Καλα,οπου ακους Γεωργιανούς πρεπει να κοιτας τη τσεπη σου μη κανουν φτερα τα χρηματα σου.Παμπολα προσωπικα παραδείγματα στον κοινωνικο περιγυρω μου,στη δουλεια,στο λεωφορειο,παντου.Εχουν συνεχεια στο μυαλο τους πως να κλεψουν.Για να το λεω που δε κατηγοριοποιώ και δε τσουβαλιάζω ποτε,πιστευω πως ισχυει.Και ο Ρουμανος που μπηκε στο σπιτι και εκλεψε και τον πιασανε από τα αποτυπώματα και εφαγε φυλακη,δεν αντιληφθηκαμε τιποτα αφου ημασταν μεσα και κοιμομασταν.4 η ωρα τη νυχτα εγινε.Αν μπαιναν Γεωργιανοι ισως να ηταν διαφορετικα προς το χειροτερο τα πραγματα.Πηγαινω που και που και κραταω παρεα σε ένα φιλο που εχει παντρευτεί τη κορη ενός ψιλικατζή.Καλο μαγαζι,φουλ εμπορευμα,το δουλευει πολλες ωρες,βγαινει το μεροκαματο.Και πηγαινει ο φιλος μου βραδινες ωρες και καθεται σκοπια στο ψιλικατζιδικο για χαρη του πεθερου του.Ηδη μια φορα τον ληστεψαν Γεωργιανοι και τον χτυπησαν στο προσωπο.Τους καταλαβε γιατι μιλησαν μεταξυ τους.Προχθες παλι μου λεγε ότι αργα το βραδυ,λιγο πριν κλεισει,πλησιασαν 3 ατομα και κοιταγαν στο ψιλικατζιδικο υποπτα.Δεν ειχαν δει ότι υπηρχε και άλλο ατομο και νομιζαν ότι θα χτυπαγαν ευκολα.Μολις το αντιληφθηκαν απομακρυνθηκαν γρηγορα.Ο φιλος μου ειπε ότι μιλαγαν γεωργιανα αλλα τους καταλαβε κιολας απ τις φατσες,.