Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656
Εχω καλες επαφες. Και φιλους Γερμανους. Κι εχω ριξει πολυ τρεξιμο για να μαζευω στοιχεια. Αλλα δεν ειναι τοσο απλο. Σε πολλες δουλειες συννενουν και οι υπαλληλοι και μπορει να παρει και αυτους η μπαλα. Θελει πολυ προσοχη.
κοιταξε
αλλο αυτο που λες τωρα κι αλλο αυτο που ειπες πριν
στην μια περιπτωση ο σεφ παει να γαμησει τον αδαη υπαλληλο,στην αλλη παει να τον βοηθησει,εφοσον του δινει τα λεφτα των κρατησεων  στο χερι,η ισως ο αλλος ο υπαλληλος παιρνει κ ταμειθο κ δουλευει
μην τα μπλεκεις...
εγω μιλαω γι αυτους που κοροειδευουν τους ελληνες που πρωτοπανε για δουλεια κ δεν τους βαζιυν τα ενσυμα

Επισκέπτης
το διορθωνουμε αυτο. οχι θα πληρωνουμε εμεις τα δανεια σου να κανεις μπαφους στη γερμανια.
μαζευουμε και μεις στοιχεια για τους μπαταχτσηδες και ετοιμαζουμε δυσσαρεστη εκπληξη.

Θα μου κλασεις τ΄αρχιδια. Για κανα χαιβανι με νομιζεις ?

Επισκέπτης
κοιταξε
αλλο αυτο που λες τωρα κι αλλο αυτο που ειπες πριν
στην μια περιπτωση ο σεφ παει να γαμησει τον αδαη υπαλληλο,στην αλλη παει να τον βοηθησει,εφοσον του δινει τα λεφτα των κρατησεων  στο χερι,η ισως ο αλλος ο υπαλληλος παιρνει κ ταμειθο κ δουλευει
μην τα μπλεκεις...
εγω μιλαω γι αυτους που κοροειδευουν τους ελληνες που πρωτοπανε για δουλεια κ δεν τους βαζιυν τα ενσυμα

Επειδη πρεπει να φυγω θα στα εξηγισω σε π.μ. αυριο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εσυ συγκεντρωσου στο διαγωνισμο. Εγω παω για δουλεια. Το βραδυ θα κοιμηθω σε μια "φιλη". Θα τα πουμε αυριο.

ειναι η σειρα του συριου να το παιξει κοπελα του σπιτιου ε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656
και τι σόι ενωμενη ευρώπη είναι αυτή; στην μια χωρα να δουλευεις και στην άλλη να είσαι ανεργος; τεσπα...
δηλ τρωει τοσο γαμησι ο Ενωμενος Ευρωπαιος ,να μην κανει μια ψιλοκομπινα ν ανασανει??? :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656
μόνο που εγώ ούτε προσπαθώ ούτε νιώθω...
ουτε εγω προσπαθω,αλλα το νιωθω,τι να κανουμε τωρα δηλαδη?
κι ο Τραμπ κι ο Ομπαμιας μπορει να νιωθουν πιο πανω απο μενα...
ετσι ειναι η φυση...δεν υπΑρχει ισοτητα..παντα καποιοι κειναι πιο πανω κ καποιοι πιο κατω...
αυτο δεν αλλαζει.. :hi:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.384
Πόντοι
4.746
To καλοκαιρι του'16 ειχε γινει ενας πανικος παραφιλολογιας στην tv,σχετικα με το αμφιλεγομενο σποτακι του Εθνικου κεντρου αιμοδοσιας'υποτιθεμενο σεξιστικο.Τωρα με την προσφατη διαφημιση γνωστης εταιρειας παιχνιδιων κ οχι μονο'που παρουσιαζει εναν εγχρωμο σαν λ'μεταναστη να διασκεδαζει σε ενα σαλε με ενα γκρουπ μοντελες,να δουμε ποιος-α θα μιλησει..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656
To καλοκαιρι του'16 ειχε γινει ενας πανικος παραφιλολογιας στην tv,σχετικα με το αμφιλεγομενο σποτακι του Εθνικου κεντρου αιμοδοσιας'υποτιθεμενο σεξιστικο.Τωρα με την προσφατη διαφημιση γνωστης εταιρειας παιχνιδιων κ οχι μονο'που παρουσιαζει εναν εγχρωμο σαν λ'μεταναστη να διασκεδαζει σε ενα σαλε με ενα γκρουπ μοντελες,να δουμε ποιος-α θα μιλησει..
:hi: :hi: :hi:
σωστος

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
πάντως μια αγωνία από εσας τους βλαχομεταναστες να νιώθετε ανώτεροι από τους σκουρόχρωμους, την έχετε...

Ξέρεις σε τι θέσεις δουλεύουμε ρε νούμερο και μας αποκαλείς βλαχομετανάστες;
Τι νομίζεις ότι καθαρίζουμε τίποτα χέστρες και ακούμε Καζαντζίδη κλαίγοντας;

Εγώ ΗΘΕΛΑ και έφυγα,δεν έφυγα από ανάγκη.
Στο γαμημένο ελληνικό δημόσιο δούλευα ως αναπληρωτής...δεν έχει σημασία τι..
Και εδώ κάνω ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια δουλειά,με το ίδιο κοινωνικό status και περισσότερες αποδοχές.
Δεν έριξα τον πήχυ.

Όσο για το αν είμαστε ανώτεροι..
Μόνο ένας λαθρολάγνος άπατρις εθνοπροδότης θα συνέκρινε μαϊμούδες από έθνη που ιστορικά δεν έχουν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ στην ανθρωπότητα με το ελληνικό έθνος.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Δεν ειναι αστειο πως οι προοδευτικοι και δημοκρατες αντιρατσιστες που  υπερασπιζονται με τετοιο ζηλο  τους τζιχαντιστες και τους λαθροεπιδοματιομεταναστες ειναι οι ιδιοι τοσο ρατσιστες απεναντι σε οσους ελληνες δε συμφωνουν μαζι τους και δεν μοιραζονται τις εθνομηδενιστικες και ελληνοφοβικες τους αποψεις;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δεν ειναι αστειο πως οι προοδευτικοι και δημοκρατες αντιρατσιστες που  υπερασπιζονται με τετοιο ζηλο  τους τζιχαντιστες και τους λαθροεπιδοματιομεταναστες ειναι οι ιδιοι τοσο ρατσιστες απεναντι σε οσους ελληνες δε συμφωνουν μαζι τους και δεν μοιραζονται τις εθνομηδενιστικες και ελληνοφοβικες τους αποψεις;

Ανθέλληνες και εθνοπροδότες...
Φυσική συνέπεια της αριστερής πλύσης εγκεφάλου.

Του άλλου του postάρεις δήλωση του αρχιαριστερού λαθρολάγνου μουζάλα να λέει ότι 7 στους 10 στα camp δεν είναι πρόσφυγες και εκείνος επιμένει να λέει ότι είναι "από εμπόλεμες περιοχές και δη Σύριοι"  :rolleyes:
Άμα δεν τα παίρνει από καμιά ΜΚΟ,τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από ΗΛΙΘΙΟΣ;

Αλλά αυτά τραβάει όπως έχει παγιδευτεί στις ίδιες του τις ιδεοληψίες..

Ξέρεις τι είναι και οι 600 επιθέσεις εναντίον γυναικών στην Κολωνία να είναι καταγεγραμμένα ΜΟΝΟ από ασιατικής/βερειοαφρικανικής καταγωγής λαθρομετανάστες και αυτός να πρέπει να υποστηρίξει παπαριές του τύπου:" σε κάθε λαό,υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι"; :rolleyes:

Ξέρεις τι είναι ενώ τους γράφω ότι οι Έλληνες μετανάστες είναι χιλιάδες στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις χωρίς να υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ περιστατικό βιασμού,μπούκα με καλάσνικοφ,βαριάς εγκληματικότητας,να σου απαντάει ο nik plat με post περί εγκλημάτων Ελλήνων που τελέστηκαν στην Αμερική το 1890; :idiot:

Ξέρεις πως είναι να τραγουδάς στο πανεπιστήμιο "Οι μετανάστες είναι της γης οι κολασμένοι" και λίγη ώρα μετά να παίρνεις αναγκαστικό τσιμπούκι στο προαύλιο του ΑΠΘ από 3 ταξικούς σου αδερφούς;

Τρικυμία εν κρανίω οι θολοκουλτουριάρηδες..
Γελάνε και τα πληκτρολόγια με τις μαλακίες τους..

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ναι καλα, σχεδον ολοι πρωτα κανουν την τεραστια κριτικη τους, του στυλ ποσο βλακες ειστε, η ποσο χαλια ειναι η κατασταση, και για τελος λενε εμεις εξω ειμαστε στα αρχιδια μας.

Τι στα αρχίδια τους ;
Βλέπω στο facebook συμφοιτητές από οδοντιατρική που δουλεύουν Αγγλία.
Και καλά παίρνουν καλό μισθό .........
Μιλάμε για ζευγάρια που δουλεύουν εκεί και οι δύο !!!!!

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ , ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ή τα άνω λιόσσια
είναι Σαούντ μπροστά τους.

Ο τελευταίος εδώ, κάνει μπάνιο σε μπανιέρα ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ.
Οι άλλοι στην αγγλία, κάνουν μπάνιο σε μπανιέρα που ήταν παλιά
όταν κυρήχθηκε ο πόλεμος των μπόερς το 1880 .......
ενώ το σπίτι που μένουν ήταν παλιό , όταν διάβαζαν οι ένοικοί του
ότι οι Νότιοι επιτέθηκαν στο οχυρό σάμπτερς και ξεκίνησε ο αμερικάνικος εμφύλιος ...  το 1861 ...

Ο τελευταίος εδώ , πίνει καμιά μπύρα σε καφετέρια ... ακόμη και αργά το βράδυ ....

αυτοί εκεί πίνουν κάτουρο προσφορά στα ASDA ....

ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΣΤΙΣ 21.30 ....

Αυτοκίνητο ;;;;
ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΜΕ ;
Κανείς τους δεν έχει.
Αν έχει ... θα είναι κανένα fiesta 1.4 10ετίας ...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Λάκη,επειδη έχω κύκλο Ελλήνων γιατρών εδώ,απλά σου λέω ότι στέλνουν και λεφτά στην Ελλάδα,
σε οικείους τους..
Δεν ξέρω τι μίζεροι είναι αυτοί που λες στην Αγγλία,αλλά κανείς από αυτούς που μιλάω δε θέλει να γυρίσει πίσω.

Επίσης εδώ δεν σε πολυπαίρνει να κυκλοφορίες με Οpel Kadett του 1989,που περάστηκε τελευταία φορά ΚΤΕΟ το 2004..

Τα αυτοκίνητα εδώ είναι πολύ εύκολο να τα αποκτήσεις και στους αυτοκινητοδρόμους τα περισσότερα είναι 4ετίας-5ετίας max.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Λάκη,επειδη έχω κύκλο Ελλήνων γιατρών εδώ,απλά σου λέω ότι στέλνουν και λεφτά στην Ελλάδα,
σε οικείους τους..
Δεν ξέρω τι μίζεροι είναι αυτοί που λες στην Αγγλία,αλλά κανείς από αυτούς που μιλάω δε θέλει να γυρίσει πίσω.

Τι συγκρίνεις τώρα ;
ΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ/ΕΛΒΕΤΙΑ με οδοντιάτρους σε κρατικά οδοντιατρεία σε κωλοχώρια στην αγγλία ;

Τι ακριβώς μας λες ;;;

Και στην αστόρια, ο τελευταίος έλληνας οδοντίατρος, βγάζει καθαρά 800.000$ το χρόνο
και έχει ένα εσκολάντ και μια κορβέτ 5.7 ....

τι λέει αυτό ;;;;

ΜΙΛΑΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΑ
ΣΤΑ ΚΩΛΟΧΩΡΙΑ ΤΗΣ Αγγλιας.

Ζούνε σαν γύφτοι.
Στα χωριά τους το καλοκαίρι , τους κερνάνε σουβλάκια και φραπέ
ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τι συγκρίνεις τώρα ;
ΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ/ΕΛΒΕΤΙΑ με οδοντιάτρους σε κρατικά οδοντιατρεία σε κωλοχώρια στην αγγλία ;

Τι ακριβώς μας λες ;;;

Και στην αστόρια, ο τελευταίος έλληνας οδοντίατρος, βγάζει καθαρά 800.000$ το χρόνο
και έχει ένα εσκολάντ και μια κορβέτ 5.7 ....

τι λέει αυτό ;;;;

ΜΙΛΑΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΑ
ΣΤΑ ΚΩΛΟΧΩΡΙΑ ΤΗΣ Αγγλιας.

Ζούνε σαν γύφτοι.
Στα χωριά τους το καλοκαίρι , τους κερνάνε σουβλάκια και φραπέ
ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Το post του Mario51 που παρέθεσες είναι γενικό περί Ελλήνων μεταναστών.

Για Αγγλία δεν ξέρω..

Οφείλω όμως να γράψω για αυτά που ξέρω.

Δηλαδή λες ότι παίζουν τύποι από ελληνικές ιατρικές σχολές->που δηλαδή ξεκωλόθηκαν επί χρόνια στο διάβασμα και αυτό που κατάφεραν είναι να φυτοζωούν σε κάποιο Αγγλικό ψαροχώρι;

Και γιατί δε γυρνάνε πίσω ή δεν πηδάνε στον Τάμεση;

Υ.Γ.Εν τω μεταξύ ρε τύποι,από όσους γράφουμε από εξωτερικό τακτικά στο bou,ποιος πούλησε ποτέ τρέλα σε φάση "εμείς είμαστε έξω,στα αρχίδια μας για εσάς" και καλά να πάθετε εκεί κάτω;
Αν δεν μας ένοιαζε η κατασταση στην Ελλάδα,θα γράφαμε μόνο για τα πορνοταξίδια μας,για τις πουτάνες που παίρνουμε και θα το παίζαμε μπρούκληδες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom