Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
δεν δινουν ολοι οι ξενιτεμενοι λαντζιερηδες συμβουλες για το τι να κανουμε στην ελλαδα. μονο ενας.

Μην τον απομονωνεις. Καλυτερα στο προσωπο του να καταψηφιστει καθε Ελληνας που ξενιτευτηκε λογω κρισης. Κανε τον συμβολο. Και ασε τον να κανει αυτος συμβολο εσενα. Να συγκρουστουν στρατιες οχι ατομα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι καλα, σχεδον ολοι πρωτα κανουν την τεραστια κριτικη τους, του στυλ ποσο βλακες ειστε, η ποσο χαλια ειναι η κατασταση, και για τελος λενε εμεις εξω ειμαστε στα αρχιδια μας.
Δεν βαζω τον παραλιμνιο σε αυτην την κατηγορια παντως.

ε ναι ο παραλιμνιος εφυγε απο το σπιτι του για να συγκατοικει κοινοβιο με συριο στο βερονλινο. οπως και να το δεις, αναβαθμιση. οι συμβουλες του μετρανε.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.413
Πόντοι
3.656
Έχετε συνειδητοποιήσει ότι σε χώρες με μεγαλύτερα λαθροαπόβλητα και εγκληματικότητα από την Ελλάδα,που γίνεται "κάτι χοντρό" πολύ συχνά,δε γίνεται από μέρους του κόσμου απολύτως ΤΙΠΟΤΑ;

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ.

Τι όπλα και καραμπίνες ρε τύποι...
Χωρίς ψυχή και βούληση τι να την κάνεις την καραμπίνα..

Πάρτε το απόφαση ότι η Ελλάδα σε πολιτικό/κοινωνικό επίπεδο είναι σαν τη Γερμανία,Σκανδιναβικές χώρες,κ.λ.π. με αντιρατσιστικούς νόμους και θολοκουλτουριάρηδες ταγούς του έθνους και όχι σαν τις χώρες του Βίζενγκραντ ή τη Ρωσία.
ετσι ακριβως  :hi:
υγ.για τις Γερμανιδες παντως καλα τους καναν....ολο αυτο το φεμιν στυλ τους κ μαζι η γλωσσα που βγαζαν μολις τους πει καποιος μην στηριζετε αυτην την ανθωποσαβουρα,ειναι μια νεα μορφη πανουκλας,ελαβε μια πρεπουσα απο την ζωη απαντηση... :fuck1:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
1) Ρατσισμός είναι να είσαι στη σειρά του ΟΑΕΔ και να περιμένεις 360 ευρώ την ώρα που ο μπροστινός σου Πακιστανός θα πάρει 580.

τα συχαίνομαι τα πάκια αλλά από που και ως που πέρνουν 580 τον μήνα ?
μη λέμε και !@$!@$!@  :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.413
Πόντοι
3.656
Ναι καλα, σχεδον ολοι πρωτα κανουν την τεραστια κριτικη τους, του στυλ ποσο βλακες ειστε, η ποσο χαλια ειναι η κατασταση, και για τελος λενε εμεις εξω ειμαστε στα αρχιδια μας.
Δεν βαζω τον παραλιμνιο σε αυτην την κατηγορια παντως.
δηλ εγω που ειμαι εξω,δεν μπορω να δω τι γινεται στην Ελλαδα η τι γινεται στην Γαλλια κ ναχω γνωμη?
ισα ισα ενας που ειναι μονο κ μονιμα Ελλαδα ,ειδικα στο συγκεκριμενο θεμα,εχει μειωμενη πληροφορηση ωοσον αφορα τα μελλουμενα....
κ φυσικα το 80% εχουμε φιλους κ συγγενεις Ελλαδα κ δεν ειμαστε στα @@ μας οπως λες.. :hi:
ξαναδες το το θεμα αλλιως λοιπον...

Επισκέπτης
ε ναι ο παραλιμνιος εφυγε απο το σπιτι του για να συγκατοικει κοινοβιο με συριο στο βερονλινο. οπως και να το δεις, αναβαθμιση. οι συμβουλες του μετρανε.

Λοιπον διαχρονικε mr Μαλακα, εφυγα απο το χωριο μου γιατι ειχα καποια χρεη (εφορια, ΟΓΑ) τα οποια τα ξεχρεωνω σε λιγους μηνες. Πολυ λιγους. Επισης εχω ενα δανειο κι επειδη ειμαι στο νομο Κατσελη πρεπει να δειχνω ανεργος. Οταν ξεμπερδεψω και με αυτο ισως γυρισω πισω, ισως παω καπου αλλου. Την καβατζα μου την εχω. Οχι σε τραπεζες παντως  ;)

Αν ειχες παει ποτε σου να μεινεις εξωτερικο θα ηξερες οτι στις ευρωπαικες μεγαλουπολεις η ευρεση κατοικιας ειναι γολγοθας. Το σπιτι που μενω ειναι wg δλδ συγκατοικουμε 3 ατομα. Πολυ διαδεδομενο εδω.

