Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

  • Ναι

    Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

    Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

    Ψήφοι: 220 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

    Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

    Ψήφοι: 381 25,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.520

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Μηνύματα
27.371
Κριτικές
49
Like
22.764
Πόντοι
24.596
Στο θέμα μας, μην ξεφευγετε,
Τι θα κάνει η νδ με τους λάθρο?
Θα βάλει μια τάξη?
Θα κλείσει τα σύνορα? θα τους εξαφανίσει?
Για πείτε , αν είναι μα ψηφίσουμε νδ.
aλλοι 65 λαθρο σημερα στην Πυλο.την γενετειρα του Αντωνακη :S :S :S
 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.129
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Θάνος Ασκητής: «Χωρίς μετανάστες η Ελλάδα θα είχε πληθυσμό κάτω από 8 εκατομμύρια»



καρατζαφερη μολις εκανες τον πολιτικο σου ταφο με τον κολλητο σου
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και για δωσε μου μια εξηγηση, γιατι οταν η ΝΔ προσεγγισε καπως αυτο που λετε εσεις ως "καθαρη δεξια" το 2009-2014 με αρχηγο τον Σαμαρα, γιατι δεν ξεπερασε ποτέ το 28% ενω με τον Μητσοτακη παει για 35% και βαλε?
Τι θα γινει δηλαδη, θα φτιαξουμε μια παραταξη που θα ειναι μειοψηφικη εξ ορισμου? Ε οχι ρε τύπε. Ξεχνα το. Δεν θα κυβερνανε οι κατσαπλιαδες για να κανετε εσεις ασκησεις επι χαρτου.

Λογω μνημονιακης παραμυθας και " αυταπατων" μηπως? Ισα ισα στη χειροτερη στιγμη και πιο δυσκολη για ενα κυβερνων κομμα πηρε τετοιο ποσοστο πραγμα που αναλογικα ηταν τεραστια επιτυχια.
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Επειδη πολυ μιλατε για τον Ορμπαν και την αποφαση της ΝΔ για την καταδίκη του, εχετε υποψη σας τι ειναι το αρθρο 7 και γιατι τιμωρειται η Ουγγαρια, ή νομιζετε οτι την τιμωρουν οι κακοι διεθνιστες επειδη κυβερνιεται απο πατριωτες?

Ούτε πεντε χρονων, ετσι?
Ο Ορμπαν ειναι ενας δικτατορισκος, με ενα διεφθαρμενο κρατος, ισως το πιο διεφθαρμενο της Ευρωπης. Απλως εχει εναν μανδυα πατριωτισμου, οπως ολοι οι καλοι διεφθαρμενοι δικτατορες, για να μασανε σανο οι διαφοροι αφελεις σαν μερικους απο εσας, που βλεπουν στο προσωπο του τον αγνο πατριωτη που θα μας γλυτωσει απο τα δεινα.

Ρε ενηλικιωθειτε καποτε. Κριμα ειναι.

δεξιος ειναι που το κομμα του ειναι μελος του ευρωπαικου λαικου κομματος στο οποιο ανηκει και η νουδου

καλα κρασια
 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.904
Κριτικές
16
Like
14.768
Πόντοι
6.515
το λαθος ηταν που δεν αφησε ο τρουμαν να κερδισουν οι μπολσεβικοι στο Γραμμο.

Τωρα θα τους ειχαμε στειλει στο διαβολο και θα ειχαμε εναν ΟΡΜΠΑΝ να υποστηριζει τη πατριδα απεναντι στη νεα ταξη ΣΩΡΟΣ
>:(
 

Επισκέπτης
Ας υποσταλεί και η σημαία στο Σύνταγμα και στην Ακρόπολη και ας αντικατασταθεί με την κατσαριδοσημαία(Αλβανική)!Αν θέλουν κάποιοι Ελλάδα ας πάρουν μαζεμένη γη κάπου στη Γερμανία στα σύνορα με Ελβετία και ας την ονομάσουν "Athena" όπως οι Ασσύριοι που υπάρχουν μόνο στην αυτόνομη περιοχή τους στη Σουηδία...Στο χώρο που υπάρχουμε δεν υπάρχει ΧΩΡΑ αλλά οι αριστεροί και λοιποί αδιάφοροι πέτυχαν να το κάνουν ...ΧΩΡΟ..
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.255
Κριτικές
3
Like
1.435
Πόντοι
566
Netsome, καλές οι εκθέσεις ιδεών που γράφεις
για εισαγωγή στα ΑΕΙ,

αλλά επί του θέματος φάσκεις και αντιφάσκεις.

Είσαι κατά του φασισμού, και από την άλλη
τους χειρότερους φασίστες, που είναι οι Ισλαμιστές
θέλεις... να τους αποδεχόμαστε !

Για την Ελλάδα, είναι καλό να πάρουν δρόμο όλοι
οι Ισλαμοφασίστες.

Απλά πράγματα.

Ο Τραμπ, είχε υποστηρίξει να απαγορευτεί
η είσοδος σε κάθε Μουσουλμάνο, στις ΗΠΑ.

Κατά τα λοιπά, θεωρώ ότι όποιος νομίζει
ότι οι Ισλαμιστές πρέπει να γίνονται αποδεκτοί,
είναι επικίνδυνα ηλίθιος.

Σωστός... Οι ΗΠΑ είναι ποιο μπροστά από την Ευρώπη στο θέμα.

Αυτοι οι άνθρωποι δεν μπορούν να ενταχθούν σε δυτικές κοινωνίες.

Ειναι η μόνη αλήθεια που δεν λέγεται....

 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.755
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
MKO ζητά «αποκαθήλωση» του σταυρού από παραλία στη Λέσβο γιατί ενοχλεί τους αλλόθρησκους

Την ώρα που διεθνή δημοσιεύματα καταγράφουν άθλιες συνθήκες διαβίωσης στη Μόρια - Πάνω από 11.000 οι πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται στο νησί
Έντονη κόντρα έχει ξεσπάσει στη Λέσβο μεταξύ μιας ΜΚΟ και μεταναστών από τη μία πλευρά, και τους λουόμενους από την άλλη. Μάλιστα οι αλληλέγγυοι έφτασαν στο σημείο να απαιτήσουν να κατέβει ο σταυρός που τοποθετήθηκε κοντά σε παραλία, κάνοντας λόγω για πράξη ρατσισμού, μισαλλοδοξίας και καταγγέλλει τους “επίδοξους σταυροφόρους”.

Περισσότεροι από 11.000 μετανάστες και πρόσφυγες φιλοξενούνται σήμερα στο νησί της Λέσβου των 27.545 μόνιμων κατοίκων σύμφωνα με την τελευταία απογραφή. Οι κακές συνθήκες στις οποίες ζουν οι αλλοδαποί, κυρίως στο hot spot της Μόριας, το οποίο κρίθηκε ως επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και χαρακτηρίζεται ως κολαστήριο από τον ξένο Τύπο, οι διαφορές στην κουλτούρα και τον πολιτισμό, η παρουσία ακροδεξιών στοιχείων και η ανεξέλεγκτη δράση κάποιων αλληλέγγυων, κάνει ορισμένες φορές δύσκολη τη συνύπαρξη μεταναστών και ντόπιων.

Πρόσφατα αλληλέγγυοι κατήγγειλαν ότι ένα παιδί που φορούσε μαντήλα κακοποιήθηκε από ακροδεξιά στοιχεία που λανθασμένα πίστεψαν ότι ήταν προσφυγόπουλο – μια καταγγελία που αργότερα διαψεύστηκε, σύμφωνα με τον δήμαρχο Λέσβου -, άγνωστοι κατέστρεψαν ολοσχερώς το μνημείο για τους πρόσφυγες που χάθηκαν στα νερά του Αιγαίου, ενώ πριν από μερικές ημέρες άγνωστοι βανδάλισαν με μπογιές τρεις προτομές, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, του πρώην δημάρχου και εκ των κορυφαίων στελεχών της Αντίστασης Απόστολου Αποστόλου, καθώς και του καθηγητή ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρη Βερναρδάκη.

Το τελευταίο συμβάν που έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα της αντιπαράθεσης και της έντασης, είναι η τοποθέτηση ενός σταυρού κοντά σε δημοτική πλαζ του νησιού. Άγνωστοι έβαλαν ένα μεγάλου μεγέθους τσιμεντένιο σταυρό στη θέση Απελή, ο οποίος είναι ορατός από εκατοντάδες μέτρα από τους λουόμενος της παραλίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το καλοκαίρι σημειώθηκαν αψιμαχίες μεταξύ μεταναστών και προσφύγων με Έλληνες λουόμενους και ξένους τουρίστες, καθώς οι τελευταίοι δυσανασχετούσαν έως και ανησυχούσαν από την παρουσία των πρώτων. “Υπήρξε μια ενόχληση, διότι οι πρόσφυγες σε ορισμένες περιπτώσεις μεταφέρονταν στην παραλία κατά ομάδες, ακόμη και 50 ατόμων, με αποτέλεσμα ο κόσμος που έκανε το μπάνιο του, να νιώθει ότι κολυμπά σε ένα χοτ σποτ” δηλώνει στο Πρώτο Θέμα ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός.

ΜΚΟ: “Αποτρέπονται αλλόθρησκοι να προσέρχονται για κολύμβηση”

Άγνωστο παραμένει ποιοι τοποθέτησαν αυτό το σταυρό. Ωστόσο η τοποθέτησή του θορύβησε τη ΜΚΟ “Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο”, η οποία απαίτησε να κατέβει. Με επιστολή της προς τον δήμαρχο Λέσβου και το λιμενάρχη Μυτιλήνης - μια αναφορά που θύμισε το γλωσσικό μπέρδεμα του Πρωθυπουργού Αλέξη τσίπρα - το Δ.Σ. της ΜΚΟ εκτιμά ότι ο σταυρός τοποθετήθηκε από αγνώστους “ώστε με τον τρόπο αυτόν να αποτρέπονται αλλόθρησκοι (προφανώς πρόσφυγες και μετανάστες) να προσέρχονται για κολύμβηση”. Χαρακτηρίζει αυτήν την πράξη “παράνομη, αντιαισθητική (θυμίζει τάφο) αλλά κυρίως προσβλητική για το σύμβολο του χριστιανισμού, σύμβολο αγάπης και θυσίας και όχι ρατσισμού και μισαλλοδοξίας” και παρακαλεί για τις ενέργειες του δημάρχου και του λιμενάρχη “ώστε να αποκατασταθεί η αυθαιρεσία και η ακαταλληλότητα ύπαρξης θρησκευτικού συμβόλου σε χώρο λουομένων και η μετατροπή του σε εργαλείο επίδοξων σταυροφόρων”.

Ο σταυρός τοποθετήθηκε σε ένα βράδυ, χωρίς να υπάρχουν σχετικές άδειες για εργασίες και μάλιστα σε έκταση που ανήκει σύμφωνα με πληροφορίες στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου. Ο δήμαρχος Λέσβου εξετάζει πώς θα χειριστεί την υπόθεση, που απειλεί να διαταράξει ακόμη περισσότερο το κλίμα στο νησί, χωρίς ωστόσο να είναι διατεθειμένος να δεχθεί τελεσίγραφα. “Καμιά ΜΚΟ δεν έχει κανέναν λόγο να ζητάει ή να μη ζητάει να κατέβει ένας σταυρός. Θα επισκεφθώ τον Μητροπολίτη για να δούμε από κοινού τι πρέπει να γίνει, καθώς αυτός που είναι αρμόδιος να αποφασίσει είναι η Εκκλησία. Είναι κάτι που τιμά τη θρησκεία ή την προσβάλλει και δίνει μηνύματα ξένα προς το χριστιανισμό;” σχολιάζει ο κ.Γαληνός, ενώ “δείχνει” ως πηγή του κακού την υπερπληθώρα μεταναστών και προσφύγων στο νησί: “Αν υπήρχε αποσυμφόρηση, δεν θα δίναμε τα όπλα σε ακραία στοιχεία να κάνουν το ο,τιδήποτε. Όμως όταν έχουμε τόσο μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού, δίνουμε όπλα σε κάποια ακραία στοιχεία να προπαγανδίσουν, όπως και κάνουν”.

Η ΜΚΟ δημοσιοποίησε την επιστολή της και μέσω της σελίδας της στο facebook, συγκεντρώνοντας θετικά αλλά και αρκετά επικριτικά έως υβριστικά σχόλια. “Τα μέλη και προσωπικά η πρόεδρος, που υπέγραφε την σχετική επιστολή δέχτηκαν χυδαίες ύβρεις «του πεζοδρομίου», απειλές, σεξιστικά σχόλια μέσω τηλεφώνου, μέσων κοινωνικής δικτύωσης κλπ.” σημειώνει σε νεώτερη ανακοίνωσή της η “Συνύπαρξη”. Η “Συνύπαρξη” διευκρινίζει ότι δεν ζήτησε να κατέβουν όλοι οι σταυροί από το νησί, αλλά μόνο ο συγκεκριμένος, ο οποίος δεν προϋπήρχε “αλλά στήθηκε από αφέλεια ή από σκοπιμότητα για να αποτρέπει τους μετανάστες να έρχονται για κολύμβηση εκεί”, ενώ συμπληρώνει, πως τα μέλη του συλλόγου στα 20 χρόνια εθελοντικής προσφοράς τους έχουν συνεργαστεί πολλές φορές με την εκκλησία “σεβόμενα παράλληλα διαφορετικές πεποιθήσεις και απόψεις άλλων θρησκειών και δογμάτων”.

www.protothema.gr/greece/article/821114/mko-zita-apokathilosi-tou-staurou-apo-ti-lesvo-giati-enohlei-tous-allothriskous/]
]

Ένας σοβαρό κράτος που δεν κυβερνάτε από πούστηδες καροτάκηδες,θα είχε πετάξει τις ΜΚΟ και τους αραβόγυφτους στη θάλασσα
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.347
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006
Ένας σοβαρό κράτος που δεν κυβερνάτε από πούστηδες καροτάκηδες,θα είχε πετάξει τις ΜΚΟ και τους αραβόγυφτους στη θάλασσα
Παντως σημερα απολογηθηκε για κακουργηματικη απατη στον εισαγγελεα προεδρος ΜΚΟ στην Μυτιληνη. Πολυ θετικη εξελιξη.
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Οι επιδοτήσεις των ΜΚΟ επί Ν.Δ


Τα ονόματα των μη κυβερνητικών οργανώσεων που εντάχθηκαν σε προγράμματα επιδοτούμενης απασχόλησης την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από την Νέα Δημοκρατία έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Εργασίας κ. Γ. Κουτρουμάνης.

Πρόκειται για 707 μη κυβερνητικές οργανώσεις, οι οποίες εντάχθηκαν σε προγράμματα επιδοτούμενης απασχόλησης και εισέπραξαν περίπου 39 εκατομμύρια ευρώ, δημιουργώντας 1.826 θέσεις εργασίας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ

 

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Μηνύματα
798
Like
6
Πόντοι
6

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom