Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
790
Πόντοι
4.530
Ερωτημα: μιλαμε για επιδοματα, σωστα? Αναμφισβητητα οι "κακομοιροι" τυποι που "ερχονται" (παρανομως και ειναι σιγουρα ετσι!!!!!) παιρνουν επιδοματα, βοηθηματα κ.λ.π οπως θετε πειτε τα. Παιρνουν απο ΟΗΕ και ΕΕ. Εξαρταται πια ΜΚΟ τους εκανε τα χαρτια! Και δεν υπαρχει θεμα πως τα παιρνουν, πιστεψτε με, ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ! Καλα μεχρι εδω?? Τωρα να ρωτησω εγω κατι? Η Ελααδα δεν ειναι μελος και του ΟΗΕ και της ΕΕ? Δεν δινουμε κι εμεις τον οβολο μας σε αυτα τα ευαγη ιδρυματα? Ρωταω ρε παιδι μου γιατι ακουω οτι δεν τα δινουμε εμεις τα λεφτα.
Επισης οποοι ειναι αρκετα καλα οργανωμενοι και εχουν διασυνδεσεις σε κομματα και πολιτικα ασχολουμενους, ας ρωτησουν καλα και με επιμονη, τελικα το Ελληνικο κρατος δεν δινει τιποτα, πουθενα, σε καμμια των περιπτωσεων, δηλαδη??? Εγω ερωτω κι αν καποιος μπορει με σοβαρες αποδειξεις. κι οχι μου ειπαν, το ειπε ο ταδε κουμνπαρος του ξαδερφου, καταλαβαινετε καλα τι εννοω, να μας ενημερωσει.
Διοτι εγω εως τωρα αλλα βλεπω κι αλλα γνωριζω. Μπορει να ειμαι "παραπληροφορημενος", δεν ξερω λεω!!

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ερωτημα: μιλαμε για επιδοματα, σωστα? Αναμφισβητητα οι "κακομοιροι" τυποι που "ερχονται" (παρανομως και ειναι σιγουρα ετσι!!!!!) παιρνουν επιδοματα, βοηθηματα κ.λ.π οπως θετε πειτε τα. Παιρνουν απο ΟΗΕ και ΕΕ. Εξαρταται πια ΜΚΟ τους εκανε τα χαρτια! Και δεν υπαρχει θεμα πως τα παιρνουν, πιστεψτε με, ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ! Καλα μεχρι εδω?? Τωρα να ρωτησω εγω κατι? Η Ελααδα δεν ειναι μελος και του ΟΗΕ και της ΕΕ? Δεν δινουμε κι εμεις τον οβολο μας σε αυτα τα ευαγη ιδρυματα? Ρωταω ρε παιδι μου γιατι ακουω οτι δεν τα δινουμε εμεις τα λεφτα.
Επισης οποοι ειναι αρκετα καλα οργανωμενοι και εχουν διασυνδεσεις σε κομματα και πολιτικα ασχολουμενους, ας ρωτησουν καλα και με επιμονη, τελικα το Ελληνικο κρατος δεν δινει τιποτα, πουθενα, σε καμμια των περιπτωσεων, δηλαδη??? Εγω ερωτω κι αν καποιος μπορει με σοβαρες αποδειξεις. κι οχι μου ειπαν, το ειπε ο ταδε κουμνπαρος του ξαδερφου, καταλαβαινετε καλα τι εννοω, να μας ενημερωσει.
Διοτι εγω εως τωρα αλλα βλεπω κι αλλα γνωριζω. Μπορει να ειμαι "παραπληροφορημενος", δεν ξερω λεω!!

Βλεπουμε με τα ματια μας σκουρους να κανουν ουρες στα atm

Αλλα οι νεοδημοκρατες του σαη μας λενε οτι εχουμε πεσει θυματα παραπληροφορησης.. των οφθαλμων μας

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Καλά ρε παλικάρι που ζεις; για παρατήρησε ένα atm πχ. της εθνικής bank στο κέντρο, και δες πόσοι λάθρομουσουλμάνοι παίρνουν το Kεά τους; Απο την άλλη εσείς δεν λέγατε ότι θα τα κόψετε αυτά τα Κεά στους λάθρο, όταν έρθετε στα πράγματα; Μια απ τα ίδια και εσείς.. βαδίζετε πάνω στην ίδια περπατησιά των προηγούμενων. Ράδιο Πρέσπες όλα καλά; ξεχάστηκε και αυτό..
Τώρα που στοιβάζετε τους λάθρο κάτω απ το χαλί (στη βόρεια ελλάδα) να δούμε σύντομα τα αποτελέσματα..  :S

Ο αλεξ κανει φοτοσοπ στους οφθαλμους του

Οταν βλεπει μαυρους λαθρο βαζει το καταλληλο φιλτρο και βλεπει ξανθιες σουηδεζες τουριστριες

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
790
Πόντοι
4.530
Βλεπουμε με τα ματια μας σκουρους να κανουν ουρες στα atm

Αλλα οι νεοδημοκρατες του σαη μας λενε οτι εχουμε πεσει θυματα παραπληροφορησης.. των οφθαλμων μας
Ακουσα ομως και το πιο καλο: ειναι εργαζομενοι και παιρνουν τους μισθους τους!!!! Οχι λαθρο, για επιδοματα! ΟΟΟΟΟχι μεροκαματιαριδες ειναι!! Ναι ναιαιαι ... Αλιμονο βρε κουτα που ακουτε αυτους που σας παραπληροφορουν. Ουτε διαμερισματα εχουν πληρωμενα, ουτε επιδομα για τεκνα παιρνουν, ουτε απιδομα αλληλεγγυης παιρνουν, ουτε catering στα hot spot εχουν, τιποτα τιποτα ολα ψεματα και παραπληροφορηση. Αλλα θα αδειασουμε ετσι κανα δυο τρια καταληφθεντα κτηρια, να τους παμε σε "δομες" και καπου ελεγχομενα, ας πουμε σε ενα ξενοδοχειο! Ε τι ... ετσι χυμα στο δρομο. Να καλεσουμε και τα καναλια να σας δειξουμε οτι κανουμε δουλεια, εεε? Αλιμονο. Μαζεψαμε καμμια 300αρια απο δω κι απο κει, τους πηγαμε αλλους εδω κι αλλους εκει και για τους 75,000 που επισημα εχουν ζητησει ασυλο, θααααα ... ΤΙ? 75,000? ΜΑΑΑ ... Εδω λεμε για καμμια 15αρια διλιαδες στην Μορια, καμμια 5-6 χιλιαδες στην Χιο, και καμμια 10αρια χιλιαδες αλλου! Ρε παλουκαρια μας λειπουν καμμια 45αρια και βαλε χιλιαδες? Που εχουν ζητησει ασυλο! Καταγεγραμενοι! Οι λοιποι αχαρτογραφητοι, ποσοι ειναι?? οεο?? ΠΟσοι? ΕΕΕ? Δηλαδη θετε να μας επειτε οτι συνολικα εχουμε ΜΟΝΟ αυτο το νουμερο? Δηλαδη ποσο μαλακες μπορει να ειμαστε που το πιστευουμε και λεμε: Ερωτηση ειναι και δεν νομιζω να μπορει καποιος να απαντησει.
Το νουμερο που ανεφερα ειναι το επισημο που τσαμπουνανε τα καναλια, ετσι. Το νου σας μην πειτε που και ποιος! 

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.181
Πόντοι
6.256
Είναι η νδ. ....που διαφέρει απ το σύριζα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Λιγες σελιδες πριν αυτος ο ΤΥΠΟΣ περιγραφεται απο τους νεοδημοκρατες του σαη ως ψυχακιας

Συνημμένα

• Screenshot_20191001-095929.png
    Screenshot_20191001-095929.png
    314,8 KB · Εμφανίσεις: 20

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
790
Πόντοι
4.530
Μα και βεβαια αγαπητοι μου οσοι μιλουν για ελεγχο, για επαναπροωθηση των παρανομων "μεταναστων" (ειδατε τι ωραια που τους χαρακτηρησα, εεε?), για απελαση των παραβατικων, για κοψιμο των παροχων και διευκοληνσεων, για ελεγχο και κλεισιμο των ΜΚΟ και γενικα ειναι απεναντι στις πολτικες των τωρα, των πριν και των μετα, ειναι ακροδεξιος, φασιστας, ψυχακιας, παραπληροφορημενος, ανιδεος με το θεμα. Γενικα δεν πρεπει να ομιλει. Εδω βγαζουν χαζους τους καθηγητες των πανεπηστημιων ξενους και δικους, που μιλανε για το θεμα και λενε οτι γινεται της κακομοιρας εδω και μας εχουν παρει φαλαγγι και οι πολιτικοι μας ψωλαρμενιζουν σκυμενοι στα τεσσερα μπρος στα διεθνη συμφεροντα !!!  ΟΟΟΟΟΧΙ βρε κουτα δεν ειναι ετσι!! Οοοοοχι δεν ξερουν αυτοι οι ανθρωποι που σπουδασαν διεθνολογια, γεωστρατιγικη κι οτι αλλο σχετικο. Ξερετε γιατι? Γιατι δεν λενε οτι ολα βαινουν καλως απλα εχουμε ενα μικρο κολληματακι και οπου ναναι θα τελειωσουμε. "Κυριολεκτικα ομως θα τελειωσουμε". Φυγαν ηρθαν αλλαξαμε θα ξανα αλλαξουμε και η μαλακια θα πηγαινει συννεφο. Ο ενας γιατι ειμαστε διεθνιστες??? (ελα?) και ολοι οι καλοι χωραμε!!! και οι αλλοι γιατι ετσι τα βρηκαμε και τωρα θα τα φτιαξουμε!! (πως?) Αλλα εγω με τα απλα τσαχπινογαργαλιαρικα γουρλωμενα ματακια βλεπω οτι.... τι ειχαμε τι χασαμε. Μια απο τα ιδια! Και ισως και χειροτερα! Κανενας τους δεν εχει τα αρχιδια να πει: ΤΕΛΟΣ! ΡΕ ΕΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ! Φτου ξελευτερια για ολους! Ειμαστε ευρωπαικη χωρα, συνορα ευρωπης? Ναι? Ωραια στειλτε βοηθεια να φυλαξουμε τα συνορα! Οτι συλαμβανεται- απλα επιστρεφεται και οι διακινητες μπουζου!!! Ειμαστε ευρωπη? ναι? Ωραια εχουμε τοσες χιλιαδες που ξεμειναν, αναλογα το μεγεθος και την οικομικη δυνατοτητα θα παρετε ολοι μια "φετα" απο την πιτα! Τιιι? ... στελνει ο τουρκος βαρκες? Ωραια για καθε κεφαλι που θα πιανετε ενα χιλιαρικο προστιμο στην χωρα εξοδου! Και καθυστερηση συνομιλιων για ενταξιακες παπαριες! Ειμαστε ευρωπη? ναι? Ωραια βοηθηστε να χτισουμε δομες να μεινουν. ΟΟΟχι διαμερισματα. ΟΟΟχι! δομες. Κι εαν εγκριθει το ασυλο, βλεπουμε που θα πανε. Ειμαστε ΝΑΤΟ? Ναι? Βρηκαμε τουρκικο πλοιο (πολεμικο, ακτοφυλακη) να συνοδευει βαρκα? Στο ενα προηδοποιηση στο δευτερο κυρωσεις! Ειμαστε σοβαρο κρατος?(πολλες αμφιβολιες!!!?) κανενα επιδομα σε κανεναν "μεταναστη" εαν δεν ξεκινησει να ειναι παραγωγικο μελος της κοινωνιας και δεν εχει ενταχθει πληρως! 
Βεβαια τελευταια ακουω το ωραιο στα καναλια: Πλεον πιστευουμε οτι το προβλημα ειναι "μεταναστευτικο" και οχι "προσφυγικο"!! ΟΟΟΟΟΟΧι ρε μαλακααααα τι ειπανε οι φωστηρες ??? τωρα??? Πωωωωω .... γκαβωθκα!! τι λετε ρε?? Σοβαρα? ποτε ακριβως εγινε η "τραμπα"?? Για να καταλαβω κι εγω ο συνομοσιολογος που το λεω απο τοτε που ψιλοτελειωσε ο πολεμος στην Συρια (εδω και κατι καιρους δηλαδη)κι αρχισε να σκουραινει ο 'προσφυγας" !! Ξερετε να εχει αρπαξει απο τον ηλιο λιγο παραπανω, ή να σκιζει λιγο ματακι, να μογγολιζει λιγο. Ρεεεε ξεπνατεεεε, μας περνανε τελικα για ΠΟΛΥΥΥΥΥ Μαλακες!!!! Βγαλτε τις μαλακισμενες πολιτικες σας παροπιδες και κοιταξτε λιγο πιο μπροστα απο την μυτη και το βολεμα σας!!! Σε λιγο θα σας πουν οτι τα ελεγαν αλλα δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα και τωρα ειναι πολυ αργα να αλλαξουν τα πραγματα!!! Κλασικη περιπτωση ελληνικου πολιτικου φαινομενου!! (Οι αλλοι τα καναν σκατα κι εμεις τωρα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μα και βεβαια αγαπητοι μου οσοι μιλουν για ελεγχο, για επαναπροωθηση των παρανομων "μεταναστων" (ειδατε τι ωραια που τους χαρακτηρησα, εεε?), για απελαση των παραβατικων, για κοψιμο των παροχων και διευκοληνσεων, για ελεγχο και κλεισιμο των ΜΚΟ και γενικα ειναι απεναντι στις πολτικες των τωρα, των πριν και των μετα, ειναι ακροδεξιος, φασιστας, ψυχακιας, παραπληροφορημενος, ανιδεος με το θεμα. Γενικα δεν πρεπει να ομιλει. Εδω βγαζουν χαζους τους καθηγητες των πανεπηστημιων ξενους και δικους, που μιλανε για το θεμα και λενε οτι γινεται της κακομοιρας εδω και μας εχουν παρει φαλαγγι και οι πολιτικοι μας ψωλαρμενιζουν σκυμενοι στα τεσσερα μπρος στα διεθνη συμφεροντα !!!  ΟΟΟΟΟΧΙ βρε κουτα δεν ειναι ετσι!! Οοοοοχι δεν ξερουν αυτοι οι ανθρωποι που σπουδασαν διεθνολογια, γεωστρατιγικη κι οτι αλλο σχετικο. Ξερετε γιατι? Γιατι δεν λενε οτι ολα βαινουν καλως απλα εχουμε ενα μικρο κολληματακι και οπου ναναι θα τελειωσουμε. "Κυριολεκτικα ομως θα τελειωσουμε". Φυγαν ηρθαν αλλαξαμε θα ξανα αλλαξουμε και η μαλακια θα πηγαινει συννεφο. Ο ενας γιατι ειμαστε διεθνιστες??? (ελα?) και ολοι οι καλοι χωραμε!!! και οι αλλοι γιατι ετσι τα βρηκαμε και τωρα θα τα φτιαξουμε!! (πως?) Αλλα εγω με τα απλα τσαχπινογαργαλιαρικα γουρλωμενα ματακια βλεπω οτι.... τι ειχαμε τι χασαμε. Μια απο τα ιδια! Και ισως και χειροτερα! Κανενας τους δεν εχει τα αρχιδια να πει: ΤΕΛΟΣ! ΡΕ ΕΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ! Φτου ξελευτερια για ολους! Ειμαστε ευρωπαικη χωρα, συνορα ευρωπης? Ναι? Ωραια στειλτε βοηθεια να φυλαξουμε τα συνορα! Οτι συλαμβανεται- απλα επιστρεφεται και οι διακινητες μπουζου!!! Ειμαστε ευρωπη? ναι? Ωραια εχουμε τοσες χιλιαδες που ξεμειναν, αναλογα το μεγεθος και την οικομικη δυνατοτητα θα παρετε ολοι μια "φετα" απο την πιτα! Τιιι? ... στελνει ο τουρκος βαρκες? Ωραια για καθε κεφαλι που θα πιανετε ενα χιλιαρικο προστιμο στην χωρα εξοδου! Και καθυστερηση συνομιλιων για ενταξιακες παπαριες! Ειμαστε ευρωπη? ναι? Ωραια βοηθηστε να χτισουμε δομες να μεινουν. ΟΟΟχι διαμερισματα. ΟΟΟχι! δομες. Κι εαν εγκριθει το ασυλο, βλεπουμε που θα πανε. Ειμαστε ΝΑΤΟ? Ναι? Βρηκαμε τουρκικο πλοιο (πολεμικο, ακτοφυλακη) να συνοδευει βαρκα? Στο ενα προηδοποιηση στο δευτερο κυρωσεις! Ειμαστε σοβαρο κρατος?(πολλες αμφιβολιες!!!?) κανενα επιδομα σε κανεναν "μεταναστη" εαν δεν ξεκινησει να ειναι παραγωγικο μελος της κοινωνιας και δεν εχει ενταχθει πληρως! 
Βεβαια τελευταια ακουω το ωραιο στα καναλια: Πλεον πιστευουμε οτι το προβλημα ειναι "μεταναστευτικο" και οχι "προσφυγικο"!! ΟΟΟΟΟΟΧι ρε μαλακααααα τι ειπανε οι φωστηρες ??? τωρα??? Πωωωωω .... γκαβωθκα!! τι λετε ρε?? Σοβαρα? ποτε ακριβως εγινε η "τραμπα"?? Για να καταλαβω κι εγω ο συνομοσιολογος που το λεω απο τοτε που ψιλοτελειωσε ο πολεμος στην Συρια (εδω και κατι καιρους δηλαδη)κι αρχισε να σκουραινει ο 'προσφυγας" !! Ξερετε να εχει αρπαξει απο τον ηλιο λιγο παραπανω, ή να σκιζει λιγο ματακι, να μογγολιζει λιγο. Ρεεεε ξεπνατεεεε, μας περνανε τελικα για ΠΟΛΥΥΥΥΥ Μαλακες!!!! Βγαλτε τις μαλακισμενες πολιτικες σας παροπιδες και κοιταξτε λιγο πιο μπροστα απο την μυτη και το βολεμα σας!!! Σε λιγο θα σας πουν οτι τα ελεγαν αλλα δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα και τωρα ειναι πολυ αργα να αλλαξουν τα πραγματα!!! Κλασικη περιπτωση ελληνικου πολιτικου φαινομενου!! (Οι αλλοι τα καναν σκατα κι εμεις τωρα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα)

Τυπε μου η ευρωπη δεν εχει ενιαια σταση απεναντι στο εποικιστικο
Ειναι οι χωρες με αντιεποικιστικες κυβερνησεις, οπως βιζενγκραντ, ιταλια, αυστρια κλπ, χωρες με αξιωματικη αντιπολιτευση αντιεποικιστες οπως η φινλανδια και ειναι και αυτες που εχουν ανοιχτα συνορα οπως αγγλια γαλλια και ελλαδα

Διαλεξαμε στρατοπεδο στις προηγουμενες εκλογες ας υποστουμε τις συνεπειες τωρα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Οι λαθρομεταναστες παιρνουν επιδοματα?
Θα με τρελανεις?

Το μονο επιδομα που γνωριζω οτι διδεται, ειναι ενα επιδομα που χορηγειται απο την Υπατη Αρμοστεια του ΟΗΕ (οχι απο την Ελλαδα) αλλά μονο προς οσους εχουν αναγνωρισθει ως προσφυγες.

Μία βολτούλα σε δικαστήρια , ασφάλειες, κρατητήρια ... ακούς λάθρους που συλλαμβάνονται να λένε
ότι έχουν debit card και τους καταθέτουν 600 το μήνα οι ΜΚΟ.

Δεν είμαστε όλοι μπαζουτολανδοί .

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.413
Πόντοι
786
μια χαρά τα λέει ο άδωνις,
μένει η εφαρμογή,

εάν η νδ τα καταφέρει, θα εξαφανιστούν οι εγχώριοι αντίπαλοι,
και στην εε αυτοί, τους οποίους θαυμάζουν οι ακαποειρα και σια

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Σεμνά με τον μπουμπουκο σύντροφε. Είναι και η συμπάθεια μου.  :grin:

Αν δεν είχε και τις όποιες αυθόρμητες εξάρσεις , μόνος του έχει άνετα, όλους τους πολιτικούς του αντιπάλους .

Μωρε να τον χαιρεσαι τον μπουμπουκο σου

Αλλα λεει μλκς

Και αν δεν πιστευεις πηγαινε στο 7.38-7.40 και ελπιζω να καταλαβεις

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
μια χαρά τα λέει ο άδωνις,
μένει η εφαρμογή,

εάν η νδ τα καταφέρει, θα εξαφανιστούν οι εγχώριοι αντίπαλοι,
και στην εε αυτοί, τους οποίους θαυμάζουν οι ακαποειρα και σια

Η εφαρμογη μενει ολα μια χαρα

Βαλανε τον κωλοτουμπα μπουμπουκο να ψαρεψει ψηφους απο τα δεξια, ο λαθροκουλης μαζευε απο τα αριστερα με επιθεσεις στον ορμπαν κλπ και καποια ΚΟΡΟΙΔΑ τσιμπησαν

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Η εφαρμογη μενει ολα μια χαρα

Βαλανε τον κωλοτουμπα μπουμπουκο να ψαρεψει ψηφους απο τα δεξια, ο λαθροκουλης μαζευε απο τα αριστερα με επιθεσεις στον ορμπαν κλπ και καποια ΚΟΡΟΙΔΑ τσιμπησαν

Ο μπουμπουκος θα τα καταφερει οπως με το α-τζαμι

cebacebfcebdcf84cf81ceb1.jpg

Απολαυση να τον ακους μετα συνοδειας ποπκορν

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.472
Πόντοι
3.936
Θυμάμε τον Μπουμπούκο που τον έβαζε ο Θέμος στα βιντεάκια του για καραγκιόζη τα βράδια για να γελάμε. Μετά ακολούθησαν και άλλοι αυτό. Επίσης ο Παπαδάκης τον ξεφτίλιζε λάιβ τα πρωινά μπροστά στην κάμερα. Σήμερα έγινε πολιτικός πρώτης γραμμής. Τι μεσολάβησε, τώρα παίρνει τα φαρμακά του και έγινε καλά;  :think:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Θυμάμε τον Μπουμπούκο που τον έβαζε ο Θέμος στα βιντεάκια του για καραγκιόζη τα βράδια για να γελάμε. Μετά ακολούθησαν και άλλοι αυτό. Επίσης ο Παπαδάκης τον ξεφτίλιζε λάιβ τα πρωινά μπροστά στην κάμερα. Σήμερα έγινε πολιτικός πρώτης γραμμής. Τι μεσολάβησε, τώρα παίρνει τα φαρμακά του και έγινε καλά;  :think:

Παντα μια χαρα ηταν απλα το στυλ που παριστανε πουλουσε
Ετσι τον μαζεψε και η νδ για να τσιμπησει ψηφαλακια απο το κοινο του

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
ΣΥΡΙΖΑ κατηγορει σημερα την κυβερνηση οτι κινειται στη γραμμη του Viktor Orbán!!  :2funny: :2funny: ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ,λεω εγω.... Απλα μαλλον ξυπνησαν και εκοψαν τη γραμμη Αβραμοπουλου/Παπα/UN κλπ. μπας και προλαβουν την τελευταια στιγμη να μαζεψουν τα ασυμμαζευτα που γινονται εδω και 30 χρονια τωρα σ'αυτο τον τοπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom