rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δ-Ε-Ν Κ-ΑΝ-Ε-Ι-Σ Ο-Υ-Τ-Ε Γ-Ι-Α Χ-Ο-Υ-ΝΤ-Ι-Κ-ΟΣ... το είπα αργά και δυνατά.. το κατάλαβες?
επιμένω.. άλλη είναι η ερώτηση..
ΕΓΩ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ..εσυ τι είσαι;;
Δ-Ε-Ν Κ-ΑΝ-Ε-Ι-Σ Ο-Υ-Τ-Ε Γ-Ι-Α Χ-Ο-Υ-ΝΤ-Ι-Κ-ΟΣ... το είπα αργά και δυνατά.. το κατάλαβες?
Δεν δέχομαι υποδείξεις απο τα τυπάκια του την κοπάνησαν..το καταλαβαίνεις αυτο?
ΕΙΠΑΜΕ ΚΟΥΚΟΥΕΣεπιμένω.. άλλη είναι η ερώτηση..
Εγω ταρζαν, εσυ τζεην...επιμένω.. άλλη είναι η ερώτηση..
Γεμισε το σαϊτ πουπουλα.....
Εγω ταρζαν, εσυ τζεην...
Θελω να σε πετυχει κανενας σκινας και να σου κατεβασει την μαπα να δω μετα πως θα κελαηδας που παιρνεις τις δουλειες των αγγλων..μαυροκεφαλε..ειδαμε και τι ελεγες πριν σου πω που ζω.....
ολο υπεκφυγες...
ΤΟΣΗΝ ωρα λεω οτι ειναι αριστεροςΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ;;;;;
ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ
Μαυροκεφαλε λεειΘελω να σε πετυχει κανενας σκινας και να σου κατεβασει την μαπα να δω μετα πως θα κελαηδας που παιρνεις τις δουλειες των αγγλων..μαυροκεφαλε..
Μην φωναζεις τωρα και μου παθεις τιποτα...αρκετα σου έμαθα για σήμερα..θα θολώσεις με παραπανω υλη...ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ;;;;;
Μην φωναζεις τωρα και μου παθεις τιποτα...αρκετα σου έμαθα για σήμερα..θα θολώσεις με παραπανω υλη...
Cmagician με σημαια την κανναβη ,γιατι δεν πας στο Αμστερνταμ να μεινεις ,που ειναι ελευθερη η χρηση της ?Εγω ταρζαν, εσυ τζεην...
Εσυ είσαι φανταρακι...μην διατάζεις δεν μπορεις...Τζάμπα μάγκα..
ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ;;;;;
Μηπως εισαι ο κλωνος του παπα?Εσυ είσαι φανταρακι...μην διατάζεις δεν μπορεις...
Θελω να σε πετυχει κανενας σκινας και να σου κατεβασει την μαπα να δω μετα πως θα κελαηδας που παιρνεις τις δουλειες των αγγλων..μαυροκεφαλε..
Cmagician με σημαια την κανναβη ,γιατι δεν πας στο Αμστερνταμ να μεινεις ,που ειναι ελευθερη η χρηση της ?
Η μηπως εισαι δημοσιος υπαλληλος ?
Γιατι ειναι πιο ευκολο να βρεις δουλεια [size=15pt]στην Ολλανδια[/size] ,απότι στην Ελλαδα ,αν δεν εισαι ΔΥ.
Εκτος αν σε ταϊζουν οι γονεις σου.
Εσυ γιατι δεν πας βορεια κορεα που ειναι free ο φασισμος??Cmagician με σημαια την κανναβη ,γιατι δεν πας στο Αμστερνταμ να μεινεις ,που ειναι ελευθερη η χρηση της ?
Η μηπως εισαι δημοσιος υπαλληλος ?
Γιατι ειναι πιο ευκολο να βρεις δουλεια στην Ολλανδια ,απότι στην Ελλαδα ,αν δεν εισαι ΔΥ.
Εκτος αν σε ταϊζουν οι γονεις σου.