Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 697 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.531

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.434
Πόντοι
24.596
Ναι αλλα τωρα θα εχει μπαρες,και οι λαθρομεταναστες δεν εχουν αμκα
εχουν χαρτια 'προσωρινου προσφυγα',που τον αντικαθιστα στα νοσοκομεια.ετσι θα ξηγηθουν και για τα εισητηρια :S :S :S

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.271
Πόντοι
216

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.434
Πόντοι
24.596
Εικόνες ντροπής στα νησιά, οι επισκέπτες μας λάθρο δεν ένιωσαν γκρικ χοσπιτάλιτι και ανέβηκαν στα δέντρα για να προστατευτούν από τα νερά. Ακόμα να καταλάβουν πως δεν πρέπει να έρχονται εδώ;;;
ανεβηκαν οι μαο μαο στα δεντρα.στον πουτσο μας :takethis: :takethis:
οι χιλιαδες Ελληνες που ειναι στους δρομους χρονια στα αζητητα; :S :S :S

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.271
Πόντοι
216

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Iκανο τον εχω τον Αλεξη να μοιραζει κουπονια και στα μπουρδελα του Μεταξουργειου αλλιως δεν εξηγειται πως το 95% των πελατων ειναι Πακια που ζουν 30 σε ενα δωματιο και κανουν αλλαξοκωλιες μεταξυ τους

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Σειρούλα είναι απόλυτα ειρωνικό το ύφος μου απέναντι στην κωμωδία που ζούμε.
Τονίζω με αυτό τον τρόπο, πως αν έχουμε διαφορετική άποψη από τους γαμόμανους τους τσυριζεοαριστερούς είμαστε αυτομάτως φασίστες..

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Iκανο τον εχω τον Αλεξη να μοιραζει κουπονια και στα μπουρδελα του Μεταξουργειου αλλιως δεν εξηγειται πως το 95% των πελατων ειναι Πακια που ζουν 30 σε ενα δωματιο και κανουν αλλαξοκωλιες μεταξυ τους
Τις γυναίκες μας και τις μανάδες μας θα επιστρατεύσει το ψωλόχυμα

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.271
Πόντοι
216
Σειρούλα είναι απόλυτα ειρωνικό το ύφος μου απέναντι στην κωμωδία που ζούμε.
Τονίζω με αυτό τον τρόπο, πως αν έχουμε διαφορετική άποψη από τους γαμόμανους τους τσυριζεοαριστερούς είμαστε αυτομάτως φασίστες..
δεν σε πιανω αλλα βλεπω οτι αρπαχτηκες
παω πασο γτ δεν καταλαβαινω
τωρα για το σειρουλα
κομματακι δυσκολο

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
δεν σε πιανω αλλα βλεπω οτι αρπαχτηκες
παω πασο γτ δεν καταλαβαινω
τωρα για το σειρουλα
κομματακι δυσκολο
Οχι φίλε μου καθόλου δεν αρπάζομαι, και ειδικά εδώ μέσα, κουβέντα κάνουμε και μιλάμε πολλές φορές και με αστείο ύφος. Εχω πάντα πολύ καλή διάθεση, ειλικρινά.
Οσο για το σειρούλα, ακόμα μια έκφραση λοιπόν, αντί να λέμε όλη την ώρα, φίλε, τύπε κοκ.

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.271
Πόντοι
216
Οχι φίλε μου καθόλου δεν αρπάζομαι, και ειδικά εδώ μέσα, κουβέντα κάνουμε και μιλάμε πολλές φορές και με αστείο ύφος. Εχω πάντα πολύ καλή διάθεση, ειλικρινά.
Οσο για το σειρούλα, ακόμα μια έκφραση λοιπόν, αντί να λέμε όλη την ώρα, φίλε, τύπε κοκ.
ναι φιλος
κανενα προβλημα
κ γω για τον χαβαλε κ να ξεχνιομαστε λιγο μπαινω
ολα καλα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.434
Πόντοι
24.596
Χιλιάδες Έλληνες που έχουν προσφέρει σ' αυτή την πουτάνα την Ελλάδα είναι άστεγοι.
Και οι μουσλιμοπουστάρες που την κοπάνησαν από τις πατρίδες τους κατ' εντολή, και κάνουν αλλαξοκωλιές με γερομπούστρες, τρώνε σουβλάκια με γύρο χοιρινό και πετάνε στη πλατεία Βικτωρίας γουβέτσι με μοσχάρι των ΜΚΟ.
πισω εισαι τυπε,τωρα τους τα δινουν σε φραγκα να παιρνουν οτι θελουν,ουρες στα atm απο λαθρο,τα μολυνουν με τα βρωμοχερα τους :S :S :S

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
πισω εισαι τυπε,τωρα τους τα δινουν σε φραγκα να παιρνουν οτι θελουν,ουρες στα atm απο λαθρο,τα μολυνουν με τα βρωμοχερα τους :S :S :S
Προ καιρού περπατούσα με την ανιψιά επί του πεζζοδρομίου, εγώ στην έξω πλευρά προφανώς. Από το βάθος έρχονται δύο πάκια διπακοκάβαλο λιφάν παπί με τάση στην αρχή και σαφή τροχιά στην πορεία παράλληλη με το κράσπεδο του πεζοδρομίου, κοντοστέκομαι διότι νόμισα πως ήθελαν να σταματήσουν και να ρωτήσουν κάτι, αλλά βλέπω πως δεν κόβει καθόλου. Χωρίς να ξέρω αν είναι πίτα στο αλκοόλ ή όχι άρχιζα να καριολιάζω και μετά σήκωσα το πόδι εν είδει λακτίσματος με σκοπό να ρίξω κλωτσιά έτσι ώστε να μην πέσουν πάνω μας διότι το πεζοδρόμιο (ελληνικό γαρ) ήταν ούτε μισό μέτρο πάχος οπότε θα μας χτυπούσαν σίγουρα με το άκρο του τιμονιού (μανέτα) με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Στην Λαχώρη μπορεί να οδηγούν όπως θέλουν, εδώ όμως πρώτη φορά αριστερά θα σέβεστε!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.434
Πόντοι
24.596
Προ καιρού περπατούσα με την ανιψιά επί του πεζζοδρομίου, εγώ στην έξω πλευρά προφανώς. Από το βάθος έρχονται δύο πάκια διπακοκάβαλο λιφάν παπί με τάση στην αρχή και σαφή τροχιά στην πορεία παράλληλη με το κράσπεδο του πεζοδρομίου, κοντοστέκομαι διότι νόμισα πως ήθελαν να σταματήσουν και να ρωτήσουν κάτι, αλλά βλέπω πως δεν κόβει καθόλου. Χωρίς να ξέρω αν είναι πίτα στο αλκοόλ ή όχι άρχιζα να καριολιάζω και μετά σήκωσα το πόδι εν είδει λακτίσματος με σκοπό να ρίξω κλωτσιά έτσι ώστε να μην πέσουν πάνω μας διότι το πεζοδρόμιο (ελληνικό γαρ) ήταν ούτε μισό μέτρο πάχος οπότε θα μας χτυπούσαν σίγουρα με το άκρο του τιμονιού (μανέτα) με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Στην Λαχώρη μπορεί να οδηγούν όπως θέλουν, εδώ όμως πρώτη φορά αριστερά θα σέβεστε!
:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom