Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Αυτη η Στέγη Σύρων ειναι υπέρ του Άσαντ ή τιποτα πληρωμένα τζιχαντια?

Όπου βλέπετε Συρους να βρίζουν Άσαντ να ξέρετε οτι είναι τζιχαντια χρηματοδοτούμενα

Τα έφαγε η μαρμάγκα τα μισθοφόρια τζιχάντια,
τώρα όπως την κουτσοβολέψουνε τυχοδιωκτικά,
από τα μεγαλεία του ισλαμικού κράτους στο χαρτζηλίκι των εξαρχείων :helpplea:
%25CE%25B39.jpg

%25CF%25895%25CF%25895.jpg

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Όχι,σε καμία περίπτωση.

Νομίζω ότι είναι καιρός να αποδεχθούμε ότι στην ελληνική κοινωνία,ειδικά στις μεγάλες πόλεις έχει επέλθει πλήρης πουστροποίηση.

Δεν ξέρω αν κρατάνε κάποια χωριά ή σε τι κατάσταση είναι η Κρήτη,αλλά γενικά η νεολαία ή αδιάφορη είναι ή εναλλακτικοί πούστηδες.

Υγιής θα ήταν η τοπική κοινωνία αν μαζεύονταν να κάψουν το γιαπί και να σπάσουν στο ξύλο για παραδειγματισμό και τα 20 λαθροσκουπιδια.
Και μετά να τους μαζέψει η αστυνομία και τους 20 και να τους ξανασπάσει στο ξύλο.
Και μετά να τους απελάσουν.
Έτσι περνάει το μηνυμα και στους υπόλοιπους λαθρομαλάκες.

Πριν καιρο είχα γνωρίσει στην Πράγα τρεις αμερικάνες.
Έγινε κονέ με τη μία,άραξε και στο σπίτι μου.
Ένα πρωί βγηκε με τις φιλες της για ψώνια,τις πλησιάζουν κάτι αλβανοι να τους κανουν συνάλλαγμα.Η προσφορά των αλβανων ήταν σαν να χαριζουν λεφτά,οπότε δίνουν 200 δολάρια οι τύπισσες και οι αλβανοι τους δίνουν αντί για κορώνες,λίρες λευκορωσίας..

Αυτές δεν το παίρνουν χαμπάρι παρά μόνο όταν μετά από κανένα μισάωρο φαγανε άκυρο στο ταμείο μαγαζιου.
Γυρίζουν,τους βρισκουν και οι τύποι το έπαιζαν τρελίτσα.
Με παίρνει τηλέφωνο η αμερικάνα,σκάω μύτη στριμωχνω τον εναν στον τοίχο και έρχονται τριγύρω μου άλλοι 4.

Μάντεψε ποιον βοήθησαν στα σουτια ΑΜΕΣΩΣ οι παριστάμενοι Τσέχοι και μάντεψε όταν ήρθε η αστυνομία με ποιον δεν ασχοληθηκε καθόλου;
Με εμένα φυσικά.
Στην Ελλάδα θα με πήγαιναν με αντιρατσιστικό και θα με έδειχνε καμιά τατιάνα.

Έτσι είναι μια υγιής κοινωνία.
Λαός με αντανακλαστικά που υπερασπιζεται την πόλη και τη χώρα του γενικότερα,όργανα ταξης που έχουν κύρος και ρίχνουν και καμιά φάπα εκει που πρέπει και πολιτικοι αντιθετοι στη λαθρομετανάστευση και σε κάθε λογής γύφτο.

Η Ελλάδα,η Γερμανία,η Σουηδία και άλλες χώρες,έχουν πουστροποιηθεί από τους πούστηδες αριστερους,καμία ελπίδα..
Μόνο οι Σλάβοι εχουν απομείνει να κρατάνε ζωντανή την Ευρώπη.

Σε γύφτους Ελλέεινες σαν εσένα να δω πότε θα αρχίσουν να πέφτουν οι σφαλιάρες !!

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Αυτη η Στέγη Σύρων ειναι υπέρ του Άσαντ ή τιποτα πληρωμένα τζιχαντια?

Όπου βλέπετε Συρους να βρίζουν Άσαντ να ξέρετε οτι είναι τζιχαντια χρηματοδοτούμενα

Οι πατριωτες συροι πολεμανε στο πλευρο του ασαντ για να σωσουν τη χωρα τους απι τη τζιχαντιστικη λαιλαπα. Οι υπολοιποι, φυσικα και οσοι το παιζουν προσφυγες, είναι στην καλυτερη λιποτακτες, στη χειροτερη τζιχαντιστες, σε καθε περιπτωση προδοτες

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Ριξανε τις τιμες οι πρεζεμπορες του βοξ?   :think:

γιατι υπηρχε κοντρα στην αγορα των εξαρχειων με αλβανους ντιλερς με τις τιμες

και μερικα νεα..

Έτσι έσωσα την αδελφή μου από ομαδικό βιασμό από Πακιστανούς και Αφγανούς
Συγκλονιστική μαρτυρία στο protothema.gr από τον αδελφό της 30χρονης Ελληνίδας που δέχτηκε την απίστευτη επίθεση στο Άργος -  Της επιτέθηκαν 6-7 άνδρες και από πίσω ακολουθούσαν τουλάχιστον άλλοι δεκαπέντε

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η 30χρονη κοπέλα, που δέχθηκε επίθεση από πλήθος …ξαναμμένων μεταναστών περιγράφει στο protothema.gr. Τα λόγια της σοκάρουν ενώ οι στιγμές αυτές θα μείνουν για πάντα χαραγμένες  μέσα της.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμη αυτό που μου συνέβη. Ξαφνικά εκεί που περπατούσα όρμησαν κατά πάνω μου  τουλάχιστον 6 με 7 άνδρες αλλοδαποί και στα τριάντα μέτρα ερχόντουσαν άλλοι δεκαπέντε.Φοβήθηκα για τη ζωή μου, αν δεν ερχόταν ο αδερφός μου να με βρει δεν ξέρω κι εγώ τι μπορεί να μου είχε συμβεί» λέει η 30χρονη κοπέλα η οποία είχε βγει από το σπίτι της για να πάρει λίγο αέρα.

Ο αδερφός της 30χρονης που έσπευσε στο σημείο  προσπάθησε να την απομακρύνει από τους επίδοξους βιαστές της. Μιλώντας στο protothema.gr εξηγεί πως έσωσε την αδερφή του: «Η αδερφή μου είχε νευριάσει με κάποιο προσωπικό της θέμα και βγήκε έξω από το σπίτι για να περπατήσει  και να της περάσουν τα νεύρα. Η ίδια όμως απομακρύνθηκε από το σπίτι και επειδή εγώ γνωρίζω ότι  τα βράδια κυκλοφορούν Πακιστανοί και Αφγανοί και  δημιουργούν διάφορα προβλήματα  κυρίως σε γυναίκες ,ανησύχησα και πήρα το μηχανάκι μου για να πάω να την βρω.
Στο δρόμο συνάντησα την αδερφή μου που την είχαν περικυκλώσει αρχικά πέντε με έξι Πακιστανοί και στα τριάντα μέτρα κοιτάζω ότι ερχόντουσαν άλλοι δεκαπέντε. Κοίταζαν την αδερφή μου από πάνω μέχρι κάτω και κάτι ψιθύριζαν στη γλώσσα τους. Εκείνη τη στιγμή νευρίασα και τους λέω "Τι κοιτάτε, ρε;" και γυρίζω προς την αδερφή μου και  της λέω «ανέβα στο μηχανάκι τώρα, γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να μας συμβεί» και φοβισμένη η αδερφή μου ανέβηκε στο μηχανάκι και φύγαμε . Αν δεν πήγαινα να την συναντήσω και να την φέρω πίσω , αυτοί θα την είχαν βιάσει σίγουρα μέσα στα σκοτάδια».

Όπως επισήμανε στο protothema.gr ο αδερφός της 30χρονης δεν είναι η πρώτη φορά που παράνομοι μετανάστες δημιουργούν προβλήματα κυρίως σε γυναίκες της περιοχής. «Αυτοί είναι αδίστακτοι , έχουν  δημιουργήσει προβλήματα και με άλλες γυναίκες . Βλέπουν μια γυναίκα να οδηγεί με το αμάξι της και της κλείνουν το δρόμο ή κάνουν πως δεν  την βλέπουν  και περπατάνε στη μέση του δρόμου άλλες  φορές πάλι  κυκλοφορούν γυμνοί μπροστά τους και οι γυναίκες τρομάζουν , είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα με αυτούς τους ανθρώπους»

Όταν ο αδερφός της 30χρονης έσωσε την αδερφή του επέστρεψε στο σημείο που βρίσκονταν οι αλλοδαποί μαζί με τον άλλο αδερφό του αλλά και φίλους τους και προσπάθησαν να βρουν τους αλλοδαπούς.

Όμως, οι εξαγριωμένοι αλλοδαποί φώναξαν… ενισχύσεις από το γιαπί, απ’ όπου βγήκαν και άλλοι μετανάστες οπλισμένοι με καδρόνια και επιτέθηκαν στα δυο αδέλφια τραυματίζοντάς τα! Οι επιτιθέμενοι εξαφανίστηκαν σε μια στιγμή, όταν αντιλήφθηκαν ότι οι περίοικοι είχαν καλέσει την Αστυνομία.

Ωστόσο , από τις προσαγωγές που έκαναν οι αστυνομικοί, τα αδέλφια της 30χρονης αναγνώρισαν τρία άτομα τα οποία διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν παράνομα στην χώρα. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής και την Δευτέρα οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, με κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

φυσικα ο συριζα εδωσε εντολη να μην παιχτη η ειδηση στα καναλια

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Οι πατριωτες συροι πολεμανε στο πλευρο του ασαντ για να σωσουν τη χωρα τους απι τη τζιχαντιστικη λαιλαπα. Οι υπολοιποι, φυσικα και οσοι το παιζουν προσφυγες, είναι στην καλυτερη λιποτακτες, στη χειροτερη τζιχαντιστες, σε καθε περιπτωση προδοτες

Tι μαλακίες λες ρε τύπε ?? Ο Άσαντ έχει μακελέψει τη μισή Συρία και οι Τζιχαντιστές δικό του όργανο ήταν που ελάχιστα τους χτύπησε, παρά στα τελειώματά τους για τα μάτια του κόσμου. Όλη την καθοριστική δουλειά την έκαναν Αμερικάνοι, Κούρδοι και Ιρακινοί.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Tι μαλακίες λες ρε τύπε ?? Ο Άσαντ έχει μακελέψει τη μισή Συρία και οι Τζιχαντιστές δικό του όργανο ήταν που ελάχιστα τους χτύπησε, παρά στα τελειώματά τους για τα μάτια του κόσμου. Όλη την καθοριστική δουλειά την έκαναν Αμερικάνοι, Κούρδοι και Ιρακινοί.

Τα χαπια σου να παρεις γιατι δε την παλεύεις.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Τίποτα απ'τα δύο δεν είμαι, αλλά ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι απαραίτητα κακό.

Νουμερο ομως δεν αρνηθηκες οτι εισαι, τα επιθετα σε πειραξαν... Ειδες που το παραδεχεσαι και μονος σου;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ένας ακόμα φασίστας που ντρέπεται να πει ότι είναι χρυσαυγήτης ! Περαστικά...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Μια ακόμα χρυσαυγήτικη κρυφοαδερφή που ντρέπεται και να το παραδεχτεί !

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Ειπε εκείνος που εχει γραψει τριαντα κριτικες για τσοντες και εχει ρεψει στη μαλακια. Τις πληρωνεις τουλαχιστον η τις κατεβαζεις τσαμπα;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ειπε εκείνος που εχει γραψει τριαντα κριτικες για τσοντες και εχει ρεψει στη μαλακια. Τις πληρωνεις τουλαχιστον η τις κατεβαζεις τσαμπα;

Τιμή μου ρε βλάκα να βλέπω τσόντες, κακό είναι ?? Καλά σε λέω κρυφοαδερφή μου φαίνεται...

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Τιμή μου ρε βλάκα να βλέπω τσόντες, κακό είναι ?? Καλά σε λέω κρυφοαδερφή μου φαίνεται...

Ετοιμαζεσαι να σπασεις, μη χανεις την ψυχραιμια σου. Τιμη σου η μαλακια; Δηλαδη αν γαμαγες κιολας τι θα ελεγες;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ετοιμαζεσαι να σπασεις, μη χανεις την ψυχραιμια σου. Τιμη σου η μαλακια; Δηλαδη αν γαμαγες κιολας τι θα ελεγες;

Kαι ποιος σου είπε ότι όποιος βλέπει τσόντες δε γαμάει ρε ούφο ?? Άντε που κάθομαι και ανοίγω διάλογο με το κάθε βλήμα εδώ μέσα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom