Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.456
Πόντοι
6.256
Πες και ενα μπραβο ρε τύπε, που αποσυμφορηθηκε αμεσα η Συμη που πνιγοταν

Μην βγαζετε μικροψυχια σε καθε περιπτωση
Το ότι θα ξαναγεμίσει η Σύμη ούτε καν σου περνάει απ το μυαλό,

Πάντως το καλοκαίρι για τη σαμοθράκη δεν υπήρχε πλοίο, για τους λάθρο της νδ όλος ο στόλος έξω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.241
Πόντοι
5.506

Πάντως το καλοκαίρι για τη σαμοθράκη δεν υπήρχε πλοίο, για τους λάθρο της νδ όλος ο στόλος έξω

Η Σύμη έχει να γεμίσει από το 2015, το ζήτημα ξεκινάει από τα παιχνίδια του Σουλτάνου και θα τελειώσει όταν το πλοίο τους αφήσει σε κλειστό κέντρο κράτησης.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Η Σύμη έχει να γεμίσει από το 2015, το ζήτημα ξεκινάει από τα παιχνίδια του Σουλτάνου και θα τελειώσει όταν το πλοίο τους αφήσει σε κλειστό κέντρο κράτησης.
Για την ωρα ομως τους αφηνει σε ανοιχτες δομες φιλοξενιας σε ολη την Ελλαδα, και σε Αχαρνων, Πατησιων που οι μαντηλες κυριαρχουν σουλατσαροντας ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ. Ελπιζουμε να μπει μια (λογτικη) ταξη στο θεατρο του παραλογου (βλεπε ΣΥΡΙΖΑ), που ομως συνεχιζεται αμειωτο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.241
Πόντοι
5.506
Για την ωρα ομως τους αφηνει σε ανοιχτες δομες φιλοξενιας σε ολη την Ελλαδα, και σε Αχαρνων, Πατησιων που οι μαντηλες κυριαρχουν σουλατσαροντας ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ. Ελπιζουμε να μπει μια (λογτικη) ταξη στο θεατρο του παραλογου (βλεπε ΣΥΡΙΖΑ), που ομως συνεχιζεται αμειωτο.

Ας περιμένουμε το νέο νομοσχέδιο με το καλό.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

Οταν λες σουλτανο εννοεις τον κουμπαρο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Το ιδιο θα πω και σε σενα

Πειτε και κανενα μπραβο που αποσυμφορηθηκε η Συμη και μην βγαζετε μικροψυχια.

Ο ορισμος της μικροψυχιας ειναι να βλεπεις να επιλυεται καποιο προβλημα και να λες "και τι εγινε, θα ξαναφουντωσει το προβλημα".

Κριμα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ποιοι θαλλασοπνιγονται τυπε?
το λιμενικο εχει γινει το θαλλασιο ταξι τους.
χωρια τα σκαφη των ΜΚΟ που τους μαζευουν και τους φερνουν με τον τσαμπουκα.
ποια απογνωση;απο τι;
οι Συριοι ερχονται απο το 2011.ποιος απο αυτους δουλευει;
Αφγανο που εχεις δει να δουλευει; :S :S :S
Αφγανούς πολλούς και παντού. Χωράφια, βουστάσια, νομαδική κτηνοτροφία, μεταφορικές αχθοφοριλίκι, λαϊκές. Μέχρι και σε χοιροστάσια έχω δει που θα περίμενες λογικά να μην πηγαίνουν. Αλλά δεν είναι καθόλου φανατικοί με τη θρησκεία. Δυτικοφέρνουν αν χρειαστεί και ρίχνουν και μπόλικα ποτηράκια, εφόσον βγάζουν μεροκάματο.
Σύρους σου είπα πως δεν έχω δει πολλούς. Στις περιοχές που κινούμαι ελάχιστοι είναι εκτός καταυλισμών.
Για το ποιός θαλασσοπνίγεται δες αυτό. Ο κυβερνήτης ήρωας, το ντοκυμαντερ προτάθηκε για όσκαρ.
Τα πνιγμένα μωρά ελπίζω να τα προσέξεις. Η ιδεολογία μου δε με εμπόδισε να βλέπω την πραγματικότητα ποτέ.
Η Μεσόγειος είναι υγρός τάφος για χιλιάδες κόσμο. 900 μέχρι στιγμής μόνον το 2019.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αιτουμαι επισημως επιστροφη ακαποέιρα

Το αιτιολογικο περι οχετου δεν μπορω να το αποδεχθω οταν αλλοι λενε πολυ χειροτερα και κατ' εξακολουθηση
Και δε συγκινείται και κανείς.....
Γιατί έφαγε ban;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
Το ιδιο θα πω και σε σενα

Πειτε και κανενα μπραβο που αποσυμφορηθηκε η Συμη και μην βγαζετε μικροψυχια.

Ο ορισμος της μικροψυχιας ειναι να βλεπεις να επιλυεται καποιο προβλημα και να λες "και τι εγινε, θα ξαναφουντωσει το προβλημα".

Κριμα.
τυπε τα εξοδα του οχηματαγωγου και αυτα η Υπατη Αρμοστεια τα πληρωσε :think: :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
Αφγανούς πολλούς και παντού. Χωράφια, βουστάσια, νομαδική κτηνοτροφία, μεταφορικές αχθοφοριλίκι, λαϊκές. Μέχρι και σε χοιροστάσια έχω δει που θα περίμενες λογικά να μην πηγαίνουν. Αλλά δεν είναι καθόλου φανατικοί με τη θρησκεία. Δυτικοφέρνουν αν χρειαστεί και ρίχνουν και μπόλικα ποτηράκια, εφόσον βγάζουν μεροκάματο.
Σύρους σου είπα πως δεν έχω δει πολλούς. Στις περιοχές που κινούμαι ελάχιστοι είναι εκτός καταυλισμών.
Για το ποιός θαλασσοπνίγεται δες αυτό. Ο κυβερνήτης ήρωας, το ντοκυμαντερ προτάθηκε για όσκαρ.
Τα πνιγμένα μωρά ελπίζω να τα προσέξεις. Η ιδεολογία μου δε με εμπόδισε να βλέπω την πραγματικότητα ποτέ.
Η Μεσόγειος είναι υγρός τάφος για χιλιάδες κόσμο. 900 μέχρι στιγμής μόνον το 2019.
τους εβαλε κανεις με το ζορι;
καθε μερα κατι χιλιαδες πνιγονται σε κατι πορθμεια Ασια και Αφρικη που περναν απο την μια οχθη στην αλλη με σχεδιες.
μιλησε κανεις; :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
τυπε τα εξοδα του οχηματαγωγου και αυτα η Υπατη Αρμοστεια τα πληρωσε :think: :S :S :S
Εδω θελετε ρε τύπε να βαλουμε 50 τορπιλλακατους να πηγαινουν πανω-κατω το Αιγαιο και να απωθουν βαρκες

Το πετρελαιο για τη μεταφορα απο τη Συμη σε μαρανε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Και δε συγκινείται και κανείς.....
Γιατί έφαγε ban;
Εγραψε ενα ποσταρισμα για πιθηκια και λαθρολουγκρες και θεωρηθηκε οχετος

Τελος παντων, δεν ειμαι αρμοδιος να κρινω

Εγω αιτουμαι απλως την επιστροφη του

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
Εδω θελετε ρε τύπε να βαλουμε 50 τορπιλλακατους να πηγαινουν πανω-κατω το Αιγαιο και να απωθουν βαρκες

Το πετρελαιο για τη μεταφορα απο τη Συμη σε μαρανε?
ναι τυπε,αυτο με μαρανε.
τα λεφτα για πετρελαιο θα μπορουσαν να διατεθουν σε Ελληνες να ζεσταθουν τον χειμωνα.
α,βαλε και κατι εκατομμυρια που χαλαμε την ημερα σε λαθρο αντι να πηγαινουν να φτιαξουμε την χωρα :S :S :S

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.456
Πόντοι
6.256

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ναι τυπε,αυτο με μαρανε.
τα λεφτα για πετρελαιο θα μπορουσαν να διατεθουν σε Ελληνες να ζεσταθουν τον χειμωνα.
α,βαλε και κατι εκατομμυρια που χαλαμε την ημερα σε λαθρο αντι να πηγαινουν να φτιαξουμε την χωρα :S :S :S
Θα το πω και σε σενα

Το σωστο ειναι να πειτε μπραβο που λυθηκε αμεσα ενα προβλημα που ειχε παρει εκρηκτικες διαστασεις.

Το να αρχιζουμε τα "και τι εγινε, το προβλημα θα ξαναφουντωσει" ή "ποιος πληρωνει το πετρελαιο" ειναι περαν πασης λογικης

Να ρωτησουμε τους κατοικους της Συμης αν χαρηκαν ή οχι με την εξελιξη?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγραψε ενα ποσταρισμα για πιθηκια και λαθρολουγκρες και θεωρηθηκε οχετος

Τελος παντων, δεν ειμαι αρμοδιος να κρινω

Εγω αιτουμαι απλως την επιστροφη του
Tα είδα μόλις. Έφαγε προειδοποίηση και λίγα ποστ παρακάτω πάει και γράφει τα ίδια. Ε, τι περίμενε;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
Θα το πω και σε σενα

Το σωστο ειναι να πειτε μπραβο που λυθηκε αμεσα ενα προβλημα που ειχε παρει εκρηκτικες διαστασεις.

Το να αρχιζουμε τα "και τι εγινε, το προβλημα θα ξαναφουντωσει" ή "ποιος πληρωνει το πετρελαιο" ειναι περαν πασης λογικης

Να ρωτησουμε τους κατοικους της Συμης αν χαρηκαν ή οχι με την εξελιξη?
τι θα πουν οι κατοικοι ρε τυπε,θα μας τρελανεις;
τους κατοικους της Αθηνας τους ρωτησες και ολης της Ελλαδας που εχουν γεμισει ολες οι γειτονιες με μαντηλες;
τους ρωτησες τυπε;λεγε μου τους ρωτησες;
η στην κατω Αχαγια στο χωριουδακι δεν σου χουν ερθει ακομη;'κατσε να σου ρθουν και βαλτους σπιτι σου αφου δεν εχεις προβλημα :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom