mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.672
- Πόντοι
- 506
Οι άλλοι οι απατεωνες της ΜΚΟ παιρνουν τα φραγκα και τους ταιζουν σπανακοριζο
Ο παιδικος μου εφιαλτης
Ο παιδικος μου εφιαλτης
Αμα σου τρώνε οι λαθρο τις γκόμενες φαντάσου πόσο χάλια είσαι!!!!επισης για να καταλαβει κανεις σε τι μπουρδελο χωρα ζουμε αρκει να δει τα σχολια του παραπανω βιντεο, τα σχολια απο γυναικες ειναι διθυραμβικα και "ειμαστε ολοι ανθρωποι παλιοφασιστα"
δεν εχουν αρκετο μυαλλο να σκεφτουν οτι οταν αυτες χαριεντιζονται με τον λαθρο εγω μπορει να καθομαι μονος μου και να κλαιω - οχι απο επιλογη μου αλλα απο αναγκη μια και δεν υπαρχει καποια διαθεσιμη για εμενα εκεινη τη στιγμη
η εχουν αρκετο μυαλλο να το σκεφτουν και ΔΕΝ ΤΙΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. στην οποια περιπτωση πρεπει να το δηλωσουν σε καθε τονο για να χωρισουμε επιτελους τα τσανακια μας
Αμα σου τρώνε οι λαθρο τις γκόμενες φαντάσου πόσο χάλια είσαι!!!!
Ψωμί τυρί δεν είχαμε, λουκάνικα γυρεύαμε..
Eρχεσαι στα λόγια μου μικρέ κακάσχημε βλάκα.ακου φλωρε δεν εχει καμια σημασια αν εγω ειμαι χαλια η οχι. οταν τα συνορα ειναι ανοιχτα (πρακτικα κυριως για αντρες) θα βρεθει παντα καποιος πιο ορεξατος απο εμενα, πιο διψασμενος, πιο νεος, η απλα με καλυτερα γονιδια απο εμενα τον κοντο χοντρο καμπουρη.
Και power of love τυπεΣτη μυτιληνη εξεγερση συμφωνα με διαδικτυακα μεσα.
Τα χρεωμενα μεγαλοκαναλα, εξοδος τριημερου κι αλλα λογια να αγαπιομαστε :S
Στη μυτιληνη εξεγερση συμφωνα με διαδικτυακα μεσα.
Τα χρεωμενα μεγαλοκαναλα, εξοδος τριημερου κι αλλα λογια να αγαπιομαστε :S
Ο κυριακος κατω απ τις διαταγες του Σωρρος κι αυτοςΤους χαρίζονται τα θαλασσοδάνεια ώστε να σιωπούνε.
Ο Κυριάκος που βόσκει ?
Κι ο ερντογαν το παιζει υπερ ανω Σωρρος αλλα του ρχεται πουτσα.Ο κυριακος κατω απ τις διαταγες του Σωρρος κι αυτος
Οι ελληνες που βοσκουν?
Και η πουτσα που θα φάει ο έρντο θα ακουμπήσει και μας, γκαραντίΚι ο ερντογαν το παιζει υπερ ανω Σωρρος αλλα του ρχεται πουτσα.
Ο κυριακος κατω απ τις διαταγες του Σωρρος κι αυτος
Οι ελληνες που βοσκουν?