Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Kαι ποιος σου είπε ότι όποιος βλέπει τσόντες δε γαμάει ρε ούφο ?? Άντε που κάθομαι και ανοίγω διάλογο με το κάθε βλήμα εδώ μέσα....

Και ποια σου κάθετε ρε κακομοιρη. Αφου φαινεσαι οτι εισαι ζαβος. Να μου πεις με λεφτά, μπορεί αλλα πάλι αγγαρεία θα κανει..

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Και ποια σου κάθετε ρε κακομοιρη. Αφου φαινεσαι οτι εισαι ζαβος. Να μου πεις με λεφτά, μπορεί αλλα πάλι αγγαρεία θα κανει..

Και κάθεται σε σενα που είσαι φασίστας και που έχεις μυαλό 13χρονού ?? Μόνο καμιά προβληματική...άντε βούρλο...

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Άγρια συμπλοκή Σύρων και Κούρδων στο hot spot των Θερμοπυλών
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017, 23:34

Σύροι και Κούρδοι ενεπλάκησαν μεταξύ τους, για μία θέση στο λεωφορείο που θα τους μετέφερε στην Αθήνα.

Οι θέσεις στο λεωφορείο που θα τους πήγαινε στην Αθήνα για προσωπικές τους δουλειές και στη συνέχεια θα τους επέστρεφε πίσω στο hot spot δεν έφταναν για όλους και αυτό ήταν που άναψε το φυτίλι.

Κρατώντας σιδερένιους λοστούς και καδρόνια οι πρόσφυγες χτυπήθηκαν μεταξύ τους και παράλληλα προξένησαν υλικές ζημιές στον χώρο φιλοξενίας. Οι άνθρωποι του hot spot προσπαθούσαν μάταια να τους ηρεμήσουν ενώ στο χώρο βρέθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη από τη διεύθυνση αστυνομίας Φθιώτιδας.

Αυτή την ώρα τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει ωστόσο κανείς δεν ξέρει τι θα ακολουθήσει τις επόμενες ώρες με την κόντρα που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στους Σύρους και τους Κούρδους.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που πρόσφυγες του hot spot των Θερμοπυλών έρχονται στα χέρια χωρίς όμως η κατάσταση να πάρει μεγάλες διαστάσεις.
www.zougla.gr/greece/article/agria-simploki-siron-ke-kourdon-sto-hot-spot-ton-8ermopilon]http://www.zougla.gr/greece/article/agria-simploki-siron-ke-kourdon-sto-hot-spot-ton-8ermopilon[/url]

όλα τάχει η μαριορή ο φερετζές (τα χοτσποτ των "δανειστών")μάς έλειπαν

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Απαντώντας στο σκουπίδι Runar μόνο αξία του δίνετε. Ο τυπος είναι μπάσταρδος στη γενιά που ντρέπεται να το παραδεχτεί και προσπαθεί να μας βγάλει και εμάς "μπάσταρδους" να μήν αισθάνεται μόνος και τελευταίο σκουπίδι σερβιετα χρησιμοποιημένη. Στο αίμα μας ποντιακό αίμα κυλα καθαρό και θα κυλά για πάντα. Κατουράμε μπάσταρδα σκουπιδια εύκολα στον έξω κόσμο...ας αφησουμε το ιντερνέτ για τα σκουπίδια να βρίζουν μανες και να το παίζουν καποιοι... (οπότε θες οπου θες έρχομαι και εκεί που είσαι σκουπίδι να μου πεις μπροστά μου ποιός ειναι "πολιτιστικά υπανάπτυκτος" αν έχεις κακαλα....)

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Απαντώντας στο σκουπίδι Runar μόνο αξία του δίνετε. Ο τυπος είναι μπάσταρδος στη γενιά που ντρέπεται να το παραδεχτεί και προσπαθεί να μας βγάλει και εμάς "μπάσταρδους" να μήν αισθάνεται μόνος και τελευταίο σκουπίδι σερβιετα χρησιμοποιημένη. Στο αίμα μας ποντιακό αίμα κυλα καθαρό και θα κυλά για πάντα. Κατουράμε μπάσταρδα σκουπιδια εύκολα στον έξω κόσμο...ας αφησουμε το ιντερνέτ για τα σκουπίδια να βρίζουν μανες και να το παίζουν καποιοι... (οπότε θες οπου θες έρχομαι και εκεί που είσαι σκουπίδι να μου πεις μπροστά μου ποιός ειναι "πολιτιστικά υπανάπτυκτος" αν έχεις κακαλα....)

Συντοπίτης του με έχει ενημερώσει πλήρως για τον Γιωργάκη.

Είναι ένα αποτυχημένο ναυάγιο που ούτε μια χλέπα στη μούρη δεν αξιζει,πόσο μάλλον να του απαντάει κανείς.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Με ένα αδιάβροχο μπαίνει όποιος θέλει στο κέντρο, αναφέρει ο δημοσιογράφος
Spiegel: «Μόρια, η ντροπή της Ευρώπης»

«Καλώς ήλθατε στη φυλακή» έγραψε κάποιος με σπρέι σε έναν τοίχο. Βρωμάει ούρα και σκουπίδια, στο έδαφος εκατοντάδες πλαστικές σακούλες» τονίζεται στο ρεπορτάζ

Εκτενές ρεπορτάζ από το προσφυγικό κέντρο στη Μόρια της Λέσβου δημοσιεύει το περιοδικό Spiegel.

Μπορεί να απαγορεύεται η είσοδος σε δημοσιογράφους, ωστόσο όπως περιγράφει χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ «μπορεί κανείς να φορέσει ένα αδιάβροχο και να μπει στα κρυφά».

Έτσι λοιπόν μεταφέρει την φρικτή εικόνα που αντίκρισε: «Όποιος θέλει να δει τη ντροπή της Ευρώπης πρέπει μόνο να ανέβει έναν λόφο ανάμεσα σε ελαιόδεντρα στη Λέσβο μέχρι να φτάσει μπροστά στο ψηλό τσιμεντένιο τείχος του προσφυγικού κέντρου στη Μόρια. «Καλώς ήλθατε στη φυλακή» έγραψε κάποιος με σπρέι σε έναν τοίχο. Βρωμάει ούρα και σκουπίδια, στο έδαφος εκατοντάδες πλαστικές σακούλες» τονίζεται στο ρεπορτάζ.  
«Σπάνια η κατάσταση στο νησί της Λέσβου ήταν τόσο δραματική όσο αυτές τις μέρες. Λίγο πριν έρθει ο χειμώνας στην Ελλάδα, 15.000 πρόσφυγες έχουν εγκλωβιστεί στα πέντε νησιά-hotspot του Αιγαίου», καταλήγει το δημοσίευμα.

απο χωρα ολυμπιακων αγωνων την καταντησατε την ντροπη της ευρωπης

[size=50pt]ΛΑΜΟΓΙΑ[/size]

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

Συντοπίτης του με έχει ενημερώσει πλήρως για τον Γιωργάκη.

Είναι ένα αποτυχημένο ναυάγιο που ούτε μια χλέπα στη μούρη δεν αξιζει,πόσο μάλλον να του απαντάει κανείς.

Καλα εγω την πλακα μου έκανα με το καθυστερημενο, φαινεται και απο τα ποστ  :grin: :grin: :grin:

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
300
Πόντοι
21
αλλο Κουρτς κι αλλο Κουλης.. η Ελλαδα ειναι ο παραδεισος του λαθρομεταναστη.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Συριζα με μαλακαλέκο τασίε$$ μουζάλε$$ μκο λαθροδιακινητέ$$
και αδερφάτο Βρυξελλών
κάνανε τη χώρα λαθραποθήκη και πόλο έλξης του κάθε λαθροεγκληματία.
Από Κούλη μεριά επειδή εμπλέκονται στο λαθροκονέ μέρκελ-βρυξέλλες
δεν ακούγεται κιχ,κάνει τζιζ  :2funny:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.414
Πόντοι
4.746
γελοιες μορφες, και σεμνοτυφια.. οσονουπω και στις παραλιες μας..  :S

Συνημμένα

• 93fdb15ad5bd1a5a9b532bb53c090a57 (1).jpg
    93fdb15ad5bd1a5a9b532bb53c090a57 (1).jpg
    45,4 KB · Εμφανίσεις: 27

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.168
Πόντοι
6.515
νεα κολπα ο αβγανος, η φαμίλια του θα παρει καποιο κατασχεμενο διαμερισματακι ελληνα (σαν θυμα), αυτος θα κατσει 2-3 μηνες στο φρεσκο και μετα θα βγει με τον  :vomit: παρασκευοπουλο.

Δεν αποκλειεται η μανα να παρει και καμμια ελληνικη σημαια από τον τσιπρα  :undecided:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.838
Πόντοι
34.538
νεα κολπα ο αβγανος, η φαμίλια του θα παρει καποιο κατασχεμενο διαμερισματακι ελληνα (σαν θυμα), αυτος θα κατσει 2-3 μηνες στο φρεσκο και μετα θα βγει με τον  :vomit: παρασκευοπουλο.

Δεν αποκλειεται η μανα να παρει και καμμια ελληνικη σημαια από τον τσιπρα  :undecided:

Το τι κουμασια ερχονται ανεξελεγκτα στη χωρα μας..δεν περιγραφεται..

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Τραγωδία ανοιχτά της Μυτιλήνης - Προσφυγόπουλο ποδοπατήθηκε μέσα σε λέμβο

Πηγή:

Το ηθος των αποικων

Ευθύνη για όλα αυτά δεν έχουν όσοι υπόσχονται ευρωπαικούς παραδείσους με επιδόματα ?
Αφού εμμέσως τους καλούν(πρόσφυγες-λάθρους κτλπ) στη Γερμανία και υπάρχουν ένα σωρό ενδιαφερόμενοι μκο-οργανισμοί-κυβερνήσεις,
γιατί δεν κάνουν διαλογή απο την τουρκία ή όπου αλλού  και να μεταφέρουν όσους εγκρίνουν με αεροπλάνα ?
Τι διάολο πολιτικές είναι αυτές ? δεν ντρέπονται καθόλου τα γαιδούρια ?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ευθύνη για όλα αυτά δεν έχουν όσοι υπόσχονται ευρωπαικούς παραδείσους με επιδόματα ?
Αφού εμμέσως τους καλούν(πρόσφυγες-λάθρους κτλπ) στη Γερμανία και υπάρχουν ένα σωρό ενδιαφερόμενοι μκο-οργανισμοί-κυβερνήσεις,
γιατί δεν κάνουν διαλογή απο την τουρκία ή όπου αλλού  και να μεταφέρουν όσους εγκρίνουν με αεροπλάνα ?
Τι διάολο πολιτικές είναι αυτές ? δεν ντρέπονται καθόλου τα γαιδούρια ?

Δεν ξέρω τι ευθύνη εχουν οι ΑΛΛΟΙ
Ξέρω ομως τι ευθυνες έχουμε ΕΜΕΙΣ που εχουμε ανοιχτα σύνορα εδώ και 20 χρόνια

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τι ευθύνη εχουν οι ΑΛΛΟΙ
Ξέρω ομως τι ευθυνες έχουμε ΕΜΕΙΣ που εχουμε ανοιχτα σύνορα εδώ και 20 χρόνια

Μα πως δεν έχουν ευθύνη ? δεν τους καλούν? δεν τους δέχονται ?
δεν τους δίνουν επιδόματα ?δεν εκβιάζουν με οικονομικά μέτρα τους βίζεγκραντ
που έχουν κλειστά σύνορα ?
Γιατί λοιπόν αφού τους θέλουν βρυξέλλες-μερκελ-μκο-οργανισμοί-σόρος κτλπ,
δεν τους παραλαμβάνουν με ασφαλή τρόπο ?

Τα ανοιχτά σύνορα 20 χρόνια ,εννοείς με την ελεύθερη είσοδο των αλβανών?
όπως τώρα η γερμανία  λέει να τους δεχτούμε με χοτσποτ,άσυλα κτλπ
έτσι και τότε οι αμερικάνοι διέταξαν να βοηθήσουμε τον λαό που απελευθερώθηκε
απο τον κομμουνισμό.
Απαιτήσεις τότε και τώρα,
το θέμα είναι ότι δεχόμαστε τα πάντα
άνευ ανταλλάγματος..
τα καλά παιδιά που τρώνε σφαλιάρες και λένε θενκς,ντάνκε

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μα πως δεν έχουν ευθύνη ? δεν τους καλούν? δεν τους δέχονται ?
δεν τους δίνουν επιδόματα ?δεν εκβιάζουν με οικονομικά μέτρα τους βίζεγκραντ
που έχουν κλειστά σύνορα ?
Γιατί λοιπόν αφού τους θέλουν βρυξέλλες-μερκελ-μκο-οργανισμοί-σόρος κτλπ,
δεν τους παραλαμβάνουν με ασφαλή τρόπο ?

Τα ανοιχτά σύνορα 20 χρόνια ,εννοείς με την ελεύθερη είσοδο των αλβανών?
όπως τώρα η γερμανία  λέει να τους δεχτούμε με χοτσποτ,άσυλα κτλπ
έτσι και τότε οι αμερικάνοι διέταξαν να βοηθήσουμε τον λαό που απελευθερώθηκε
απο τον κομμουνισμό.
Απαιτήσεις τότε και τώρα,
το θέμα είναι ότι δεχόμαστε τα πάντα
άνευ ανταλλάγματος..
τα καλά παιδιά που τρώνε σφαλιάρες και λένε θενκς,ντάνκε

Οι βιζεγκραντ εχουν ΚΛΕΙΣΤΑ συνορα
Η Ελλάδα εχει ΑΝΟΙΧΤΑ συνορα
Τα υπολοιπα ειναι βερεσέ
Η καθε χώρα κανει οτι θέλει εν σχεση με τους λάθρο

Stories