http://[URL unfurl="true"]www.bravenewwave.com/wp-content/uploads/2009/08/Obama_CommunismKills.jpg[/img[/URL]]
:2funny:
[/quote]
δυστυχως εμας το μελλον μας ειναι κατι βλακες σα αυτο το duo χλαπατσα
Pakistan
1. Abdus Salam, Physics, 1979
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Abdus_Salam[/URL]
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Μονο εσυ εμεινες?? οι αλλοι την πουλεψαν?? αυτα τα φασιστακια παντα κλανιαρικα...μαλλον δεν πετυχε το μασαζακι σημερα.....γιαυτο τα νευρα...
τι μου λες! Ενα κρατος 80 εκατομμυριων εβγαλε ΕΝΑΝ επιστημονα?δυστυχως εμας το μελλον μας ειναι κατι βλακες σα αυτο το duo χλαπατσα
Pakistan
1. Abdus Salam, Physics, 1979
πςςςςςςςςςςςςςς ξεροχινο που λεει και ο πιτσι
δεν ειναι να τους εχεις καμια εμπιστοσυνη! να δεις τι τραβαω εγω με τον ισιο!Μονο εσυ εμεινες?? οι αλλοι την πουλεψαν?? αυτα τα φασιστακια παντα κλανιαρικα...
Εσενα σε βαριεμαι...εισαι πολυ βλακας ακομα και για στοιχειωδη διαλογο...τι μου λες! Ενα κρατος 80 εκατομμυριων εβγαλε ΕΝΑΝ επιστημονα?
πςςςςςςςςςςςςςς ξεροχινο που λεει και ο πιτσι
ειμαι βαρετο φασιστακι εγω!Εσενα σε βαριεμαι...εισαι πολυ βλακας ακομα και για στοιχειωδη διαλογο...
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
καλα μην κλαψεις...ησυχα με το πακισταν γιατι εχει και κατι νομπελ φυσικης περα απο τα πυρηνικα...να τους εχεις με το καλο με το αγοραστο πτυχιο σου...
Οι πακιστανοι ειναι καθυστερημενοι. Λογω θρησκειας. Οι Αγγλοι δεν τους γουσταρουν. Και ο Ομπαμα πηρε νομπελ αλλα....
Οχι θα κατσω Ελλαδα για να με καβατζωνει η αριστεριζουσα ΓΣΕΕ να παιρνω αυξηση 1 ευρω την μερα καθε χρονο...
Καλυνυχτα μικρε μου...προσεξε μην καεις με την κουραδα που κρατας..ειμαι βαρετο φασιστακι εγω!
(αυτα τα φασιστακια γυρους αντιλογο εχουν...δεν πειραζει θα πετυχω αλλα αυριο)
cheers
επειδη τοβγαλα απο τον κωλο σου δε σημαινει οτι ειναι ντε και καλα κουραδα μικρη πουπετ!Καλυνυχτα μικρε μου...προσεξε μην καεις με την κουραδα που κρατας..
cheers
παντως οφειλω να ομολογησω οτι εσυ εισαι συναρπαστικο φασιστακι!
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Καλυνυχτα μικρε μου...προσεξε μην καεις με την κουραδα που κρατας..
cheers
Εσυ που εχεις κανονικο πτυχιο πες μας απο που βγαινει η λεξη ρατσισμος και τι ακριβως σημαινει.
Α!!! εδω εισαι...καλα την πουλεψες...και καλα η ΓΣΕΕ σου φταιει..για αυτο αγορασες πτυχιο εκει και εμεινες...πολυ αγωνιστικος εισαι..Οι πακιστανοι ειναι καθυστερημενοι. Λογω θρησκειας. Οι Αγγλοι δεν τους γουσταρουν. Και ο Ομπαμα πηρε νομπελ αλλα....
Οχι θα κατσω Ελλαδα για να με καβατζωνει η αριστεριζουσα ΓΣΕΕ να παιρνω αυξηση 1 ευρω την μερα καθε χρονο...
Γιατι ακριβως πιστευεις οτι εισαι ανωτερος??Εσυ που εχεις κανονικο πτυχιο πες μας απο που βγαινει η λεξη ρατσισμος και τι ακριβως σημαινει.
απετυχες στη χωρα σου και την πουλεψες
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
στα μουτρα ολων των αριστερων.
Γιατι ακριβως πιστευεις οτι εισαι ανωτερος??
απετυχες στη χωρα σου και την πουλεψες
Οχι παω οπου εχει καλυτερο βιοτικο επιπεδο, δεν εχει φακελακια στα νοσοκομεια, τα πανεπιστημια ειναι ανοιχτα για ολους ανεξαρτητως ηλικιας.
Τουλαχιστον εισαι πουλημενος σε λογικη τιμη...κατι ειναι και αυτο..μεινε εκει...δεν θελουμε τυπους σαν και σενα στην χωρα μας.
στα μουτρα ολων των αριστερων.
Οχι παω οπου εχει καλυτερο βιοτικο επιπεδο, δεν εχει φακελακια στα νοσοκομεια, τα πανεπιστημια ειναι ανοιχτα για ολους ανεξαρτητως ηλικιας.
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Τουλαχιστον εισαι πουλημενος σε λογικη τιμη...κατι ειναι και αυτο..μεινε εκει...δεν θελουμε τυπους σαν και σενα στην χωρα μας.
Φυγε ρε μαλακα τραβα στο πακισταν μαζι με τους πακηδες.
στα Σκοπια λες ε?Τουλαχιστον εισαι πουλημενος σε λογικη τιμη...κατι ειναι και αυτο..μεινε εκει...δεν θελουμε τυπους σαν και σενα στην χωρα μας.
Καλα ελεγε ενα φιλαρακι μου οτι ολοι αυτα τα φασιστακια στο πρωτο μπαμ θα την κανουν...κατι ρουφιανους σαν τα μουτρα σου..ριψασπιδες..μονο για τον παρα πουλαν και την οικογενεια τουςΦυγε ρε μαλακα τραβα στο πακισταν μαζι με τους πακηδες.
χμμμ σε ποια ΜΚΟ δουλευει το φιλαρακι σου?Καλα ελεγε ενα φιλαρακι μου οτι ολοι αυτα τα φασιστακια στο πρωτο μπαμ θα την κανουν...κατι ρουφιανους σαν τα μουτρα σου..ριψασπιδες..μονο για τον παρα πουλαν και την οικογενεια τους
το σχολια σου ειναι ακαιρα αλλα ευπροσδεκτα σαν γαρνιτουρα.στα Σκοπια λες ε?