alex, αν πας στο κατάλληλο θέμα θα δεις ότι γαμ***ται ο Δίας.........
Ωραία ας αφήσουμε τις πολιτικές κόντρες στην άκρη, υπάρχουν κι αλλού θέματα, ας επικεντρωθούμε σε τούτο: γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση (από τούτη τι να περιμένεις) δεν προσπαθούσε κάποιους από τους βρωμιάρηδες που ήλθαν με το έτσι θέλω εδώ, να τους διώξει επαρχία....
Ο πατερούλης δεν είχε τα γκουλάνγκ???
Ωραία....
Δε σας χωράει η χώρα σας??
Δουλειά όμως εδώ....
Να διοχετεύσει ελεγχόμενα ορισμένους, με ασφάλεια ΟΓΑ & περίθαλψη και να ασχοληθούν με τα αγροτικά....
Γιατί να έρχεται ο κάθε τηγανοκέφαλος εποχιακά και να μαζεύει το χρήμα και να φεύγει προς αλμπανία?
Α, είναι βαρειά η αγροτιά.......
Εμένα το λες????
Κάποιοι πρέπει να τη κάνουν......
Αλλά έχουμε κράτος???
ΟΧΙ........
Εδώ στο χωριό ξέρω αρκετά χωράφια που έχουν παρατηθεί με ελιές 100 ετών κι άνω. Να επέμβει το γαμημένο κράτος και να τα κατασχέσει δίνοντάς τα σε όσους έχουν τη διάθεση να τα δουλέψουν.
Αντί λοιπόν να κάθονται εκεί πάνω, οι ΟΡΚ που θα έμεναν σε χώρο (υπάρχουν σπίτια παρατημένα & μπορούν να επισκευαστούν - άρα δεν είναι γκουλάγκ) θα μπορούσαν να ασχοληθούν σε συναργασία με τους ντόπιους. Και να γίνουν κι άλλες παρεμβάσεις αν όντως υπάρχει θέληση, αρκετά σημεία έγιναν δασικές εκτάσεις, τα έχουν στα κτηματολόγια ξέρουν τι ήταν πριν το 1960.....
Να μπει η τσάπα και να τα ισοπεδώσει να ξαναγίνουν σιτοβολώνες κι αμπέλια όπως ήταν κάποτε. Αδιανόητο μια αγροτική χώρα να εισάγει π.χ. σιτάρι.........
Δεν είναι ωραία ιδέα?
Αλλά όχι, θέλουμε ακάπ, γκόμενες, μοχίτο, πούρα, αμάξια & να χέζουμε κάθε πρωί......