πιθανό να μη γνωρίζει κι εκείνος σε ποια φυλή ανήκει!

Το πρωί πριν φύγω για τη δουλειά μου κοιτάζω από το «ματάκι» της πόρτας να δω μήπως κάποιος (εκ των έσω της πολυκατοικίας) παραφυλάει. Βγαίνω από την πολυκατοικία σφίγγοντας την τσάντα μου στη κοιλιά μου κοιτάζοντας γύρω – γύρω να δω ποιος με ακολουθεί. Τους φοβάμαι όλους, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, σκυλιά … Το βράδυ η πόρτα σφαλίζει μετά τις 20:00 μ.μ. Κατ’ οίκον απαγόρευση για όλους. Στις πόρτες κλειδαριές ασφαλείας, σύρτες, συναγερμοί.
Ο περιπτεράς τη Μ. Παρασκευή το βράδυ γρονθοκοπήθηκε από άγνωστο ρουμάνο ψυχασθενή. Η υπάλληλος του Φαρμακείου μεταφέρθηκε με διάσειση στο νοσοκομείο όταν η τσάντα την οποία κρατούσε και θέλησε να παραδώσει στους κλέφτες που την κυνηγούσαν, μπλέχτηκε στο ρολόι χειρός. Οικογενειακή φίλη γειτόνισσας (υπερήλικη) σφάχτηκε από κλέφτες και βρέθηκε μόνο όταν μύρισε το υπό σήψη σώμα της. Τις απογευματινές ώρες περπατάμε με γοργό βήμα πλησίον της πλατείας Αμερικής (… Αφρικής) σκυφτοί από ντροπή για να μην κοιτάξουμε τους ξένους που συνουσιάζονται στα παγκάκια ή ανάμεσα στα δέντρα της πλατείας. Κλείνουμε με τρόπο τα μάτια των παιδιών μας να μη βλέπουν τους ξένους να κατεβάζουν τα παντελόνια τους και να αφοδεύουν στα πεζοδρόμια. Η περιοχή μας, μια ατελείωτη μπυραρία. Παντού ξένοι που κάθονται σε κασόνια, πίνουν μπύρες και μεθάνε, τσακώνονται μεταξύ τους και μαχαιρώνονται. Προχθές το απόγευμα έβγαλα τη δυόμιση ετών κόρη μου βόλτα όταν 3 αφρικανοί γελώντας έτρεξαν να τη σηκώσουν στα χέρια …. Κόντεψα να πάθω συγκοπή. Γέλασαν με τον τρόμο μου. Σε κάθε γωνία κάθε βράδυ 3-4 μαύροι που πωλούν ναρκωτικά ή σώματα γυναικών και μικρών παιδιών «προς πάσα χρήση». Το αυτοδιαχειριζόμενο πάρκο επί της οδού Κύπρου και Πατησίων (έργο του υποψήφιου Δημάρχου Ν. Κακλαμάνη) κέντρο τοξικομανών, διαρρηκτών, βιαστών. Μπαίνουμε στην πολυκατοικία μας και αναρωτιόμαστε πότε θα εκραγούμε διότι εκτός των άλλων η περιοχή μας φιλοξενεί και τις γιάφκες των τρομοκρατών. Ήμουν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης μου όταν σε σημείο συνωστισμού έκοψαν με χαρτοκόπτη το πλαϊνό μέρος της τσάντας μου –που κρατούσα σφιχτά κοντά στην κοιλιά μου- για να με κλέψουν. Μόλις συνειδητοποίησα τι είχε γίνει έκλαιγα από χαρά που δεν χάραξαν την κοιλιά μου. Το καφενεδάκι του Μπαρμπά – Γιώργη έκλεισε και το πήραν Αφρικανοί και το έκαναν πορνείο – μπαρ – τηλεφωνείο. Κινέζοι ανοίγουν μαγαζιά και πωλούν λαθραία. Δεν βγάζω πια τα παιδιά μου βόλτα. Έμποροι σαρκός και οργάνων παραμονεύουν.
Ας μου εξηγήσει κάποιος ζω, ονειρεύομαι; ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; Η αστυνομία περιφέρεται χωρίς να κάνει ελέγχους, συλλήψεις, απελάσεις. Αναπολώ από τις διηγήσεις του πατέρα μου την Αστυνομία Πόλεων.
Οι ελάχιστοι Πατησιώτες που έχουμε μείνει στην περιοχή (οι περισσότεροι έγιναν αστοί και νοικιάζουν τα μαγαζιά τους για να γίνουν τζαμιά ή τα σπίτια τους σε αλλοδαπούς για να τα κάνουν κοινόβια) συσπειρωνόμαστε γύρω από το παλιό Εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα επιζητώντας το θαύμα. Αυτό το Εκκλησάκι που είναι ο τόπος μαρτυρίου της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας η οποία έδωσε την ζωή της γι’ αυτό τον τόπο δεν τιμάται και δεν προστατεύεται από κανέναν ούτε ως τόπος λατρείας, ούτε ως ιστορικό μνημείο.
Σε καιρούς πολέμου θανατώθηκε η Αγία Φιλοθέη. Έλληνες – προδότες σε καιρούς ειρήνης μας παραδίδουν κάθε μέρα στη φρίκη και το θάνατο.
Δεν επιθυμούμε και δεν προτιθέμεθα να εγκαταλείψουμε την περιοχή μας όπως κάνουν άλλοι. Για να την υπερασπιστούμε χρειαζόμαστε βοήθεια.
Έρχεται χειμώνας. Ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά. Τα παιδιά μας θ’ αρχίσουν να μετακινούνται για τις ελάχιστες διαδρομές. Σπίτι – σχολείο – φροντιστήριο. Όλοι οι παράνομοι μετανάστες θ’ αρχίσουν να κρυώνουν εκτός από το να πεινούν. Ο άνθρωπος για να επιβιώσει γίνεται κτήνος (αρρωσταίνει ψυχικά, κλέβει, σκοτώνει). ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ.
Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ. Ανήκουμε στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών. Δεν είμαστε πολίτες δευτέρας κατηγορίας. Μη μας προδίδετε.

ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;
Ε.Π
ΠΑΤΗΣΙΑ

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Έκκληση βοήθειας απ' τα Πατήσια - Κραυγή αγωνίας από μια κάτοικο της περιοχής

Αγαπητοί συμπολίτες,
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα ιστορικά Πατήσια. Στα Πατήσια που άλλοτε δέσποζαν εξοχικές κατοικίες και τα άφθονα νερά της περιοχής ξεδιψούσαν τα φοινικόδεντρα. Στα Πατήσια που γέννησαν, στέγασαν και φιλοξένησαν μεγάλες προσωπικότητες των χώρων της Πολιτικής, της Τέχνης, των Γραμμάτων.
Ανήκω στα παιδιά εκείνα που έβγαιναν κάθε απόγευμα στο δρόμο και έπαιζαν μπάλα, τα κερνούσε παγωτό ο ψιλικατζής της γωνίας, έμαθαν να χαιρετούν του γείτονές τους (γιατί τους εγνώριζαν όλους με τα ονόματά τους).
Σήμερα ζω και μεγαλώνω τα παιδιά μου σε μια φρίκη. Με τη δική μου παρότρυνση, από σεβασμό στον τόπο που μεγάλωσα και παρά τους ενδοιασμούς του συζύγου μου, επιλέξαμε τελικά να επενδύσουμε αγοράζοντας το σπίτι μας (με δάνειο που θα πληρώνουμε μέχρι να πεθάνουμε) στην ίδια περιοχή (Πλατεία Καραμανλάκη).Η περιοχή μας πρέπει να μετονομαστεί σε ΒΑΒΕΛ ή ΣΟΔΟΜΑ. Εχθές το βράδυ πεταχτήκαμε όλοι στα μπαλκόνια όταν ακούσαμε τις κραυγές πανικού κάποιου αγνώστου. Ο πανικός του ήταν αναγνωρίσιμος όχι όμως και τα λόγια του. Βγήκαν στο δρόμο όλοι: Πακιστανοί, Αφρικάνοι, Ινδοί, Φιλιππινέζοι, Αλβανοί, Γεωργιανοί, Ρουμάνοι, Βούλγαροι, Τσιγγάνοι, Έλληνες … όλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έλεγε…Πέρασε κανένα δεκάλεπτο για να δούμε έντρομοι ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν μαχαιρωμένος και αιμορραγούσε… ΒΑΒΕΛ. Ποιας εθνικότητος ήταν ουδείς γνωρίζει. Είναι πιθανό να μη γνωρίζει κι εκείνος σε ποια φυλή ανήκει!

Το πρωί πριν φύγω για τη δουλειά μου κοιτάζω από το «ματάκι» της πόρτας να δω μήπως κάποιος (εκ των έσω της πολυκατοικίας) παραφυλάει. Βγαίνω από την πολυκατοικία σφίγγοντας την τσάντα μου στη κοιλιά μου κοιτάζοντας γύρω – γύρω να δω ποιος με ακολουθεί. Τους φοβάμαι όλους, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, σκυλιά … Το βράδυ η πόρτα σφαλίζει μετά τις 20:00 μ.μ. Κατ’ οίκον απαγόρευση για όλους. Στις πόρτες κλειδαριές ασφαλείας, σύρτες, συναγερμοί.
Ο περιπτεράς τη Μ. Παρασκευή το βράδυ γρονθοκοπήθηκε από άγνωστο ρουμάνο ψυχασθενή. Η υπάλληλος του Φαρμακείου μεταφέρθηκε με διάσειση στο νοσοκομείο όταν η τσάντα την οποία κρατούσε και θέλησε να παραδώσει στους κλέφτες που την κυνηγούσαν, μπλέχτηκε στο ρολόι χειρός. Οικογενειακή φίλη γειτόνισσας (υπερήλικη) σφάχτηκε από κλέφτες και βρέθηκε μόνο όταν μύρισε το υπό σήψη σώμα της. Τις απογευματινές ώρες περπατάμε με γοργό βήμα πλησίον της πλατείας Αμερικής (… Αφρικής) σκυφτοί από ντροπή για να μην κοιτάξουμε τους ξένους που συνουσιάζονται στα παγκάκια ή ανάμεσα στα δέντρα της πλατείας. Κλείνουμε με τρόπο τα μάτια των παιδιών μας να μη βλέπουν τους ξένους να κατεβάζουν τα παντελόνια τους και να αφοδεύουν στα πεζοδρόμια. Η περιοχή μας, μια ατελείωτη μπυραρία. Παντού ξένοι που κάθονται σε κασόνια, πίνουν μπύρες και μεθάνε, τσακώνονται μεταξύ τους και μαχαιρώνονται. Προχθές το απόγευμα έβγαλα τη δυόμιση ετών κόρη μου βόλτα όταν 3 αφρικανοί γελώντας έτρεξαν να τη σηκώσουν στα χέρια …. Κόντεψα να πάθω συγκοπή. Γέλασαν με τον τρόμο μου. Σε κάθε γωνία κάθε βράδυ 3-4 μαύροι που πωλούν ναρκωτικά ή σώματα γυναικών και μικρών παιδιών «προς πάσα χρήση». Το αυτοδιαχειριζόμενο πάρκο επί της οδού Κύπρου και Πατησίων (έργο του υποψήφιου Δημάρχου Ν. Κακλαμάνη) κέντρο τοξικομανών, διαρρηκτών, βιαστών. Μπαίνουμε στην πολυκατοικία μας και αναρωτιόμαστε πότε θα εκραγούμε διότι εκτός των άλλων η περιοχή μας φιλοξενεί και τις γιάφκες των τρομοκρατών. Ήμουν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης μου όταν σε σημείο συνωστισμού έκοψαν με χαρτοκόπτη το πλαϊνό μέρος της τσάντας μου –που κρατούσα σφιχτά κοντά στην κοιλιά μου- για να με κλέψουν. Μόλις συνειδητοποίησα τι είχε γίνει έκλαιγα από χαρά που δεν χάραξαν την κοιλιά μου. Το καφενεδάκι του Μπαρμπά – Γιώργη έκλεισε και το πήραν Αφρικανοί και το έκαναν πορνείο – μπαρ – τηλεφωνείο. Κινέζοι ανοίγουν μαγαζιά και πωλούν λαθραία. Δεν βγάζω πια τα παιδιά μου βόλτα. Έμποροι σαρκός και οργάνων παραμονεύουν.
Ας μου εξηγήσει κάποιος ζω, ονειρεύομαι; ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; Η αστυνομία περιφέρεται χωρίς να κάνει ελέγχους, συλλήψεις, απελάσεις. Αναπολώ από τις διηγήσεις του πατέρα μου την Αστυνομία Πόλεων.
Οι ελάχιστοι Πατησιώτες που έχουμε μείνει στην περιοχή (οι περισσότεροι έγιναν αστοί και νοικιάζουν τα μαγαζιά τους για να γίνουν τζαμιά ή τα σπίτια τους σε αλλοδαπούς για να τα κάνουν κοινόβια) συσπειρωνόμαστε γύρω από το παλιό Εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα επιζητώντας το θαύμα. Αυτό το Εκκλησάκι που είναι ο τόπος μαρτυρίου της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας η οποία έδωσε την ζωή της γι’ αυτό τον τόπο δεν τιμάται και δεν προστατεύεται από κανέναν ούτε ως τόπος λατρείας, ούτε ως ιστορικό μνημείο.
Σε καιρούς πολέμου θανατώθηκε η Αγία Φιλοθέη. Έλληνες – προδότες σε καιρούς ειρήνης μας παραδίδουν κάθε μέρα στη φρίκη και το θάνατο.
Δεν επιθυμούμε και δεν προτιθέμεθα να εγκαταλείψουμε την περιοχή μας όπως κάνουν άλλοι. Για να την υπερασπιστούμε χρειαζόμαστε βοήθεια.
Έρχεται χειμώνας. Ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά. Τα παιδιά μας θ’ αρχίσουν να μετακινούνται για τις ελάχιστες διαδρομές. Σπίτι – σχολείο – φροντιστήριο. Όλοι οι παράνομοι μετανάστες θ’ αρχίσουν να κρυώνουν εκτός από το να πεινούν. Ο άνθρωπος για να επιβιώσει γίνεται κτήνος (αρρωσταίνει ψυχικά, κλέβει, σκοτώνει). ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ.
Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ. Ανήκουμε στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών. Δεν είμαστε πολίτες δευτέρας κατηγορίας. Μη μας προδίδετε.

ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;
Ε.Π
ΠΑΤΗΣΙΑ
Ρε τυπε ωραιο σαιτ βρικες να γραψεις τον πονο σου..ποιος περιμενης να σε διαβασει εδω και να κανη κατι?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ειδικα τη συγκερκιμενη περιοχη τη ξερω απ'εξω και ανακατωτα και σε οτι γραψω δεν δεχομαι καμια αμφισβητηση απο μαλακοπιτουρες
που δε ξερουν που πεφτει ο αγιος λουκας...η κατασταση σε αυτη την περιοχη(ορια κυψελης-πατησια) εχει εκτραχυνθει εδω και 15 ετη τουλαχιστον..πρεζα,ληστειες,απειλες....η γκεττοποιηση σε ολο της το μεγαλειο..
τα ποσοστα αλλοδαπων αγγιζουν ποσοστα..τσαουσεσκου!
το Α.Τ πατησιων περιοριζεται σε κλησεις σε παπακια διχως κρανος και σε φραπε/τυροπιτουλα στου Σχοιζα...
μιλαμε για εκγληματα που λαμαβανουν χωρα 200 μετρα απο το Α.Τ,με τους αστυνομους να μενουν απραγοι...
τα πιο ευκολα θυματα ειναι οι πιτσιρικαδες(καθε μηνα αλλαζουν κινητο) και οι γριες,
που στην κυριολεξια πανε ενα βημα μπρος,ενα βλεμμα πισω..με μια λεξη?
Τραγωδια..

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε τυπε ωραιο σαιτ βρικες να γραψεις τον πονο σου..ποιος περιμενης να σε διαβασει εδω και να κανη κατι?

δεν ειναι δική μου εμπειρία ,,,, το διάβασα στο τρομακτικο, μου άρεσε και το αναμεταδίδω ,,,,

τα σχόλιά σας ?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειδικα τη συγκερκιμενη περιοχη τη ξερω απ'εξω και ανακατωτα και σε οτι γραψω δεν δεχομαι καμια αμφισβητηση απο μαλακοπιτουρες
που δε ξερουν που πεφτει ο αγιος λουκας...η κατασταση σε αυτη την περιοχη(ορια κυψελης-πατησια) εχει εκτραχυνθει εδω και 15 ετη τουλαχιστον..πρεζα,ληστειες,απειλες....η γκεττοποιηση σε ολο της το μεγαλειο..
τα ποσοστα αλλοδαπων αγγιζουν ποσοστα..τσαουσεσκου!
το Α.Τ πατησιων περιοριζεται σε κλησεις σε παπακια διχως κρανος και σε φραπε/τυροπιτουλα στου Σχοιζα...
μιλαμε για εκγληματα που λαμαβανουν χωρα 200 μετρα απο το Α.Τ,με τους αστυνομους να μενουν απραγοι...
τα πιο ευκολα θυματα ειναι οι πιτσιρικαδες(καθε μηνα αλλαζουν κινητο) και οι γριες,
που στην κυριολεξια πανε ενα βημα μπρος,ενα βλεμμα πισω..με μια λεξη?
Τραγωδια..

Λυσεις ?

εγω εχω μια ..... μηδενική ανοχή ......

εσείς ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom