dread
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Κεερφα και Ρουβίκωνας, τι δεν καταλαβαίνεις;;;Ναι αλλα τωρα θα εχει μπαρες,και οι λαθρομεταναστες δεν εχουν αμκα
Κεερφα και Ρουβίκωνας, τι δεν καταλαβαίνεις;;;Ναι αλλα τωρα θα εχει μπαρες,και οι λαθρομεταναστες δεν εχουν αμκα
εχουν χαρτια 'προσωρινου προσφυγα',που τον αντικαθιστα στα νοσοκομεια.ετσι θα ξηγηθουν και για τα εισητηρια :S :S :SΝαι αλλα τωρα θα εχει μπαρες,και οι λαθρομεταναστες δεν εχουν αμκα
τα εισητηρια για το ντερμπι :S :S :Sεχουν χαρτια 'προσωρινου προσφυγα',που τον αντικαθιστα στα νοσοκομεια.ετσι θα ξηγηθουν και για τα εισητηρια :S :S :S
ανεβηκαν οι μαο μαο στα δεντρα.στον πουτσο μαςΕικόνες ντροπής στα νησιά, οι επισκέπτες μας λάθρο δεν ένιωσαν γκρικ χοσπιτάλιτι και ανέβηκαν στα δέντρα για να προστατευτούν από τα νερά. Ακόμα να καταλάβουν πως δεν πρέπει να έρχονται εδώ;;;
πολυ σωστο κομμεντανεβηκαν οι μαο μαο στα δεντρα.στον πουτσο μας
οι χιλιαδες Ελληνες που ειναι στους δρομους χρονια στα αζητητα; :S :S :S
Είσαι φασίστας!ανεβηκαν οι μαο μαο στα δεντρα.στον πουτσο μας
οι χιλιαδες Ελληνες που ειναι στους δρομους χρονια στα αζητητα; :S :S :S
Και εσύ!πολυ σωστο κομμεντ
:S :S :SΕίσαι φασίστας!
γουαι μαι φρεντ ?Και εσύ!
Σειρούλα είναι απόλυτα ειρωνικό το ύφος μου απέναντι στην κωμωδία που ζούμε.γουαι μαι φρεντ ?
Τις γυναίκες μας και τις μανάδες μας θα επιστρατεύσει το ψωλόχυμαIκανο τον εχω τον Αλεξη να μοιραζει κουπονια και στα μπουρδελα του Μεταξουργειου αλλιως δεν εξηγειται πως το 95% των πελατων ειναι Πακια που ζουν 30 σε ενα δωματιο και κανουν αλλαξοκωλιες μεταξυ τους
δεν σε πιανω αλλα βλεπω οτι αρπαχτηκεςΣειρούλα είναι απόλυτα ειρωνικό το ύφος μου απέναντι στην κωμωδία που ζούμε.
Τονίζω με αυτό τον τρόπο, πως αν έχουμε διαφορετική άποψη από τους γαμόμανους τους τσυριζεοαριστερούς είμαστε αυτομάτως φασίστες..
:S :S :SΕσυ δεν ψηφισες οχι στο δημοψηφισμα?
Οχι φίλε μου καθόλου δεν αρπάζομαι, και ειδικά εδώ μέσα, κουβέντα κάνουμε και μιλάμε πολλές φορές και με αστείο ύφος. Εχω πάντα πολύ καλή διάθεση, ειλικρινά.δεν σε πιανω αλλα βλεπω οτι αρπαχτηκες
παω πασο γτ δεν καταλαβαινω
τωρα για το σειρουλα
κομματακι δυσκολο
ναι φιλοςΟχι φίλε μου καθόλου δεν αρπάζομαι, και ειδικά εδώ μέσα, κουβέντα κάνουμε και μιλάμε πολλές φορές και με αστείο ύφος. Εχω πάντα πολύ καλή διάθεση, ειλικρινά.
Οσο για το σειρούλα, ακόμα μια έκφραση λοιπόν, αντί να λέμε όλη την ώρα, φίλε, τύπε κοκ.
πισω εισαι τυπε,τωρα τους τα δινουν σε φραγκα να παιρνουν οτι θελουν,ουρες στα atm απο λαθρο,τα μολυνουν με τα βρωμοχερα τους :S :S :SΧιλιάδες Έλληνες που έχουν προσφέρει σ' αυτή την πουτάνα την Ελλάδα είναι άστεγοι.
Και οι μουσλιμοπουστάρες που την κοπάνησαν από τις πατρίδες τους κατ' εντολή, και κάνουν αλλαξοκωλιές με γερομπούστρες, τρώνε σουβλάκια με γύρο χοιρινό και πετάνε στη πλατεία Βικτωρίας γουβέτσι με μοσχάρι των ΜΚΟ.
Προ καιρού περπατούσα με την ανιψιά επί του πεζζοδρομίου, εγώ στην έξω πλευρά προφανώς. Από το βάθος έρχονται δύο πάκια διπακοκάβαλο λιφάν παπί με τάση στην αρχή και σαφή τροχιά στην πορεία παράλληλη με το κράσπεδο του πεζοδρομίου, κοντοστέκομαι διότι νόμισα πως ήθελαν να σταματήσουν και να ρωτήσουν κάτι, αλλά βλέπω πως δεν κόβει καθόλου. Χωρίς να ξέρω αν είναι πίτα στο αλκοόλ ή όχι άρχιζα να καριολιάζω και μετά σήκωσα το πόδι εν είδει λακτίσματος με σκοπό να ρίξω κλωτσιά έτσι ώστε να μην πέσουν πάνω μας διότι το πεζοδρόμιο (ελληνικό γαρ) ήταν ούτε μισό μέτρο πάχος οπότε θα μας χτυπούσαν σίγουρα με το άκρο του τιμονιού (μανέτα) με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Στην Λαχώρη μπορεί να οδηγούν όπως θέλουν, εδώ όμως πρώτη φορά αριστερά θα σέβεστε!πισω εισαι τυπε,τωρα τους τα δινουν σε φραγκα να παιρνουν οτι θελουν,ουρες στα atm απο λαθρο,τα μολυνουν με τα βρωμοχερα τους :S :S :S
Προ καιρού περπατούσα με την ανιψιά επί του πεζζοδρομίου, εγώ στην έξω πλευρά προφανώς. Από το βάθος έρχονται δύο πάκια διπακοκάβαλο λιφάν παπί με τάση στην αρχή και σαφή τροχιά στην πορεία παράλληλη με το κράσπεδο του πεζοδρομίου, κοντοστέκομαι διότι νόμισα πως ήθελαν να σταματήσουν και να ρωτήσουν κάτι, αλλά βλέπω πως δεν κόβει καθόλου. Χωρίς να ξέρω αν είναι πίτα στο αλκοόλ ή όχι άρχιζα να καριολιάζω και μετά σήκωσα το πόδι εν είδει λακτίσματος με σκοπό να ρίξω κλωτσιά έτσι ώστε να μην πέσουν πάνω μας διότι το πεζοδρόμιο (ελληνικό γαρ) ήταν ούτε μισό μέτρο πάχος οπότε θα μας χτυπούσαν σίγουρα με το άκρο του τιμονιού (μανέτα) με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Στην Λαχώρη μπορεί να οδηγούν όπως θέλουν, εδώ όμως πρώτη φορά αριστερά θα σέβεστε!