Δεν ειμαι πλεον λαντζιερης, αλλα δουλευω ως μαγειρας σε ενα μικρο ελληνικο εστιατοριο. Η λαντζιερισα και βοηθος μου ειναι μια κυρια απο τη Βουλγαρια. Την οποια τη σεβομαι και την εκτιμω. Οπως εκτιμω ολους τους συμπατριωτες μου που αναγκαστηκαν να ξενιτευθουν γιατι δεν μπορουσαν τα τα φερουν βολτα στην πατριδα. Αντιθετως απεχθανομαι και μισω τους υπεροπτες, τους τεμπελχαναδες και οσους προσπαθουν να εκμεταλευτουν πατριωτες μου που βρισκονται στην αναγκη. Σε αυτους, τους εκμεταλευτες, ετοιμαζω μια μεγαλη δυσαρεστη εκπληξη.
Συγκεντρωνω στοιχεια απο εστιατορια και επιχειρησεις ελληνικων συμφεροντων που απασχολουν προσωπικο, χωρις ασφαλιση και χωρις να πληρωνουν τα νομιμα. Εχω ηδη αρκετο υλικο διευθυνσεις, καταγγελιες συναδελφων, αναφορες στο internet, και θα εχω περισοτερο. Οταν θα ερθει η ωρα ολα αυτα θα τα δωσω εκει που πρεπει και θα εξαφανιστω απο εδω.
Ως τοτε, δουλευω, μαζευω λεφτα, γαμαω, πινω μπυρες, μαστουρωνω και απολαμβανω τη δυσκολη αλλα ενδιαφερουσα ζωη του μεταναστη.

Επισκέπτης
καλα ρε συ,τοσοι μαλ..ες αδεσποτοι πολωνοι τσεχοι ελληνες ιταλοι κλπ κυκλοφορανε ..τον συριο διαλεξατε??? :think:

Ο Ρωσος κανει το κουμαντο. Αλλα και παλι η συγκατοικηση εχω το ρισκο της. Που να ξερεις τι θα σου βγει ο καθενας ? Αλλωστε οπως εγραψα δεν ειναι μεταναστης αλλα φοιτητης.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Λοιπον διαχρονικε mr Μαλακα, εφυγα απο το χωριο μου γιατι ειχα καποια χρεη (εφορια, ΟΓΑ) τα οποια τα ξεχρεωνω σε λιγους μηνες. Πολυ λιγους. Επισης εχω ενα δανειο κι επειδη ειμαι στο νομο Κατσελη πρεπει να δειχνω ανεργος. Οταν ξεμπερδεψω και με αυτο ισως γυρισω πισω, ισως παω καπου αλλου. Την καβατζα μου την εχω. Οχι σε τραπεζες παντως  ;)

Αν ειχες παει ποτε σου να μεινεις εξωτερικο θα ηξερες οτι στις ευρωπαικες μεγαλουπολεις η ευρεση κατοικιας ειναι γολγοθας. Το σπιτι που μενω ειναι wg δλδ συγκατοικουμε 3 ατομα. Πολυ διαδεδομενο εδω.

Δεν ειμαι πλεον λαντζιερης, αλλα δουλευω ως μαγειρας σε ενα μικρο ελληνικο εστιατοριο. Η λαντζιερισα και βοηθος μου ειναι μια κυρια απο τη Βουλγαρια. Την οποια τη σεβομαι και την εκτιμω. Οπως εκτιμω ολους τους συμπατριωτες μου αναγκαστηκαν να ξενιτευθουν γιατι δεν μπορουσαν τα τα φερουν βολτα στην πατριδα. Αντιθετως απεχθανομαι και μισω τους υπεροπτες, τους τεμπελχαναδες και οσους προσπαθουν να εκμεταλευτουν πατριωτες μου που βρισκονται στην αναγκη. Σε αυτους, τους εκμεταλευτες, ετοιμαζω μια μεγαλη δυσαρεστη εκπληξη.
Συγκεντρωνω στοιχεια απο εστιατορια και επιχειρησεις ελληνικων συμφεροντων που απασχολουν προσωπικο, χωρις ασφαλιση και χωρις να πληρωνουν τα νομιμα. Εχω ηδη αρκετο υλικο διευθυνσεις, καταγγελιες συναδελφων, αναφορες στο internet, και θα εχω περισοτερο. Οταν θα ερθει η ωρα ολα αυτα θα τα δωσω εκει που πρεπει και θα εξαφανιστω απο εδω.
Ως τοτε, δουλευω, μαζευω λεφτα, γαμαω, πινω μπυρες, μαστουρωνω και απολαμβανω τη δυσκολη αλλα ενδιαφερουσα ζωη του μεταναστη.

αυτο ειναι βιογραφικο για λινκεντιν δεν ειναι να χανεται εδω μεσα. διδαξε μας δασκαλε πως να χειριστουμε την κριση οσοι μειναμε πισω.
να βαλουμε αγγελια για συριους συγκατοικους ισως

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
πάντως μια αγωνία από εσας τους βλαχομεταναστες να νιώθετε ανώτεροι από τους σκουρόχρωμους, την έχετε...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Ο Ρωσος κανει το κουμαντο. Αλλα και παλι η συγκατοικηση εχω το ρισκο της. Που να ξερεις τι θα σου βγει ο καθενας ? Αλλωστε οπως εγραψα δεν ειναι μεταναστης αλλα φοιτητης.
και γιατί φαίνεσαι άνεργος; ανασφαλιστος δουλευεις; 

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.413
Πόντοι
3.656
Αντιθετως απεχθανομαι και μισω τους υπεροπτες, τους τεμπελχαναδες και οσους προσπαθουν να εκμεταλευτουν πατριωτες μου που βρισκονται στην αναγκη. Σε αυτους, τους εκμεταλευτες, ετοιμαζω μια μεγαλη δυσαρεστη εκπληξη.
1.καντο ,γιατι αρκετα με κατι τυρια απο το πουθενα που το παιζουν κ μεγαλομπουρζουα κ δεν πληρωνουν κιολας
2.γιατι να φυγεις?τι εχεις να φοβηθεις?τσου αν σου κανουν,τους γαμησες
αν εχεις θεμα με την γλωσσα η δεν ξερεις πως να κινηθεις στειλε μου πμ να σου εξηγησω,,δεν τα ξερω ακριβως,γιατι δεν ειμαι DTL,αλλα λιγο πιο διπλα,
αλλα τα ξερω τα θεματα αυτα αρκετα καλα
θα σου παρουνε κ πιπες αυτοι που θα καταγειλεις κ δεν θα κανουνε κ κιχ,μην μασας
απλα εκμεταλευονται καμμια αδυναμα και αδαη ατομα απο την Ελλαδα,κατα τ αλλα μολις δουν το μπριφ απο το γκεμαιντε θα κλασουνε μεντες κι αυτοι οπως κι αλλοι στο παρελθον
ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥς τους τραχαναδες,να στρωσουνε  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.413
Πόντοι
3.656
πάντως μια αγωνία από εσας τους βλαχομεταναστες να νιώθετε ανώτεροι από τους σκουρόχρωμους, την έχετε...
δεν χρειαζεται προσπαθεια να νιωσεις ανωτερος απο εναν πακη η αφγανο η απλυτο γενικως  :hi:

Επισκέπτης
1.καντο ,γιατι αρκετα με κατι τυρια απο το πουθενα που το παιζουν κ μεγαλομπουρζουα κ δεν πληρωνουν κιολας
2.γιατι να φυγεις?τι εχεις να φοβηθεις?τσου αν σου κανουν,τους γαμησες
αν εχεις θεμα με την γλωσσα η δεν ξερεις πως να κινηθεις στειλε μου πμ να σου εξηγησω,,δεν τα ξερω ακριβως,γιατι δεν ειμαι DTL,αλλα λιγο πιο διπλα,
αλλα τα ξερω τα θεματα αυτα αρκετα καλα
θα σου παρουνε κ πιπες αυτοι που θα καταγειλεις κ δεν θα κανουνε κ κιχ,μην μασας
απλα εκμεταλευονται καμμια αδυναμα και αδαη ατομα απο την Ελλαδα,κατα τ αλλα μολις δουν το μπριφ απο το γκεμαιντε θα κλασουνε μεντες κι αυτοι οπως κι αλλοι στο παρελθον
ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥς τους τραχαναδες,να στρωσουνε  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Εχω καλες επαφες. Και φιλους Γερμανους. Κι εχω ριξει πολυ τρεξιμο για να μαζευω στοιχεια. Αλλα δεν ειναι τοσο απλο. Σε πολλες δουλειες συννενουν και οι υπαλληλοι και μπορει να παρει και αυτους η μπαλα. Θελει πολυ προσοχη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στην Ελλαδα ανεργος φαινομαι.

το διορθωνουμε αυτο. οχι θα πληρωνουμε εμεις τα δανεια σου να κανεις μπαφους στη γερμανια.
μαζευουμε και μεις στοιχεια για τους μπαταχτσηδες και ετοιμαζουμε δυσσαρεστη εκπληξη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom