Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 27
- Like
- 12.453
- Πόντοι
- 14.615
Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθειΠροσωπικά προτιμώ πιο λεπτες τις γυναίκες (κοινώς δεν είναι του γούστου μου οι παχουλές),αλλά σέβομαι και το δικό σου.
Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθειΠροσωπικά προτιμώ πιο λεπτες τις γυναίκες (κοινώς δεν είναι του γούστου μου οι παχουλές),αλλά σέβομαι και το δικό σου.
Σιγά το γεγονός,Σόφια: Θα στείλει 3.000 στρατιώτες για να εμποδίσει μετανάστες από Ελλάδα
Στην κινα ετσι τους αντιμετωπιζουνΧθες ήρθε από το Πεκίνο ένας και Κινέζος με τη μαμά του για να μείνουν μερικές μέρες σε ένα Airbnb φίλου.
Ήρθαν με μεγάλη καθυστέρηση, γιατί έκαναν το λάθος να κατέβουν στη Βικτώρια και στο δρόμο για το μουσείο τους λήστεψαν οι λαθροπίθηκοι.
Τους πήραν τη μία από τις δύο βαλίτσες, ευτυχώς χωρίς να τους κακοποιήσουν.
Μου είπαν ότι η έκπληξή τους ήταν μεγάλη που είδαν ανεξέλεγκτες ορδές κουραδόχρωμων στα 100 μέτρα από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας.
Ωστόσο τα μορμολύκεια οι πολιτικοί προϊστάμενοι της ΕΛΑΣ ασχολούνται με τις Ευρωεκλογές.
Ευτυχως κρατησανε μονο τους ντοπιους εργατεσ στην ΕΣΣΔ και πνιγηκανε στο χρημαΜΑΡΞ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
• Η λαθρομετανάστευση χρησιμοποιείται αφ’ ενός ως απεργοσπαστικός μηχανισμός αφ’ ετέρου με τον εργατικό υπερπληθυσμό – πλεόνασμα που δημιουργεί ρίχνει το επίπεδο ζωής σε κατάσταση δουλοπάροικου.
Χθες ήρθε από το Πεκίνο ένας και Κινέζος με τη μαμά του για να μείνουν μερικές μέρες σε ένα Airbnb φίλου.
Ήρθαν με μεγάλη καθυστέρηση, γιατί έκαναν το λάθος να κατέβουν στη Βικτώρια και στο δρόμο για το μουσείο τους λήστεψαν οι λαθροπίθηκοι.
Τους πήραν τη μία από τις δύο βαλίτσες, ευτυχώς χωρίς να τους κακοποιήσουν.
Μου είπαν ότι η έκπληξή τους ήταν μεγάλη που είδαν ανεξέλεγκτες ορδές κουραδόχρωμων στα 100 μέτρα από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας.
Ωστόσο τα μορμολύκεια οι πολιτικοί προϊστάμενοι της ΕΛΑΣ ασχολούνται με τις Ευρωεκλογές.
εκείνοι είναι φασίστεςΠριν λίγο με συνάντησα 2 καλούς φίλους Ελληνοιταλούς και μου μιλούσαν για τον MATTEO SALVINI όλο ενθουσιασμό!
Μου είπαν πως έχει σφραγίσει τα σύνορα και πλέον καθαρίζει και τις πόλεις! Η Ρώμη αδειάζει απο Λάθρο!
Καιρό είχα να δω τόσο ενθουσιασμό στα λεγόμενά τους! Μόνο που αναφέρεις το όνομα του ΣΑΛΒΙΝΙ γεμίζει το στόμα, στάζει μέλι, είναι ηδονή!![]()
Έχουμε το Πουλί πλέον! Ψευτο-κουλτούρα και ψευτοεξυπνάδαπου ειναι αυτη η λινατσα ο tsabo να μιλησει?
ο tsabo ηταν χιλιες φορες χειροτερος το πουλι δεν εχει κανει ουτε πταισμαΈχουμε το Πουλί πλέον!