geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.850
- Πόντοι
- 6.515
Στο σκαι δημοσιογραφος. Εγινε βουλευτηςποιος ηταν ο "μπογδανος"?
Τα εχωσε στους κυπριους κκε
Στο σκαι δημοσιογραφος. Εγινε βουλευτηςποιος ηταν ο "μπογδανος"?
Στο σκαι δημοσιογραφος. Εγινε βουλευτης
και δε γουσταρει να του επιβαλουν οι αναρχικες μαγισσες τη βιγκαν λεσβιακοτητα τουςΣτο σκαι δημοσιογραφος. Εγινε βουλευτης
Aς καμαρωσουμε μια απο τις γερασμενες ελλεϊνιδες που πηγαινε σημερα ραντεβουδακι για να ρουφηξει μια 20χρονη πακικη πσωλη. Να σημειωθει οτι εχω δει γρια σε καφε στην π.βικτωριας με 3-4 πακι να κανονιζει φαση με μια αλλη γρια απο το τηλεφωνο. Παλιοτερα στον Ωροπο το συνθημα για να φορτωσουν τα πακι γριες ήταν mΑma, και τους φωναζαν στον δρομο. :S
και οι γριες δεν εχουν καλη σχεση με το νερο, αρα απλυτοι στο τετραγωνοΤους πλενουν πρωτα οι γριες?![]()
τυπε μπορει να τον θελει να της ξεβοτανισει τον κηποAς καμαρωσουμε μια απο τις γερασμενες ελλεϊνιδες που πηγαινε σημερα ραντεβουδακι για να ρουφηξει μια 20χρονη πακικη πσωλη. Να σημειωθει οτι εχω δει γρια σε καφε στην π.βικτωριας με 3-4 πακι να κανονιζει φαση με μια αλλη γρια απο το τηλεφωνο. Παλιοτερα στον Ωροπο το συνθημα για να φορτωσουν τα πακι γριες ήταν mΑma, και τους φωναζαν στον δρομο. :S
Ωραια ιδεα.. αυριο θα στειλω μια ρωσιδα να βοοηθησει τον παππου μου στον κηποτυπε μπορει να τον θελει να της ξεβοτανισει τον κηπο
Καποιος πρέπει να τις γαμησει κι αυτες τυπε.Aς καμαρωσουμε μια απο τις γερασμενες ελλεϊνιδες που πηγαινε σημερα ραντεβουδακι για να ρουφηξει μια 20χρονη πακικη πσωλη. Να σημειωθει οτι εχω δει γρια σε καφε στην π.βικτωριας με 3-4 πακι να κανονιζει φαση με μια αλλη γρια απο το τηλεφωνο. Παλιοτερα στον Ωροπο το συνθημα για να φορτωσουν τα πακι γριες ήταν mΑma, και τους φωναζαν στον δρομο. :S
τοτε μη το παιζουν κυριες των τιμων.. και αγορευουν περι ηθικηςΚαποιος πρέπει να τις γαμησει κι αυτες τυπε.
Παιδιά δε πιανουν ούτως ή αλλως
Οι γυναίκες δεν ειναι άντρες. Να καμαρωνουν οτι γαμηθηκαν με 100 διαφορετικους. Πρέπει για κοινωνικους λογους να το παίζουν μιξοπαρθενες.τοτε μη το παιζουν κυριες των τιμων.. και αγορευουν περι ηθικης
για να δειτε οτι υπαρχουν δουλειεςΚαποιος πρέπει να τις γαμησει κι αυτες τυπε.
Παιδιά δε πιανουν ούτως ή αλλως
Να μαντρωσεις το καθε πιθηκι που μπαινει παρανομα δεν παιζει μωρη λαθρολουγκρα ετσι?
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange]ως εδώ ο οχετός[/color]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnban.gif[/img[/URL]] [color=red][/color]
[/quote]
Χασαμε τον ακαποειρα???
για να δειτε οτι υπαρχουν δουλειες
απλα δεν τις κανουν πια οι ελληνες
Χασαμε τον ακαποειρα???
Πρέπει να κάνουμε αγώνα να επιστρέψει το νικ ακαποτειρα.
Στο τελος θα μείνεις εσύ κι ο τζωνης να παίζετε μπαλα.Χασαμε τον ακαποειρα???
τυπε ειμαι συντετριμμενοςΧασαμε τον ακαποειρα???
τυπε δεν μπορουσες να τον αντιμετωπισεις και ρουφιανεψες να τον φυγουν,that's lowτυπε ειμαι συντετριμμενος
καταλαβαινεις...