Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

apostatiss

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
1
Η κοινωνική θητεία είναι 5 μήνες παραπάνω από το κανονικό.Το θέμα είναι ότι για να υπηρετήσεις κοινωνική θητεία πρέπει να κάνεις ολόκληρη διαδικασία και στο τελος δεν θα στο εγκρίνουν.Εγκρίσεις γίνονται μόνο σε όσους πιστεύουν σε διαφορετικές θρησκείες και αφού πάρεις βεβαίωση από το εκάστοτε δόγμα (ιεχωβάδες,πεντηκοστιανοί,κλπ κλπ) το θέμα είναι βέβαια ότι το 25% είτε μεταναστεύει πότε δεν υπηρετεί είτε παίρνει Ι5 για διάφορους ιατρικούς λόγους 

%25CE%259A%25CE%2591%25CE%2599%25CE%2591%25CE%2594%25CE%2591%25CE%25A3%2B%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%259C%25CE%25A0%25CE%2595%25CE%259B%25CE%2591%2B%25CE%25A0%25CE%2599%25CE%259F%2B%25CE%25A3%25CE%25A9%25CE%25A3%25CE%25A4%25CE%2597.jpg

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από το γεγονός ότι εν έτει 2017
στην αφρική πιστεύουν στα βουντού,στο πακιστάν παντρεύουν απόλύτως νόμιμα κοριτσάκια 8-12 ετών,στην ινδία η μοιχεία τιμωρείται με λιθοβολισμό,στις περισσότερες μουσουλμανικές χώρες τους gay τους πετάνε από τις ταράτσες και πολλά άλλα παραδείγματα.

Και ΕΣΥ,συμβάλλεις τα μέγιστα ώστε να γεμίσει η Ελλ΄δα και η Ευρώπη με τέτοιους.

Όσο για το αν η θεοκρατική συνείδηση αλλάζει με την παιδεία..
Όταν στη Γερμανία που διαθέτει καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα από την Ελλάδα,οι τούρκοι 2ης και 3ης γενιάς,ψήφισαν με 70% το ισλαμιστικό κόμμα του ερντογάν,
πες μου πως είναι δυνατόν να μιλάς για ένταξη,ενσωμάτωση,επιμόρφωση και δημιουργία ταξικής συνείδησης;
Δεν τα κατάφεραν επι 40 χρόνια οι Ευρωπαίοι και θα τα καταφέρει ποιος,η Ελλάδα;

Θα απαντήσεις ποτέ γιατί γκέτο δημιουργούν στην Ευρώπη μόνο τα μουσλίμια και όχι εμείς,οι Ιταλοί,οι Γιαπωνέζοι,κ.λ.π.;

Κατέχεις τι συμβαίνει πέρα από τα όρια της Τοσίτσα και της Ιπποκράτους ή μπα;

συγνώμη που δεν σου απαντήσαμε αμέσως άλλα πήγαμε να απολαύσουμε την ηλιόλουστη μέρα.Όλοι μα όλοι είναι άνθρωποι και μέσω νόμων απαγορεύεις το να παντρεύονται ανήλικοι να εφαρμόζεται η σαρία το βουντού σε κούκλες δεν νομίζω να ενοχλεί κανένα (δεν ξέρω ακριβώς και τι είναι να σου πω την αλήθεια μια μαγική βλακεία είναι)
όσο αφορά την πίστη του καθένα ο καθένας επιλέγει όπως εγώ προσωπικά έχω επιλέξει να είμαι άθρησκος άθεος έτσι και κάποιος πιστεύει σε θρησκεία δόγμα κλπ κλπ
η παιδεία όμως διαμορφώνει τον χαρακτήρα δες στην Ελλάδα δεύτερης γενιάς μεταναστών που έχον μεγαλώσει με ελληνική παιδεία πάρε παράδειγμα τον ανετοκούμπο αλλά ξέχασα αυτός δεν είναι ένας αράπης σε βενζινάδικο αλλά Έλληνας και παιδί μας  

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αγαπητοί φίλοι  :hi: :hi: :hi: και συναγωνιστές (εξαιρούνται τα αριστερά αποβράσματα στην προσφώνηση)

Μου έχει φύγει κάθε όρεξη να ποστάρω στα ανατολικά νήματα που απο εκεί ξεκίνησα χρόνια τώρα να γράφω ιστορίες καμακιού και ταξιδιών που αποτέλεσαν έμπνευση για πολλούς!
Η ιστορία της κρίσης οικονομικής αλλά και εθνικής με έχει κουράσει και με έχει καταβάλει! Κλείνουμε μάτια και προσπαθούμε να περάσουμε καλά την ώρα που η χώρα καταρέει και περνάει σε ξένα χέρια! Είναι πολύ βαρύ ...
Νιώθω σαν να έχει γάγγραινα το πόδι μου και να το καλύπτω με ένα ακριβό παπούτσι και να το παίζω έξω ..αθλητής!
Σκεφτείτε αύριο όσοι έχετε να πάτε στις δουλειές σας και αιμορραγείτε στο μικρό δαχτυλάκι του χεριού σας...Θα σας νοιάζει αν θα αργήσετε μια ώρα? Η θα πάτε να γαμήσετε ? Πρώτα λοιπόν γινόμαστε καλά και μετά ασχολούμαστε με θέματα αναψυχής!
Αν κάνουμε παραπομπή στη χώρα που όλοι είμαστε σώμα της τότε πως μπορούμε να περνάμε καλά όταν αυτή βουλιάζει και καταρρέει?

Κλείνω με τους παρακάτω στοίχους --->

Μα ένα μικρό, μα ένα μικρό κλεφτόπουλο
δεν τρώει, δεν τραγουδάει, βάι δεν πίνει, δεν γλεντάει

Μόν' τ' άρματα, μόν' τ' άρματα του κοίταζε
Του ντουφεκιού του λέει: «Γεια σου Κίτσο μου λεβέντη!»

Τόσες φορές, τόσες φορές με γλύτωσες
απ' των εχθρών τα χέρια κι απ' των Τούρκων τα μαχαίρια

Και σε εκείνα τα χρόνια τα ίδια γίνονταν! Η ιστορία γράφτηκε απο τους δυνατούς!

Τιμή και δόξα στο μικρό κλεφτόπουλο!

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
συγνώμη που δεν σου απαντήσαμε αμέσως άλλα πήγαμε να απολαύσουμε την ηλιόλουστη μέρα.Όλοι μα όλοι είναι άνθρωποι και μέσω νόμων απαγορεύεις το να παντρεύονται ανήλικοι να εφαρμόζεται η σαρία το βουντού σε κούκλες δεν νομίζω να ενοχλεί κανένα (δεν ξέρω ακριβώς και τι είναι να σου πω την αλήθεια μια μαγική βλακεία είναι)
όσο αφορά την πίστη του καθένα ο καθένας επιλέγει όπως εγώ προσωπικά έχω επιλέξει να είμαι άθρησκος άθεος έτσι και κάποιος πιστεύει σε θρησκεία δόγμα κλπ κλπ
η παιδεία όμως διαμορφώνει τον χαρακτήρα δες στην Ελλάδα δεύτερης γενιάς μεταναστών που έχον μεγαλώσει με ελληνική παιδεία πάρε παράδειγμα τον ανετοκούμπο αλλά ξέχασα αυτός δεν είναι ένας αράπης σε βενζινάδικο αλλά Έλληνας και παιδί μας  

Άσε αυτά περί ηλιόλουστης μέρας,γιατί πάντα απαντάς μόνο σε ότι σε συμφέρει.
Π.χ.το γιατί γράφεις σε ένα site του οποίου την θεματολογία αποδοκιμάζεις,παρότι σε έχουν ρωτήσει άπειρες φορές,δεν έχεις απαντήσει ποτέ.

Μέσω νόμων;
To ξέρεις ότι οι μουσουλμάνοι της Γερμανίας δεν υπακούουν στον Γερμανικό νόμο,αλλά αντίθετα για τις υποθέσεις τους πηγαίνουν στον ιμάμη;
Το ξέρεις ότι τις προάλλες στο Duisburg έσφαξαν σε γάμο μια κοπέλα επειδή δεν ήθελε να παντρευτεί τον ξάδερφό της;

H πίστη του καθενός.. :rolleyes:
Kατέχεις ότι από τα ευρωπαικά τζαμιά στρατολογήθηκαν πάνω από 20.000 μαχητές του isis;
Tι προσφέρει σε μια προοδευτική κοινωνία ένα τζαμί;
Aυτός εδώ τι προσφέρει Λέφτη;

Cologne imam: Women provoked sex attacks by 'wearing perfume' and being 'half-naked

www.dw.com/en/cologne-imam-women-provoked-sex-attacks-by-wearing-perfume-and-being-half-naked/a-18997352]http://www.dw.com/en/cologne-imam-women-provoked-sex-attacks-by-wearing-perfume-and-being-half-naked/a-18997352[/url]

Τι προσφέρει ρε και θέλεις να χτίσουν τζαμί και στην Αθήνα;

Περί βουντού...
Αν δεν ήσουν ΑΣΧΕΤΟΣ με το site,Θα ήξερες ότι η πλειοψηφία των αφρικανών ιερόδουλων υπακούουν στους νταβατζήδες τους όχι επειδή εκείνοι τους κρατάνε τα διαβατήρια,κ.λ.π.
Αλλά γιατί πιστεύουν ότι είναι μαγεμένες με βουντού.. :rolleyes:

Τι κοινωνικά αντανακλαστικά και προσφορά στην κοινωνία μπορούν να έχουν άνθρωποι που το 2017 πιστεύουν σε βουντού;

H παιδεία διαμορφώνει το χαρακτήρα; :rolleyes:
Θα απαντήσεις τότε γιατί το 70% των τούρκων της Γερμανίας 2ης και 3ης γενιάς  ψήφισε ερντογάν;
Θα απαντήσεις γιατί εμείς οι Έλληνες,οι Ιταλοί,κ.ο.κ. δε δημιουργούμε γκέτο και no go areas,
αλλά μόνο τα μουσλίμια;

O αντεντοκούμπο είναι Έλληνας; :2funny:
Γιατί,επειδή κάτι ψευτοκουλτουριάρηδες σαν και σένα ψήφισαν εθνοπροδοτικούς νόμους;
Aφρικανός είναι.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Άσε αυτά περί ηλιόλουστης μέρας,γιατί πάντα απαντάς μόνο σε ότι σε συμφέρει.
Π.χ.το γιατί γράφεις σε ένα site του οποίου την θεματολογία αποδοκιμάζεις,παρότι σε έχουν ρωτήσει άπειρες φορές,δεν έχεις απαντήσει ποτέ.

Μέσω νόμων;
To ξέρεις ότι οι μουσουλμάνοι της Γερμανίας δεν υπακούουν στον Γερμανικό νόμο,αλλά αντίθετα για τις υποθέσεις τους πηγαίνουν στον ιμάμη;
Το ξέρεις ότι τις προάλλες στο Duisburg έσφαξαν σε γάμο μια κοπέλα επειδή δεν ήθελε να παντρευτεί τον ξάδερφό της;

H πίστη του καθενός.. :rolleyes:
Kατέχεις ότι από τα ευρωπαικά τζαμιά στρατολογήθηκαν πάνω από 20.000 μαχητές του isis;
Tι προσφέρει σε μια προοδευτική κοινωνία ένα τζαμί;
Aυτός εδώ τι προσφέρει Λέφτη;

Cologne imam: Women provoked sex attacks by 'wearing perfume' and being 'half-naked

www.dw.com/en/cologne-imam-women-provoked-sex-attacks-by-wearing-perfume-and-being-half-naked/a-18997352]http://www.dw.com/en/cologne-imam-women-provoked-sex-attacks-by-wearing-perfume-and-being-half-naked/a-18997352[/url]

Τι προσφέρει ρε και θέλεις να χτίσουν τζαμί και στην Αθήνα;

Περί βουντού...
Αν δεν ήσουν ΑΣΧΕΤΟΣ με το site,Θα ήξερες ότι η πλειοψηφία των αφρικανών ιερόδουλων υπακούουν στους νταβατζήδες τους όχι επειδή εκείνοι τους κρατάνε τα διαβατήρια,κ.λ.π.
Αλλά γιατί πιστεύουν ότι είναι μαγεμένες με βουντού.. :rolleyes:

Τι κοινωνικά αντανακλαστικά και προσφορά στην κοινωνία μπορούν να έχουν άνθρωποι που το 2017 πιστεύουν σε βουντού;

H παιδεία διαμορφώνει το χαρακτήρα; :rolleyes:
Θα απαντήσεις τότε γιατί το 70% των τούρκων της Γερμανίας 2ης και 3ης γενιάς  ψήφισε ερντογάν;
Θα απαντήσεις γιατί εμείς οι Έλληνες,οι Ιταλοί,κ.ο.κ. δε δημιουργούμε γκέτο και no go areas,
αλλά μόνο τα μουσλίμια;

O αντεντοκούμπο είναι Έλληνας; :2funny:
Γιατί,επειδή κάτι ψευτοκουλτουριάρηδες σαν και σένα ψήφισαν εθνοπροδοτικούς νόμους;
Aφρικανός είναι.

μια επανάληψη για την βία.Λοιπόν  το κάθε ανεπτυγμένο κράτος έχει νόμους που καταδικάζουν τη βία σωματική και ψυχολογική. Το κράτος είναι υπεύθυνο για την τήρηση των νόμων.Στο σίτυ πλάζα πως συμβιώνουν τόσοι μετανάστες χωρίς γίνονται όλα αυτά που περιγράφεις? όσο αφορά την στρατολόγηση όλα ατά δεν έχουν εξακριβωθεί και φυσικά θέλω τζαμί στην Αθήνα αν πας μια βόλτα στο μοναστηράκι θα δεις πολλά τζαμιά κάποτε υπήρχαν στον ελλαδικό χώρο.Φυσικά και θέλω τζαμί στην Αθήνα άπως και βουδιστικο μοναστήρι αν κάποιος πιστεύει σε δόγμα θρησκεία είναι ελεύθερος να το πιστεύει. Με επιχειρήματα μπορώ να του παραθέσω ότι δεν υπάρχει θεός και θρησκεία και όλα είναι εφευρέσεις των ανθρώπων.Επίσης μέσω της παιδεία διαμορφώνεις και αλλάζεις πνευματικά πάντα τους ανθρώπους.Ποιος σου είπε ότι οι έλληνες δεν είχαν φτιάξει γκέτο? αυτά πές τα σε κανένα έλληνα/ιταλό/ιρλανδο μετανάστη του 1920 στις ΗΠΑ να γελάει

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
-Ειναι ετσι επειδη την εχουν δασκαλεψει,να ειναι ετσι..Ενας φαυλος κυκλος δηλαδη.
-Αν το κανει για να αισθανεται ανωτεροτητα..τοτε εμμεσα θα ειναι ρατσιστρια
Για το φιλανθρωπος δεν νομιzω γιατι αν ηταν, δεν θα ηταν εκει..αλλα θα βρισκοταν αλλου..

Μμμ... Εννοούσα ότι θέλει να λένε ότι είναι φιλάνθρωπος...

Τις γυναίκες τις χαλάνε τρεις:

α) Η μάνα, που της λέει να μη χαραμίσει τη ζωή της με κανέναν μαλάκα, στην περίπτωση εννοεί τον πατέρα, κι ότι της αξίζει μόνο ένας Ωνάσης.

β) Ο πατέρας, που τις έχει σαν πριγκίπισες και τις συντηρεί ό,τι και να κάνουν, ό,τι και να πάθουν.

και

γ) Ο μέσος Έλληνας που τις κυνηγάει ως ζητιάνος γυναικείας επαφής και τους ανεβάζει, με την αειθαλή κολακεία του, την αυτοπεποίθηση!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
μια επανάληψη για την βία.Λοιπόν  το κάθε ανεπτυγμένο κράτος έχει νόμους που καταδικάζουν τη βία σωματική και ψυχολογική. Το κράτος είναι υπεύθυνο για την τήρηση των νόμων.Στο σίτυ πλάζα πως συμβιώνουν τόσοι μετανάστες χωρίς γίνονται όλα αυτά που περιγράφεις? όσο αφορά την στρατολόγηση όλα ατά δεν έχουν εξακριβωθεί και φυσικά θέλω τζαμί στην Αθήνα αν πας μια βόλτα στο μοναστηράκι θα δεις πολλά τζαμιά κάποτε υπήρχαν στον ελλαδικό χώρο.Φυσικά και θέλω τζαμί στην Αθήνα άπως και βουδιστικο μοναστήρι αν κάποιος πιστεύει σε δόγμα θρησκεία είναι ελεύθερος να το πιστεύει. Με επιχειρήματα μπορώ να του παραθέσω ότι δεν υπάρχει θεός και θρησκεία και όλα είναι εφευρέσεις των ανθρώπων.Επίσης μέσω της παιδεία διαμορφώνεις και αλλάζεις πνευματικά πάντα τους ανθρώπους.Ποιος σου είπε ότι οι έλληνες δεν είχαν φτιάξει γκέτο? αυτά πές τα σε κανένα έλληνα/ιταλό/ιρλανδο μετανάστη του 1920 στις ΗΠΑ να γελάει

Το κράτος είναι υπεύθυνο αλλά έχει ΑΠΟΤΥΧΕΙ.
Ο πολυπολιτισμός σας απέτυχε.
Οι τουρκοι 50 χρόνια εδώ και ψηφίζουν ερντογάν.
TΥΦΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;

Το ότι στο σίτυ πλάζα συμβιώνουν τόσοι μετανάστες αρμονικά μας το λες εσύ.
Αυτό που βλέπουμε όλοι εμείς είναι στο σε όλα τα camp μαχαιρώνονται μεταξύ τους για φυλετικούς και θρησκευτικούς λόγους.

Ναι,αυτοί που εσύ θεωρείς ταξικούς αδερφούς μαχαιρώνονται για φυλή και θρησκεία. :rolleyes:

Δεν έχουν αποδειχθεί αυτά περί στρατολόγησης???
Δες το ντοκιμαντέρ Mothers of ISIS που μιλάνε οι μητέρες για το πως τα παιδιά τους φανατίστηκαν σε ευρωπαικά τζαμιά και πήγαν να πολεμήσουν.
Πως πήγαν να τα βρουν μερικές και φυλακίστηκαν/βιάστηκαν και οι ίδιες.

Με επιχειρήματα θα πεις σε ένα μουσουλμάνο ότι δεν υπάρχει θεός; :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν μπορεί να είσαι τόσο εκτός τόπου και χρόνου..

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΚΕΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ;
ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ;

Y.Γ.Εννοείται πως το ότι σου απαντάω είναι για τους "Επισκέπτες" του site και όχι για εσένα.
Εσύ είσαι κολλημένος και καμμένο χαρτί.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Αν υπάρχει η όχι Θεός δεν μπορεί να το αποδείξει κανένας, ουτε η ίδια η επιστήμη ούτε κανένας ιερέας οπότε πάμε παρακάτω...Θέλεις να μιλήσουμε για την παιδεία ή απλώς τρολάρεις? Δες τι γίνετε μέσα στα σχολεία, ο κάθε κομματόφιλος προπαγανδίζει σύμφωνα με τα πιστεύω του...πάμε παρακάτω, θα ήθελα να σχολιάσεις την ταινία σχετικά με την Ελένη στην προηγούμενη σελίδα και γίνομαι συγκερκιμένος με παράδειγμα, έστω οτι γίνεται αύριο εμφύλιος πάλι, εγώ δεν ήμουν και ποτέ δεν θα είμαι με καμία πλευρά, προφανώς η οι κουμουνιστές ή οι εθνικοσοσιαλιστές θα με σκοτώσουν αυτό πως το αντιλαμβάνεσαι στον πόλεμο επιτρέπονται όλα ή ως καταπάτιση των ανρώπινων δικαιωμάτων μου?

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
Η γκόμενα του νικόλα:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Απο το 21% μόνο στην Λε πεν μετά απ' όσα έχουν γίνει δείχνει πως πλέον δεν υπάρχει Γαλλία...
Τι ποσοστο επρεπε δηλαδη να ψηφιζουν φασισμό στη Γαλλια για να υπαρχει Γαλλια κατα τη γνωμη σου?

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
Τι ποσοστο επρεπε δηλαδη να ψηφιζουν φασισμό στη Γαλλια για να υπαρχει Γαλλια κατα τη γνωμη σου?

τουλάχιστον 51% κεντρούληδες που δεν σας πειράζει τ' ότι οι χώρες μας γίνονται ισλαμιστικές με ανθρώπους τεμπέληδες που δε θέλουν καν να δουλέψουν και θρέφονται απ' το σατανά σας, το κράτος, που υποτίθεται ότι το πολεμάτε με μεγάλη μανία ασταμάτητα και το έχετε καταφέρει τόοοοοοοοοσο καλά όπου αυτό το κράτος δεν έχει αναπτυχθεί συνεχόμενα από το 70' σ' όλες τις χώρες και έχουν στήσει οι κρατιστές εκλογική βάση παρασίτων στις χώρες του τις οποίες κανένας δε τολμάει να χτυπήσει επειδή.... θα πονέσουν κακόμοιροι άνθρωποι που δε δουλεύουν και δεν προσφέρουν τίποτα στη χώρα της ή την οικονομία αρκεί να τρώνε και να κάθονται....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Τον Νικολιό να μην τον κραζετε.
Ειναι χρησιμοτατος.
Πρεπει ανθρωποι σαν αυτον να ακουγονται, για να καθισταται πασιφανές πώς καταντάει τον ανθρωπο ο πνευματικος καρκινος της αριστερας και η στρατευμενη σκεψη.
Καλυτερο παραδειγμα προς αποφυγην δεν θα μπορουσε να υπαρξει.
Ο Νικολιός παρεχει πολυτιμες υπηρεσιες στο συστημα, συκοφαντώντας καθε προσπαθεια μεταρρυθμισης ή ανατροπης του.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
0-1%! Μόνο τότε δείχνει οτι μια χώρα λειτουργεί κανονικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!
Το 21% της Λε Πεν δεν είναι Φασίστες!! Ταμπέλα δική σου είναι που σε ταυτίζει πλήρως με τους Αριστερολοβωτομημένους!
Αυτό το 21% είναι άνθρωποι που θέλουν τη χώρα τους πίσω...Είναι λίγοι όμως...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
τουλάχιστον 51% κεντρούληδες που δεν σας πειράζει τ' ότι οι χώρες μας γίνονται ισλαμιστικές με ανθρώπους τεμπέληδες που δε θέλουν καν να δουλέψουν και θρέφονται απ' το σατανά σας, το κράτος, που υποτίθεται ότι το πολεμάτε με μεγάλη μανία ασταμάτητα και το έχετε καταφέρει τόοοοοοοοοσο καλά όπου αυτό το κράτος δεν έχει αναπτυχθεί συνεχόμενα από το 70' σ' όλες τις χώρες και έχουν στήσει οι κρατιστές εκλογική βάση παρασίτων στις χώρες του τις οποίες κανένας δε τολμάει να χτυπήσει επειδή.... θα πονέσουν κακόμοιροι άνθρωποι που δε δουλεύουν και δεν προσφέρουν τίποτα στη χώρα της ή την οικονομία αρκεί να τρώνε και να κάθονται....
Οχι παλικαρι μου, αυτα τα περιεργα οτι μονο η ακροδεξιά μπορει να πολεμησει τον ισλαμισμο και την επεκταση του, να πας να τα πεις σε κανενα δεκαχρονο.
Ειδαμε στην Ολλανδια πώς μια χαρα τους ξεφτιλισαν οι παραδοσιακες πολιτικες δυναμεις και ο ακροδεξιος πηρε τον πούλο μετα στις εκλογες.
Ο φασισμος και η ακροτητα το μονο που μπορουν να καταφερουν ειναι να κανουν μια χωρα οικόπεδο, οπως εγινε η Γερμανια μετα την ληξη του πολεμου.
Τον Ισλαμισμο θα τον πολεμησουν οι παραδοσιακες πολιτικες δυναμεις.
Οι ακραιοι δεν μπορουν να πολεμησουν τιποτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
0-1%! Μόνο τότε δείχνει οτι μια χώρα λειτουργεί κανονικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!
Το 21% της Λε Πεν δεν είναι Φασίστες!! Ταμπέλα δική σου είναι που σε ταυτίζει πλήρως με τους Αριστερολοβωτομημένους!
Αυτό το 21% είναι άνθρωποι που θέλουν τη χώρα τους πίσω...Είναι λίγοι όμως...
Οχι και σε σενα παλικαρι μου. Οποιος ψηφιζει φασιστες, ειναι φασιστας. Οποιος ψηφιζει αριστερα, ειναι αριστερος. Νοικοκυρεμενα πραγματα. Το τι ειναι ο καθενας, δεν κρινεται στις κουβεντες του στο καφενειο αλλά στην καλπη. Εκει που δινει δυναμη σε πολιτικους φορεις και επηρεαζει καταστασεις.
Τι ειναι ρε μεγαλε οποιος ψηφιζει Λεπεν? Κεντροαριστερος? Τοτε να παει στον ψυχιατρο.
Και σιγουρα οποιος επικαλειται αποκλειστικοτητα στην πατριωτικη ευαισθησια ειναι επικινδυνος.

apostatiss

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
1
Οχι παλικαρι μου, αυτα τα περιεργα οτι μονο η ακροδεξιά μπορει να πολεμησει τον ισλαμισμο και την επεκταση του, να πας να τα πεις σε κανενα δεκαχρονο.
Ειδαμε στην Ολλανδια πώς μια χαρα τους ξεφτιλισαν οι παραδοσιακες πολιτικες δυναμεις και ο ακροδεξιος πηρε τον πούλο μετα στις εκλογες.
Ο φασισμος και η ακροτητα το μονο που μπορουν να καταφερουν ειναι να κανουν μια χωρα οικόπεδο, οπως εγινε η Γερμανια μετα την ληξη του πολεμου.
Τον Ισλαμισμο θα τον πολεμησουν οι παραδοσιακες πολιτικες δυναμεις.
Οι ακραιοι δεν μπορουν να πολεμησουν τιποτα.

Ο ''φασιστας'' Ορμπαν μια χαρα τα πάει.
Δεν εχει βιαστεί/δολοφονηθεί ούτε μία Ουγγαρεζα
Ειδαμε πως προστατευσαν την Μυρτώ οι παραδοσιακες πολιτικες δυναμεις της Ελλάδας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom