Όχι,σε καμία περίπτωση.
Νομίζω ότι είναι καιρός να αποδεχθούμε ότι στην ελληνική κοινωνία,ειδικά στις μεγάλες πόλεις έχει επέλθει πλήρης πουστροποίηση.
Δεν ξέρω αν κρατάνε κάποια χωριά ή σε τι κατάσταση είναι η Κρήτη,αλλά γενικά η νεολαία ή αδιάφορη είναι ή εναλλακτικοί πούστηδες.
Υγιής θα ήταν η τοπική κοινωνία αν μαζεύονταν να κάψουν το γιαπί και να σπάσουν στο ξύλο για παραδειγματισμό και τα 20 λαθροσκουπιδια.
Και μετά να τους μαζέψει η αστυνομία και τους 20 και να τους ξανασπάσει στο ξύλο.
Και μετά να τους απελάσουν.
Έτσι περνάει το μηνυμα και στους υπόλοιπους λαθρομαλάκες.
Πριν καιρο είχα γνωρίσει στην Πράγα τρεις αμερικάνες.
Έγινε κονέ με τη μία,άραξε και στο σπίτι μου.
Ένα πρωί βγηκε με τις φιλες της για ψώνια,τις πλησιάζουν κάτι αλβανοι να τους κανουν συνάλλαγμα.Η προσφορά των αλβανων ήταν σαν να χαριζουν λεφτά,οπότε δίνουν 200 δολάρια οι τύπισσες και οι αλβανοι τους δίνουν αντί για κορώνες,λίρες λευκορωσίας..
Αυτές δεν το παίρνουν χαμπάρι παρά μόνο όταν μετά από κανένα μισάωρο φαγανε άκυρο στο ταμείο μαγαζιου.
Γυρίζουν,τους βρισκουν και οι τύποι το έπαιζαν τρελίτσα.
Με παίρνει τηλέφωνο η αμερικάνα,σκάω μύτη στριμωχνω τον εναν στον τοίχο και έρχονται τριγύρω μου άλλοι 4.
Μάντεψε ποιον βοήθησαν στα σουτια ΑΜΕΣΩΣ οι παριστάμενοι Τσέχοι και μάντεψε όταν ήρθε η αστυνομία με ποιον δεν ασχοληθηκε καθόλου;
Με εμένα φυσικά.
Στην Ελλάδα θα με πήγαιναν με αντιρατσιστικό και θα με έδειχνε καμιά τατιάνα.
Έτσι είναι μια υγιής κοινωνία.
Λαός με αντανακλαστικά που υπερασπιζεται την πόλη και τη χώρα του γενικότερα,όργανα ταξης που έχουν κύρος και ρίχνουν και καμιά φάπα εκει που πρέπει και πολιτικοι αντιθετοι στη λαθρομετανάστευση και σε κάθε λογής γύφτο.
Η Ελλάδα,η Γερμανία,η Σουηδία και άλλες χώρες,έχουν πουστροποιηθεί από τους πούστηδες αριστερους,καμία ελπίδα..
Μόνο οι Σλάβοι εχουν απομείνει να κρατάνε ζωντανή την Ευρώπη.