Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

Επισκέπτης
αυτό που δεν καταλαβαίνεις ειναι ότι αν κάποιος "δυτικός" (έλληνας-γάλλος-άγγλος δεν με νοιάζει) κάνει κάτι τέτοιο, τότε είναι ή τρελός ή επικίνδυνος δολοφόνος!
οπότε πάει μέσα!

αν είναι όμως από τέτοιες χώρες, είναι μερος της "κουλτούρας" του- του τρόπου πουτον μεγάλωσαν!
πόσο πιο απλά να το πω?

υ.γ.οι κτηνωδίες φυσικά και ΔΕΝ σταμάτησαν!
Παντού πάει μέσα πλέον.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Τετραπέρατος μπορει να μην είμαι αλλά..................

[move]ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΦΑΣΙΣΤΑΣ[/move]
πανεξυπνος, ευφιεστατος, ευγενικος, καλακαρδος, πονοψυχος, κατι απο ολα αυτα η ολα αυτα;;;

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
342
Πόντοι
21
τζαπα ευχεσαι, δεν υπαρχει τετοια περιπτωση [ μεταναστευσης]!!!! και ρωταω και εσενα, γιατι να ερθει στην ελλαδα ενας μεταναστης αφου ξερει οτι ειναι απιθανο να βρει δουλεια;;;;;;;γιατι η μεταναστες στο εξωτερικο δεν επιδιδονται σε κλοπες και δολοφονιες οπως στην ελλαδα;;;  
1) Μεταξύ μας, δεν είχα την ψευδαίσθηση ότι υπήρχε περίπτωση να κινδυνεύσεις μετανάστευσης. Κάνει μπαμ ότι είσαι καταφερτζής ελληναράς.
2) Η απάντηση στο πρώτο σου ερώτημα είναι τόσο προφανής, αλλά δεν μου κάνει εντύπωση που δεν ξέρεις την απάντηση. Μόνο απογοήτευση για τη στενομυαλιά του νεοέλληνα μου προξενεί.
3) Όσο για το δεύτερο ερώτημά σου, πραγματικά δεν γνωρίζω τα στοιχεία εγκληματικότητας που οφείλεται σε μετανάστες στο εξωτερικό. Υποθέτω, όμως, ότι τα πράγματα εκεί είναι καλύτερα σε αυτόν τον τομέα, γιατί το κράτος και το σύστημα διοίκησης, γενικότερα, αλλά και ειδικότερα ως προς το μεταναστευτικό ζήτημα, λειτουργούν ορθολογικά. Το πρόβλημα, λοιπόν, είναι κυρίως το κράτος μας, δηλαδή εμείς οι ίδιοι (ναι, τους Έλληνες εννοώ), και όχι οι μετανάστες. 
4) Είσαι υπέρ της αυτοδικίας σε όλους τους τομείς που το κράτος φαντάζει ανίκανο, κατά την άποψή σου, να επιβάλει την τάξη;

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Παπαζολάκο!
πάρε να δεις ότι επειδή δεν το λένε οι ειδήσεις, δεν σημαίνει οτι εξαφανίστηκαν οι κτηνωδίες απ τον πλανήτη!

Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010
[size=10pt]Αυξάνονται οι τελετουργικές θυσίες παιδιών στην Ουγκάντα[/size]

Η πρακτική των ανθρωποθυσιών βρίσκεται σε άνοδο στην Ουγκάντα, καθώς συνεχώς προκύπτουν δολοφονίες που σχετίζονται με τελετουργίες, κατά τις οποίες τα μέρη του σώματος, συχνά τα χαρακτηριστικά του προσώπου ή των γεννητικών οργάνων, κόβονται για να χρησιμοποιηθούν για τις ‘τελετές’. :uglystupid:

Ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν σε δολοφονίες τελετουργιών πέρυσι σημείωσε νέο ρεκόρ, με τουλάχιστον 15 παιδιά και 14 ενήλικες, έναντι μόλις τριών υποθέσεων το 2007, σύμφωνα με την αστυνομία. Η ανεπίσημη καταμέτρηση είναι πολύ μεγαλύτερη - 154 ύποπτοι συνελήφθησαν το περασμένο έτος και 50 έχουν παραπεμφθεί στο Δικαστήριο για τελετουργικές δολοφονίες.

Οι ανθρωποθυσίες έχουν καταγραφεί σε ολόκληρη την ιστορία και συμβαίνουν ακόμα σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας, της Ινδονησίας, της Νότιας Αφρικής, της Γκαμπόν και της Τανζανίας.

και φυσικά η τηλεόραση ΚΑΙ εκεί, έχει βάλει το χεράκι της!

Ωστόσο, η αύξηση του ανθρωποθυσίες στην Ουγκάντα φαίνεται να προέρχεται από την επιθυμία για πλούτο και την πεποίθηση ότι τα ‘ελιξήρια’ που παρασκευάζονται από τα ανθρώπινα όργανα μπορούν να φέρουν πλούτη, σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας δράσης, Moses Binoga. Μπορεί επίσης, να τροφοδοτούνται από ένα αυξανόμενο κύμα νιγηριανών ταινιών βίας που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και αναπαράγουν μια κοινή ιστορία: Μια οικογένεια που αποκτά πλούτη μετά από μια ανθρώπινη θυσία.

Επισκέπτης
Ναι δεν σημαίνει αυτό,το ότι όμως είναι παράνομες σημαίνει ότι δεν είναι τρόπος ζωής πουθενά!!! :rolleyes:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
1) Μεταξύ μας, δεν είχα την ψευδαίσθηση ότι υπήρχε περίπτωση να κινδυνεύσεις μετανάστευσης. Κάνει μπαμ ότι είσαι καταφερτζής ελληναράς.
2) Η απάντηση στο πρώτο σου ερώτημα είναι τόσο προφανής, αλλά δεν μου κάνει εντύπωση που δεν ξέρεις την απάντηση. Μόνο απογοήτευση για τη στενομυαλιά του νεοέλληνα μου προξενεί.
3) Όσο για το δεύτερο ερώτημά σου, πραγματικά δεν γνωρίζω τα στοιχεία εγκληματικότητας που οφείλεται σε μετανάστες στο εξωτερικό. Υποθέτω, όμως, ότι τα πράγματα εκεί είναι καλύτερα σε αυτόν τον τομέα, γιατί το κράτος και το σύστημα διοίκησης, γενικότερα, αλλά και ειδικότερα ως προς το μεταναστευτικό ζήτημα, λειτουργούν ορθολογικά. Το πρόβλημα, λοιπόν, είναι κυρίως το κράτος μας, δηλαδή εμείς οι ίδιοι (ναι, τους Έλληνες εννοώ), και όχι οι μετανάστες.   
4) Είσαι υπέρ της αυτοδικίας σε όλους τους τομείς που το κράτος φαντάζει ανίκανο, κατά την άποψή σου, να επιβάλει την τάξη;
1]δεν ειμαι καταφερτζης δεν ειμαι απλα δουλευω
2]αφου πρωτα βρεις τα στοιχεια και τα συφκρινει με τα αντιστοιχα ελληνικα ας μας πεις την αποψη σου
3]ναι ειμαι υπερ οταν το κρατος ειναι ανικανο να επιβαλει την ταξη. και δεν μιλαω μονο για μεταναστες, οταν με τα επεισοδια του δεκεμβριου του '08 το κρατος ηταν ανικανο να επιβαλει την ταξη, σε πολεις οπου ανελαβαν δραση οι πολιτες, πατρα, ηρακλειο, καλαματα, βολος κ.α τα επεισοδια κοπηκαν μαχαιρι...

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
342
Πόντοι
21
1]δεν ειμαι καταφερτζης δεν ειμαι απλα δουλευω
2]αφου πρωτα βρεις τα στοιχεια και τα συφκρινει με τα αντιστοιχα ελληνικα ας μας πεις την αποψη σου
3]ναι ειμαι υπερ οταν το κρατος ειναι ανικανο να επιβαλει την ταξη. και δεν μιλαω μονο για μεταναστες, οταν με τα επεισοδια του δεκεμβριου του '08 το κρατος ηταν ανικανο να επιβαλει την ταξη, σε πολεις οπου ανελαβαν δραση οι πολιτες, πατρα, ηρακλειο, καλαματα, βολος κ.α τα επεισοδια κοπηκαν μαχαιρι...
1) Σου απάντησα, δεχόμενος ότι τα στοιχεία είναι όπως εννοείς εσύ.
2) Τι δράση ανέλαβαν οι πολίτες στις πόλεις που αναφέρεις; Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Εσύ έχεις αναλάβει σχετική δράση ποτέ και αν όχι γιατί άραγε;
3) Πάντως, και πέρα από τη διαφωνία μας σε θέματα μετανάστευσης και δημόσιας τάξης, είμαι σίγουρος ότι δουλεύεις απολύτως νόμιμα, κυρίως από άποψη φορολογικής και ασφαλιστικής, γιατί φαίνεται ότι είσαι άτομο που σέβεται απόλυτα το νόμο και την τάξη (με εξαίρεση τις διατάξεις περί αυτοδικίας). Σε αντίθετη περίπτωση υποθέτω ότι συμφωνείς να υποστείς και εσύ τις συνέπειες της αυτοδικίας.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Πάντως άσχετα με τα δήθεν συμπονετικά και αντιρατσιστικά ποστ των ψευτοαριστερών, η μετανάστευση στην Ελλάδα είναι άλλη μια πληγη!

Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πρώτους προορισμούς των μεταναστών από τον Τρίτο Κόσμο στην Ευρώπη. Το 2007, μάλιστα, βρέθηκε στην πέμπτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης των χωρών που αποτελούν τις κύριες πύλες του μεταναστευτικού κύματος, ακολουθώντας τις ΗΠΑ, Σουηδία, Γαλλία και Αγγλία. Ταυτόχρονα, θεωρείται η ευρωπαϊκή χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό μεταναστών ανά 1.000 κατοίκους και το εκρηκτικό αυτό μείγμα εντείνεται όσο περνάει ο καιρός.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε πριν από μερικές μέρες στη δημοσιότητα το Υπ. Εσωτερικών, το 2008 καταγράφηκε κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των μεταναστών που εισήλθαν στην Ελλάδα: Η αύξηση ανέρχεται σε 75,4% σε σχέση με το 2007 και οι νέοι μετανάστες πλησίασαν τις 150.000. Σύμφωνα με την απογραφή του 2001, οι μετανάστες αποτελούν το 7% του πληθυσμού που κατοικεί στην Ελλάδα, είναι όμως απόλυτα σίγουρο ότι το ποσοστό αυτό έχει ξεπεράσει σήμερα το 10% -κάποιοι υποστηρίζουν ότι αγγίζει πλέον το 15%.
:S :S

σε συνδυασμό με την οικονομία και την εικόνα διάλυσης,πολλά σενάρια συνομωσίας, αρχίζουν και βγαίνουν αληθινά.... :think:

Cmagisian

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σε συνδυασμό με την οικονομία και την εικόνα διάλυσης,πολλά σενάρια συνομωσίας, αρχίζουν και βγαίνουν αληθινά.... :think:

Το αφιερώνω στα διάφορα σενάρια...
κλασικό έργο του Ευαγγέλου Λεμπέση «Η τεράστια κοινωνική σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βίω»:
«Ο βλαξ, ως πλησιέστερος προς το ζωικόν βασίλειον, έχει την ένστικτον καχυποψίαν ούτω ανεπτυγμένην, ώστε να αδυνατή να διαγνώση ή να εννοήση συλλογισμούς και λογικούς υπολογισμούς του ευφυούς, βασιζομένους όχι εις το ένστικτον αλλά εις την διάνοιαν. Αοπλος και ανυπεράσπιστος έναντι των ψυχρών υπολογισμών της ξένης διανοίας, ης ο μηχανισμός τυγχάνει εις αυτόν νοητικώς απροσπέλαστος, μίαν μόνην άμυναν διαθέτει, ακριβώς όπως το ζώον και ο πρωτόγονος άνθρωπος: ένστικτον καχυποψίαν. Ούτω εξηγείται και η φυσική και πνευματική κατωτερότης των λαών, οίτινες εμπνέονται βασικώς υπό της καχυποψίας, ην αυταρέσκως εκλαμβάνουν ως ευφυΐαν - έναντι των Ευρωπαίων οίτινες ουδεμίαν ανάγκην έχουν αυτής, ως αντιλαμβανόμενοι νοητικώς τον κόσμον. [...] όσον υψηλότερον επί των βαθμίδων της ευφυΐας και του πολιτισμού ίσταται εν άτομον ή εις λαός (οι Ευρωπαίοι εν σχέσει προς τους Ανατολίτας) τόσον περισσότερον εύπιστος είναι. Ο τελευταίος των βλακών θα ηδύνατο να εξαπατήση έναν Καντ ή έναν Μπετόβεν και ο τελευταίος των Ελλήνων έναν Ευρωπαίον...».

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
1) Σου απάντησα, δεχόμενος ότι τα στοιχεία είναι όπως εννοείς εσύ.
2) Τι δράση ανέλαβαν οι πολίτες στις πόλεις που αναφέρεις; Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Εσύ έχεις αναλάβει σχετική δράση ποτέ και αν όχι γιατί άραγε;
3) Πάντως, και πέρα από τη διαφωνία μας σε θέματα μετανάστευσης και δημόσιας τάξης, είμαι σίγουρος ότι δουλεύεις απολύτως νόμιμα, κυρίως από άποψη φορολογικής και ασφαλιστικής, γιατί φαίνεται ότι είσαι άτομο που σέβεται απόλυτα το νόμο και την τάξη (με εξαίρεση τις διατάξεις περί αυτοδικίας). Σε αντίθετη περίπτωση υποθέτω ότι συμφωνείς να υποστείς και εσύ τις συνέπειες της αυτοδικίας.
ανελαβαν και μαλιστα πονεσε...αν παρανομησω και η δικαιοσυνη δεν επιληφθει βεβαιως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom