Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.091
- Πόντοι
- 1.496
Ωραιοι.Τελικα γινεται ολο και καλυτερο.Δηλαδη αμα δε μπαιναν τα ΜΑΤ μπροστα εκτος από να τους πετανε ολο το βραδυ βεγγαλικα τα οποια διερηξαν! κατάστημα και τα εκλεψαν,να σπανε αυτοκίνητα,να σπανε καταστήματα,να σπανε το κεντρο που τους φιλοξενει, να βαζουν φωτιες,να απειλουν τους περιοικους,τι θα συνεβαινε;Παλι καλα δηλαδή,φτηνα τη γλιτωσαν οι κατοικοι.Ηταν μεγαλοψυχοι οι λαθρομετανάστες και επειδή ετυχε να ειναι και η αστυνομια εκει,δε τους σκοτωσαν.Αλλα παλι εμας τι μας νοιζει;Εγω το πρωι πηγα και εφαγα 2 πεινιρλι,τωρα στη ζεστασιά,καλα είναι.Στη γειτονια μου ωραια ειναι,εχει ησυχια.Αυτη δεν ειναι η λογικη;Ο κάθε λαθρολαγνος λεει,τι με νοιαζει εμενα,δεν ερχεται ολη η Ασια εδώ,χωραμε ολοι,στο σπιτι μου θα κατσουν ;Α,και δε πιστευω να τα τιμωρησουν αυστηρα τα παιδια.Οχι σαν αλλου που τους στελνουν από κει που ηρθαν και τους κανουν απελαση όταν κλεβουν,οταν κανουν φασαρίες.Μια απλη συσταση να τους κανουν και να μη το ξανακανουν.Χρονιαρα μερα σημερα 17Νοεμβρη,θα μαγαριστεί η εορτη.Συνορα ελευθερα για ολους,δειγμα προοδου,δειγμα πολιτισμου,δειγμα δημοκρατιας.