και εσυ φανταζομαι θεωρεις τον εαυτο σου τετραπερατο.....
Τετραπέρατος μπορει να μην είμαι αλλά..................
[move]ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΦΑΣΙΣΤΑΣ[/move]
και εσυ φανταζομαι θεωρεις τον εαυτο σου τετραπερατο.....
Παντού πάει μέσα πλέον.αυτό που δεν καταλαβαίνεις ειναι ότι αν κάποιος "δυτικός" (έλληνας-γάλλος-άγγλος δεν με νοιάζει) κάνει κάτι τέτοιο, τότε είναι ή τρελός ή επικίνδυνος δολοφόνος!
οπότε πάει μέσα!
αν είναι όμως από τέτοιες χώρες, είναι μερος της "κουλτούρας" του- του τρόπου πουτον μεγάλωσαν!
πόσο πιο απλά να το πω?
υ.γ.οι κτηνωδίες φυσικά και ΔΕΝ σταμάτησαν!
πανεξυπνος, ευφιεστατος, ευγενικος, καλακαρδος, πονοψυχος, κατι απο ολα αυτα η ολα αυτα;;;Τετραπέρατος μπορει να μην είμαι αλλά..................
[move]ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΦΑΣΙΣΤΑΣ[/move]
1) Μεταξύ μας, δεν είχα την ψευδαίσθηση ότι υπήρχε περίπτωση να κινδυνεύσεις μετανάστευσης. Κάνει μπαμ ότι είσαι καταφερτζής ελληναράς.τζαπα ευχεσαι, δεν υπαρχει τετοια περιπτωση [ μεταναστευσης]!!!! και ρωταω και εσενα, γιατι να ερθει στην ελλαδα ενας μεταναστης αφου ξερει οτι ειναι απιθανο να βρει δουλεια;;;;;;;γιατι η μεταναστες στο εξωτερικο δεν επιδιδονται σε κλοπες και δολοφονιες οπως στην ελλαδα;;;
όλο αυθαίρετες μαλακίτσες λες ρε!Παντού πάει μέσα πλέον.
πανεξυπνος, ευφιεστατος, ευγενικος, καλακαρδος, πονοψυχος, κατι απο ολα αυτα η ολα αυτα;;;
1]δεν ειμαι καταφερτζης δεν ειμαι απλα δουλευω1) Μεταξύ μας, δεν είχα την ψευδαίσθηση ότι υπήρχε περίπτωση να κινδυνεύσεις μετανάστευσης. Κάνει μπαμ ότι είσαι καταφερτζής ελληναράς.
2) Η απάντηση στο πρώτο σου ερώτημα είναι τόσο προφανής, αλλά δεν μου κάνει εντύπωση που δεν ξέρεις την απάντηση. Μόνο απογοήτευση για τη στενομυαλιά του νεοέλληνα μου προξενεί.
3) Όσο για το δεύτερο ερώτημά σου, πραγματικά δεν γνωρίζω τα στοιχεία εγκληματικότητας που οφείλεται σε μετανάστες στο εξωτερικό. Υποθέτω, όμως, ότι τα πράγματα εκεί είναι καλύτερα σε αυτόν τον τομέα, γιατί το κράτος και το σύστημα διοίκησης, γενικότερα, αλλά και ειδικότερα ως προς το μεταναστευτικό ζήτημα, λειτουργούν ορθολογικά. Το πρόβλημα, λοιπόν, είναι κυρίως το κράτος μας, δηλαδή εμείς οι ίδιοι (ναι, τους Έλληνες εννοώ), και όχι οι μετανάστες.
4) Είσαι υπέρ της αυτοδικίας σε όλους τους τομείς που το κράτος φαντάζει ανίκανο, κατά την άποψή σου, να επιβάλει την τάξη;
η φωτογραφια σου ειναι αυτη;;;; κουκλος εισαι...φτου φτου φτου...
η φωτογραφια σου ειναι αυτη;;;; κουκλος εισαι...φτου φτου φτου...
Με ή χωρίς την σημαία θα του το προσφέρεις;!Σου φερνώ το κοντάρι να το βάλεις στον κώλο σου
το κρατας σφιχτα βλεπω.........Σου φερνώ το κοντάρι να το βάλεις στον κώλο σου
το κρατας σφιχτα βλεπω.........
ολοι οι γκει μπρατσαραδες ειναι..εσυ θα διαφερεις...καλα το πας.....Ακουσα πως εισαι λίγο σφικτός και θα χρειαστώ δύναμη
ολοι οι γκει μπρατσαραδες ειναι..εσυ θα διαφερεις...καλα το πας.....
1) Σου απάντησα, δεχόμενος ότι τα στοιχεία είναι όπως εννοείς εσύ.1]δεν ειμαι καταφερτζης δεν ειμαι απλα δουλευω
2]αφου πρωτα βρεις τα στοιχεια και τα συφκρινει με τα αντιστοιχα ελληνικα ας μας πεις την αποψη σου
3]ναι ειμαι υπερ οταν το κρατος ειναι ανικανο να επιβαλει την ταξη. και δεν μιλαω μονο για μεταναστες, οταν με τα επεισοδια του δεκεμβριου του '08 το κρατος ηταν ανικανο να επιβαλει την ταξη, σε πολεις οπου ανελαβαν δραση οι πολιτες, πατρα, ηρακλειο, καλαματα, βολος κ.α τα επεισοδια κοπηκαν μαχαιρι...
σε συνδυασμό με την οικονομία και την εικόνα διάλυσης,πολλά σενάρια συνομωσίας, αρχίζουν και βγαίνουν αληθινά....
ανελαβαν και μαλιστα πονεσε...αν παρανομησω και η δικαιοσυνη δεν επιληφθει βεβαιως...1) Σου απάντησα, δεχόμενος ότι τα στοιχεία είναι όπως εννοείς εσύ.
2) Τι δράση ανέλαβαν οι πολίτες στις πόλεις που αναφέρεις; Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Εσύ έχεις αναλάβει σχετική δράση ποτέ και αν όχι γιατί άραγε;
3) Πάντως, και πέρα από τη διαφωνία μας σε θέματα μετανάστευσης και δημόσιας τάξης, είμαι σίγουρος ότι δουλεύεις απολύτως νόμιμα, κυρίως από άποψη φορολογικής και ασφαλιστικής, γιατί φαίνεται ότι είσαι άτομο που σέβεται απόλυτα το νόμο και την τάξη (με εξαίρεση τις διατάξεις περί αυτοδικίας). Σε αντίθετη περίπτωση υποθέτω ότι συμφωνείς να υποστείς και εσύ τις συνέπειες της αυτοδικίας.