Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ε, βέβαια!

Οι γνήσιοι απόγονοι του Περικλέους να κάνουν τέτοιο πράγμα;

Φαίνεται, άλλωστε και από την αντίδραση του aigea.

Είπαμε... εμετός!
έχεις υπόψιν σου να έχουν γινει παρόμοιες καταστασεις?
αντίθετα πολλά παρόμοια περιστατικά εχουν γίνει και εδώ και έξω από πολλούς απ αυτούς.
Μέχρι και κανιβαλισμοί!
δεν ακπλήσει κανεναν όταν γίνονται σε τέτοιες χώρες!

"Παιδιά έχουν πει πως αναγκάστηκαν από τους αντάρτες με την απειλή όπλου να απαγάγουν και να δολοφονήσουν άλλα παιδιά και να πιουν το αίμα τους. Ένας πρώην διοικητής των ανταρτών αποκάλυψε ότι είχε αναγκάσει χωρικούς να τεμαχίσουν, να μαγειρέψουν και να φάνε τους γείτονές τους πριν τους σκοτώσει"

υπάρχει κάποια μικρή διαφορά ξέρεις.....
αλλά στο τσιριζέικο μυαλουδάκι σου, όλα ίσα κι όμοια!

συγχαρητήρια!

Επισκέπτης
έχεις υπόψιν σου να έχουν γινει παρόμοιες καταστασεις?
αντίθετα πολλά παρόμοια περιστατικά εχουν γίνει και εδώ και έξω από πολλούς απ αυτούς.
Μέχρι και κανιβαλισμοί!
δεν ακπλήσει κανεναν όταν γίνονται σε τέτοιες χώρες!

"Παιδιά έχουν πει πως αναγκάστηκαν από τους αντάρτες με την απειλή όπλου να απαγάγουν και να δολοφονήσουν άλλα παιδιά και να πιουν το αίμα τους. Ένας πρώην διοικητής των ανταρτών αποκάλυψε ότι είχε αναγκάσει χωρικούς να τεμαχίσουν, να μαγειρέψουν και να φάνε τους γείτονές τους πριν τους σκοτώσει"

υπάρχει κάποια μικρή διαφορά ξέρεις.....
αλλά στο τσιριζέικο μυαλουδάκι σου, όλα ίσα κι όμοια!

συγχαρητήρια!
Γιατί συγκρίνεις την βούρτσα με την πούτσα;! :headbang:

Eίμαστε πολιτισμένοι Ευρωπαίοι υποτίθεται κ όχι Ταλιμπάν ή Ζουλού.

Επίπλέον συνήθως ότι έγκλημα γίνεται σε βάρος μετανάστη περνάει στα ψιλά γράμματα.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Για να βιαστεί από ψυχικά ανώμαλους υποθέτω....
ένας άνθρωπος που έχει βιαστεί απο παιδί(ένα απλό παράδειγμα είναι αυτό που περιγράφω στο ποστ μου) ειναι λογικό οτι όταν σε μια άλλη χώρα, βρεθεί σε οποιαδήποτε πίεση θα αντιδράσει με το ένστικτο!
ένα ένστικτο που έμαθε απο μωρο να είναι ζωώδες!

γι αυτό και εκπλήσομαι όσο και αμφιβάλλω για το ότι το εκανε αυτό κάτοικος-γέννημα θρέμα Ελλάδας!
το ίδιο και αν το έκανε πχ Ιταλός-Γάλλος κτλ.

αντίθετα δεν θα μου προκαλούσε μεγάλη έκπληξη αν το έκανε πχ Ουγκαντιανός, εκτος απ το συναίσθημα της κατάντιας του ανθρώπινου είδους βέβαια!

Επισκέπτης
ένας άνθρωπος που έχει βιαστεί απο παιδί(ένα απλό παράδειγμα είναι αυτό που περιγράφω στο ποστ μου) ειναι λογικό οτι όταν σε μια άλλη χώρα, βρεθεί σε οποιαδήποτε πίεση θα αντιδράσει με το ένστικτο!
ένα ένστικτο που έμαθε απο μωρο να είναι ζωώδες!

γι αυτό και εκπλήσομαι όσο και αμφιβάλλω για το ότι το εκανε αυτό κάτοικος-γέννημα θρέμα Ελλάδας!
το ίδιο και αν το έκανε πχ Ιταλός-Γάλλος κτλ.

αντίθετα δεν θα μου προκαλούσε μεγάλη έκπληξη αν το έκανε πχ Ουγκαντιανός, εκτος απ το συναίσθημα της κατάντιας του ανθρώπινου είδους βέβαια!

Εδώ μιλάμε βέβαια για Κρητικό!!!

Όπλα στα σπίτια και συχνό ξεκαθάρισμα λογαριασμών!!!

Ξανά σκέψου το!!!

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Την ταμπέλα την έχετε έτοιμη, αλλά είστε αλλού νυχτωμένοι.

Ασφαλώς απεύχομαι να ευθύνονται για αυτό το αίσχος συμπατριώτες μας.
Την αντίδραση - σχόλιο του aigea μπορείς να την αιτιολογήσεις, κύριε James;

"Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί, η χαρά δεν την αφήνει"...

Την καλημέρα μου!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Γιατί συγκρίνεις την βούρτσα με την πούτσα;! :headbang:

Eίμαστε πολιτισμένοι Ευρωπαίοι υποτίθεται κ όχι Ταλιμπάν ή Ζουλού.

Επίπλέον συνήθως ότι έγκλημα γίνεται σε βάρος μετανάστη περνάει στα ψιλά γράμματα.

αυτό ακριβώς περιγράφω ρεεεεεεε!

μην μπερδεύετε τη βούρτσα με την πουτσα!
έλληνας που δεν είναι για το τρελάδικο, δύσκολα θα το εκανε αυτό (εκτός αν είναι ψυχικα διατταραγμένος)

σε κάποια Ουγκάντα ομως απ όπου ήρθε, έχει βιώσει από παιδί τέτοια και χειρότερα!
δεν είναι θέμα Περικλέους ή ελληναρά!
είναι η πραγματικοτητα που μακάρι να μην βίωναν οι άνθρωποι, αλλά δυστυχώς σε πολλά έρη του κόσμου τη βιώνουν!

Επισκέπτης
αυτό ακριβώς περιγράφω ρεεεεεεε!

μην μπερδεύετε τη βούρτσα με την πουτσα!
έλληνας που δεν είναι για το τρελάδικο, δύσκολα θα το εκανε αυτό (εκτός αν είναι ψυχικα διατταραγμένος)

σε κάποια Ουγκάντα ομως απ όπου ήρθε, έχει βιώσει από παιδί τέτοια και χειρότερα!
δεν είναι θέμα Περικλέους ή ελληναρά!
είναι η πραγματικοτητα που μακάρι να μην βίωναν οι άνθρωποι, αλλά δυστυχώς σε πολλά έρη του κόσμου τη βιώνουν!
Όσο πιο απολίτιστος είσαι τόσο περισσότερο σαν ζώο αντιδράς.

Δεν είναι απαραίτητα ψυχική διατταραχή.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Την ταμπέλα την έχετε έτοιμη, αλλά είστε αλλού νυχτωμένοι.

Ασφαλώς απεύχομαι να ευθύνονται για αυτό το αίσχος συμπατριώτες μας.
Την αντίδραση - σχόλιο του aigea μπορείς να την αιτιολογήσεις, κύριε James;

"Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί, η χαρά δεν την αφήνει"...

Την καλημέρα μου!
την ταμπέλα φίλε μου πρώτος εσύ την έδωσες με το "απογονοι του Περικλή"
οποτε μην κλαψομουνιάζεις τώρα!

εξήγησα πολύ αναλυτικά νομίζω ότι θα με παραξένευε αν το έκανε έλληνας-ιταλός-γάλλος κτλ

θεωρώ πιο πιθανό να έχει γίνει από άλλον "βάρβαρο" αυτή η πράξη!
το "βάρβαρος" δεν έχει να κάνει με την (μη ελληνική όπως ειρωνικά υποννόησες) καταγωγή του, αλλά απ το περιβάλλον που αναγκάστηκε να μεγαλώσει!

όσο για την αιτιολόγηση, δεν νομίζω να με διορισε δικηγορο του!

(αιγέααααααα! τα μισθά μου ρεεεεε)! :2funny:

την καλημέρα μου!

Επισκέπτης
την ταμπέλα φίλε μου πρώτος εσύ την έδωσες με το "απογονοι του Περικλή"
οποτε μην κλαψομουνιάζεις τώρα!

εξήγησα πολύ αναλυτικά νομίζω ότι θα με παραξένευε αν το έκανε έλληνας-ιταλός-γάλλος κτλ

θεωρώ πιο πιθανό να έχει γίνει από άλλον "βάρβαρο" αυτή η πράξη!
το "βάρβαρος" δεν έχει να κάνει με την (μη ελληνική όπως ειρωνικά υποννόησες) καταγωγή του, αλλά απ το περιβάλλον που αναγκάστηκε να μεγαλώσει!

όσο για την αιτιολόγηση, δεν νομίζω να με διορισε δικηγορο του!

(αιγέααααααα! τα μισθά μου ρεεεεε)! :2funny:

την καλημέρα μου!
Τελικά μερικές φορές κατεδαφίζεται το πας μη Ελλήν βάρβαρος!!!

Πάντως μην το ερμηνεύεις ως ψυχικό πρόβλημα,σε οποιαδήποτε χώρα γίνονται αυτά ο άλλος δεν είναι ψυχικά ασθενής,έτσι έχει μάθει/

Αν δεν καλλιεργηθείς να γίνεις άνθρωπος ζώοο θα βγεις.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Όσο πιο απολίτιστος είσαι τόσο περισσότερο σαν ζώο αντιδράς.

Δεν είναι απαραίτητα ψυχική διατταραχή.

να το επαναλάβω λοιπον και να κλείσει, γιατί μου φαίνεται ότι το μυαλό όσο πιο αριστερά πάει, τόσο πιο δύσκολα παίρνει μπρος και τόσο πιο ευκολα τσιτώνεται:

Αν είναι έλληνας μάλλον δεμένο πρέπει να τον πάνε αλλά όχι για Αλικαρνασσο, μάλλον για Σούδα!

που σημαίνει οτι μόνο ψυχικά άρρωστος κάνει κάποιος κάτι τετοιο!

Αν είναι φιλαράκι του μετανάστη (δηλ μετανάστης) τότε ίσως να οφείλεται στο τρόπο που μεγάλωσε και στα εγκληματικά βιώματα που είχε απ τη μέρα που γεννήθηκε!

αλλά και παλι, ολα ειναι εικασίες..... :dunno: :dunno: :coffee:

Επισκέπτης
να το επαναλάβω λοιπον και να κλείσει, γιατί μου φαίνεται ότι το μυαλό όσο πιο αριστερά πάει, τόσο πιο δύσκολα παίρνει μπρος και τόσο πιο ευκολα τσιτώνεται:

Αν είναι έλληνας μάλλον δεμένο πρέπει να τον πάνε αλλά όχι για Αλικαρνασσο, μάλλον για Σούδα!

που σημαίνει οτι μόνο ψυχικά άρρωστος κάνει κάποιος κάτι τετοιο!

Αν είναι φιλαράκι του μετανάστη (δηλ μετανάστης) τότε ίσως να οφείλεται στο τρόπο που μεγάλωσε και στα εγκληματικά βιώματα που είχε απ τη μέρα που γεννήθηκε!

αλλά και παλι, ολα ειναι εικασίες..... :dunno: :dunno: :coffee:
Αυτό δεν στέκει απαραίτητα πάντως,100 απολίτιστους να πάρεις που θα έκαναν κάτι τέτοιο,αν εξεταστούν από ψυχίατρο μπορεί μόνο οι 10-20 να βγουν ψυχικά ασθενής.

Φυσικά εδώ δεν μιλάμε για τον μορφωμένο,αξιοπρεπή και ευυπόληπτο κύριο στρεη ο οποίος θα έβαζε στην χειρότερη με τον παρά του να σε τουλουμίασουν(άτιμη ζήλια :cheesy: )!!!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Τελικά μερικές φορές κατεδαφίζεται το πας μη Ελλήν βάρβαρος!!!

Πάντως μην το ερμηνεύεις ως ψυχικό πρόβλημα,σε οποιαδήποτε χώρα γίνονται αυτά ο άλλος δεν είναι ψυχικά ασθενής,έτσι έχει μάθει/

Αν δεν καλλιεργηθείς να γίνεις άνθρωπος ζώοο θα βγεις.
ε αυτό εξήγησα με το παράδειγμα των παιδιών που στην Ουγκάντα τους βάζουν να πίνουν το αίμα άλλων!
δεν είναιαπαραιτητα ψυχασθενής ο Ουγκαντιανός που θα παλουκώσει έναν άλλον ουγκαντιανό, γιατί το έχει δει να γινεται (και άλλα πολύ χειρότερα ίσως) από μικρό παιδί!
ο κρητικός όμως ΕΙΝΑΙ (ψυχασθενής)

κατανοητό τώρα?
ήηηηηη ακομα? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(πρόσεχε πάντως τις μαύρες γιατί πολλές απ αυτές είναι κανίβαλοι!πρόσεχε σε ποιο στόμα το βάζεις!) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ε αυτό εξήγησα με το παράδειγμα των παιδιών που στην Ουγκάντα τους βάζουν να πίνουν το αίμα άλλων!
δεν είναιαπαραιτητα ψυχασθενής ο Ουγκαντιανός που θα παλουκώσει έναν άλλον ουγκαντιανό, γιατί το έχει δει να γινεται (και άλλα πολύ χειρότερα ίσως) από μικρό παιδί!
ο κρητικός όμως ΕΙΝΑΙ (ψυχασθενής)

κατανοητό τώρα?
ήηηηηη ακομα? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(πρόσεχε πάντως τις μαύρες γιατί πολλές απ αυτές είναι κανίβαλοι!πρόσεχε σε ποιο στόμα το βάζεις!) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θεωρείς λανθασμένα ότι ο Κρητικός έχει λάβει πολιτισμό κ μόρφωση Ελλήνα.

Μπόρει να πρόκειται για άτομο που ούτε δημοτικό δεν πήγε.

Που και πάλι αν είσαι κτήνος,είσαι κτήνος.-

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Αυτό δεν στέκει απαραίτητα πάντως,100 απολίτιστους να πάρεις που θα έκαναν κάτι τέτοιο,αν εξεταστούν από ψυχίατρο μπορεί μόνο οι 10-20 να βγουν ψυχικά ασθενής.

Φυσικά εδώ δεν μιλάμε για τον μορφωμένο,αξιοπρεπή και ευυπόληπτο κύριο στρεη ο οποίος θα έβαζε στην χειρότερη με τον παρά του να σε τουλουμίασουν(άτιμη ζήλια :cheesy: )!!!
ωραία.
αν λοιπόν πάρεις 100 απολίτιστους όπως λες, δηλ 100 άτομα που έχουν υποστει τρελή βία σαν παιδιά, οι 80 που δεν τρελάθηκαν, θα τους είναι πολύ πιο εύκολο να παλουκώσουν κάποιον από έναν (μη τρελό) πολιτισμένο.

τόσο απλό.

Επισκέπτης
ωραία.
αν λοιπόν πάρεις 100 απολίτιστους όπως λες, δηλ 100 άτομα που έχουν υποστει τρελή βία σαν παιδιά, οι 80 που δεν τρελάθηκαν, θα τους είναι πολύ πιο εύκολο να παλουκώσουν κάποιον από έναν (μη τρελό) πολιτισμένο.

τόσο απλό.
Ετσί ακριβώς,είναι λάθος λοιπόν το ότι θεωρείς δεδομένο ότι ο κρητικός αυτός ανήκει στους ψυχικά ασθενής και όχι στους απολίτιστους.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Θεωρείς λανθασμένα ότι ο Κρητικός έχει λάβει πολιτισμό κ μόρφωση Ελλήνα.

Μπόρει να πρόκειται για άτομο που ούτε δημοτικό δεν πήγε.

Που και πάλι αν είσαι κτήνος,είσαι κτήνος.-
αν αμφισβητείς χωρις επιχειρήματα τα αυτονόητα, λέγοντας αυτοανόητα, δεν μπορώ να κάνω κάτι.

το σιγουρο πάντως είναι ότι η διομόρφωση του χαρακτήρα, η επιθετική συμπεριφορά και οι εγκληματικές ενέργειες ενός ατόμου, ΣΙΓΟΥΡΑ επηρεάζονται απ το περιβάλλον που μεγαλώνει κάποιος, αλλά και το πόσο βίαιος ήταν ο κόσμος γύρω του, όσο ήταν παιδί.
Σε γενικές γραμμές ΑΥΤΑ ισχύουν,και όχι το αν πήγε δημοτικό ή γυμνάσιο ή έχει κάνει ντοκτορα!

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
342
Πόντοι
21
@aigeas
Εσύ ξέρεις τι έκανε αυτός ο μετανάστης και επικροτείς την αυτοδικία και τη βαρβαρότητα που υπέστη;
Από εκεί και πέρα, όταν ακούω τέτοιες ηλίθιες απόψεις, όπως η δικιά σου, εύχομαι η οικονομική κρίση να χτυπήσει τόσο άσχημα τύπους σαν και σένα που να αναγκαστείς να μεταναστεύσεις για να φας ένα κομμάτι ψωμί και να υποστείς όλο την ψυχική κακοποίηση (και γιατί όχι και τη σωματική) που υφίστανται τόσοι εξαθλιωμένοι μετανάστες.
ΥΓ. Δεν είμαι, φυσικά, υπέρ της άποψης ότι καλώς έρχονται τόσοι μετανάστες στην Ελλάδα ούτε ότι όλοι οι μετανάστες είναι καλοί και σωστοί. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να χαιρόμαστε και να επικροτούμε εγκληματικές πράξεις. Τέτοια η κατάντια του σημερινού Έλληνα;; Έλεος!

Επισκέπτης
αν αμφισβητείς χωρις επιχειρήματα τα αυτονόητα, λέγοντας αυτοανόητα, δεν μπορώ να κάνω κάτι.

το σιγουρο πάντως είναι ότι η διομόρφωση του χαρακτήρα, η επιθετική συμπεριφορά και οι εγκληματικές ενέργειες ενός ατόμου, ΣΙΓΟΥΡΑ επηρεάζονται απ το περιβάλλον που μεγαλώνει κάποιος, αλλά και το πόσο βίαιος ήταν ο κόσμος γύρω του, όσο ήταν παιδί.
Σε γενικές γραμμές ΑΥΤΑ ισχύουν,και όχι το αν πήγε δημοτικό ή γυμνάσιο ή έχει κάνει ντοκτορα!
Το επιχειρημά μου είναι ότι αγνοείς αν έχει λάβει μόρφωση.

Επιπλέον ένα περιβάλλον σαν κάποιο κατσικοχώρι όπου πιθανόν θεωρείται δεδομένη η αυτοδικία δεν νομίζω ότι αλλάζει σε κάτι από την π.χ. Καμπούλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom