Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.672
Πόντοι
506
Οι άλλοι οι απατεωνες της ΜΚΟ παιρνουν τα φραγκα και τους ταιζουν σπανακοριζο :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
Ο παιδικος μου εφιαλτης

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
επισης για να καταλαβει κανεις σε τι μπουρδελο χωρα ζουμε αρκει να δει τα σχολια του παραπανω βιντεο, τα σχολια απο γυναικες ειναι διθυραμβικα και "ειμαστε ολοι ανθρωποι παλιοφασιστα"

δεν εχουν αρκετο μυαλλο να σκεφτουν οτι οταν αυτες χαριεντιζονται με τον λαθρο εγω μπορει να καθομαι μονος μου και να κλαιω - οχι απο επιλογη μου αλλα απο αναγκη μια και δεν υπαρχει καποια διαθεσιμη για εμενα εκεινη τη στιγμη

η εχουν αρκετο μυαλλο να το σκεφτουν και ΔΕΝ ΤΙΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. στην οποια περιπτωση πρεπει να το δηλωσουν σε καθε τονο για να χωρισουμε επιτελους τα τσανακια μας
Αμα σου τρώνε οι λαθρο τις γκόμενες φαντάσου πόσο χάλια είσαι!!!! :2funny:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
93% των σεξουαλικων εγκληματων στη Φινλανδια διεπραχθησαν απο μουσουλμανους λαθρομεταναστες. Το ιδιο εχουν πει και για Σουηδια, Γερμανια, η Μυρτω στη Παρο που να τη βιασει πηγε πρωτα, η αλλη κοπελα στη Κερκυρα με τον Αφγανο που πηγε να τη βιασει και αντισταθηκε και τη πεταξε! απο κατω αλλα σωθηκε. Ο δραστης αφεθηκε απο τις ελληνικες αρχες ελευθερος για να συνεχισει απροσκοπτα το ταξιδι του στην Ευρωπη αντι να περασει χρονια στις ελληνικες φυλακες. Στη Γερμανια οπου κατεφυγε, δε του εφταναν τα επιδοματα και η στεγη χωρις να δουλευει, επιτεθηκε σεξουαλικα σε μια κοπελα μονο που δε γλιτωσε εκεινη, τη σκοτωσε κιολας. Βλεπουμε το προβλημα λοιπον που υπαρχει. Το βλεπουμε ολοι εκτος απο αριστερους και κεντρωους λαθρολαγνους που μιλανε ακομα για ανοιχτα συνορα. Επειδη αυτοι γουσταρουν να τους πηδανε μουσουλμανοι λαθρομεταναστες οπως αρκετοι εδω μεσα λαθρολαγνοι, ειναι αυτος λογος για να συνεχιζεται αυτη η κατασταση; Ας πληρωσει το κρατος, ολοι μας, οι φορολογουμενοι, ας δινει κουπονι στους λαθρολαγνους να τους πηδανε οι λαθρομεταναστες σε εναν ελεγχομενο χωρο αφου κι εκεινοι ανθρωποι ειναι και το θελουν τοσο πολυ συμφωνα και μ αυτα που γραφουν εδω. Κι ας ελεγχθει η λαθρομεταναστευση μηπως γλιτωσει καμια νεα Μυρτω στην Ελλαδα, στη Γερμανια, στη Σουηδια, στη Φινλανδια.

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6

Ψωμί τυρί δεν είχαμε, λουκάνικα γυρεύαμε..  :think:

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Αμα σου τρώνε οι λαθρο τις γκόμενες φαντάσου πόσο χάλια είσαι!!!! :2funny:

ακου φλωρε δεν εχει καμια σημασια αν εγω ειμαι χαλια η οχι. οταν τα συνορα ειναι ανοιχτα (πρακτικα κυριως για αντρες) θα βρεθει παντα καποιος πιο ορεξατος απο εμενα, πιο διψασμενος, πιο νεος, η απλα με καλυτερα γονιδια απο εμενα τον κοντο χοντρο καμπουρη.

αυτο τι σημαινει οτι πρεπει να κανω στην ακρη και να του επιτρεψω να εχει ελπιδες? οχι φυσικα. θα τον εξαφανισω οπως και ολο τον αθεμιτο ανταγωνισμο. ακομα και 80χρονων να ειμαι ανετα θα διωξω με οποιον τροπο γινεται το 18χρονο αγορακι που ηρθε λαθραια. χωρις τυψεις. απλα επειδη ειναι ανταγωνισμος που δε θα επρεπε να βρισκεται διπλα μου. ειμαστε ολοι ανθρωποι αλλα οτι βρισκεται εντως των συνορων της χωρας μου ειναι για εμενα, οταν σκασω εγω στο φαι (οχι οταν χορτασω απλα) τοτε θα φαει ο πεινασμενος και μονο αν πρωτα υποταχθει.

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1

Ψωμί τυρί δεν είχαμε, λουκάνικα γυρεύαμε..  :think:

απλα κανεις ντισλαικ 1 φορα, δεν ξανα ανοιγεις το βιντεο ΠΟΤΕ, δεν ξαναστηριζεις τον εν λογω τυπο (και καθε τυπο που πιστευεις οτι δρα εναντια στα συμφεροντα σου) ουτε με 1 ευρω και λες σε ολους τους φιλους σου να κανουν το ιδιο. και ψηφιζεις αυτο που θεωρεις οτι μπορει να σε βοηθησει να κατατροπωνεις τετοιους τυπους οχι πλεον με παθητικοτητα οπως προτεινω εγω αλλα με δυναμισμο

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
εγω ειμαι τις αποψης οτι τους λαθρομεταναστες - με τη δεδομενη κυβερνηση - πρεπει να τους προκαλουμε (χωρις βια) οσο περισσοτερο μπορουμε περιμενοντας να κανει ο καθε ενας απαυτους (ατομικα) το πρωτο του λαθος και μετα να τον τσακισουμε επιτοπου.

και οσοι υπομεινουν τις προκλησεις και περασει στην ψυχολογια τους οτι εδω απλα θα ειναι υποχειρια του Ελληνα το σκεφτομαστε αν τους δεχθουμε στην κοινωνια μας

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ακου φλωρε δεν εχει καμια σημασια αν εγω ειμαι χαλια η οχι. οταν τα συνορα ειναι ανοιχτα (πρακτικα κυριως για αντρες) θα βρεθει παντα καποιος πιο ορεξατος απο εμενα, πιο διψασμενος, πιο νεος, η απλα με καλυτερα γονιδια απο εμενα τον κοντο χοντρο καμπουρη.
Eρχεσαι στα λόγια μου μικρέ κακάσχημε βλάκα.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16

www.zougla.gr/greece/article/moria-i-kourdi-egatelipsan-to-hot-spot-meta-apo-epi8esi-me-maxeria]http://www.zougla.gr/greece/article/moria-i-kourdi-egatelipsan-to-hot-spot-meta-apo-epi8esi-me-maxeria[/url]

[size=14pt]ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΠΕΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΓΙΕΖΙΝΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΗΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ – ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ[/size]

URL]]

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Στη μυτιληνη εξεγερση συμφωνα με διαδικτυακα μεσα.
Τα χρεωμενα μεγαλοκαναλα, εξοδος τριημερου κι αλλα λογια να αγαπιομαστε  :S

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Στη μυτιληνη εξεγερση συμφωνα με διαδικτυακα μεσα.
Τα χρεωμενα μεγαλοκαναλα, εξοδος τριημερου κι αλλα λογια να αγαπιομαστε  :S

Τους χαρίζονται τα θαλασσοδάνεια ώστε να σιωπούνε.
Ο Κυριάκος που βόσκει ?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Ο κυριακος κατω απ τις διαταγες του Σωρρος κι αυτος
Οι ελληνες που βοσκουν?

Που να είναι οι Έλληνες ? αόρατη αντιπολίτευση ,
ενώ ο μαδούρο ποινικοποιεί την διαμαρτυρία του απροστάτευτου λαού

σε αντίθεση με αυτά www.zougla.gr/greece/article/nikta-episodion-me-molotof-sto-kentro-tis-a8inas-1583123]http://www.zougla.gr/greece/article/nikta-episodion-me-molotof-sto-kentro-tis-a8inas-1583123[/url]

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Λαθρο τωρα στο ΒΒC μυξοκλαινε οτι δεν δεχονται τα εθιμα τους στην Ευρωπη και για αυτο θελουν να γυρισουν πισω  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ο διεθνης Γερμανος ποδοσφαιριστης Οζιλ, τουρκικης καταγωγης, ετρεξε να συναντηθει, να φωτογραφηθει με τον Ερντογαν, αγαπες και λουλουδια, Καλως τον Προεδρο μας. Αυτοι ειναι οι ενταγμενοι; Στηριξη σε οποιον αποτρεψει κατι τετοιο, οχι σε οποιον το προωθει και το συγκαλυπτει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom