noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Μαστερακο μονος λαθρολαγνος εμεινες εδωΜην το κανεις χειροτερο βρε μαλακα γελαει και το chrome μαζι σου.
Μαστερακο μονος λαθρολαγνος εμεινες εδωΜην το κανεις χειροτερο βρε μαλακα γελαει και το chrome μαζι σου.
Μην το κανεις χειροτερο βρε μαλακα γελαει και το chrome μαζι σου.
Οταν τα ελεγα τυπε για τους μεγαλοευρωπαιους με ελεγαν υπερβολικο.Ψαξε να δεις τι παροχες δινουν στα μουσλιμια.Το ίδιο κι εγώ, συγκεκριμένα αυτό το άρθρο το θεωρούσα υπερβολικό (πίστευα σε επιμιξία των ευρωπαϊκών λαών μεταξύ τους, το οποίο δε με τρομάζει) αλλά απ' ότι προσέχω να γίνεται ιδιαίτερα όσον αφορά το μεταναστευτικό δε γινόταν πλέον να εθελοτυφλώ.
Οταν τα ελεγα τυπε για τους μεγαλοευρωπαιους με ελεγαν υπερβολικο.Ψαξε να δεις τι παροχες δινουν στα μουσλιμια.
καποιοι σε λέγαν και μαλάκα,ας σκουπισουν όμως τα φλόκια σου τώρα,εγω απο τότε σε υποστηριζαμε ελεγαν υπερβολικο.
Οταν τα ελεγα τυπε για τους μεγαλοευρωπαιους με ελεγαν υπερβολικο.Ψαξε να δεις τι παροχες δινουν στα μουσλιμια.
Αυτα τα ακουσα πρωτη φορα απο ΧΑυγιτεςΤο ίδιο κι εγώ, συγκεκριμένα αυτό το άρθρο το θεωρούσα υπερβολικό (πίστευα σε επιμιξία των ευρωπαϊκών λαών μεταξύ τους, το οποίο δε με τρομάζει) αλλά απ' ότι προσέχω να γίνεται ιδιαίτερα όσον αφορά το μεταναστευτικό δε γινόταν πλέον να εθελοτυφλώ.
Πέραν όλων των άλλων που γράφτηκαν,θέλω να σε ρωτήσω το εξής:H Aυστραλια ειναι ευρωπαικη χωρα τυπε;Ειναι η χωρα εισοδου;Να μου γνωρισεις τον δασκαλο γεωγραφιας σου τυπε,που ελεγε και ο παπαγιαννοπουλος.
Τα ελληνάκια-μογγολάκια που λέει και ο Τζίμης Πανούσης, με τα κινητά,τις φραπεδιές και τα λεφτά του μπαμπά θα κάνουν το σκατό τους παξιμάδι και θα στρωθούν στην δουλειά.Όποια μπούλικα δεν αλλάξουν,κακό του κεφαλιού τους.
Αυτα τα ακουσα πρωτη φορα απο ΧΑυγιτες
Οταν πηγαινα γυμνασιο, στην δεκαετια του 90
Ειχαν δικιο :S
Αδελφε δυστυχως ο νεοελληνας δεν προκειται να τα κανει αυτα.Ειναι ουτοπια αυτο που λες.Στην αρχη θα ειναι πολυ δυσκολα αλλα θα εστρωναν τα πραγματα,αρκει να μην ημασταν λαος καλοπερασακιας.Πέραν όλων των άλλων που γράφτηκαν,θέλω να σε ρωτήσω το εξής:
Η Ελλάδα είναι ισότιμη ευρωπαϊκή χώρα; Τι σκατά ευρωπαϊκή χώρα είναι;
Που την έχουν καταντήσει Τσιμπουκιστάν στο υπογάστριο της Ευρώπης.Πειραματόζωο του Γκέμπελς στα χέρια αυτών που κινούν τα νήματα στον πλανήτη.
Να τσακιστούμε να βγούμε από το κολαστήριο-Ε.Ε., να τους βαρέσουμε στην μάπα τους "διαγραφή χρέους", εθνικό νόμισμα, ανάπτυξη πρωτογενούς παραγωγής-(πραγματική όμως) και να μάθουμε να ζούμε με τα απόλυτως απαραίτητα στην αρχή αλλά αυτόνομα και ανεξάρτητα.Κλείνουμε τα σύνορα,διώχνουμε ΟΛΟΥΣ τους λαθρομετανάστες και να πάτε στον διάολο!!!
Ο Έλληνας στο χωράφι,στην θάλασσα,στην οικοδομή,στα έργα.
Τα ελληνάκια-μογγολάκια που λέει και ο Τζίμης Πανούσης, με τα κινητά,τις φραπεδιές και τα λεφτά του μπαμπά θα κάνουν το σκατό τους παξιμάδι και θα στρωθούν στην δουλειά.Όποια μπούλικα δεν αλλάξουν,κακό του κεφαλιού τους.
Σε περασμένα χρόνια, καμμιά κυβέρνηση δεν τολμούσε να κάνει αυτά που έκαναν οι μνημονιακές σε βάρος της Ελλάδας.Φοβούνταν τον νεοέλληνα που θα ξεσηκωθεί και θα τους ρίξει.Τελικά ο νεοέλληνας προσαρμόσθηκε,τα δέχθηκε και εξαθλιώνεται.Και θα δεχθεί και άλλα.Αδελφε δυστυχως ο νεοελληνας δεν προκειται να τα κανει αυτα.Ειναι ουτοπια αυτο που λες.Στην αρχη θα ειναι πολυ δυσκολα αλλα θα εστρωναν τα πραγματα,αρκει να μην ημασταν λαος καλοπερασακιας.
Τι να σου πω φίλε μου...Πολλά βασικά φάρμακα όμως ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ.
Οπότε αν διαγράψουμε το χρέος, περίμενε 500.000 νεκρούς τους πρώτους μήνες.
Να τσακιστούμε να βγούμε από το κολαστήριο-Ε.Ε., να τους βαρέσουμε στην μάπα τους "διαγραφή χρέους", εθνικό νόμισμα, ανάπτυξη πρωτογενούς παραγωγής-(πραγματική όμως) και να μάθουμε να ζούμε με τα απόλυτως απαραίτητα στην αρχή αλλά αυτόνομα και ανεξάρτητα.Κλείνουμε τα σύνορα,διώχνουμε ΟΛΟΥΣ τους λαθρομετανάστες και να πάτε στον διάολο!!!
Ο Έλληνας στο χωράφι,στην θάλασσα,στην οικοδομή,στα έργα.
Τι να σου πω φίλε μου...
Πρέπει να γίνει μεθοδικά και οργανωμένα η μετάβαση.Επί του προκειμένου, να επιστρατευτεί ο Παυλάρας-ΒΙΑΝΕΞ που είναι καλός άνθρωπος και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο όπως διαβάζω εδώ μέσα, να τα παράγει για να έχουμε απόθεμα.
Βλέπεις εσύ να έχει τελειωμό η μνημονιακή εξαθλίωση; Πάμε για τέταρτο μνημόνιο.Αποδεσμευμένοι από την Ε.Ε.,ας κάνουμε συμφωνίες με την Ρωσία.
ποιος τον γαμαει τον παυλαρα και τον καθε επιτηδειο,εχουμε τον εσ που μπορει μεχρι και βιαγκρα ιμιτασιον να μας δωσειτον παυλαρα
H συγκεκριμένη φράση μου ήταν ολίγον δηκτική.Πως την βλέπεις εσύ την κατάσταση; Τι προτείνεις;χαχαχαχα τον εχεις για μαλακα τον παυλαρα - θα σου φτιαχνει φαρμακα τσαμπα ενω θα μπορει να τα πουλαει μαυρα στο εξωτερικο για σκληρο ευρω ?
H συγκεκριμένη φράση μου ήταν ολίγον δηκτική.Πως την βλέπεις εσύ την κατάσταση; Τι προτείνεις;
Ο Σοιμπλε μεταρυθμισεις θελει οχι μνημονιαο σοιμπλε
Oι μεταρυθμισεις θα εχουν μεγαλύτερο πολιτικο κοστοςΟ Σοιμπλε μεταρυθμισεις θελει οχι μνημονια