Επισκέπτης
Την ξερεις καλα τη θεση μου σε αυτο το ζητημα.Για πες ρε υπερπόντικα, ποια η γνώμη σου? όποιος περνά τα σύνορα παράνομα να παίρνει αυτόματα άδεια παραμονής? ιθαγένεια? κάνα σπίτι δώρο? κανα καγιέν?
Την ξερεις καλα τη θεση μου σε αυτο το ζητημα.Για πες ρε υπερπόντικα, ποια η γνώμη σου? όποιος περνά τα σύνορα παράνομα να παίρνει αυτόματα άδεια παραμονής? ιθαγένεια? κάνα σπίτι δώρο? κανα καγιέν?
λαθοςΕπίσης θάθελα να μου εξηγήσουν όλοι αυτοί οι υποστηρικτές των "καημενων" λαθρομεταναστών, πως τοτε με τον πολυετή πόλεμο Ιραν- Ιρακ ή τις διάφορες άλλες εχθροπραξίες των δεκαετιών 80 και 90 ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ απο κείνες της χώρες της μεσης ανατολής δεν ήρθε στην Ευρώπη ως μετανάστης ενώ τώρω που ΔΕΝ συντρέχουν αυτοί οι λόγοι του πολέμου έρχονται κατα εκατομμύρια!
ποσοι?λαθος
πολλοι πηραν ασυλο στην δυτικη ευρωπη
Οχι λαθος,μαλακια.λαθος
πολλοι πηραν ασυλο στην δυτικη ευρωπη
μην κρινεις την παγκοσμια κατασταση με το τι βιωνεις στην γειτονια σουποσοι?
10-20-100?
εχει καμια σχεση το νουμερο με το τσουνάμι μεταναστών που έχουμε στις μέρες μας?
και να σου ξαναθυμίσω οτι εκεινα τα χρονια η Μ.Ανατολη (και η Αφρική) ΚΑΙΓΟΤΑΝ από τους πολέμους!
πηγουλα?μην κρινεις την παγκοσμια κατασταση με το τι βιωνεις στην γειτονια σου
εκατ.μουσουλμανοι μεταναστες ηρθαν στην Ευρωπη την δεκαετια του 80
Ενω τωρα βασιλευει η ειρηνη στην γη...π.χ. Ιρακ,Αφγανισταν,Πακισταν...Ναι,ζουμε ολοι ομορφα και καλα,αλλα κατι μυστηριοι τυποι τα παρατανε ολα,φευγουν απο την ακρη του κοσμου και ερχονται στην Ελλαδα για να αλλοιωσουν το εθνικο μας φρονημα...και να σου ξαναθυμίσω οτι εκεινα τα χρονια η Μ.Ανατολη (και η Αφρική) ΚΑΙΓΟΤΑΝ από τους πολέμους!
καποιον μου θυμιζεις......πηγουλα?
ναι, κιαυτος μεμακος ειναι!καποιον μου θυμιζεις......
μετα το Σενγκεν, ουσιαστικα τα συνορα της Ευρωπης εκλεισαν για τους μουσουλμανουςναι, κιαυτος μεμακος ειναι!
στο δια ταυτα, πηγουλα εχεις για τα "εκατομμυρια" των μουσουλμανων που ηρθαν στην ευρωπη το 80 και το 90?
Τα λόγια είναι πλέον περιττά....
άντε, να γίνει το τζαμί, να στεγαστούν οι ανθρώποι!
άντε, να γίνει το τζαμί, να στεγαστούν οι ανθρώποι!
οι αριθμοι δεν περιγραφουν σχεδον ποτε το ζητημα ως εχει...Ενα εκατομμύριο οι αλλοδαποί
Αγγίζουν το ένα εκατομμύριο οι αλλοδαποί στη χώρα μας, η πλειονότητα των οποίων, 767.900 άτομα, προέρχεται από τρίτες χώρες, ενώ 161.600 άτομα είναι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Η Ελλάδα και η Ισπανία δέχονται δυσανάλογο βάρος από τη νόμιμη και παράνομη μετανάστευση, τόσο σε επίπεδο αλλοίωσης των χαρακτηριστικών του πληθυσμού όσο και σε επίπεδο ανάπτυξης και κοινωνικής πρόνοιας, όπως δείχνουν τα νέα στοιχεία της Eurostat για τη μετανάστευση στην Ε.Ε. H χώρα που φιλοξενεί τους περισσότερους αλλοδαπούς στην Ευρώπη είναι η Γερμανία με 7,2 εκατ. και ακολουθούν η Ισπανία με 5,7 εκατ. και η Μεγάλη Βρετανία με 4 εκατ. άτομα.
μια βομβα υποθεση