Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τυπε η ΧΑ εκανε την χρηματοδοτηση της παιδικους σταθμους και τροφιμα για ελληνες

Η ΝΔ τι κανει την επιχορηγηση της και χρωσταει κιολας

Φανταζομαι δεν σε χαλαει που ο κουλης θα δινει διχιλιαρα για καθε αχμεντ και μουσταφα που θα γεννιουνται εδω
Ελληνας πολιτης ειναι ο Αχμεντ και ο Μουσταφα ωστε να δικαιουνται το διχιλιαρο? Γιατι λετε ανακριβειες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εβαλε διαχωρισμο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ??
Λες να τα παρει και καμια σουηδεζα που θα ερθει εγκυος στην Ελλαδα για διακοπες και θα τυχει να γεννησει?

Για ελληνες πολιτες ειναι η προβλεψη

Ελεος πια

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Λες να τα παρει και καμια σουηδεζα που θα ερθει εγκυος στην Ελλαδα για διακοπες και θα τυχει να γεννησει?

Για ελληνες πολιτες ειναι η προβλεψη

Ελεος πια

Για καθε παιδι που θα γεννιεται στην ελλαδα αναφερει ο λαθροκουλης

Αν κανω λαθος διορθωσε με με στοιχεια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Να πω λοιπον (μια και ειμαι απο νησι και τα γνωριζω) και για το θεμα της "τοπικης αγορας" των νησιων που "ρημαχτηκε" απο τις επισκεψεις ελληνων στην Τουρκια για φτηνα ψωνια

Γνωριζω επιχειρηματια απο νησι, με μαγαζι με νυφικα που τα πουλαγε 2.000 ευρω το ενα
Πηγαινε ο ιδιος απεναντι στην Τουρκια, τα αγοραζε 500 ευρω και τα εφερνε στο νησι και τα πουλαγε 2.000

Πες μου τωρα εσυ, οτι η νησιωτισσα που θα πηγαινε η ΙΔΙΑ στην Τουρκια να αγορασει 500 ευρω το νυφικο της, ειναι υπευθυνη για το ρήμαγμα της τοπικης οικονομιας, επειδη δεν πηγε να δωσει 2.000 κερατιατικα στον επιχειρηματια με τα νυφικα

Αντε, να τα λεμε ολα ε?

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αρα εθνικα ανευθυνοι ειναι και οσοι ψωνιζουν απο το lidl επειδη ολη η εισπραξη φευγει και παει στη Γερμανια

Αρα εθνικα ανευθυνος ειναι και οποιος ψωνιζει Ολλανδικο νουνου αντι για Ελληνικο γαλα βλαχας

Αρα εθνικα ανευθυνος ειναι και οποιος παιρνει επτα ξενους παικτες στην ομαδα του και δεν παιρνει Ελληνες

Αρα εθνικα ανευθυνος ειναι και όποιος πηδαει αλλοδαπες πουτανες επειδη το χρημα θα φυγει στη Μολδαβια και την Ρωσια

Οχι τιποτα αλλο, να δουμε δηλαδη ποσες εθνικες υπευθυνοτητες κάνει ο καθενας μας
Αν μπορείς να το αποφύγεις σίγουρα είσαι εθνικά υπεύθυνος!  Δεν λέω πως κι εγώ είμαι 100% αλλά δεν το διαφημίζω και όταν παίρνω προϊόντα made in China η Bangladesh νιώθω άβολα!
Πάντος σίγουρα έχω δόσεις χιλιάδες ευρώ παραπάνω στα ταξίδια μου για να αποφύγω την Turkish airlines που πολλές φορές είχε πολύ φτηνότερα εισιτήρια απο αυτά που έκλεινα oπώτε δικαιούμε να ομιλώ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Για καθε παιδι που θα γεννιεται στην ελλαδα αναφερει ο λαθροκουλης

Αν κανω λαθος διορθωσε με με στοιχεια

Αρα και η σουηδεζα τουριστρια θα τα παρει  :jerking:
Εχεις γινει κουραστικος

Ο Αχμεντ και ο Μουσταφα κατ' αρχην δεν εχουν καν ΑΦΜ για να παρουν τα χρηματα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αν μπορείς να το αποφύγεις σίγουρα είσαι εθνικά υπεύθυνος!  Δεν λέω πως κι εγώ είμαι 100% αλλά δεν το διαφημίζω και όταν παίρνω προϊόντα made in China η Bangladesh νιώθω άβολα!
Α ενταξει ρε τύπε
Θα δηλωνω κι εγω οτι νιωθω αβολα και θα ξεπλενομαι

Αφου ηταν τοσο απλο γιατι δεν το ελεγες εξ αρχης?
Εβαλα λοιπον βενζινη φθηνη απο πακιστανο σημερα αλλά ενιωσα αβολα
Ενταξει τωρα?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Αρα και η σουηδεζα τουριστρια θα τα παρει  :jerking:
Εχεις γινει κουραστικος

Ο Αχμεντ και ο Μουσταφα κατ' αρχην δεν εχουν καν ΑΦΜ για να παρουν τα χρηματα

Τα επιδοματα πως τα παιρνουν τωρα??

Η μηπως θα μας πεις πως τα μεμετια δεν παιρνουν επιδοματα σημερα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τα επιδοματα πως τα παιρνουν τωρα??

Η μηπως θα μας πεις πως τα μεμετια δεν παιρνουν επιδοματα σημερα
Οι λαθρομεταναστες παιρνουν επιδοματα?
Θα με τρελανεις?

Το μονο επιδομα που γνωριζω οτι διδεται, ειναι ενα επιδομα που χορηγειται απο την Υπατη Αρμοστεια του ΟΗΕ (οχι απο την Ελλαδα) αλλά μονο προς οσους εχουν αναγνωρισθει ως προσφυγες.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Να πω λοιπον (μια και ειμαι απο νησι και τα γνωριζω) και για το θεμα της "τοπικης αγορας" των νησιων που "ρημαχτηκε" απο τις επισκεψεις ελληνων στην Τουρκια για φτηνα ψωνια

Γνωριζω επιχειρηματια απο νησι, με μαγαζι με νυφικα που τα πουλαγε 2.000 ευρω το ενα
Πηγαινε ο ιδιος απεναντι στην Τουρκια, τα αγοραζε 500 ευρω και τα εφερνε στο νησι και τα πουλαγε 2.000

Πες μου τωρα εσυ, οτι η νησιωτισσα που θα πηγαινε η ΙΔΙΑ στην Τουρκια να αγορασει 500 ευρω το νυφικο της, ειναι υπευθυνη για το ρήμαγμα της τοπικης οικονομιας, επειδη δεν πηγε να δωσει 2.000 κερατιατικα στον επιχειρηματια με τα νυφικα

Αντε, να τα λεμε ολα ε?
Εύκολα μου βάζεις!Τα 1500 παραπάνω ήταν για φόρους ενοίκια λογιστές, δηκηγόρους ,τεχνικούς, δεη, οτε και προσωπικά έξοδα του μαγαζάτορα!  Η νησιώτισα που τσίμπαγε έξτρα εισοδηματακι είτε από ενοίκια,είτε από φροντιστήρια είτε από οτιδήποτε έφερνε χρήμα στο σπίτι απο την κατανάλωση του καταστηματάρχη  δεν το ξαναέριχνε στην τοπική οικονομία έστω με υψηλότερες τιμές αλλά το εξήγαγε απέναντι! Αυτό έκλεισε το τοπικό μαγαζί και μια σειρά από κλάδους έχασαν τον πελάτη τους! Άρα αναγκαστικά αυτοί οι κλάδοι πιέζονται και ψάχνουν ακόμα πιο φτηνές λύσεις που μόνο οι απέναντι προσφέρουν  ή εξαφανίζονται!  Κι έτσι ρημαζεται μια τοπική κοινωνία!

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Θα με τρελανεις?

Το μονο επιδομα που γνωριζω οτι διδεται, ειναι ενα επιδομα που χορηγειται απο την Υπατη Αρμοστεια του ΟΗΕ (οχι απο την Ελλαδα) αλλά μονο προς οσους εχουν αναγνωρισθει ως προσφυγες.

Με καρτες ελληνικων τραπεζων πηγαινουν στα atm
Και εχω δει πολλους σκουρους να κανουν ουρες στα atm

Με τον ιδιο τροπο που πληρωνονται απο ελληνικη τραπεζα θα παρουν και το διχιλιαρο του λαθροκουλη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εύκολα μου βάζεις!Τα 1500 παραπάνω ήταν για φόρους ενοίκια λογιστές, δηκηγόρους ,τεχνικούς, δεη, οτε και προσωπικά έξοδα του μαγαζάτορα!  Η νησιώτισα που τσίμπαγε έξτρα εισοδηματακι είτε από ενοίκια,είτε από φροντιστήρια είτε από οτιδήποτε έφερνε χρήμα στο σπίτι απο την κατανάλωση του καταστηματάρχη  δεν το ξαναέριχνε στην τοπική οικονομία έστω με υψηλότερες τιμές αλλά το εξήγαγε απέναντι! Αυτό έκλεισε το τοπικό μαγαζί και μια σειρά από κλάδους έχασαν τον πελάτη τους! Άρα αναγκαστικά αυτοί οι κλάδοι πιέζονται και ψάχνουν ακόμα πιο φτηνές λύσεις που μόνο οι απέναντι προσφέρουν  ή εξαφανίζονται!  Κι έτσι ρημαζεται μια τοπική κοινωνία!
Ελα ρε τύπε τωρα, που θα μου δικαιολογησεις τον μαγαζατορα που ηθελε να βγαζει κερδος 400% απο καθε νυφικο επειδη ειχε νοικι και φορους, και σου φταιει η υποψηφια πελατης που κοιταξε το συμφερον της. Δεν ειμαστε καλα μου φαινεται.Ας το αγοραζε στο κατω κατω ο μαγαζατορας το νυφικο απο καμια ντοπια βιοτεχνια και να το πουλησει σε χαμηλη τιμη με ευλογο κερδος. Εκει δεν μας χαλάει ο μαγαζατορας που δεν στηριξε την τοπικη οικονομια?

Η οικονομια ξερεις, δεν λειτουργει με συναισθηματα.
Με κινητρα και με συμφερον δουλευει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Με καρτες ελληνικων τραπεζων πηγαινουν στα atm
Και εχω δει πολλους σκουρους να κανουν ουρες στα atm

Με τον ιδιο τροπο που πληρωνονται απο ελληνικη τραπεζα θα παρουν και το διχιλιαρο του λαθροκουλη
Καλα τύπε

Καποια στιγμη ομως να κοιταξεις λιγο τις εμμονες σου γιατι ειναι ψυχοφθορες

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Α ενταξει ρε τύπε
Θα δηλωνω κι εγω οτι νιωθω αβολα και θα ξεπλενομαι

Αφου ηταν τοσο απλο γιατι δεν το ελεγες εξ αρχης?
Εβαλα λοιπον βενζινη φθηνη απο πακιστανο σημερα αλλά ενιωσα αβολα
Ενταξει τωρα?
χαίρομαι που εδώ και μια ώρα δεν γράφω στον αέρα και έστρωσες λίγο σε σχέση με αυτό που είπες πιο πριν---->

Τύπε και τον Ερντογαν να δω να δουλευει σε βενζιναδικο, αν εχει την πιο φτηνη τιμη εκει θα παω

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ελα ρε τύπε τωρα, που θα μου δικαιολογησεις τον μαγαζατορα που ηθελε να βγαζει κερδος 400% απο καθε νυφικο επειδη ειχε νοικι και φορους, και σου φταιει η υποψηφια πελατης που κοιταξε το συμφερον της. Δεν ειμαστε καλα μου φαινεται.Ας το αγοραζε στο κατω κατω ο μαγαζατορας το νυφικο απο καμια ντοπια βιοτεχνια και να το πουλησει σε χαμηλη τιμη με ευλογο κερδος. Εκει δεν μας χαλάει ο μαγαζατορας που δεν στηριξε την τοπικη οικονομια?

Η οικονομια ξερεις, δεν λειτουργει με συναισθηματα.
Με κινητρα και με συμφερον δουλευει.
Σε αυτό με την τοπική βιοτεχνία έχεις 100% δίκιο που έμενε απ εξω!Ένα θέατρο του παραλόγου παιζόταν και παίζεται από όλους στην υπόθεση του νυφικου από τη Τουρκία που δείχνει τη παθογένεια της Ελληνικής οικονομίας!
Κανένα συναίσθημα ή οίκτο δεν βάζω σε οικονομικά θέματα  , παρά μόνο το ...συλλογικό εθνικό συμφέρον που η νοοτροπία σε αυτή τη χώρα προς αυτή τη κατεύθυνση είναι ανύπαρκτη!Διαφωνείς?

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ελα ρε τύπε τωρα, που θα μου δικαιολογησεις τον μαγαζατορα που ηθελε να βγαζει κερδος 400% απο καθε νυφικο επειδη ειχε νοικι και φορους,
Μια νομική συμβουλή  τότε που οι μαγαζάτορες έβγαζαν κέρδη 400% ξέρεις πόσο έκανε? Μήπως 3-4 φορές παραπάνω από ότι κάνει τώρα?
Αλλά ο δηκηγόρος της τότε εποχης εβρισκε ακριβό το τοπικό μαγαζί και το θεωρούσε πως τον έκλεβε σε σχεση με τον τούρκο!
Οι πιο πολλοί έμειναν χωρίς δουλειά στο τέλος όταν η οικονομία κατέρρευσε!

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.413
Πόντοι
786
Θα με τρελανεις?

το διχίλιαρο είπαν ότι θα είναι με εισοδηματικά κριτήρια,
άρα πρέπει να έχουν υποβληθεί δηλώσεις εισοδήματος (ελπίζω και με όριο περιουσίας ακίνητης και καταθέσεων),
άρα ο νικολιός θα το πάρει (εκτός να κληρονομήσει τη μάνα του)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.472
Πόντοι
3.936
Θα με τρελανεις?
Καλά ρε παλικάρι που ζεις; για παρατήρησε ένα atm πχ. της εθνικής bank στο κέντρο, και δες πόσοι λάθρομουσουλμάνοι παίρνουν το Kεά τους; Απο την άλλη εσείς δεν λέγατε ότι θα τα κόψετε αυτά τα Κεά στους λάθρο, όταν έρθετε στα πράγματα; Μια απ τα ίδια και εσείς.. βαδίζετε πάνω στην ίδια περπατησιά των προηγούμενων. Ράδιο Πρέσπες όλα καλά; ξεχάστηκε και αυτό..
Τώρα που στοιβάζετε τους λάθρο κάτω απ το χαλί (στη βόρεια ελλάδα) να δούμε σύντομα τα αποτελέσματα..  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom