alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Καλως τον "η ΝΔ εχει λύσεις για τα παντα"
Δεν εχει τυπε, ψηφιστε Τσιπρα
Καλως τον "η ΝΔ εχει λύσεις για τα παντα"
Προφανως οι αλλοδαποι δεν εχουν στο αιμα τους την γκρινια του Ελληνα και δουλευουν με το κεφαλι κατω, την ωρα που ο αντιστοιχος Ελληνας γκρινιαζει και σπαταλάει λεφτα που δεν εχει.
Εμενα μην μου το λες αυτο, εγω δεν απασχολησα ποτε αλλοδαπους.Να φερουμε και αλλους τοτε
Καλα αντε καμια βολτα τωραο συριζα ειναι ο φανερος εχθρος ..
η νδ ειναι ο κρυφος ....
συγκοινωνουντα ανθελληνικα δοχεια που τους αξιζει η ληθη .
Καλα αντε καμια βολτα τωρα
Δεν γινεται, περιμενω τον ντελιβερα να φερει το φαγητοαν σπαζεσαι πηγαινε να κοιμηθεις .
Δεν γινεται, περιμενω τον ντελιβερα να φερει το φαγητο
Δεν γινεται, περιμενω τον ντελιβερα να φερει το φαγητο
Eντελως τύπεακομα κι εκει αχρηστος εισαι ..
Για λογαριασμό 18,20 λεω να αφησω το εικοσαρικο ολοκληρο, τι λες?να δωσεις καλο μπουρμπουαρ
Aυτο δεν είναι tip ειναι κοινωνικο μερισμα.Για λογαριασμό 18,20 λεω να αφησω το εικοσαρικο ολοκληρο, τι λες?
Για λογαριασμό 18,20 λεω να αφησω το εικοσαρικο ολοκληρο, τι λες?
Δεν κραταω αποδειξεις ρε προπολεμικε, πληρωνω με καρτα και μπαινει η δαπανη αυτοματα στο χτισιμο του αφορολογητου μεσω της τραπεζαςκρατα και την αποδειξη σαν καλος ρουφιανακος ..
Δεν κραταω αποδειξεις ρε προπολεμικε, πληρωνω με καρτα και μπαινει η δαπανη αυτοματα στο χτισιμο του αφορολογητου μεσω της τραπεζας
Εσυ ακομη αποδειξεις κρατας?
στον ντελιβερα πληρωνεις με καρτα?Δεν κραταω αποδειξεις ρε προπολεμικε, πληρωνω με καρτα και μπαινει η δαπανη αυτοματα στο χτισιμο του αφορολογητου μεσω της τραπεζας
Εσυ ακομη αποδειξεις κρατας?
Προτιμας να πληρωνεις δηλαδη στην εφορια επειδη δεν καλυπτεις το αφορολογητο.δεν κανω τον ρουφιανο στο κρατος σαν εσενα ..
Ναι, εχει φορητο pos το καταστημαστον ντελιβερα πληρωνεις με καρτα?
ωραιος..εμενα με το ζορι μου φερνουν αυτα που οντως παρηγγειλαΝαι, εχει φορητο pos το καταστημα
Αδελφέ οσον αφορα αυτο δεν φοβαμαι, γιατι τον ντελιβερα τον ειχα πελατη και του εκανα δουλεια καποτε χωρις να του παρω λεφταωραιος..εμενα με το ζορι μου φερνουν αυτα που οντως παρηγγειλα
αμα πω και για καρτα τη ροχαλα μεσα την εχω στανταρ